• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
همون زمان که زمزمه اومد ونگال بود یه صحبتی با میلاد @plsboy داشتم، پیش بینی کردم که ستاره تیم رو بفروشه. اون موقع رونی ستاره تیم بود و این فصل دخئا.
طبعا اون واسش مهمه که بهترین رو از تیمش به نحوی دور کنه. توی بارسا به خوبی ثابت کرد، با رفتن فیگو و ریوالدو. دومیش که به عنوان بازیکن آزاد جدا شد.
خوشبختانه دروازه بان خوب الان زیاد هست ولی در کل این اخلاق لعنتیش حال منو بهم میزنه. مغرور بی مخ (مصاحبه امروزش تابلو بود که راضیه دخئا از تیم جدا بشه)
حیف که نیمکتمون واسه دروازه بان پُرِ. من اوبلاک رو پیشنهاد میکنم بهتون :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ای بابا...
افشین جون، اصلان جون، کلا منچستری های فروم، واقعا خیلی فراموش کار هستن یا خیلی زود احساساتی میشن، با یک برد تمام نتایج و بازیهای فصل رو فراموش میکنن با یه شایعه همه چیز رو زیر پا میزارن...
دخیا از اول فصل حداقل 2 بار مصاحبه کرده که هیچ جایی نمیره...چرا اینقدر کم لطفی میکنید؟؟
این شیوه کار کل باشگاه های اسپانیایی هستش، مثل مافیای فوتبال هستن، زمان دیوید بکهام هم اونقدر حاشیه برای بکهام درست کردن که تو روی رئیس ایستاد تو بازی مقابل رئال و رئیس هم تا نیمه دوم بازی برگشت نگذاشت بازی بکنه...
شرمنده دوستان چرا اینقدر جو گیر هستیم؟؟؟
همین الان هم که آزارد این همه مصاحبه هم کرده که هیچ جایی نمیره، باز هم چپ و راست خبر میزنن که آزارد رفت رئال، زیدان داره بازی هاش رو نگاه میکنه...
اگه دخیا هم بره رئال، من تنها دلیلش رو ضعف مدیریت تیم و مربی لجباز میبینم...
اما اگه دخیا رفت رئال، تنها چیزی که میخوام، این هستش که ارزون سر از رئال در نیاره، چیزی که انگار داره اتفاق میوفته، این فن خال لجباز پیله کرده به بیل و میخوان 100 میلیون پول بدن واسش...50 تا بعلاوه دخیا...
دخیا هم رفت رئال، گزینه های زیادی هستش، اسم بگوویچ رو اوردن و یوریس(میگن که قیمتش 35 تا هستش و یونایتد حاضر نیست اینقدر پول بده واسش، یعنی دخیارو ارزونتر دارن میفروشن به رئال؟؟؟؟)
به واران هم دیگه اعتقادی ندارم، با توجه به بازیهای ضعیفی که ازش دیدم این فصل، لاپورته و اوتامندی بهترین گزینه ها هستن...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دروازبان خوب هست ولی ما کلی زحمت کشیدیم تا دخیا توی تیم جا افتاد چیزی که من رو بیشتر میسوزونه اینه که ما شدیم آکادمی رئال!! هر بازیکنی رو میایم به بهترین توی پست خودش تبدیل میکنیم بعد دو دستی تقدیم رئال میکنیم چطور یکسری تیمها مثل تاتنهام اگر بازیکن و مفت بدن بره به ما نمیدن بعد ما آنقدر راحت بازیکن میدیم رئال بره ؟؟؟
حالا درسته که پولی هم میگیریم ولی خیلی بیشتر از حدی که در میاریم ضرر میکنیم خداییش رئال چقدر الان از رونالدو در آورده یا قبلش از بکهام این دخیا هم میره دروازه رئال رو 10 سال بیمه میکنه ولی ما باید 10 سال دنبال یک جایگزین بگردیم آنقدر هم ساده نیست دخیا بره یکی بیاد راحت جاش و بگیره چون مدام با دخیا مقایسه خواهد شد و رسیدن به این عملکرد سخت خواهد بود مگه وقتی رونالدو یا بکهام از تیم رفتن ما راحت جاشون رو پر کردیم ؟؟ حالا دخیا به اون شکوفایی نرسیده هنوز ولی حداقل تو همین فصل بهترین بازیکن ما بود به هر شکل اگر ونگال کاری میکنه که این تمدید نکنه خدا لعنتش کنه

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کلا دو باشگاه بزرگ اسپانیایی مثل زالو میمونن(حالا بارسا کمتر) فقط استفاده میکنن...
ایرادی نداره، مشکل این هستش که ما هم درست استفاده نمیکنیم و بازیکنهارو درست بهشون نمیندازیم، باید رکوردهای تاریخی بزنیم واسه هر کدومشون...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کلا دو باشگاه بزرگ اسپانیایی مثل زالو میمونن(حالا بارسا کمتر) فقط استفاده میکنن...
ایرادی نداره، مشکل این هستش که ما هم درست استفاده نمیکنیم و بازیکنهارو درست بهشون نمیندازیم، باید رکوردهای تاریخی بزنیم واسه هر کدومشون...
واسه شما بارسا کمتره!!!!!!!!!!!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
میلاد بحث جوگیر شدن نیست.
دخیا یه بارم مثل آدم نیومد رد کنه شایعاتو
تو که طرفدار منطقی هستی به من بگو چه منطقی هست تمدید نکردنش؟
ریال که آخرش میگیرتش،
تمدید قراردادش لااقل به باشگاه تو فروشش و قیمتی که میتونه بخواد کمک نمیکنه؟! که به قول خودتون لااقل مفت نره؟؟
مدیریت چه پیشنهادی میخواد بده دیگه؟
حقوقی که بهش پیشنهاد دادن چند برابر چیزیه که تو اخبار گفتن ریال میخواد بده بهش!
دلش با مادریده؟ بره آقا!
ولی حتی در ازای این زحمتی که باشگاه واسش کشید تو این سالا نمیتونه قراردادشو تمدید کنه که لااقل باشگاه بتونه به قیمت خوب بفروشتش؟
معلومه بازیکنی که یه سال از قراردادش مونده نمیشه خیلی قیمت بالا بره!
حرف منم فقط همینه! دیگه حتی به وفاداری هم کاری ندارم، با این کار لااقل میتونه یکم قدرشناس باشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد بحث جوگیر شدن نیست.
دخیا یه بارم مثل آدم نیومد رد کنه شایعاتو
تو که طرفدار منطقی هستی به من بگو چه منطقی هست تمدید نکردنش؟
ریال که آخرش میگیرتش،
تمدید قراردادش لااقل به باشگاه تو فروشش و قیمتی که میتونه بخواد کمک نمیکنه؟! که به قول خودتون لااقل مفت نره؟؟
مدیریت چه پیشنهادی میخواد بده دیگه؟
حقوقی که بهش پیشنهاد دادن چند برابر چیزیه که تو اخبار گفتن ریال میخواد بده بهش!
دلش با مادریده؟ بره آقا!
ولی حتی در ازای این زحمتی که باشگاه واسش کشید تو این سالا نمیتونه قراردادشو تمدید کنه که لااقل باشگاه بتونه به قیمت خوب بفروشتش؟
معلومه بازیکنی که یه سال از قراردادش مونده نمیشه خیلی قیمت بالا بره!
حرف منم فقط همینه! دیگه حتی به وفاداری هم کاری ندارم، با این کار لااقل میتونه یکم قدرشناس باشه
یه بحثی که هست، همین هستش که قراردادش رو تا حالا تمدید نکرده، میشه متوجه شد که قصد موندن نداره و میترسه با تمدید قراردادش، قیمتش بالا بره و رئال دیگه از خریدش پشیمون بشه...
هنوز هم هیچ چیز مشخص نشده، اما اگه واقعا به توافق با رئال رسیده باشه، قبل از پایان فصل و رئال با دخیا تماس مستقیم داشته باشه قبل از شروع فصل نقل و انتقالات، منچستر به راحتی میتونه شکایت کنه و پدر رئال رو در بیاره...مگه اینکه با اجازه مدیران منچستر بوده باشه...(که مطمئنا همچین چیزی هستش) پس مدیران تیم خودشون به راحتی اجازه ترک تیم رو به دخیا دادن، مصاحبه فن خال که برای دوران بعداز دخیا کاملا آماده هستن و این شایعات خرید بگوویچ و یوریس، خیلی راحت میتونه دلایل همچین چیزی باشه...

Johnny_32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
هنوز معلوم نشده جای دخیا کیو میارن؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ای بابا...
افشین جون، اصلان جون، کلا منچستری های فروم، واقعا خیلی فراموش کار هستن یا خیلی زود احساساتی میشن، با یک برد تمام نتایج و بازیهای فصل رو فراموش میکنن با یه شایعه همه چیز رو زیر پا میزارن...
دخیا از اول فصل حداقل 2 بار مصاحبه کرده که هیچ جایی نمیره...چرا اینقدر کم لطفی میکنید؟؟
.

لینک برادر من لینک مصاحبشو بده من میگم اشتباه کردم

همون زمان که زمزمه اومد ونگال بود یه صحبتی با میلاد @plsboy داشتم، پیش بینی کردم که ستاره تیم رو بفروشه. اون موقع رونی ستاره تیم بود و این فصل دخئا.
طبعا اون واسش مهمه که بهترین رو از تیمش به نحوی دور کنه. توی بارسا به خوبی ثابت کرد، با رفتن فیگو و ریوالدو. دومیش که به عنوان بازیکن آزاد جدا شد.
خوشبختانه دروازه بان خوب الان زیاد هست ولی در کل این اخلاق لعنتیش حال منو بهم میزنه. مغرور بی مخ (مصاحبه امروزش تابلو بود که راضیه دخئا از تیم جدا بشه)
حیف که نیمکتمون واسه دروازه بان پُرِ. من اوبلاک رو پیشنهاد میکنم بهتون :)

به نظرم قضیه دخیا رو نباید به فن خال ربط داد
مصاحبشم به نظر من عالی بود! سر الکس هم بود همین حرفا رو میزد شاید با لحن تند تر! سرمربی که نباید به بازیکن انقدر رو بده در حدی که بخواد التماسش کنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لینک برادر من لینک مصاحبشو بده من میگم اشتباه کردم

به نظرم قضیه دخیا رو نباید به فن خال ربط داد
مصاحبشم به نظر من عالی بود! سر الکس هم بود همین حرفا رو میزد شاید با لحن تند تر! سرمربی که نباید به بازیکن انقدر رو بده در حدی که بخواد التماسش کنه
خیلی زود موضعت رو عوض میکنی، حالا از فن خال طرفداری هم میکنی افشین جون؟
یه نگاه بکن به تاریخ باشگاه، شاید برای خیلی از دوستان شنیدنش سخت باشه ولی ببین رئیس واسه رونالدو چقدر خودش رو خار کرد، بکهام چقدر؟ واسه همین رونی وقتی سال ۲۰۰۸ اگه اشتباه نکنم که بارسا به شدت میخواستش؟
در مورد مصاحبه هم مشکل نت دارم و گر نه خیلی زود پیداش میکردم واست...
در مورد اینکه مربی هم نباید التماس بازیکن بکنه، کاملا موافق هستم باهات، تیم ما اونقدر بزرگ هست که احتیاجی نداریم به همچین بازیکنهایی...
ولی مربی هم نباید مزید بر علت بشه و باعث این بشه که بازیکن فکر کنه که نمیخوانش...
همونطور که ممد گفت @rms این دفعه اولش نیست که همچین کاری میکنه و بیشتر از یک سال هستش که همچین بحثی داریم میکنیم، که فن خال با ستاره های هر تیمی مشکل پیدا میکنه و هر کاری برای نابودیشون انجام میده که ثابت کنه خودش همه کاره تیم هستش...
زمان بارسا، زمانی که میخواست به تیم بیاد، با رونی مشکل پیدا کرده بود و الان هم تقریبا موفق شده تو یک سال تمام ستاره های تیم رو نابود کنه، دخیا، رونی، فن پرسی و حتی به بازیکنهایی که خودش هم اپرده رحم نکرده، دیماریا، فالکائو و شاو بدبخت...
میگن که هم ناینگولان رو میخوایم بگیریم و هم پیانیچ رو از رم داریم میخریم، پس عملا بحث بازی با ۳ یا ۴ وینگ فوروارد کنسل هستش و ما همون ۲-۴-۴ قدیمی رو دنبال میکنیم که محتاج هافبکهای میانیمون خواهیم بود...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خیلی زود موضعت رو عوض میکنی، حالا از فن خال طرفداری هم میکنی افشین جون؟
یه نگاه بکن به تاریخ باشگاه، شاید برای خیلی از دوستان شنیدنش سخت باشه ولی ببین رئیس واسه رونالدو چقدر خودش رو خار کرد، بکهام چقدر؟ واسه همین رونی وقتی سال ۲۰۰۸ اگه اشتباه نکنم که بارسا به شدت میخواستش؟
در مورد مصاحبه هم مشکل نت دارم و گر نه خیلی زود پیداش میکردم واست...
در مورد اینکه مربی هم نباید التماس بازیکن بکنه، کاملا موافق هستم باهات، تیم ما اونقدر بزرگ هست که احتیاجی نداریم به همچین بازیکنهایی...
ولی مربی هم نباید مزید بر علت بشه و باعث این بشه که بازیکن فکر کنه که نمیخوانش...
همونطور که ممد گفت @rms این دفعه اولش نیست که همچین کاری میکنه و بیشتر از یک سال هستش که همچین بحثی داریم میکنیم، که فن خال با ستاره های هر تیمی مشکل پیدا میکنه و هر کاری برای نابودیشون انجام میده که ثابت کنه خودش همه کاره تیم هستش...
زمان بارسا، زمانی که میخواست به تیم بیاد، با رونی مشکل پیدا کرده بود و الان هم تقریبا موفق شده تو یک سال تمام ستاره های تیم رو نابود کنه، دخیا، رونی، فن پرسی و حتی به بازیکنهایی که خودش هم اپرده رحم نکرده، دیماریا، فالکائو و شاو بدبخت...
میگن که هم ناینگولان رو میخوایم بگیریم و هم پیانیچ رو از رم داریم میخریم، پس عملا بحث بازی با ۳ یا ۴ وینگ فوروارد کنسل هستش و ما همون ۲-۴-۴ قدیمی رو دنبال میکنیم که محتاج هافبکهای میانیمون خواهیم بود...

چه تعویض موضعی برادر من؟ من میگم قضیه دخیا ربطی به فن خال نداره
این بدبخت دو سه بار مصاحبه کرد گفت من میخوام دخیا بمونه و اون پیشنهادو هم بهش داد دیگه نمیتونه بره پاشو ببوسه که
رئیس سر قضیه رونالدو خار شد!؟ دقیقا مثل همین دخیا گفت میخوام بمونه ولی اگر میخواد بره خب بره! رونی استنثا بود به دو دلیل
1- یه بازیکن انگلیسی که به نماد غیرت تیم تبدیل شده بود و تمام طرفدارا مخصوصا انگلیسیا عاشقش بودن
2-تو اون زمان رونالدو رو فروخته بود و دیگه با فروختن رونی نمیتونست تیمو نابود کنه
اینکه فن خال مغروره و میخواد قلدر(املاشو درست نوشتم!؟) بازی در بیاره رو قبول دارم ولی این در مورد قضیه دخیا صدق نمیکنه
فن خال اگر میخواست دخیا رو دک کنه از همون نیم فصل هر دو سه بازی والدز رو میذاشت تو ترکیب

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چه تعویض موضعی برادر من؟ من میگم قضیه دخیا ربطی به فن خال نداره
این بدبخت دو سه بار مصاحبه کرد گفت من میخوام دخیا بمونه و اون پیشنهادو هم بهش داد دیگه نمیتونه بره پاشو ببوسه که
رئیس سر قضیه رونالدو خار شد!؟ دقیقا مثل همین دخیا گفت میخوام بمونه ولی اگر میخواد بره خب بره! رونی استنثا بود به دو دلیل
1- یه بازیکن انگلیسی که به نماد غیرت تیم تبدیل شده بود و تمام طرفدارا مخصوصا انگلیسیا عاشقش بودن
2-تو اون زمان رونالدو رو فروخته بود و دیگه با فروختن رونی نمیتونست تیمو نابود کنه
اینکه فن خال مغروره و میخواد قلدر(املاشو درست نوشتم!؟) بازی در بیاره رو قبول دارم ولی این در مورد قضیه دخیا صدق نمیکنه
فن خال اگر میخواست دخیا رو دک کنه از همون نیم فصل هر دو سه بازی والدز رو میذاشت تو ترکیب
افشین جان، اول بگم طبق چیزایی که قبلا هم گفتم، فن خال یه به راحتی دروغ میگه و خیلی دو رو هستش. مثالش هم همین اوردن والدز بود که گفت فقط قراره که با ما تمرین کنه ولی سر از تیم دراورد، کاری که مورینیو استارتش رو زد برای خلاص شدن از دست کاسیاس، فن خال انجام داد...
فن خال جلو دوربین چی میگه و چی اتفاق میوفته خیلی فرق داره...
هیچوقت یادم نمیره که تو مصاحبه بعداز بازی با لیورپول چی گفت و نمیخواست قبول کنه دخیا باعث اون برد ۰-۳ بود و چقدر بهش فشار اومده بود که خبرنگار ازش پرسید که دخیا بهترین بازیکن منچستر بود تو اون بازی و حضر نبود این قضیه رو قبول کنه...
رفتار فن خال با دخیا از اولای فصل جالب نبود، که حتی میانه های فصل شایعه شده بود که فن خال ۲ ماهی هست که با دخیا صحبت نمیکنه، همون موقع بود که دخیا مصاحبه کرد و گفت این دروغ هستش و نمیخواد از منچستر جدا بشه...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نمک نشناسی دخیا رو به فن خال ربط ندید!
فن خال در تمام مسابقات دخیا رو در ترکیب اصلی قرار داد با اینکه با والدز قرارداد امضا کردیم ولی هنوز یک بازی هم برامون انجام نداده از طرف باشگاه دستمزد سنگینی هم بهش پیشنهاد دادن 200 هزاز پوند در هفته پولی نیست که نه دروازه بان بلکه بسیاری از مهاجمان تراز اول جهان بگیرن
اگه دخیا حس وطن پرستیش گل کرده و دلش می خواد بره تو کشور خودش بازی کنه یا دوست دخترش اونجا رو می پسنده و یا اصلا با فن خال مشکل داره (در حالی که این شخص چه خوب چه بد سرمربی تیمه و غلط بکنه که بخواد باهاش مشکل پیدا کنه بازیکن در همه حال باید بله قربان گوی مربیش باشه) می تونه تشرف ببره بیرون دیگه از بکام و رونالدو که بزرگتر نیست؟؟ بازیکنی که دلش با تیم نیست جاش هم اینجا نیست
فن خال فالکائو , فن پرسی , والدز که از نظر اسم و شهرت یک سطح بالاتر قرار دارن رو فرستاد تا در تیم زیر 21 ساله ها بازی کنن صداشون در اومد؟ دخیا رو یکم ناز پرورده کردیم اگه یک بازی در میان طعم نیمکت نشینی و حضور در تیم زیر 21 سال ها رو می چشید اینقدر دور بر نمی داشت
در منچستر تمام شرایط براش مهیاست هیچ عذر و بهونه ای پذیرفتنی نیست جز عدم علاقه به باشگاه که در این صورت تکلیف روشنه ...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از ما گفتن...
بیشتر از یک سال هستش که دارم میگم، هر چیزی هم که گفتم، اتفاق افتاد...
دیگه حرفی نمیمونه...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
باووو کشتین خودتون رو :D:p ،حالا نه به داره نه به باره! بزارین طرف بره بعدش با هم میایم اینجا عوامل این رفتن رو به چالش میکشیم ببینیم کی این وسط مقصر بوده

این نکته رو هم در نظر داشته باشین که دخیا هر کی که باشه،باید تابع سرمربی تیممون باشه،شواهد هم تا الان نشون دادن که مشکلی بینشون نیست،به شایعات توجه نکنین زیاد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Manchester United goalkeeper David De Gea has not agreed terms with Real Madrid
Cooper was responding to a story which appeared in a Spanish newspaper on Friday, claiming that the United 'keeper is all set to return to his native Madrid on long-term deal, and has already met with Bernabeu officials.
However, Cooper told SSN: “His future is still up in the air. One thing I can clarify is that he hasn’t agreed terms with Real Madrid.
“The situation is clear that Manchester United do not want to entertain David de Gea leaving Old Trafford. He has 18 months left on his contract and is one of nine up next summer.
http://www1.skysports.com/football/...with-real-madrid-according-to-sky-sports-news
http://www.sportskeeda.com/football...per-david-de-gea-not-agreed-terms-real-madrid

Last edited:
بالا