plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
الان عجله ای نیست، سر فرصت تیم بعدی رو انتخاب میکنم، فعلا میخوام استراحت کنم و در مورد آینده فکر کنم:general304::general304::general304::general304:، ولی بین همین MK Don و کمبریج یونایتد و شاید ناتینگهام فارست خواهد بود...(افتخاراتش خیلی زیاده، دو بار قهرمان CL قدیم شده...خوشم نمیاد از تیمهای پرافتخار دیگه...)پشت تیم که هستیم! همیشه (البته بعضیا @plsboy میخوان طرفدار ناتینگهام فارست شن )
ولی خوب بعد از سه باخت پشت هم بردن به همچین خفتی به نظر من هم خوشحالی نداره! خوبه که 3 امتیاز رو گرفتیم، ولی این وضع بازی تیم اصلاً و اصلاً و اصلاً جای خوشحالی نمیذاره!
فقط تبریک بابت برد میتونم بگم، با چیزهایی که دوستان گفتن از وضعیت تیم، واقعا هیچ جای برای حرف زدن نداره، فقط امیدمون به خریدهای جدید باید باشه...
دوستان که اصلا کاری به شایعات نقل و انتقالات ندارن؟؟؟
PSG که خودش رو واسه دیماریا کشته، ولی قرضی میخوادش(انگار جریان فیرپلی مالی هنوز پیچوندتش)، پس با این حساب باید قیدشو بزنه، چون 6 میلیون واسه یه سال و امکان دائمی کردن در انتهای فصل؟؟؟؟خنده داره...انگار میخواد آدامس بخره...
میگن که به دنبال لاکازته هستیم که فوق العاده میتونه باشه...
تاتنهام حاضر هستش یوریس رو با قیمت 30 میلیون پوند بفروشه که من یکی حاضرم جایگزین دخیا کنیم...(کسی که حواسش جای دیگست، بفروشیم بره، بهتر هستش...)
با نتیجه نگرفتن احتمالی بایرن، شایعات و احتمال پیوستنش به سیتی هم داره زیاد میشه...(منظور پپ هستش)
Last edited: