• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اول خواستم خیلی تشکر کنم از لینک‌ها. و سوالی هم داشتم.
تا به حال چندین بار شما و یا دوست دیگری چنین لینک‌هایی را معرفی کردید که جواب هم می‌داد. اما چند روز بعد برای بازی بعدی، لینک‌ها کار نمی‌کردند. سوالم این است که پس شما چطوری این‌ها را پیدا می‌کنید. وقتی که انگار یکبار مصرف هستند؟

برای اطلاع امیرخان و دوستان دیگر. من همیشه از این لینک استفاده می‌کنم و همیشه هم وجود دارد و برای ورزش‌های مختلف هم جواب می‌دهد. می‌توانید ذخیره‌اش کنید و سر بزنگاه از آن استفاده کنید:
http://www.premiership.altervista.org/Webtv/webtv2_0002.html

اشکال این است که گاهی اوقات قطعی زیادی دارد. به همین دلیل هم من دیشب از لینک مرحمتی دوست عزیز @batoobato استفاده کردم. برای من در اغلب دقایق بسیار صاف و عالی بود و باز هم ممنونشان هستم. امیدوارم این لینک همیشگی باشد. اگر این‌طور نیست، ممنون می‌شوم راهنمایی‌ام کنید که چنین لینک‌هایی (که از لینک معمول خودم بهتر هستند) را چگونه پیدا کنم؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ببینید دوستان، توجه کنید که بچه ها از برد تیم خوشحال میشن و از باختش ناراحت...
اما بد بازی کردن تیم رو نمیشه براش بهونه ای اورد...
برنلی با سیتی مساوی کرد ولی تو بازی مساوی کرد که سیتی شاید باید با اختلاف 6-5 گل بازی رو میبرد، دوستان میگن که تیمهای کوچکتر هم برنده بازی ها هستن، درسته که تیمهای بزرگ هم جلوی تیمهای ضعیفتر میبازن ولی تنها اتفاقی که میوفته این هستش که تو این بازیهای تیم حریف با ضد حمله ای یا حداقل تو یه توپ که شانس باهاش همراه میشه به گل میرسن و نتیجه رو حفظ میکنن ولی بازی رو که نگاه بکنی کاملا قضیه برعکس هستش و این قضیه فقط مربوط به این بازی نمیشه، نتایج کل فصلمون همین شکل بوده...
در صورتیکه تو این بازی ما غیر از حرکتهای دیماریا که یکی دوتا بیشتر نبودن که به موقعیت ختم شدن و یک حرکت که مک نر آخر بازی انجام داد، هیچ حرکت دیگه ای که ارزش صحبت کردن داشته باشه انجام نداد تو کل 90 دقیقه، فقط پاس های بی هدف تو خط دفاع...
کشیدن زیر توپ هم که خوراکشون بود...
کلا موقعیتهایی که برنلی درست کرده بود بیشتر از ما بود(البته ضربه های درون دروازه ما بیشتر بود)
مهاجمهای ما که تو کل 90 دقیقه اصلا دیده نشدن تا وقتی که فن پرسی پنالتی رو زد...(شاید بعضی ها بگن که فالکائو پاس گل داد رو کرنر)
تیم از نظر تاکتیک هیچی نداشت، موقعیت گل هم که تعطیل، اگه کرنرهارو اسمالینگ تعویضی به گل تبدیل نمیکرد، شک نداشتم که بازنده بازی بودیم...
بازی با کدوم تیم بود همین 4-3 هفته پیش بود؟؟؟ که حتی یک ضربه به سمت دروازه تیم حریف نزده بودیم؟؟؟ و تو همون هفته هم با اون تیم دسته سوم بازی کردیم که با گل های دیماریا و هررا بردیم(تو کل بازی فقط 2تا ضربه داشتیم به سمت دروازه) و بعدش هم بازی با کمبریج...خودتون قضاوت کنید...
گل یه لیست از جوانانی که موفق نبودن در منچستر زده:
http://www.goal.com/en/news/7128/ga...llery-man-utds-failed-youngsters?ICID=TP_HN_1
فقط واسم جالبه که تو این لیست کسانی مثل پوگبا و پیکه و جوزپه ده روسی(البته جوزپه بعداز مصدومیت نابود شد) هم هستن!!!!!!

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
علی آقا، این سایت varzeshitv.ir خیلی خوبه. تقریبا همه بازیهای مهم رو توی قسمت برنامه پخش بازیهای زنده و با چندین لینک مختلف میذاره که قطعیش هم خیلی کمه. واسه هر بازی یونایتد که من تاحالا از لین سایت دیدم حداقل 8 تا لینک مختلف گذاشته که دارای کیفیتهای مختلف هست و با سرعتهای مختلف جواب میدن.تازه دیشب من با موبایل داشتم بازی رو میدیدم از دوتا از لینکهای همین سایت که کیفیت تصویر هم خیلی خوب بود و قطعی هم خیلی خیلی کم داشت. این لینک شما رو هم ذخیره کردم برای روز مبادا، ممنون.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
میلادجان من تو خلاصه باید به یک اتحادی برسیم. نیمهء اول حرف تو، نیمهء دوم رو هم تو یک کم کوتاه بیا دیگه!
به موی عزیزت قسم (یه رئیس داشتم وقتی می‌خواست شیرم کنه می‌گفت به موت قسم، منم شیر یا همون خ.. می‌شدم ;)) نیمهء دوم اینجوری‌ها نبود. تیم کلی پاسکاری‌های قشنگ داشت. برنلی هم خیلی فیزیکی بازی می‌کرد و حسابی تو منطقهء خودشون جمع می‌شدند و دفاع می‌کردن. آخر بازی هم دیدی که خودشون و مربی‌شون چقدر خوشحال بودن. مشخص بود که احساس می‌کردن خیلی خوب بازی کردن ولی اصلا این احساس رو نمی‌دیدی که انگار بازی برده رو از دست داده بودن. تا سر حد مرگ دویده بودن.

این که رو کرنر گل زدیم که دلیل نمیشه. مثل ایرادی که به کیروش میگیرن. بقول امید نمازی، اگر مربی بتونه این کار رو بکنه، از هوشمندی‌شه نه ضعفش. فعلا مهاجمین تاثیر کافی رو ندارن؟ خوب تیم گل میزنه. همین هم مهمه دیگه. آقا بیا توافق کنیم دیگه ;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلادجان من تو خلاصه باید به یک اتحادی برسیم. نیمهء اول حرف تو، نیمهء دوم رو هم تو یک کم کوتاه بیا دیگه!
به موی عزیزت قسم (یه رئیس داشتم وقتی می‌خواست شیرم کنه می‌گفت به موت قسم، منم شیر یا همون خ.. می‌شدم ;)) نیمهء دوم اینجوری‌ها نبود. تیم کلی پاسکاری‌های قشنگ داشت. برنلی هم خیلی فیزیکی بازی می‌کرد و حسابی تو منطقهء خودشون جمع می‌شدند و دفاع می‌کردن. آخر بازی هم دیدی که خودشون و مربی‌شون چقدر خوشحال بودن. مشخص بود که احساس می‌کردن خیلی خوب بازی کردن ولی اصلا این احساس رو نمی‌دیدی که انگار بازی برده رو از دست داده بودن. تا سر حد مرگ دویده بودن.
این که رو کرنر گل زدیم که دلیل نمیشه. مثل ایرادی که به کیروش میگیرن. بقول امید نمازی، اگر مربی بتونه این کار رو بکنه، از هوشمندی‌شه نه ضعفش. فعلا مهاجمین تاثیر کافی رو ندارن؟ خوب تیم گل میزنه. همین هم مهمه دیگه. آقا بیا توافق کنیم دیگه ;)
ببین علی خان(ایرادی که نداره اینجوری خطاب کنم؟) نه من مشکلی با شخص خاصی دارم(که با فن خال دارم:D) و نه از برد تیم ناراحت میشم، حقایق واضح هستش، طرفدارای تیم تو ورزشگاه همین رو ثابت کردن، حتی خود فن خال هم گفته که از بازی تیم عصبانی هستش!!!!!
ولی در کل روز بد و خوب برای تیمها وجود داره که ما فقط تا الان روز بد دیدیم، غیر از نیمه اول بازی با تاتنهام هیچ بازی دیگه ای امسال یادم نمیاد که ارزش صحبت کردن داشته باشه!!!!!

mohammad-pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
خودش هم قبول داره

فان خال: از عملکرد تیم راضی نیستم
لوئيس فان خال، سرمربي منچستريونايتد پس از پيروزي 3-1 مقابل برنلي، به انتقاد از عملکرد تيمش پرداخت و گفت که خيلي پايين تر از استانداردهايشان بازي کردند.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یکی فقط به من بگه قراره تابستون چه اتفاقی مهمی رخ بده که الان فقط باید به کسب سهمیه (هر جور که شده!) راضی بشیم تا من دیگه انقدر انتقاد نکنم!

نهایتا یکی دو تا مدافع بگیریم

تو خط حمله که بهترینا رو داریم هافبک های تهاجمیمونم که عالین . سر الکس با همین خط دفاع ما رو قهرمان کرد (البته قبول دارم شدیدا افتضاحن).

خب. تابستون قراره چی بشه؟ نزدیکه دو سوم فصل گذشت بازی تیم به جای اینکه بهتر بشه بدتر شده. دیگه بهونه مصدومیتم که قابل قبول نیست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یکی فقط به من بگه قراره تابستون چه اتفاقی مهمی رخ بده که الان فقط باید به کسب سهمیه (هر جور که شده!) راضی بشیم تا من دیگه انقدر انتقاد نکنم!
تو خط حمله که بهترینا رو داریم هافبک های تهاجمیمونم که عالین . سر الکس با همین خط دفاع ما رو قهرمان کرد (البته قبول دارم شدیدا افتضاحن).
خب. تابستون قراره چی بشه؟ نزدیکه دو سوم فصل گذشت بازی تیم به جای اینکه بهتر بشه بدتر شده. دیگه بهونه مصدومیتم که قابل قبول نیست
والله اگه از من میشنوی، بهترین کار بالا بردن Efficiency تیم هستش!!!!
یعنی خرید هافبک بازیسازی که قدرت جنگندگی رو هم داشته باشه و خرید مهاجمی بهتر از فالکائو!!!!!!!(ولبک رو الکی از دست دادیم بابت این عتیغه)
به نظر من خرید مارکوینوش هم خیلی میتونه به تیم ما کمک کنه و عملا ترکیب دفاعهای میانی مارو کامل کنه، بهتر هستش که دیگه اسم رئیس رو نیاریم، رئیس نابغه بود و مثلش وجود نداشته و نخواهد داشت، پس نگاه ما مثل فلسفه باشگاه(البته نه نابود کردنش) هم باید عوض بشه...
والله دلم میخواد که پوگبارو به تیم بازگردونیم ولی بعید میدونم بیاد با اینکه میگن پیشنهاد 70 میلیون پوندی میخوایم بدیم واسش...
میگن که دبروین هم دیگر گزینه ما هستش، استروتمن که از جریانات خارج شده(البته اگه فن خال پیله نکنه) ویدال هم امسال ضعیف کار کرده و مصدومیتش داره هنوز اذیتش میکنه و مضمن شده، پس بیخیال اینها باید باشیم...
رویس هم واقعا میتونه به سمت راست ما یه جونی بده...
همه اینها آرزو هستش البته...
آیمریک لاپورته و دراگویچ هم دیگر گزینه های ما...
به نظرت داشتن اینها بهتر از فلینی و اوانز و والنسیا و کریک نیستن، بگذریم از اینکه رونی و بلیند دارن جاهای بی ربطی بازی میکنن بخاطر نیاز تیم(البته مطمئن نیستم که حتما بخاطر نیاز تیم هستش، شاید به مربی برمیگرده!!!:general705::general705::general705:) و میتونن به جای اصلیشون برگردن با خرید کسانی مثل دبروین و پوگبا و یا برگشت نانی؟؟؟

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

همه آزادن که هر چی میخوان بگن. من به شخصه از توهین ها ناراحت میشم. پس هر چی دوست داری انتقاد کن.
من هنوز برام سواله چرا هررا رو به جای رونی کنار بلیند بازی نمیده. ازش پرسیده بودن درباره هررا ولی هی گفته بود باید بازیکن ها رو با هم مقایسه کنم و ... . منم یه سری کارهاش رو درک نمی کنم.

هر کسی بر اساس انتظاراتش صحبت می کنه. من این فصل تاپ 4 برام مهمه و لاغیر. بعضی ها حذفی رو هم میخوان. بعضی ها بازی زیبا میخوان و ... . ولی من انتظار بازی زیبا ندارم. ما نسبت به فصل پیش و فصل قبل ترش کلی بازیکن به تیم اضافه کردیم. فصل پیش ماتا و فلینی رو خریدیم و یانوزای از آکادمی اومد. این فصل هم 5 تا خریدیم و از بازیکن های آکادمی هم ویلسون و مک نیر اضافه شدن.
مصدومیت ها به کنار، این همه بازیکن جدید باید با هم هماهنگ بشن و مساله زمان میبره. اینا به کنار تغییر سیستم های مداوم هم بی تاثیر نبوده. 3-5-2 ، 4-4-2 لوزی ، 4-1-4-1 - همین بازی آخر 4-4-2 خطی که شاید به خاطر مصدومیت ها باشه، شاید فنخال داره آزمایش می کنه، نمیدونم. ولی در کل با این شرایط نمیشه انتظار داشت زیبا و روون بازی کنیم. البته گاهی مثلا مقابل تاتنهام خوب بودیم ولی ثبات نداشته اون روند که میتونه به این دلایل باشه.
البته اسمالینگ به نکته جالبی اشاره کرده بود. گفته بود اینکه خوب بازی نکردیم و بردیم میتونه نشونه خوبی باشه.(اگه خوب بازی کنیم چی میشه)

از نظر نتیجه هم یه آمار جالب که امروز دیدم. و میدونید که تو 18 بازی گذشته فقط 1 باخت داشتیم.
upload_2015-2-13_0-3-17.png

در مورد خرید و فروش بازیکن به نظرم اتفاق های زیادی میفته. فنخال بعد از یه فصل میدونه تو چه پست هایی باید بازیکن بخره و اون بازیکن ها چه ویژگی هایی باید داشته باشن. مطمئنم گلیزرها هم کم نمیذارن.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خاک بر سر منچستر که امثال ایکاردی رو بهش لینک میکنن والا فالکایو از تمام اینایی که اسم بردن بهتره مارکینیوش اصلا دفاع محکمی به نظر نمیاد

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
نظر منم اینه که فن خال تو شرایط فوق العاده پیچیده ای قرار داره
فن خال وقتی به منچستر اومد با یک معادله ی چند مجهولی روبرو بود، برای حل هر معادله ای باید از طریق بررسی رابطه ی معلومات، به مجهولات مورد نظرت برسی، مشکل اینجا بود که معلومات فن خال دائما در حال تغییر بودن و عملا حل کردنش غیر ممکن شده بود، هنوز هم در حال تلاشه که این معادله رو حل کنه و به نظر من اگر موفق بشه یک تیم فوق العاده قدرتمند رو برای یک دهه تضمین میکنه.
تصور من اینه که حل کردن مشکلی که الان تیم با اون مواجه هست، نیاز به یک جراح حرفه ای تو یک بازه زمانی طولانی داره.

دوست ندارم اینجوری صحبت کنم ولی اگر بعد از هر باخت یا بازی ناامید کننده، بیایم اینجا و به سرمربی دشنام بدیم، شاید یه کمی تخلیه بشیم ولی نهایتش قراره چی بشه، البته حق میدم، یک عمر به موفقیت دائمی تیم محبوبمون عادت کردیم، اگر مشکلی هم بوده، خیلی سریع برطرف میشده. ولی الان دو ساله آرامشی که فرگی خلق کرده بود رو از دست دادیم.

و اینکه مقایسه ی مویس با فن خال کار اشتباهی هست، مویس تسلطش روی تیم رو از دست داده بود، یه جورایی تیم به مرگ مغزی دچار شده بود، وقتی اواخر فصل، صورتش رو روی نیمکت میدیدی، ناامیدی و بلاتکلیفی تو چهرش موج میزد، ولی فن خال تسلط کاملی روی تیم داره و به نظر من میتونه موفق بشه، البته امکان هم داره موفق نشه، ولی به نظر من لیاقت داره که بهش این فرصت داده بشه.

همیشه وفاداری و ایمان داشتن از بی تفاوتی و یا تقابل، کار سخت تری هست، و اگر این وفاداری نتیجه نده، تاوان سختی رو باید بدی، ولی هیچ وقت در تاریخ، آدم های بی تفاوت، یا وجود ندارن و یا با نام نیک نوشته نمیشن.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ای بابا اسکولزی هم که مثل من هیچی از فوتبال سر در نمیاره!!!!

Manchester United are ‘miserable’ under Louis van Gaal says Paul Scholes

'At times, United’s football is miserable. To beat opposing teams you have to attack, and to attack you have to take risks. Too few of the players in the current team are prepared to take those risks'

he said: “Part of being a Manchester United player under Sir Alex Ferguson, perhaps the most important part of being one of United’s attacking players, was that when you were in possession you had to take risks in order to create goal-scoring chances. It was not an option; it was an obligation.
“In the periods of my career when I stopped passing the ball forward, or when I stopped looking for the risky pass that might open up a defence, the consequences were the same. The manager stopped picking me. I got back into the team when I went back to doing it the way he wanted.

“United’s history was built on attacking football, which does not always mean that the team kept clean sheets or did not concede chances. Why do you think United have had some of the best goalkeepers in the world over the years? They needed them because the team committed so many players forward.

“It does not give me any pleasure to say that at the moment I am struggling to watch Louis van Gaal’s team with any great enjoyment. They beat Burnley on Wednesday night but it was Burnley who had by far the best of the first half.

“At times, United’s football is miserable. To beat opposing teams you have to attack, and to attack you have to take risks. Too few of the players in the current team are prepared to take those risks.”

http://www.theguardian.com/football/2015/feb/13/manchester-united-van-gaal-scholes

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
وقتی بحث انتقاد از فن خال میشه همه کارنامشو میکشن وسط که چه سابقه فوق العاده ای داره و تو کارش ماهر هست و...
وقتی میایم با تیم رئیس مقایسش کنیم همه میگن این چه حرف مسخره ای هست. رئیس اسطوره بود و اون اصلا بحثش فرق میکنه با ایشون و ...
بعضی از دوستان کلا جالبن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
وقتی بحث انتقاد از فن خال میشه همه کارنامشو میکشن وسط که چه سابقه فوق العاده ای داره و تو کارش ماهر هست و...
وقتی میایم با تیم رئیس مقایسش کنیم همه میگن این چه حرف مسخره ای هست. رئیس اسطوره بود و اون اصلا بحثش فرق میکنه با ایشون و ...
بعضی از دوستان کلا جالبن!
دوستان من قبلا هم یه اسکرین گذاشتم که این آقا کارنامه ای نداره که بخوایم ازش صحبت کنیم، هر کس این حرف رو میزنه واقعا داره خودش رو گول میزنه!!!!
از آخرین جام معتبری که این آقا گرفته شاید 17-16 سال بگذره(دوستان نگن که گرفتن بوندس لیگا با بایرن معتبر هستش!!!)
1.JPG
اما مقایسه اون با رئیس رو افشین جان، شرمندتم، اصلا مقایسه مورچه با یک افسانه!!!!!!! به هر شکلی اصلا نمیخوام اسمش رو کنار رئیس بشنوم...
تیمش افتضاح بازی میکنه، میخوای مقایسه کنی با اورتون مویس مقایسه کن...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ab26efb7e515a7b4f82f5c47bd4f6f7e5980d1c7d2e3765f0ee46c32afffd3c7_large

http://www.dailymail.co.uk/news/art...training-ground-ahead-vital-FA-Cup-clash.html

.

بالا