کپتین وازا
شب شبه مید فینگر به سرمربیه:دی هررا رونی فلینی همه اینا یه جورایی دارن هدر میرن
دقیقا!!!!!! چه کسایی بازی کردن و گل زدن واسه تیم خیلی حرف هستش...کپتین وازا
خیلی دیگه!!!!!!!تبریک به همه رفتیم جزو 8 تا
مثل بازیهای قبل نیمه ی اول فاجعه بودیم نیمه ی دوم باز کمی بهتر شدیم کلا انگار نبود فالکائو در زمین بیشتر به نفع تیمه
نکته ی مثبت این مسابقه هم این بود که بازی باخته رو بردیم قرعه ی بعدی مون هم بنظرم یکی از بهترین قرعه های ممکنه خصوصا وقتی که توی الدترافورد باشه
آرسنالو اگه ببریم روی کاغذ فقط یه حریف برامون باقی می مونه اونم لیورپول تازه اگه صعود کنه , امیدوارم در نیمه نهایی و باز در الدترافورد بخوریم به لیورپول تا در فینال با حریف آسون تری بازی کنیم
نیمه نهایی هم تو ومبلیه مهدیتبریک به همه رفتیم جزو 8 تا
مثل بازیهای قبل نیمه ی اول فاجعه بودیم نیمه ی دوم باز کمی بهتر شدیم کلا انگار نبود فالکائو در زمین بیشتر به نفع تیمه
نکته ی مثبت این مسابقه هم این بود که بازی باخته رو بردیم قرعه ی بعدی مون هم بنظرم یکی از بهترین قرعه های ممکنه خصوصا وقتی که توی الدترافورد باشه
آرسنالو اگه ببریم روی کاغذ فقط یه حریف برامون باقی می مونه اونم لیورپول تازه اگه صعود کنه , امیدوارم در نیمه نهایی و باز در الدترافورد بخوریم به لیورپول تا در فینال با حریف آسون تری بازی کنیم
سلام ببخشید بابت تاخیر در پاسخ ....مدتی نبودم...من معمولا اسم دو باشگاهی که باهم مسابقه دارند رو سرچ میکنم توی گوگل و لینک های مختلف رو چک میکنم که کدوم بهتره و میبینم ...ربطی هم خیلی به سرعت نداره چون فکر کنم سرعت و پینگ تایم اینترنتی که من ازش استفاده میکنم مناسب باشه...ترافیک سایت ها بالاست و خوب قطع و وصل داره اون لینکهای هم که من تا به حال گذاشتم بیشتر موقتی بوده و خوب یک استریمی از یک بازی بوده و معلوم نیست موقع بقیه بازی ها فعال بشه یا نه ولی همین که شما کوت کردی یک سایتی هستش که معمولا بازی های مستقیم اعم از تنیس و فوتبال میزاره و فعلا داره کار میکنه سرعتش هم بد نیست....اول خواستم خیلی تشکر کنم از لینکها. و سوالی هم داشتم.
تا به حال چندین بار شما و یا دوست دیگری چنین لینکهایی را معرفی کردید که جواب هم میداد. اما چند روز بعد برای بازی بعدی، لینکها کار نمیکردند. سوالم این است که پس شما چطوری اینها را پیدا میکنید. وقتی که انگار یکبار مصرف هستند؟
برای اطلاع امیرخان و دوستان دیگر. من همیشه از این لینک استفاده میکنم و همیشه هم وجود دارد و برای ورزشهای مختلف هم جواب میدهد. میتوانید ذخیرهاش کنید و سر بزنگاه از آن استفاده کنید:
http://www.premiership.altervista.org/Webtv/webtv2_0002.html
اشکال این است که گاهی اوقات قطعی زیادی دارد. به همین دلیل هم من دیشب از لینک مرحمتی دوست عزیز @batoobato استفاده کردم. برای من در اغلب دقایق بسیار صاف و عالی بود و باز هم ممنونشان هستم. امیدوارم این لینک همیشگی باشد. اگر اینطور نیست، ممنون میشوم راهنماییام کنید که چنین لینکهایی (که از لینک معمول خودم بهتر هستند) را چگونه پیدا کنم؟