• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فقط میشه برد رو تبریک بگم!
و عملکرد فوق العاده یانگ که با فاصله زیاد بهترین بازیکنمون بود!
نیمه دوم انقدری افتضاح بودیم که حتی من هم دفاعی ندارم بکنم! 25 دقیقه اول کلاً تو قوطی بودیم، جلوی کریستال پالاس!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دخیا هم سوتی عجیبی داد که البته با سیوهای عالی بعدش یه جورایی جبران شد.
ولی جز دو سه تا حرکت خوب تیمی که از قضا نتیجه ای هم نداشت هیچ نکته مثبتی تو این نیمه ندیدم!
واقعاً رو هنرنمایی یانگ هر دوتا گل رو زدیم!
تا چشم معین درآد :p

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
با اینکه بردیم ولی بازی مون اصلا تعریفی نداشت خصوصا و مثل همیشه در خط دفاعی که بسیار شکننده و ناهماهنگ هستیم
بیشتر از برد و خوشحالی برای کسب سهمیه از این خوشحالم که دست اون تیم منفور که چشم به لغزش ما دوخته بود داره از سهمیه قطع میشه!

I.R.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
رئال 2-0 عقبه الان رونالدو یه پنالتی هم خراب کرد.نیمه اولشون تموم شد رئال اگه ببازه قهرمانی رو از دست میده

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
در مورد مربی چی باید گفت؟ خسته شدم دیگه اگر بخوایم نسبت به بازیکنا عملکرد تیما رو بسنجیم با اختلاف زیاد مزخرفترین تیم لیگ در حال حاضر هستیم
رافائل کجاست؟ چرا باید ریخت والنسیای بدرد نخور که مثبت ترین کار زندگیش جابجا کردن 20-30 کیلو کوک با قاطر پدرش بوده رو تحمل کنیم؟
اما کسی که گل دوم رو زد و الان ممکنه خیلیا باهاش حال کنن یه بدرد نخور هست که یه پاس ساده رو هم نمیتونه بده. شخصا اون احمقی که برای اولین بار به این بازی داد رو پیدا کنم پوستشو میکنم!
رونی خوب نبود ولی بازم مثل همیشه غیرت به خرج داد و یه چیزی حدود 30 دقیقه با درد بازی کرد تا تیم بدون کاپیتان نمونه

زاها هم که هر موقع توپ دستش میومد یه سطل رنگ قهوه ای میپاشید رو فن خال و والنسیا
اما گلی که خوردیم. چهار تا دسته بیل به عنوان دیوار دفاعی وایسادن یکشیون نپرید و دخیا هم که جایگیریش افتضاح بود گل خورد. اما بازم دو بار دروازه رو از گل 100% نجات داد

یه پنالتی مشکوک داور واسمون گرفت یه پنالتی 100% هم واسه اونا نگرفت

اگر فکر کردید با این یارو قراره فصل بعد تیم بترکونه سخت در اشتباهید!

Last edited:

I.R.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوست عزیز هیچ چیزی جز بردن مهم نبود الان وقته ایراد گیری به تیم نیست الان با هر روشی که شده به هر شکلی شده با هر تاکتیکی شده فقط و فقط باید میبردیم که بردیم حتی اگر در حد تیم دسته 5 ایران هم بازی میکردیم و میبردیم تبریک داشت حالا با مساوی لیورپول سهمیمون قطعی شده فعلا همینی هست که هست باید پشت تیم باشیم

WE UNITED

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوست عزیز هیچ چیزی جز بردن مهم نبود الان وقته ایراد گیری به تیم نیست الان با هر روشی که شده به هر شکلی شده با هر تاکتیکی شده فقط و فقط باید میبردیم که بردیم حتی اگر در حد تیم دسته 5 ایران هم بازی میکردیم و میبردیم تبریک داشت حالا با مساوی لیورپول سهمیمون قطعی شده فعلا همینی هست که هست باید پشت تیم باشیم

WE UNITED
پشت تیم که هستیم! همیشه (البته بعضیا @plsboy میخوان طرفدار ناتینگهام فارست شن :D)
ولی خوب بعد از سه باخت پشت هم بردن به همچین خفتی به نظر من هم خوشحالی نداره! خوبه که 3 امتیاز رو گرفتیم، ولی این وضع بازی تیم اصلاً و اصلاً و اصلاً جای خوشحالی نمیذاره!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

WE UNITED
خب دوست عزیز اخرش که چی ؟ بردیم ! با این عملکرد بریم لیگ قهرمانان تا یه تیمی مثل بارسا یا بایرن 5 تا بکنه تو پاچه تیم؟

به امثال شما بود ما باید پشت مویس می موندیم و الان واسه بقا توی لیگ میجنگیدیم. من خودم بخاطر سبک بازی یونایتد طرفدار این تیم شدم. تو کار شرط بندی هم نیستم که برد حالا به هر نحوی برام مهم باشه.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
افشین شدید موافقم باهات این یارو تمام افتخارش ریدن تو.ستاره های تیمها بوده چ بارسا و چ بایرن الانم که منچستر بابا این فالکایو و دیماریا رو میدیم تیم دیگه سرویسمون میکنن حالا اینجا با ارنج قشنگ.این عزیز اتو کشیده فلینی شده مهاجم اول با این بجایی نمیرسیم هنوز شاهکار رو در فصل نقل و انتقالات خواهید دید ایشالا وقتی یهو دیدی ماتا رو داد و دی یونگ و گرفت با قیمت برابر یا مثلا دخیا رو داد و ایبارامندی رو خرید کلا احساس میکنه خیلی حالیشه و ادعای الکی داره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من که بازی رو ندیدیم. خوش بحال اونایی که دیدن و حرصش رو هم خوردن. من که با نتیجه خوشحال شدم :D
برد مهمی بود که خوشبختانه بازی رو بردیم مخصوصا وقتیکه کریک رو نداریم. واقعا نبود کریک شده بزرگترین مشکل تیم.
راجع به یانگ هم مثل اینکه پرندهه رو پیدا کرده و باهاش قرارداد طولانی مدت بسته! کاش یک کم از اون اکسیر به فالکائو میداد!
افشین جون، رافائل تو یه بازی واسه تیم 21 ساله ها ترکید و دچار شکستگی دنده شده و فصل رو از دست داده.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بر خلاف اصلان فکر می‌کنم که بازی قابل قبولی کردیم. سه بازی پشت سر هم رو از دست داده بودیم. بنابراین برنامهء تیم زدن گل و حفظ کردنش بود. که بالاخره موفق به این کار شدیم. ضمن این که حملات بسیار خوب و متنوع و متفاوتی هم داشتیم. یک گل احتمالا مشکوک زدیم در عوض یک پنالتی حتمی هم برامون نگرفتند. چند تا موقعیت عالی رو هم نزدیم. تیم مقابل هم همینطور.
موضوع این بود که هم تو زمین اونا بازی میکردیم و هم تنها وقتی بقول اصلان جان تو قوطی بودیم که جلو بودیم. طبیعی بود که تیم مقابل تو خونه خودش برای جبران حمله کنه.
همون‌طور که در حین بازی نوشتم، امروز تیم متفاوت بود. حرکات تکراری، بی‌هدف و پیش‌بینی شدهء بازی‌های قبلی رو دیگه ندیدیم. مرتبا به عمق زدیم و ماتا از گوشهء راست تا میانه رو پوشش داد.
بیش از این که در دفاع تزلزل داشته باشیم، دفاع رو به قصد پوشش کل زمین، به جلو فرستادیم. طبعا با این کار برای تیم مقابل هم موقعیت ضدحمله ایجاد کردیم. اما در عوض خودمون هم برای حمله برنامه پیدا کردیم. یعنی بجای اینکه مثل بازی‌های قبلی دفاع‌ها اون عقب بایستند و والنسیا و یانگ بی‌وقفه تو ستون راست و چپ زمین بدوند و توپ رو برای رضای خدا واسه دروازه بان رقیب سانتر کنند، کل تیم اومد جلوتر. به عمق زدیم و پاس تو در دادیم.
من خیلی خوشحالم که فنخال یک تجدیدنظر کلی در تاکتیک بازی تیم کرد و امروز تیم متفاوت بود. طبعا شکنندگی‌های خودش رو هم داشت. با نبود کریگ، حذف رونی و خروج شاو، خیلی عجیب نیست که اینطور بشه.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام دوستان. باز به لاین باشگاه که هر دفعه یه صدایی می ده نمی ذاره ادم یادش بره تو این بحبوحه مشکلات زندگی که یه عشق فوتبالی هم دارم. با تموم وجود تبریک می گم بردو. صعود قطعیه. دلم تنگ شده واسه لیگ قهرمانان.

بالا