• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
من تعجب میکنم تا تیم گل میخوره یه سری میان میگن نظم نداریم این 10 دقیقه اخر که دارم میبینم لذت میبرم از تیممون کاملا مسلط به توپ و زمین حرکات ترکیبی پاسکاریهای زیبا و کوتاه واقعا لذت دارم میبرم کم کم داریم خودمونو دیکته میکنیم به سوانسی بابا اینقدر ایه یاس نخونید اول بازی خوب نبودیم اما الان کاملا به بازی مسلطیم یه طرف اون کارهای ترکیبیمون واقعا لذت بخشه

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
بازی از شبکه کانال فامیلی داره پخش میشه راحت میتونید ببینید اونایی هم که لینک میخوان سایت ورزش 3 با پینگ عالی برای ایران پخش بازی هارو میزاره که زنده داره پخش میکنه تو سایتش

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نیمه ی اول تموم شد جز همون گل موقعیت دیگه ای نتونستیم خلق کنیم از وقتی که گل رو خوردیم یکم بهتر شدیم ولی همچنان حملات بی هدف و بدون زهر
این بازی رو اگه یه تیم میانه یا ته جدولی انجام می داد برای هوادارهاش ممکنه لذت بخش باشه ولی برای هواداران تیم بزرگی مثل منچستر دردناکه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من که از اواسط نیمه اول بازی رو دیدم بنظرم بد نبودیم. رونی هم که رفته خط حمله و هررا تو زمین هست که خواسته اکثریتمون همین بود. روی گل بنظرم خط دفاع سوتی دادن و درست جاگیری نکردن. ایشا... نیمه دوم برنده از زمین میایم بیرون ;)

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
برخلاف نظر سطحی و بدون تامل دوستمون باید بگم به عنوان هواداری که از سال 96 منچستری هست اونم از نوع 1000000اتیشش تیم ما امروز عالی بود و فوق العاده لذت بخش و روان و با نظم بازی کرد.تو همه خطوط خوب بودیم پاس های کوتاه با دقت بالا و نظم تیمی و کارهای ترکیبی عالی بود .خیلی خوشحالم که به اینجا رسیدیم و واقعا به اینده تیممون با فان خال امیدوارم.امروز تیممون تا الان لایک داشته
دوستی که تز دادی تیم ته جدولی میان جدولی فلان و بهمان هر بازی شرایط خودشو داره عزیزه تیمی که تو الترافورت مارو برده الان تو زمین خودش خیلی خیلی با انگیزه تر داره جلوی ما بازی میکنه پس زیاد فاز بد نگیر. شما از اون دسته از ادمایی هستید که وقتی تیم تو تو جام حذفی با اختلاف برد میگفتید تیم با اختلاف خوبی برد اما اصلا بازیش جالب نبود من نمیدونم به چی شما باید رقصید

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
برخلاف نظر سطحی و بدون تامل دوستمون باید بگم به عنوان هواداری که از سال 96 منچستری هست اونم از نوع 1000000اتیشش تیم ما امروز عالی بود و فوق العاده لذت بخش و روان و با نظم بازی کرد.تو همه خطوط خوب بودیم پاس های کوتاه با دقت بالا و نظم تیمی و کارهای ترکیبی عالی بود .خیلی خوشحالم که به اینجا رسیدیم و واقعا به اینده تیممون با فان خال امیدوارم.امروز تیممون تا الان لایک داشته
دوستی که تز دادی تیم ته جدولی میان جدولی فلان و بهمان هر بازی شرایط خودشو داره عزیزه تیمی که تو الترافورت مارو برده الان تو زمین خودش خیلی خیلی با انگیزه تر داره جلوی ما بازی میکنه پس زیاد فاز بد نگیر. شما از اون دسته از ادمایی هستید که وقتی تیم تو تو جام حذفی با اختلاف برد میگفتید تیم با اختلاف خوبی برد اما اصلا بازیش جالب نبود من نمیدونم به چی شما باید رقصید
شما لازم نیست برقصید همین که حد و حدود خودتو بدونی نپری رو نظر بقیه و براش حکم صادر کنی سطحی , کافیه
از میزان درک و رضایت شما از این نوع سبک بازی هم کاملا مشخصه که از سال 96 منچستری هستی!
پذیرفتن این نوع بازی از منچستر یعنی پذیرفتن حقارت

بالا