• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
بنابر گزارش Metro Sport یوسین بولت با یک قرارداد کوتاه مدت بطور رسمی دوران حرفه ای فوتبالش را در منچستریونایتد آغاز کرده است .

بولت قهرمان دو سرعت دنیا ، هرگز عشقش به یونایتد و فوتبال را در محافل عمومی مخفی نگه نداشته است و اغلب خود را به اندازه ای خوب میداند که در کنار وین رونی و سایر بازیکنان یونایتد به میدان برود.

لوییس فن خال قصد دارد این فرصت را به دونده ی جامائیکایی بدهد تا خودش را ثابت کند _ یا یک قرارداد توافق شده که بر اساس آن بولت برای تیم رزروها بازی خواهد کرد.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
رونی هم مقابل ایتالیا نمی دونم چرا اینقدر بد و بی دقت بود چندین موقعیت تک به تک گیرش اومد که همه رو بدون زاویه زد وسط دروازه تو همین بازی دیشب هم می تونست با رکورد گلهای ملی سر بابی چارلتون برابری کنه
این پدیده رو من اسمش رو می‌گذارم سندروم اضطراب رکوردشکنی (حقوق معنوی برای جناب اولدعلی محفوظ است!) که گریبانگیر بازیکن‌های بزرگی شده. بازیکنانی که به زیبایی، سادگی و یا راحتی گل می‌زدند، با رسیدن به این لحظه دچار مشکل می‌شدند. من خودم لااقل ناظر سه موردش بودم.

گری لینکر بازیکن فوق‌العاده‌ای بود. واقعا راحت و زیبا گل میزد. وقتی 48مین گلش رو زد همه منتظر گل بعدی و برابری با رکورد بابی چارلتون بودند. اما لینکر نمی‌تونست تمرکزش رو حفظ کنه. تو بازی موقعیت‌هاش رو از دست داد تا رسید به بازی دوستانه با برزیل. خیلی خوب یادمه که قبل از بازی، بجای این که از ارزش‌های فنی صحبت بشه، از این‌که در آستانهء جام ملت‌ها، انگلستان به چه ترکیب و تعادلی می‌رسه و به ناکامی‌های مکررش خط پایان می‌کشه، بیش‌ترین صحبتی که در مورد اون بازی می‌شد این بود که آیا لینکر می‌تونه به رکورد سر بابی برسه؟ بازی با برزیل بود و گل زدن بهش کار ساده‌ای نبوده و نیست. اما یه خطای پنالتی رخ داد و لینکر ایستاد پشت توپ. تا اون روز لینکر هیچ پنالتی رو در بازی‌های ملی از دست نداده بود. من، انگلستان و بخش بزرگی از فوتبالدوستان نفس‌مون بند اومده بود و منتظر اتفاقی تقریبا مسلم بودیم. رسیدن به رکورد بعد از سالیان سال. و لینکر با بی‌دقتی عجیبی توپ رو قل داد تو دستای تافارل. به همین سادگی. اولین پنالتی از دست رفتهء لینکر که فقط اولین نبود، مهم‌ترین بود. بعد هم این استرس به جام ملت‌ها کشیده شد و دیگه موقعیتی هم پیش نیومد که لینکر به رکورد برسه. گرام تیلور بهش بازی نداد و لینکر بازنشسته شد.

جام‌جهانی 1994 بود و هریستو استویچکف به همراه اولگ سالنکوی روس، شش گل زده بودند. سالنکو تو یک بازی عجیب 5 گل به کامرون زده بود و یک پنالتی هم به سوئد. بعد هم تو همون مرحله، روسیه حذف شده بود و اصلا از گروهش بالا نیومد (یعنی این آقای سالنکو جفت شیش آورده بود).
واقعا استحقاق استویچکف برای آقای گلی جام‌جهانی مسلم بود. بجز یک بازی، تو همه بازی‌ها به مکزیک، آرژانتین، یونان، آلمان و ایتالیا (چه تیم‌هایی!) گل زده بود و تیمش رو بالا و بالاتر کشیده بود. تیم بلغارستان بی‌شک یکی از پدیده‌های جام بود و قهرمان دورهء قبل رو هم حذف کرده بود و با باختی خفیف به فینال نرسید. جام برای بلغارستان تموم بود. اصولا هم بازی رده‌بندی جام‌جهانی بازی لوس و بی‌مزه‌ای هست. بازی رده‌بندی با سوئد. بازی مسخره‌ای شده بود. تیم بلغارستان بازی رو ول کرده بود و فقط می‌خواست کاری کنه که استویچکف گل بزنه. تمام پاس‌ها رو می‌خواستن به اون برسونن. اما استویچکف اون‌قدر عصبی و بی‌دقت شده بود که دروازه خالی رو هم نمی‌تونست بزنه. بلغارستان چهار گل خورد و براش هم مهم نبود. اواخر بازی، تیم سوئد هم شل گرفت که استویچکف گلش رو بزنه. اما نشد که نشد. بازی تمام شد و آقای گلی به طور مشترک به استویچکف و سالنکو رسید. که واقعا حیفش بود.

علی دایی گلزن تاریخی ماست. توضیح در مورد افتخاراتش اضافه است و همه می‌دونیم. ضمن این که می‌دونیم هیچ وقت به استقلال گل نزد. تو سال‌های پایانی بازیگریش (توی تیم صباباتری) خورد به استقلال. یک پنالتی به نفع‌شون گرفته شد. آمار گلزنی دایی در پنالتی آماری بسیار خوب بود و تقریبا همه می‌دونستند که دایی پنالتی رو محکم و به سمت گوشهء راست دروازه می‌زنه. وقتی دایی ایستاد پشت توپ، به خودم گفتم وای الان چی میشه؟ رفتم تو فکر دو بازیکنی که روبروی هم ایستاده بودند. سعی کردم ذهن‌شون رو بخونم.
می‌دونم که طالب‌لو پنالتی‌گیره. هم خوب شیرجه می‌زنه و دستای بلندی هم داره. و ضمنا می‌دونه علی دایی معمولا به کدوم سمت می‌زنه. اگر بره سمت توپ، خطر مهارش زیاده. این ور رو بزنه یا اون ور رو؟
همین حالت رو هم برای طالب‌لو داشتم. دایی که اون‌طرف رو می‌زنه و گرفتنش تقریبا عملی نیست چون خیلی محکم و تو زاویه می‌زنه. اما نکنه این باز این‌طرفی بزنه؟ اگر این‌طرف رو بزنه چون با گوشهء پا می‌زنه و زانوش رو به بیرون چرخش پیدا می‌کنه یا باید محکم و کم‌دقت‌تر بزنه یا نمی‌تونه خیلی تو زاویه بزنه. به هر حال اگر این گوشه رو هدف قرار بده، شانس گرفتن توپ خیلی بیشتره.
طالب‌لو ریسک کرد و این جهت رو برای پریدن انتخاب کرد و آقای‌گل جهان هم به خاطر استرس گل‌نزنی به استقلال، اشتباه کرد و روش معمول خودش رو کنار گذاشت. و پنالتی رو از دست داد. طالب‌لو مزد پیش‌بینی هوشمندانه‌اش رو گرفت و برترین گلزن تاریخ، به اضطراب یک رکورد باخت.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Paul Scholes : " Sterling should stay at Liverpool rather than join a big club. He still needs to develop."
:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چندتا خبر خنده دار!!!!
منچستر پیشنهاد 50 میلیون پوندی برای استرلینگ داده!!!!!!!!!!!!!!!!!:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::D:D:D:D:D:D:D(البته TT هیچ وقت خبر چرت نمیزد!!!!)
دخیا مهمترین گزینه خرید رئال مادرید!!!!!!!!(نمیدونم بعد از خریدن اون دروازه بان 27 ساله آرژانتینی و توافق با لنو، چه کار میخوان بکنن وقتی دخیا داره میگه که از منچستر تکون نمیخوره!!!!!!) این روزنامه های انگلیسی و مخصوصا لندنی واقعا Cracking Me Up...
حالا اخبار یه کمی جدی تر:
دیماریا اعلام کرده که تا آخر دوران بازی کردنش در اروپا در منچستر میمونه و قصد ترک این تیم رو نداره...(واقعا خوشحال میشم که PSG رو که پارسال ضایع کردیم، اونها هم سر مارکوینوش بدجوری دنبال تلافی کردن بودن، همینطوری ضایع کردنشون رو ادامه بدیم)
میگن که پیشنهاد 38 میلیون یورویی برای کلاین آماده کردیم!!!!(اینقدر میارزه؟؟؟ حالا که قیمت دولار پایین میخواد بیاد؟؟؟:D:D:p:p)
دوباره میگن که فن خال استروتمن رو به پوگبا ترجیه میده(من هم باشم اگه استروتمن زنده و سالم باشه، اونرو به پوگبا ترجیه میدم واسه تیممون، ولی استروتمن دیگه چیزی از فوتبالش نمونده از نظر من!!!!!!)
دیبالا هم که چپ و راست به یه تیمی لینک میشه...
هوملز هم که دوباره شروع کرده به زر زر کردن که پیشنهاد خوب میخواد که از دورتموند بره(نکنه خیال کرده که باشگاهی پیدا میشه که واسش 100 میلیون هزینه کنه؟؟؟ من یکی که با 30 میلیون هم حاضر نیستم بیاد)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اگه قرار باشه 50 تا به بازیکنی بدیم بنظرم استرلینگ باید یکی از گزینه های اصلی باشه با این سن کمش اگه بگم جزو 10 بازیکن با تکنیک اروپاست اغراق نیست
کنترلش روی توپ و دریبلینگش فوق العاده ست جای یه بازیکن تکنیکی در تیم خالیه
چون داره برای لیورپول بازی می کنه زیاد روش حساسیت به خرج ندید این بازیکن محصول آکادمی QPR هست نه لیورپول و فقط تا پایان قرارداد اسم لیورپول روشه!
در مورد دخیا هم تا قراردادشو تمدید نکنه حداقل من خیالم راحت نمیشه هر چند این روزا با پیشرفت نسبی منچستر یکم از رئال فاصله گرفته و شایعات جداییش مثل قبل زیاد نیست
کلاین هم مدافع خوبیه شخصا حتی به هوملس هم ترجیحش میدم ولی ترسم از اینه که با این روند فن خال رفته رفته کل تیم ملی هلند رو بیاره الدترافور!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اگه قرار باشه 50 تا به بازیکنی بدیم بنظرم استرلینگ باید یکی از گزینه های اصلی باشه با این سن کمش اگه بگم جزو 10 بازیکن با تکنیک اروپاست اغراق نیست
کنترلش روی توپ و دریبلینگش فوق العاده ست جای یه بازیکن تکنیکی در تیم خالیه
چون داره برای لیورپول بازی می کنه زیاد روش حساسیت به خرج ندید این بازیکن محصول آکادمی QPR هست نه لیورپول و فقط تا پایان قرارداد اسم لیورپول روشه!
در مورد دخیا هم تا قراردادشو تمدید نکنه حداقل من خیالم راحت نمیشه هر چند این روزا با پیشرفت نسبی منچستر یکم از رئال فاصله گرفته و شایعات جداییش مثل قبل زیاد نیست
کلاین هم مدافع خوبیه شخصا حتی به هوملس هم ترجیحش میدم ولی ترسم از اینه که با این روند فن خال رفته رفته کل تیم ملی هلند رو بیاره الدترافور!
حرف استرلینگو نزن که ترجیح میدم از لیگ ایران بازیکن بگیریم تا از لیورپول :D
درباره دخیا موافقم باهات، ولی الان دیگه 70/80% مطمئنم میمونه.
کلاین دفاع راست خیلی خوبیه، ولی قیمتی که براش میخوان (30-35 میلیون یورو) خیلی بالاس! اینجوری پول یه دی ماریا رو دادیم به ساوثهمپتون واسه دو تا دفاع کناراشون :D

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
ارسنال که داره لیورپول رو گلباران میکنه .فقط باید استون ویلی رو ببریم .من تو این فکر بود لیورپول ارسنالو ببره ما بیایم بالای ارسنال اما الان میبینم نتیجه برد مساوی ارسنال خوبه واسمون چون اختلاف بین رتبه 4 و 5 رو زیاد میکنه که تثبیت رفتن ما به چمپیونزلیگ یا هدفمون هست .اما اینم بگم رتبه دوم رو گرفتن یه همت تیمی میخواد و کاری نداره مخصوصا بازی های روبرویی که با حریفهای خودمون داریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لوزر ها هم 3تا از آرسنال خوردن، چندتا موقعیت داشتن که هیچ کدوم از 2تا تیم استفاده نکردن(بخصوص لوزرها) و بعد یک دفعه ای هر چی موقعیت گیر آرسنال اومد رفت تو گل!!!!!!!!
نتیجه ای بدی نیست، به نظرم ما اگه جایگاه بهتری میخوایم باید خودمون تو بازی روبرو ازشون این جایگاه رو بگیریم!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
, United team to play Aston Villa (15:00 BST): De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Fellaini, Young, Rooney.

Subs: Valdes, Rafael, McNair, Pereira, Januzaj, Di Maria, Falcao.

ترکیب امروز!
جای ما رو خالی کنیو نیستم ببینم بازی رو !
به امید برد

Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دقیقا ترکیب بازی قبل!!!!!
بلیند هم که دیگه برگشته به همون ترکیب اصلیش و کریک تنها هافبک دفاعیمون هستش، موندم چرا اینقدر واسه شاو خرج کردیم...
باید دید که داریم به سمت یک ترکیب ثابت میریم یا مصدومیت و محرومیت بعضی از بازیکنها که خودتون میدونید منظورم کیا هستن، چسبیده به این ترکیب، تا ببینیم تابستون چه اتفاقی میوفته!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یونایتد تیمیه که با داوری نتیجه میگیره

دو دقیقه سکوت به احترام اون احمقایی که این استدلالشونه!
ای آقا شما که بازیهای تیم رو از اول فصل دیدی؟ چند بار شده که داور تو یه بازی به ضرر ما داوری نکنه، نمیخوایم به سودمون باشه، فقط به ضررمون نباشه!!!!!

بالا