amirusa
Registered User
من ؟
کجا انتقاد کردم ؟
میشه ببینم ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کجا انتقاد کردم ؟
میشه ببینم ؟
من ؟
کجا انتقاد کردم ؟
میشه ببینم ؟
والله دوست عزیزمن لیگ برترو بد ترین لیگ نمیدونم ،،!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باور کن حوصلشو ندارم برم صفحاتو قبلو بگردم بذارم .دوستان بودن
در ضمن شما لیگ برتر رو هم بدترین لیگ میدونی. تو تاپیک کل کل چندین بار نقش ستون پنجمو ایفا کردی
ولش کن... بردیم مهم اینه
برادر من چرا منکرش میشی؟ یعنی شما انتقاد نکردی!؟ دوستان بودن و دیدنوالله دوست عزیزمن لیگ برترو بد ترین لیگ نمیدونم ،،
از قول سایت که نوشتن نقل قول کردم
ضعیف ترین لیگ تو cl و یوفا
و این چیزی نیست ک حرف من باشه ،،،
هر وقت حوصله کردی بیار ببینیم ممنون
تا اونجایی ک یادمه من انتقادی از فنخال نداشتمبرادر من چرا منکرش میشی؟ یعنی شما انتقاد نکردی!؟ دوستان بودن و دیدن
من و میلاد و خیلی از دوستان دیگه هم از فن خال انتقاد کردیم دلیلی نداره انکارش کنیم. هنوزم نمیشه 100% گفت فن خال تیمو احیا کرده. 4 بازی با یه ترکیب بازی کردیم و نتیجه گرفتیم معلوم نیست تا پایان فصل جواب بده
به هر حال این بحثا بچه بازیه ولش کن بازم میگم مهم این هست که بردیم
راس میگه افشینبرادر من چرا منکرش میشی؟ یعنی شما انتقاد نکردی!؟ دوستان بودن و دیدن
من و میلاد و خیلی از دوستان دیگه هم از فن خال انتقاد کردیم دلیلی نداره انکارش کنیم. هنوزم نمیشه 100% گفت فن خال تیمو احیا کرده. 4 بازی با یه ترکیب بازی کردیم و نتیجه گرفتیم معلوم نیست تا پایان فصل جواب بده
جان اصلان اصلا ادمی نیست م ک از سرمربی تیم محبوبم انتقاد کنم ،،،راس میگه افشین
من الان رفتم کل پستاشو دیدم همش حمایت کرده بیچاره
دخیا رو نخریدین؟تبریک
لطفا اونای ک از فنخال انتقاد میکردن
بیان و پاسخگو باشن ،،،
لطفا
ادامه نداره؟؟؟؟؟خوشحالم این جوجه کانت حالش گرفته شد مشاهده پیوست 787616
به!دخیا رو نخریدین؟
هنوزم اینجا میگردی
باشه داداش اگه شما نخواین بنده نمیام تو کلوب من یو اینجا پیدام نمیشه ،،،دخیا رو نخریدین؟
هنوزم اینجا میگردی
ای آقا!!!! انتقاد؟؟؟؟؟ میخواستم سرش رو بزنم!!!!!!!!!!برادر من چرا منکرش میشی؟ یعنی شما انتقاد نکردی!؟ دوستان بودن و دیدن
به به به ...:general707::general707::general707:دخیا رو نخریدین؟
هنوزم اینجا میگردی
اما یکی از اون چیزای که همیشه حسرت شو میخورم این که کاش جای مادرید و من یو طرف دار دو تیم متوسط م: سویا والنسیا تاتنهام یا اورتون بودم ،،،به!
ببین کی اینجااااس
کجاااای کامران دلمون یه ذره شده بود برات!
حالا این دوستمونم هم مادریدیه هم یونایتدی دیگه دخیا رو خواست برداره ببره با خودش معین جلوشو گرفت