• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تنها حرکت خوبی که تو کل 90 دقیقه اتفاق افتاد!!!!!!!!
واقعا چقدر بدبخت شدیم که 90 دقیقه باید صبر کنیم که همچین چیزی ببینیم!!!!!
فلاکت بار هستش...
گزارشگر هم که داره از شانس منچستر تو این بازی میگه و نه کار تیمی...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
درست متوجه نشدم ولی انگار نصف ورزشگاه خالی هستش!!!!!!!
به صندلی های روبرو توجه کنید!!!!!!
الان 15-10 دقیقه ای هستش که همچین وضعیتی داره!!!!!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
به هر کیفیتی که بود بردیم و تبریک فقط و فقط بخاطر نتیجه!!!
با احتساب نتایج بدست اومده به رتبه سوم برگشتیم ولی فاصلمون با چلسی و سیتی کم نشد.
راه واسه ادامه دادن زیاده بی شک ...
شب همگی خوش

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سیتی 4تا زد و چلسی دقیقه 89 گل پیروزی رو زد!!!!
سوتون هم مساوی کرد...
تبریک بابت برد...
بازی هیچ چیزی برای صحبت نداشت، 3تا گل زدیم که دوتاش کرنر بود و یکیش از روی کار فردی دیماریا بدست اومد!!!!!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کسب 3 امتیاز رو تبریک میگم. اون وسط زمین خالیه و عملا وقتی با دو مهاجم بازی کنیم اونهم دومهاجم افت کرده مخصوصا فالکائو، وسط زمین رو از دست میدی. بنظر من بهتره که تک مهاجمه بازی کنیم و ماتا بیاد پشت مهاجم بازی کنه تا بتونه به خط هافبک تو بازیسازی کمک کنه.بنظرم با ورود هررا کمی وضعیت وسط زمینمون بهتر شد ولی فقط کمی! کربک برگرده وضعیت بهتر میشه مطمئنا. بهترین پست برای دی ماریا هم وینگر هستش یا چپ و یا راست.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازی تیم که چند وقتیه چنگی به دل نمیزنه ولی باز خدارو شکر که 3 امتیاز رو گرفتیم. اوایل سیستم 352 بود ولی بالاخره فن خال دست از سیستم 352 کشید که عجیب هم بود فن خال بیخیال 352 بشه، این سیستم جدید هم احتمالا دچار تغییر میشه ولی ممکنه یک کم طول بکشه. مهم کسب 3 امتیاز هستش و امیدوارم اگه زیبا باری نمیکنیم لااقل 3 امتیازها رو بگیریم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک میگم به همه دوستان!
نیمه اول رو نرسیدم ببینم، ولی ظاهراً خوب نبودیم،
ولی از اون طرف انقدری که دوستان غر می زنید نیمه دوم بد نبودیما! من که از بازی تیم تو نیمه دوم لذت بردم،
متأسفانه یه جو منفی سنگین اینجا حاکم شده که باعث شده کوچکترین اشتباهات و ضعف ها شدیداً زیر ذره بین برن و از اون طرف خیلی راحت نکات خوب رو انکار کنیم!
باز هم میگم حرف های من مربوط به نیمه دوم هست و در باره نیمه ای که ندیدم نظری نمیدم.

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چیزی که من تو این بازی دیدم عدنانی بود که خییلی بهتر از چند تا بازی قبلش بود، درسته باز هم توپ از دست میداد، ولی تونست چند بار دریبل کرد، پاسای خوب داد، شوتای خوب زد...
دی ماریایی که تو چند تا بازی آخرمون رسماً هیچ کار مفیدی نمیکرد امروز حضورش حس می شد تو زمین، حرکاتش، دریبلاش، شبیه دی ماریا بود!
مک نیر سمت راست خیلی خوب بازی میکنه، به نظرم با توجه به سن کمش میتونه یه دفاع راست شش دونگ بشه واسمون.
درسته مشکلاتی هم بودن و همه چیز عالی نبود، ولی این قدر هم تاریک و مأیوس کننده نبود این بازی و خود من برعکس اکثر بازی های این فصل از بازی تیم تو نیمه دوم لذت بردم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تبریک میگم به همه دوستان!
نیمه اول رو نرسیدم ببینم، ولی ظاهراً خوب نبودیم،
ولی از اون طرف انقدری که دوستان غر می زنید نیمه دوم بد نبودیما! من که از بازی تیم تو نیمه دوم لذت بردم،
متأسفانه یه جو منفی سنگین اینجا حاکم شده که باعص شده کوچکترین اشتباهات و ضعف ها شدیداً زیر ذره بین برن و از اون طرف خیلی راحت نکات خوب رو انکار کنیم!
باز هم میگم حرف های من مربوط به نیمه دوم هست و در باره نیمه ای که ندیدم نظری نمیدم.
نیمه ی اول که اصلا خوب نبودیم با علم به اینکه داریم مقابل تیم یکی مانده به آخر اونم تو الدترافورد بازی می کنیم فاجعه بودیم نیمه ی دوم باز بهتر شدیم
بازی قبل مقابل وستهام هم اگه یادت باشه نیمه ی اول بد بودیم و نیمه ی دوم کمی بهتر شدیم نمی دونه فلسفه ی نیمه ی اول فن خال چیه!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه ی اول که اصلا خوب نبودیم با علم به اینکه داریم مقابل تیم یکی مانده به آخر اونم تو الدترافورد بازی می کنیم فاجعه بودیم نیمه ی دوم باز بهتر شدیم
بازی قبل مقابل وستهام هم اگه یادت باشه نیمه ی اول بد بودیم و نیمه ی دوم کمی بهتر شدیم نمی دونه فلسفه ی نیمه ی اول فن خال چیه!
به نظرم یکم دیگه فسفر بسوزونه از مقایسه این دو نیمه بازی هاش بفهمه قضیه میدفیلد از چه قراره :D
هررا یا ماتا رو بالاخره محض امتحانم شده از اول میذاره تو بعد یهو میبینه تیم خوب بازی کرد میگه دیدید نبوغ منو؟!:D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
با اینکه لینک گذاشتید ولی سرعت اینترنت اینقدر افتضاح بود نتونستم بازی رو ببینم.
تمام حرف ها نشون میده نیمه اول اصلا خوب نبودیم و نیمه دوم کمی بهتر بازی کردیم. به شخصه نتیجه به نظرم فعلا مهم تره. امسال هر طور شده باید سهمیه رو بگیریم حتی با تاکتیک علی اصغری! گرچه فنخال خیلی سعی کرد تو کنفرانس قبل بازی ثابت کنه که اینطوری بازی نمیکنیم.
در کل تبریک میگم چون هم بردیم و هم سوتون مقابل وستهام 10 نفره تو زمین خودش نتونست برنده بشه تا برگردیم رتبه سوم.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چقدر خوب که اصلان جان تقریبا همهء حرف‌هایی را که من می‌خواستم بزنم، زد و کار من را راحت کرد

ده دقیقهء پایانی نیمهء اول را دیدم که تیم وحشتناک بد بود. اما می‌خواهم یک نکته را اضافه کنم که شاید ما آنقدر بد نبودیم که برنلی خوب بود. این اتفاقی است که در لیگ برتر انگلستان به راحتی و هزاران بار رخ داده. در همین فصل چلسی توسط چه تیمی حذف شد؟
شاید بگویید جام حذفی ملاک نیست (که هست). بسیار خوب. مثال دیگری می‌زنم. شاید خیلی‌ها به خاطر نیاورند اما بارها قهرمانی تیم‌های لیگ برتری (و منجمله چند تا از قهرمانی‌های خود ما) به دست تیم‌های پایین جدولی رقم خورده. حریف (حریفان) ما را بردند (بدون این که انگیزه‌ای هم داشته باشند) و تیم قهرمان در آخرین روزها عوض شد.
اشارهء مکرر به اینکه جایگاه برنلی کجاست، لااقل در لیگ برتر انگلستان حرف دقیقی نیست (نمی‌گویم غلط است، اما دقیق نیست) همین برنلی می‌تواند چلسی را هم در زمان‌هایی توی قوطی بکند حتی در لندن. چیزی که در نیمهء دوم دیدم بسیار خوب بود. مثل هر فوتبال دیگری بالا و پایین داشت اما بازی روانی کردیم. دی‌ماریا بعد از مدت‌ها بازی بسیار خوبی کرد و حسابی جولان داد. رونی بازیش عجیب بود. کارت زرد احمقانه‌اش هم که بماند. جوان‌ها خیلی امیدوارکننده هستند. اوانز هم که خوش‌تیپ است :D (لااقل دلمان به اینش خوش باشد!)
در کل هر چی اصلان جان نوشت، حرف من هم هست.

بالا