به نظرم ما الان یه هافبک دفاعی خوب و جوون + دو تا مدافع مرکزی عالی میخوایم. اگر یه رایت بک خوب مثل کلمن یا کلاین هم بخرن دیگه عالی میشه!
در مورد خط حمله هم بازم میگم رونی و رابین میتونن مثل دو فصل پیش اون زوج رویایی رو تشکیل بدن. ویلسون هم بهتره فصل بعد رو حسابی تمرین کنه تا دو فصل دیگه جای رابین رو تو ترکیب بگیره. البته اگر مثل یانوزای اینم غرور کاذب نگیرتش
خرید کین هم به نظرم بعیده. بنتکه و ... رو هم بیخیال بشید! هم از من فحش میخوره هم از شما
من هم با خرید بنتکه مخافلم...
ولی با این تفکر که رابین برای ما مهاجم میشه دیگه هم مخالفم...
رابین تمام شد رفت...
تو دو سال اخیر هم همش مصدوم بوده...
واسه فوتبالیست هم تو این سن فوتبال، مصدومیت یعنی پایان فوتبال حرفه ای...(خودش هم اینو فهمیده که گفته میخواد بره فنرباغچه)
کلا باید 2 یا 3 مهاجم بخریم که انتظار داشته باشیم، حداقل یکیشون برامون مهاجم بشه، با فرض ترکیب تک مهاجم و بازی کردن رونی پشت سر اون...
من الان حتی حاضرم که فلینی مهاجم نوک بازی کنه و رونی پشت سرش، درصورتیکه فلینی داره پشت سر رونی بازی میکنه و عملا رونی رو از بقیه تیم قطع کرده...توپ که بهش میرسه یا لو میده توپ رو یا پاس اشتباه میده یا پاس رو به عقب...
فقط میره جلو که یکی واسش توپ رو سانتر کنه تا اون هم یا موقعیت گل زدن داشته باشه یا اگه شد بکارتش واسه کسی دیگه...
رونی دوست داره جلو باشه، ولی اون جلو آزاد باشه تا بتونه هم موقعیت بسازه و هم از توپ های سوم استفاده کنه، در صورتیکه الان اون جلو گیر کرده و هیچ کاری جز صبر کردن واسه رسیدن توپ نمیتونه بکنه، آخه من موندم که با توجه به شیوه بازی ما، آیا رونی میتونه رو سر مدافع های PL سر بزنه؟؟؟؟
اصلا نمیتونم افکار فن خال رو درک کنم...حاضر هم نیست که قبول کنه، فلینی جاش اونجا نیست و به درد تیم ما نمیخوره...
الان دوستان میگن فلینی چندتا گل مهم زده واسه تیم!!!!!!!
من هم میگم آره، ولی این مثل یه تاکتیک سوم یا چهارم برای تیم میمونه، وقتی که تیم به بن بست میخوره، نه اینکه از دقیقه 1 فلینی تو زمین باشه و تیم رو فلج کنه...