ما یه بازی رو ازش بردیم و یکی رو باختیم، شما هر دو بازی رو باش مساوی کردید...
راستی داشتم بازی هاتون رو نگاه میکردم تا آخر فصل...دروغ چرا بگم، اگه اختلاف امتیاز یه 4-3 امتیاز کمتر بود، میتونستم بگم که ما برای بردن میایم به استمفورد!!!!!! که قهرمانی رو ازتون بگیریم!!!! بازیهای باقیموندتون هم آسون نیستن!!!
ما ساندرلند رو هم نبردیم ... اولین باخت مون هم جلو نیوکاسل بود ... هر بازی که ما و شما نبریم که دلیل نمیشه تیمِ مقابلمون بزرگ باشه
ساوهمپتون یکی از دلایلِ خیلی مهمی که برا درخشش اول فصلش داشت این بود که بازی های اول فصلش واقعا آسون بود و بعد که اونارو برد بین بازیکنا هم انگیزه ایجاد شد و خلاصه باعث شد تا اونجا که توانشون بود خوب کار کنند و لی مشخص بود که بادشون می خوابه به هر حال !
قبول دارم مورینیو با روزای اوجش فاصله داره، ولی حقیقتش اینه اون مورینیویه ! شخصیتِ متوسطی نیست ! یا محبوبه یا منفور و یا همه آرزو دارن اون تو تیم شون مربی گری کنه یا به حد مرگ به خاطر یه سری چیزا ازش نفرت دارند
مورینیو فرق کرده، یکمکی هم ترسو شده ! همیشه همه چیز طبق برنامه قرار نیست پیش بره ولی اگه حتی اختلاف 1 بود و جوری بود که قهرمانی فقط به خودمون بستگی داشت، 1 % هم امکان نداشت شک داشته باشم و مطمئن بودم خوزه جام رو میگیره برامون
اون فرق کرده ولی به هر حال هنوز خوزه ست
فکر نمی کنم 0 ، 1 یا حتی 2 امتیاز منفی هم با شما داشتیم باعث نمیشد قهرمانی از دستمون بره
ما چلسی فنا به حدِ عجیبی مورینیو رو قبول داریم
اعتراف می کنم حتی اگه قهرمان هم بشیم این قهرمانی خیلی بهم نچسبیده ... انصافا 2006 و مخصوصا 2010 خیلی خیلی بیشتر حال کردم ... چون تا هفته آخر طول کشید و اون 8-0 جلو ویگان همه چی عالی بود ! همه تیم های بزرگ رو هم اون فصل دبل کردیم ! + تو جام هم دبل کردیم
فصل بعد می بینیمتون .... دیگه فصلِ بعد نباید بهونه ای داشته باشید و از همون اول باید بیاید برا جنگ برا قهرمانی !