نتونستم بازی رو از اول ببینم. از دقیقهء 70 که گلها زده شده بود رسیدم پای تلویزیون
نوشته هاتون رو خوندم. خدا رو شکر که اون همه هشدارهای "حالا ببینین کی دارم میگم" اشتباه از آب در اومد :general307:.
من که ندیدم بازی رو عملا. اون بیست دقیقه هم مردم و زنده شدم. اما تو همین مدت، من از تاثیر گذاری فلاینی تو برگشت دادن تمام توپهای هوایی کیف کردم. شاید وقتشه که بیشتر ببینیمش و ببینیم که چقدر دونده و فعاله. تمام مدت درگیر، و مثبت. من که خوشحالم چنین بازیکنی تو تیممون داریم. :general609:
خدا کنه ماتا رو نگه دارن. با بازی امروزش، میشه گفت که به فرمش برگشته. و اگر این روند ادامه پیدا کنه، فصل آینده چه تیمی خواهد شد همین تیم.
نمیدونم تلویزیون خودمون چقدر صدای استادیوم رو پخش میکرد. تشویق لیورپولیها وحشتناک بود. واقعا بازی تو همچین جوی، کار سختیه.
تبریک تبریک. به امید بردهای بعدی
پ.نپ تو ال کلاسیکو فرکانس صوتی سه برابر بود. اصلا صدا به صدا نمیرسید. وای چی میشد که ما هم چنین تماشاگرانی داشتیم. البته واضح و مبرهن است که ما بهترین تماشاگران دنیا را داریم. حالا چرا و با چه استدلالی؟ بماند
داریم منتها صدا و سیما صدا رو خیلی کم میکنه و سر بازی تیم های مورد علاقه خودشون جبران میکنن! مثلا دیروز نیمه اول تماشاگرای ما ترکوندن انفیلد رو