• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با باخت دیشب ارسنال میشه یکمی امیدوار شد

الان فاصلمون دو امتیازه و هفته دیگه باهاشون بازی داریم.اگر ببریم ما میریم رتبه سوم ولی خب ارسنال یه بازی کمتر داره. من امیدم به اون بازی هست چون ساندرلند خطر سقوط رو احساس میکنه پس تمام تلاششو میکنه که سه امتیاز رو بگیره.

QPR هم سقوط کرده الان راحت میشه استین رو مفت خرید.حداقل برای نیمکت خوبه.دیر بجنبن ارسنال رو هوا میزنتش
افشین جان یه نگاه به بازی اخر خودمون بنداز...با هال سیتی تو خونه حریف، هال سیتی که داره برای سقوط نکردن میجنگه...
یه سلامی هم بکنیم به سرمربی!

United's possible opponent in the play-off : Lazio, Ajax, Sporting Lisbon, Galastasaray, Fenerbahce, Besiktas, Panathinaikos, PAOK, CSKA Moscow etc
لیست ترسناکی هستش...
خوب اخبار میگه که هیچ پولی نمیتونه انتخاب بعدی دخیارو عوض کنه، و اون هم قصد داره که جایگزین کاسیاس بشه!!!!
حالا منظور تیم ملی اسپانیا هستش یا رئال؟ معلوم نیست...
پس به فکر یوریس باشیم هر چه زودتر بهتر هستش...البته نباید دخیارو با قیمت پایین بفروشیم که سر خرید یوریس ضرر کنیم که اونوقت هستش که من فحش میدم به وودی...
ظاهرا منچستر هم منتظر اجازه فن خال هستش که فن پرسی رو بفروشه...
فالکائو هم که رفتنی هستش، ویلسون هم که عمرا نمیتونیم بهش اطمینان کنیم، مهاجم کی میشه؟؟؟ حتما باید 2تا مهاجم بگیریم اگه بخوایم هم فن پرسی و هم فالکائو رو رد کنیم...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چندتا ویدیو از بازیهای دبروین رو نگاه میکردم، واقعا خوشم اومد از بازیش، ولی مشکل اینه که هافبک آنچنان بازیسازی نیست، بیشتر میشه گفت یه چیزی تو مایه های وینگ فوروارد بازی میکنه، و تو این پست یانگ و دیپای و دیماریارو داریم ولی به نظر من خریدش میتونه خیلی به نفع تیم بشه و میتونیم از دست دیماریا یا یانگ راحت بشیم، اگه بد بازی کردن و از دبروین استفاده کنیم... دوپا و با سرعت و خوش تکنیک هستش و یک سری شوتهای فوق العاده ازش دیدم...
فکز نمیکنم اونقدر بشه به خریدش فکر کرد، چون تمام اروپا به دنبالش هستن...PSG هم پیشنهاد 60 میلیونی واسش داده(به گفته ایجنتش)، امثال سیتی و PSG بعداز اینکه فیرپلی رو دور زدن و فقط یه جریمه کشکی شدن، دیگه بیخیال فیرپلی شدن و امسال به احتمال زیاد نقل و انتقالات رو بهم میریزن...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جز یوریس گزینه دیگه ای نداریم؟!
اگه به دنیل لویه که بیچارمون میکنه تا بفروشه اینو به ما! اصلاً بعید نیست حتی از دخیا هم بیشتر پول بخوان بابتش!
این دروازه بان والنسیا تو بازی با رئال عااالی بود!
افشین یه تیم Scout با خودت بردار ببر اسپانیا بازی هاشو در نظر بگیرش لازم شد بیاریمش :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب دوستان همونطور که میدونید، چند وقتی هستش که دارم Scout میکنم واسه باشگاه، بازی فرمینیو رو داشتم چک میکردم، این پسر فوق العاده هستش...
واسه خودش یه پا نیمار هستش، خوش تکنیک و با سرعت، احتمالا با خرید همچین بازیکنهایی مثل دبروین و فرمینیو دیگه خرید مهاجم بی معنی میشه، چون فوق العاده گل زن و موقعیت شناس هستن...
انگار که به خرید پوگبا خیلی نزدیک هستیم، چون هر روز یکی از همبازیهاش مصاحبه میکنن که پوگبا به منچستر نمیره، بخاطر اینکه فلان و بهمان کردن باهاش...
امیدوارم که بیل جزو گزینه های خریدمون نباشه و به فکر خریدهای معقولانه تر باشیم...
شون آستین هم انگار که اصلا تو لیست خرید ما نیستش، کلا تیمهای درجه دو لیگ انگلیس به دنبالش هستن...
بنتکه هم انگار به چلسی داره میره...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب جدی جدی میخوام الان بازی پوگبارو نگاه کنم کهدروش با اطمینان نظر بدم...
اگه من گفتم نه، دیگه کسی اسمش رو نمیاره ها...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این شایعات مربوط به فن پرسی اذیتم میکنه
خب سنش بالا باشه دلیل نمیشه نتونه مفید کار کنه. مربی اگر مربی باشه میتونه از بازیکن تو این سن بازی بگیره.نمونش رئیس که از لارسن تو اون سن خوب بازی میگرفت
این مادر فالکائو هم انگار زیادی حس مادرانه به خرج داده. پسرت هفته ای 300 هزار پوند میگیره طلبکارم هستید!؟
انصافا رابین بدبخت بازی با وست بروم تمام تلاششو کرد. حالا یه پنالتی خراب کرده از همه داره فحش میخوره! یکی به من بگه رونی چیکار کرده این فصل؟
این دخیا هم شورشو در اورده دیگه.درسته جلو کریستال دو تا واکنش عالی داشت ولی رو گلی که خوردیم 80% مقصر بود. چندین بار هم سوتی داد.شروع مجددهاشم همچنان افتضاحه (جوجه فنچ یادش رفته دو فصل اول اومدنش چه پدری از تیم در اورد.وقتی اومد یونایتد سوء تغذیه داشت حالا هیکلش رو فرم اومده)

در اخر امیدوارم به هر تیمی بازیکن میفروشن به ایتالیایی ها بازیکن ندن. همیشه عین گدا گشنه ها چتر میشن رو تیمای دیگه و مفت بازیکن میگیرن بعد که میخوان بفروشن میکنن تو پاچه تیم خریدار !

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
گویا پی اس وی از دیپای تو بازی اخرشون استفاده نمیکنه.
باشگاه های هلندی همیشه قابل احترام هستن. 25 میلیون پوند برای بازیکنی با اون امار تو شرایط امروز به نظرم کمه! همه میدونیم اگر ممفیس بازیکن پاریس و یا یووه بود چقدر میخواستن بابتش بگیرن!
پی اس وی هم همیشه بهترین بازیکنا رو به ما داده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اگه بازی پوگبا این هستش؟ لطفا دیگه اسمش رو نیارید...
دقیقا بالوتلی دوم، خیلی بی تفاوت باری میکنه تو زمین، امار پاس اشتباهش هم که از پاس صحیحش بیشتر بوده...
ترجیح میدم که واسه ویدال ۶۰ میلیون بدیم تا ۵۰تا واسه پوگبا...
حالا تا اخر بازی صبر کنیم، آیا چیزی ازش میبینیم یا نه...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اگه بازی پوگبا این هستش؟ لطفا دیگه اسمش رو نیارید...
دقیقا بالوتلی دوم، خیلی بی تفاوت باری میکنه تو زمین، امار پاس اشتباهش هم که از پاس صحیحش بیشتر بوده...
ترجیح میدم که واسه ویدال ۶۰ میلیون بدیم تا ۵۰تا واسه پوگبا...
حالا تا اخر بازی صبر کنیم، آیا چیزی ازش میبینیم یا نه...
اونو بیخیال اورا رو میبینم حسرت میخورم!

این هرناندز بزغاله یونایتد بود یه پاس ساده هم نمیتونست بده حالا دیگه استارت میزنه !

--------
دوباره باشگاه قفل کنه رو ویدال خیلی خوب میشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اونو بیخیال اورا رو میبینم حسرت میخورم!

این هرناندز بزغاله یونایتد بود یه پاس ساده هم نمیتونست بده حالا دیگه استارت میزنه !

--------
دوباره باشگاه قفل کنه رو ویدال خیلی خوب میشه
والله از نظر من اورا تو همین بازی هم کم فرط نداده...
شاو اگه بهش درست بازی بدن خیلی خیلی بهتر هستش...
هرناندز رو که ول کن، دیپای رو گرفتیم...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
والله از نظر من اورا تو همین بازی هم کم فرط نداده...
شاو اگه بهش درست بازی بدن خیلی خیلی بهتر هستش...
هرناندز رو که ول کن، دیپای رو گرفتیم...
این کریس کریسی که همه میگن از بغل رئیس و همین اورا ادم شد!
هرناندز که الان بهترین بازیکن جهانم بشه دوست ندارم با پیراهن تیم ببینمش
به نظرم بند ازاد سازی قرار داد دیپای رو باید 150 میلیون بذارن تا کسی نیاد طرفش. دو سال دیگه که بهترین بازیکن جهان شد کرکسا پیداشون میشه!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
میلاد بیل رو بگو که با 100 میلیون چند باری توسط رسانه ها بهمون لینک شده بوده!
با این وضعیتی که الان داره تا پایان فصل بعد اگه با نصف این قیمت ردش نکردن بره (مگر اینکه تیمهایی مثل PSG و سیتی حاضر بشن پول کاذب بهش بدن)
البته آنجلوتی هم درست ازش بازی نمی گیره تو تاتنهام آزادی عمل بیشتری داشت بهش اجازه می دادن که پشت محوطه پا به توپ بشه و در عرض حرکت کنه و شوت بزنه کاری که در رئال به ندرت انجام داده و صرفا تبدیل شده به بازیکن پاسوری که باید برای رونالدو و بنزما ایجاد موقعیت کنه که در تخصصش نیست

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اقا امشب بازی پوگبا رو دیدین؟ب نظر من بازیکن خیلی خوبیه اما دوای درد تیم ما نیست سرعت انچنانی نداره توپ گیری هم اونقدر که مارکیزیو و ویدال میکنن نکرده اگه قرار ب جای کریک بازی کردنه ویدال بهتره که

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تصلا قبول ندارم که ویدال جایگزینی واسه کریک میتونه باشه...
نه قدرت بازیسازیش و نه بازیخونی رو داره...
ویدال تو دو بازی مقابل رئال خوب بازی کرد، کم توپ نگرفت از رئالی ها، ولی بازیش اونقدر مفید نبود، چون یووه مش دفاع میکرد...
۱۰۰ درصد هم الان یووه قیمت بازیکنهاشو بالا میبره...
رئال بد بازی کرد، پس نمیشه گفت که یووه خوب بود...
فکر میکنم ما هم باید بریم به سمت بازی بی نیاز از هافبک دیگ، سبکی که رئیس با توز و رونی و رونالدو و بعضی وقتها اسمیث داشت و رئال با bbc و بارسا با msn...
با این سبک بازی، شما تقریبا با ۴-۳تا وینگ فوروارد یا SS بازی میکنید که واسه خودشون موقعیت میسازن، اگه هافبکی داشته باشید که بتونه مثل کریک، ژابی الونسو یا کروس براتون پاس بلند بفرسته هم میشه ضدحمله و یک پوینت مثبت دیگه و دیگه نباید منتظر یه کسی مثل اسکولز باشیم که پاس استثنایی واسمون بده...
ترکیب امسال تیم رو هم نگاه بکنی، متوجه میشیم که فن خال همچین قصدی داشته...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واسه همچین سبک بازی هم به شدت نیاز به وینگ فووارد-هافبکهای هماهنگ و خوش تکنیک و موقعیت شناس دارین،که فکر میکنم الان میتونم درک کنم که چرا اسم هافبکهایی مثل گوندوغان و فرمینیو و دبروین میاد واسه تیم...
همه ما انتظار داریم هافبک بازیساز جنگنده و نابغه بیاریم به تیم که مشکلات تیم رو حل کنه، ولی اصلا همچین هافبکی پیدا نمیشه دیگه...
تنها گزینه ای که برای جایگزینی کریک میبینم، پیانیچ هستش...
گرفتن دیپای هم در همین راستا هستش، همه میدونیم که دیماریا و یانگ وینگرهای خیلی خوبی هستن، ولی یانگ قدرت دریبل زنی نداره و فقط میتونه بکشه رو دروازه و دیماریا هم نتونست خودش رو هماهنگ کنه...
با این سبک بازی دیگه نیازی به مهاجم نوک هم نداریم، یا حداقل میتونیم بگیم رونی میتونه تو این پست به راحتی بازی کنه، اگه ۳-۲ تا هافبک مثل ماتا و هررا پشت سرش بازی کنن و امثال فلینی از بازی حذف بشن...
به نظرم خرید بازیکنی تو مایه های دبروین و فرمینیو یه Must میشه واسه ما و اونوقت باید به دفاع ها برسیم، خیلی معقولانه تر به نظر میرسه تا خرید هافبک نابغه و دفاعهای عالی و مهاجم عالی...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سوژه جدید ما!!!!
Bernard Mensah هافبک جوون ویتوریا گیمارش...
بازی ازش ندیدم، ولی انگار داره انجام میشه...
ویرایش!!!!!!!!!!!
WWOWWW خدای من!!!!!!
این پسر فوق العادست!!
استیل پوگبارو داره و سبک بازی پل اسکولز!!!!!
تو این سن(20) فوق العاده پخته بازی میکنه و خیلی خیلی باهوش هستش!!!!!
همه جور پاسی میده، بازی رو خیلی راحت عوض میکنه و به جریان میندازه، پا به توپ و شوت زن هم هستش!!!!
کف کردم از دیدن بازیش!!!!

Last edited:
بالا