• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
فکر کنم مهم‌ترین دستاورد بازی دیشب پاریس سن ژرمن این بود که هر شک و شبه‌ای برای خرید کاوانی رو برطرف کرد.
یه سوال هم برام پیش اومد: اینا به داوید لوئیز حقوق هم میدن یا یه چیزی ازش میگیرن که بزارنش تو زمین؟ کلا تیم رو تو رفت و برگشت به فنا داد. اصولا نه گفتن تو کارش نبود. فقط رسالتش رو گرفتن مسی می‌دونست. تازه کاری نداشت مسی پاس گل بده یا حرکات موثر داشته باشه، فقط می‌خواست گل نزنه. بقیه بازی هم که به یک ورش بود :rolleyes:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این خبر هم میتونه برای دوستان جالب باشه، جدا از بحث نقل و انتقالیش، بحث انسان دوستی و کارهای خیرخواهانه باشگاه بزرگمون هستش...
http://www.goal.com/en/news/11/tran...-reacts-to-fan-transfer-requests?ICID=TP_HN_1
برخورد فن خال با طرفدار مریض خیلی جالب بوده، و لیستی که طرفدار مریض برای خرید به فن خال داده و جوابی که فن خال به طرفدار داده هم خیلی جالب بوده...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آره چیچاریتو با اینکه چندین موقعیت خوبو خراب کرد که میشه گذاشت به حساب دور بودنش از ترکیب اصلی و هماهنگ نبودن با تیم ولی در مجموع خوب و موثر بازی کرد
عجیب بازیکن موقعیت شناسیه هر کجا که توپ هست و قرار بره همونجا حضور داره!
با دائمی کردن قرارادادش با رئال به کل مخالفم فکر کنم تابستان وقتشه که بیاریمش تو تیم فن خال بد نیست یه فصل بهش فرصت بدیم
یکی این یکی هم نانی جفتشون بازیکنهای با استعدادی هستن فقط کافیه یه مربی کار بلد بتونه درست ازشون بازی بگیره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من بازیهای دیشب رو ندیدم. گلزنی چیچا یه حسن خیلی بزرگ داره و اون اینه که قیمتش نه تنها افت نمیکنه بلکه خریدارهاش هم زیاد میشن. چیچا به نظر من تو یونایتد نمیتونه مهاجم اول باشه و از طرفی با نیمکت نشینیش مشکل داشت که رفت رئال. البته تو رئال هم یه نیمکت نشین هستش! به هرحال من با فروشش موافقم. البته مثل اینکه تو قرارداد انتقال قرضیش با رئال یه بند انتقال دائم با قیمت 22 میلیون یورو وجود داره که با اونهم موافقم و 22 میلیون یورو پول خیلی خوبی هستش. این مبلغ رو تابستون یجا خوندم حالا راست و دروغش رو دیگه نمیدونم!
نانی هم اگه پول خوبی واسه خریدش بدن به نظر من بفروشیمش به نفعمونه. البته به شرطی که ممفیس رو بگیریم و دی ماریا هم بمونه. تو پست وینگر الان ماتا، دی ماریا، یانگ، والنسیا (با خرید کلاین)، ممفیس(انشاا...)، لینگاردرو داریم.
ایوانز رو کسی نخواسته تا الان؟؟؟!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من بازیهای دیشب رو ندیدم. گلزنی چیچا یه حسن خیلی بزرگ داره و اون اینه که قیمتش نه تنها افت نمیکنه بلکه خریدارهاش هم زیاد میشن. چیچا به نظر من تو یونایتد نمیتونه مهاجم اول باشه و از طرفی با نیمکت نشینیش مشکل داشت که رفت رئال. البته تو رئال هم یه نیمکت نشین هستش! به هرحال من با فروشش موافقم. البته مثل اینکه تو قرارداد انتقال قرضیش با رئال یه بند انتقال دائم با قیمت 22 میلیون یورو وجود داره که با اونهم موافقم و 22 میلیون یورو پول خیلی خوبی هستش. این مبلغ رو تابستون یجا خوندم حالا راست و دروغش رو دیگه نمیدونم!
نانی هم اگه پول خوبی واسه خریدش بدن به نظر من بفروشیمش به نفعمونه. البته به شرطی که ممفیس رو بگیریم و دی ماریا هم بمونه. تو پست وینگر الان ماتا، دی ماریا، یانگ، والنسیا (با خرید کلاین)، ممفیس(انشاا...)، لینگاردرو داریم.
چیچا مرد نود دقیقه نیست منم با معین موافقم باید بفروشنش
نانی هم اگر نیمکت نشینی رو برای اثبات خودش تحمل کنه عالیه چون بازیکن با غیرتیه با اینکه رئیس تقریبا گذاشتش کنار + مویس اما بازم برای تیم حاشیه درست نکرد

معین ماتا لینگارد پست اصلیشون وینگر نیست. والنسیا هم بیخیال هنوزم که هنوزه نمیتونه مثل ادم سانتر کنه. دی ماریا هم کلا تیمو به اونجاش گرفته:mad: باز دم فن خال گرم بهش رو نداد.
ممفیس قطعیه پس دیگه به وینگر دیگه ای احتیاج نداریم
می مونه مدافع مرکزی و یه هافبک دفاعی عالی
هوملز احتمالا میاد یونایتد.اگه بتونن وراتی و یا گوندوغان رو هم بیارن عالی میشه. در ضمن دی وریج هم برای دفاع عالیه پارسال مفت رفت لاتزیو اگر اشتباه نکنم
در مورد مهاجم هم اون موقع که لوا تو دورتمند بود میشد راحت اوردش ولی الان عمرا ! تازه فصل اولش تو بایرن هست رو چه حسابی باید قهرمان المان و بخت اول قهرمانی اروپا رو ول کنه بیاد یونایتد؟ بنتکه هم وقتی جواب میده که هم وینگر هامون به سطح بالایی از سانتر کردن برسن هم هافبک هامون بتونن به بهترین شکل ممکن براش موقعیت سازی کنن. احتمالا با یه پیشنهاد 40 میلیونی بتونن کین رو بیارن یونایتد
تو پست رونی اگر بخوان بازیکنی رو بیارن باید حتما برن سراغ اینسینیه (نمیدونم درست نوشتم یا نه ) فوق العادس این بازیکن

-----------

Champions League: Premier League hit by Uefa seed change

The Premier League will have only one top-seeded club in next season's Champions League after Uefa introduced new regulations.

For the 2015-16 campaign, the eight top seeds will be the champions from Europe's top seven leagues and the competition's holders.

The change in rules should lead to more of Europe's major clubs meeting each other in the group stage.

Previously teams were seeded by Uefa's rankings, based on results in Europe.

That meant Chelsea and Arsenal were both in pot one for the group-stage draw at the start of the season.

But, as there is no Premier League side left in this year's competition, only the English champions will be placed among the top seeds next season
.
http://www.bbc.com/sport/0/football/32422362

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با فروش چیچا با اینکه خیلی موقعیت شناس هستش، کاملا موافقم، نانی رو هم اصلا نمیخوام دیگه به تیم برگزده، ما دنبال برگشت به عقب نیستیم، نانی هم فصل درخشانی رو با اسپورتینگ نداشته...
چیچا مرد نود دقیقه نیست منم با معین موافقم باید بفروشنش
نانی هم اگر نیمکت نشینی رو برای اثبات خودش تحمل کنه عالیه چون بازیکن با غیرتیه با اینکه رئیس تقریبا گذاشتش کنار + مویس اما بازم برای تیم حاشیه درست نکرد

معین ماتا لینگارد پست اصلیشون وینگر نیست. والنسیا هم بیخیال هنوزم که هنوزه نمیتونه مثل ادم سانتر کنه. دی ماریا هم کلا تیمو به اونجاش گرفته:mad: باز دم فن خال گرم بهش رو نداد.
ممفیس قطعیه پس دیگه به وینگر دیگه ای احتیاج نداریم
می مونه مدافع مرکزی و یه هافبک دفاعی عالی
هوملز احتمالا میاد یونایتد.اگه بتونن وراتی و یا گوندوغان رو هم بیارن عالی میشه. در ضمن دی وریج هم برای دفاع عالیه پارسال مفت رفت لاتزیو اگر اشتباه نکنم
در مورد مهاجم هم اون موقع که لوا تو دورتمند بود میشد راحت اوردش ولی الان عمرا ! تازه فصل اولش تو بایرن هست رو چه حسابی باید قهرمان المان و بخت اول قهرمانی اروپا رو ول کنه بیاد یونایتد؟ بنتکه هم وقتی جواب میده که هم وینگر هامون به سطح بالایی از سانتر کردن برسن هم هافبک هامون بتونن به بهترین شکل ممکن براش موقعیت سازی کنن. احتمالا با یه پیشنهاد 40 میلیونی بتونن کین رو بیارن یونایتد
تو پست رونی اگر بخوان بازیکنی رو بیارن باید حتما برن سراغ اینسینیه (نمیدونم درست نوشتم یا نه ) فوق العادس این بازیکن

-----------

Champions League: Premier League hit by Uefa seed change

The Premier League will have only one top-seeded club in next season's Champions League after Uefa introduced new regulations.

For the 2015-16 campaign, the eight top seeds will be the champions from Europe's top seven leagues and the competition's holders.

The change in rules should lead to more of Europe's major clubs meeting each other in the group stage.

Previously teams were seeded by Uefa's rankings, based on results in Europe.

That meant Chelsea and Arsenal were both in pot one for the group-stage draw at the start of the season.

But, as there is no Premier League side left in this year's competition, only the English champions will be placed among the top seeds next season
.
http://www.bbc.com/sport/0/football/32422362
کاملا موافقم!!!!!!
باید غیر از دیپای به فکر وینگر دیگه ای یا دفاع راستی که حرکت درسته حسابی داشته باشه، باشیم...
لینگارد و جیمز و امثالشون رو رو نمیتونیم امیدوار باشیم بهشون(به قول خودت تخم مرغ شانسی هستن)
حتما دفاع میانی با تجریه احتیاج داریم، خیلی دلم میخواد که لاپورته یا واران رو هم بیاریم...
من هم فکر میکنم پیانیچ و وراتی گزینه های خیلی خوبی هستن، بازیهای گوندوغان رو ندیدم...
حتما با خرید کین راضی میشم...
لوا رو بهمون نمیدن...
کاش میشد یکی مثل مولر رو به تیم اورد...(البته سنش بالا رفته)
در مورد فروش؟
اوانز سر دسته رفتنی ها هستش...
اگه دفاعی که بتونه نفوذ و سانتر درسته حسابی بکنه بخریم، 100 درصد باید از دست رافائل هم خلاص بشیم...
یانوزای رو باید قرض بدیم، همینطور پاول و ویلسون رو...
فالکائو و فن پرسی رو هم باید رد کنیم برن، اگه مهاجم درسته حسابی نتونستیم بخریم، امسال کین و مولر یا لوا، حداقل فن پرسی رو باید نگه داریم...زامپارینی هم جو گرفتتش، میگه که دیبالا 50تا میارزه!!!...(همونطور که قبلا هم گفتم، تاپ ترین بازیکنهای ایتالیایی در حد بازیکنهای معمولی لیگهای تاپ اروپا هستن...)
بلکت و جیمز و لینگارد رو هم نمیگم که حتما رد کنیم برن، چون خیلی جوون هستن و جای پیشرفت دارن، اگه قرضشون هم بدیم بدک نیست...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یانوزای رو که سایتها گفتن با خرید وینگر جدید، فن خال بصورت قرضی انتقالش میده. راجع به دفاع وسط،من میگم اگه قرار به خرید تنها یک دفاع مرکزی باشه، باید یک دفاع با تجربه به تیم اضافه بشه مثل هوملس و گودین. ولی اگه دوتا دفاع بخوان بخرن میشه به عنوان گزینه دوم به واران و لاپورته فکر کرد چون هردوی این بازیکنها جوون هستن و مدافعان فعلی خودمون هم جوونن.
گوندوغان مثل اینکه با امضای قرارداد جدید با دورتموند به توافق نرسیده و یونایتد و آرسنال دنبالش هستن. شنیدرلین هم بیشتر از همه به آرسنال لینک شده البته یونایتد و چلسی هم گفته میشه دنبالشن و اینکه چلسی حتی میخواد میکل رو به سوتون پیشنهاد بده. سوتون هم میخواد یوردی کلاسیه هلندی رو بجای شنیدرلین بخره که یونایتد هم به کلاسیه لینک شده!
دی فرای مفت رفت ایتالیا، اگه اشتباه نکنم با 7 میلیون یورو رفت. میتونست خرید خوبی باشه.
من که تو بازی این بلکت هیچ آینده ای رو نمیتونم متصور بشم! امیدوارم من اشتباه کنم و بترکونه.
مهاجم هم جکسون مارتینز 28 سالشه، بنتکه 24 سالشه. بنتکه با توجه به سنش بهتره :D هرین کین خیلی خوبه ولی تاتنهام نمیدش به ما همونجور که بیل و مودریچ رو نداد.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خبرگزاریها این خبر رو کار کردن که ممفیس دیپای با ایجنتش به سمت منچستر پرواز کردن تا کارههای انتقال رو نهایی کنن. صحبت از 20-25 میلیون پوند هستش.
چیچا هم مثل اینکه با 7 میلیون پوند میتونه قراردادش رو با رئال دائمی کنه. البته واسه انتقال قرضیش هم مثل اینکه 2/5 میلیون یورو گرفته شده. توی انگلیس هم چندتا باشگاه با 7 تا 10 میلیون پوند دنبالش هستن.
گوندوغان هم خیلی بهمون لینک شده و قیمتش هم بین 15 تا 20 میلیون پوند برآورد شده.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مهدی تو سایتها صحبت از 20 میلیون پوند هستش که با افزایش ارزش پوند و کاهش ارزش یورو من نمیدونم چند میلیون یورو میشه دقیقا که فکر کنم همون حول و حوش 30 میلیون یورو بشه. به هر حال باید صبر کرد تا خبر قطعیش بیاد بیرون و قیمت دقیقش مشخص بشه. اگه به روزهای اوجش قبل از مصدومیت برگرده که فوق العاده است.
پ.ن: اسکای هم خبر انتقال رو یجورایی بصورت غیررسمی کار کرده و از لفظ close استفاده کرده. اسکای قیمت رو 21/5 میلیون پوند زده.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
39caf08b7a8dd2706ab5c031796c7ab7.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میگم که این کرگر، موقعی که فوتبال بازی میکرد هیچ گه...ی نبود، همه مسخرش میکردن، الان داره کری هم میخونه واسه ما؟؟؟؟؟؟؟
میخواد معروف بشه با چسبوندن خودش به ما؟؟؟؟؟
فقط هم قد قد میکنه، ظاهرا گوندوغان بعداز دفاعهای میانی دورتموند و اوبامیانگ، بیشتر دقایق حضور در فصل رو داشته واسه دورتموند...
3 پاس و 3 گل هم داشته که آمار جالبی به نظر نمیرسه، ولی انتظار پاس گل و گل فکر نمیکنم ما نباید ازش داشته باشیم!!!
خوب چندتا ویدیو ازش دیدم، متوجه نشدم دقیقا چیه پستش، ولی بیشتر میخورد که هافبک کناری باشه و بسیار هم شوت زن بود...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
میگم که این کرگر، موقعی که فوتبال بازی میکرد هیچ گه...ی نبود، همه مسخرش میکردن، الان داره کری هم میخونه واسه ما؟؟؟؟؟؟؟
میخواد معروف بشه با چسبوندن خودش به ما؟؟؟؟؟
فقط هم قد قد میکنه، ظاهرا گوندوغان بعداز دفاعهای میانی دورتموند و اوبامیانگ، بیشتر دقایق حضور در فصل رو داشته واسه دورتموند...
3 پاس و 3 گل هم داشته که آمار جالبی به نظر نمیرسه، ولی انتظار پاس گل و گل فکر نمیکنم ما نباید ازش داشته باشیم!!!
خوب چندتا ویدیو ازش دیدم، متوجه نشدم دقیقا چیه پستش، ولی بیشتر میخورد که هافبک کناری باشه و بسیار هم شوت زن بود...
هافبک خیلی خوبیه!
از اون آچار فرانسه ها که هم درگیر بازی میکنه و هم میتونه خوب پاس بده.
میتونه خرید خوبی باشه واسمون، البته اگر مصدوم نشه که اونوقت اصلاً خرید خوبی نمیشه :p

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب دوستان عزیز، فن خال قضیه دخیا رو هم مشخص کرد. تو مصاحبه اخیرش راجع به دخیا ازش پرسیدن که گفته من و باشگاه دوست داریم که دخیا بمونه و پول خیلی خوبی هم بهش پیشنهاد شده، دیگه تصمیم با خود دخیا است که بمونه یا بره.
بنظر من همین اول تابستون باید تکلیفش رو روشن کنه، خواست بره رئال چندتا گزینه خوب واسه معاوضه داره: ایسکو، بیل، مودریچ
سریعتر هم جایگزینش مشخص بشه که با تیم هماهنگ بشه. اخیرا صحبت از هوگو لوریس هستش که بهمون لینک شده ولی من دوست دارم فریزر فارستر رو بگیریم که در حال حاضر همراه کورتوا آمار بیشترین کلین شیت رو داشته و انگلیسی هم هست.
از طرفی دخیا بخواد بمونه هم باید زودتر تکلیفش رو مشخص کنه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فیلیپ کوکو سرمربی psv هم خبر ملاقات سران یونایتد رو با ممفیس تایید کرده. میگن لیورپول داره سنگ اندازی میکنه و تلاش میکنه که ممفیس رو از چنگ ما در بیاره ولی نمیدونه که ممفیس واس ماس :D

بالا