• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه اول که مسخره بازی بود!
ولی انصافا تعویض و تغییر تاکتیک فن خال جواب داد و بازی برگشت.
تنها بدیش اینه که چرا موقع شروع بازی تاکتیک نداشتیم کلا؟!!!!

Sent from my XT1032 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بیا! یانگ یه گلم نجات داد :دی
میلاد طبیعیه دیگخ؛ آخرشه، حذف شده؛ تو زمین خودشون...
همینجوری میریزن تو دروازه به امید یه چیزی دیگه...!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک میگم به دوستان، دلم نمیخواد این برد رو تلخ کنم واستون ولی مشکل ما سرمربی هستش و تیم تو زمین هیچ تاکتیکی نداره!!!!!!
تیم داره نابود میشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی رو بردیم اما واقعا بازی بدی بود
من سر از کار فان خال در نمیارم اما با این بازی تو مراحل بالاتر به مشکل میخوریم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تبریک به همه رفتیم جزو 8 تا
مثل بازیهای قبل نیمه ی اول فاجعه بودیم نیمه ی دوم باز کمی بهتر شدیم کلا انگار نبود فالکائو در زمین بیشتر به نفع تیمه
نکته ی مثبت این مسابقه هم این بود که بازی باخته رو بردیم قرعه ی بعدی مون هم بنظرم یکی از بهترین قرعه های ممکنه خصوصا وقتی که توی الدترافورد باشه
آرسنالو اگه ببریم روی کاغذ فقط یه حریف برامون باقی می مونه اونم لیورپول تازه اگه صعود کنه , امیدوارم در نیمه نهایی و باز در الدترافورد بخوریم به لیورپول تا در فینال با حریف آسون تری بازی کنیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مثل بازیهای قبل نیمه ی اول فاجعه بودیم نیمه ی دوم باز کمی بهتر شدیم کلا انگار نبود فالکائو در زمین بیشتر به نفع تیمه
نکته ی مثبت این مسابقه هم این بود که بازی باخته رو بردیم قرعه ی بعدی مون هم بنظرم یکی از بهترین قرعه های ممکنه خصوصا وقتی که توی الدترافورد باشه
آرسنالو اگه ببریم روی کاغذ فقط یه حریف برامون باقی می مونه اونم لیورپول تازه اگه صعود کنه , امیدوارم در نیمه نهایی و باز در الدترافورد بخوریم به لیورپول تا در فینال با حریف آسون تری بازی کنیم
خیلی دیگه!!!!!!!:p:D
ولی در کل ما با این سبک و شیوه بازی به هیچ جایی نمیرسیم!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه نهایی هم تو ومبلیه مهدی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اول خواستم خیلی تشکر کنم از لینک‌ها. و سوالی هم داشتم.
تا به حال چندین بار شما و یا دوست دیگری چنین لینک‌هایی را معرفی کردید که جواب هم می‌داد. اما چند روز بعد برای بازی بعدی، لینک‌ها کار نمی‌کردند. سوالم این است که پس شما چطوری این‌ها را پیدا می‌کنید. وقتی که انگار یکبار مصرف هستند؟

برای اطلاع امیرخان و دوستان دیگر. من همیشه از این لینک استفاده می‌کنم و همیشه هم وجود دارد و برای ورزش‌های مختلف هم جواب می‌دهد. می‌توانید ذخیره‌اش کنید و سر بزنگاه از آن استفاده کنید:
http://www.premiership.altervista.org/Webtv/webtv2_0002.html

اشکال این است که گاهی اوقات قطعی زیادی دارد. به همین دلیل هم من دیشب از لینک مرحمتی دوست عزیز @batoobato استفاده کردم. برای من در اغلب دقایق بسیار صاف و عالی بود و باز هم ممنونشان هستم. امیدوارم این لینک همیشگی باشد. اگر این‌طور نیست، ممنون می‌شوم راهنمایی‌ام کنید که چنین لینک‌هایی (که از لینک معمول خودم بهتر هستند) را چگونه پیدا کنم؟
سلام ببخشید بابت تاخیر در پاسخ ....مدتی نبودم...من معمولا اسم دو باشگاهی که باهم مسابقه دارند رو سرچ میکنم توی گوگل و لینک های مختلف رو چک میکنم که کدوم بهتره و میبینم ...ربطی هم خیلی به سرعت نداره چون فکر کنم سرعت و پینگ تایم اینترنتی که من ازش استفاده میکنم مناسب باشه...ترافیک سایت ها بالاست و خوب قطع و وصل داره اون لینکهای هم که من تا به حال گذاشتم بیشتر موقتی بوده و خوب یک استریمی از یک بازی بوده و معلوم نیست موقع بقیه بازی ها فعال بشه یا نه ولی همین که شما کوت کردی یک سایتی هستش که معمولا بازی های مستقیم اعم از تنیس و فوتبال میزاره و فعلا داره کار میکنه سرعتش هم بد نیست....
پ.ن: برد رو هم تبریک میگم بالاخره اگر بشه همین حذفی رو هم بگیریم بهتر از هیچیه ولی من خودم ترجیح میدم که جز ۴ تا باشیم ولی حذفی همین جا حذف بشیم اگر قرار بود بین یکی از این دورو انتخاب کنم...چون قهرمانی حذفی تاثیرش هیچوقت به اندازه بودن یا نبودن برای فصل آینده در لیگ اروپا نیست.....

بالا