• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
سوژه جدید ما!!!!
Bernard Mensah هافبک جوون ویتوریا گیمارش...
بازی ازش ندیدم، ولی انگار داره انجام میشه...
ویرایش!!!!!!!!!!!
WWOWWW خدای من!!!!!!
این پسر فوق العادست!!
استیل پوگبارو داره و سبک بازی پل اسکولز!!!!!
تو این سن(20) فوق العاده پخته بازی میکنه و خیلی خیلی باهوش هستش!!!!!
همه جور پاسی میده، بازی رو خیلی راحت عوض میکنه و به جریان میندازه، پا به توپ و شوت زن هم هستش!!!!
کف کردم از دیدن بازیش!!!!
میلاد با دیدن کلیپ و حرکات گلچین شده ی بازیکنا نمیشه به عیار واقعیش پی برد!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد با دیدن کلیپ و حرکات گلچین شده ی بازیکنا نمیشه به عیار واقعیش پی برد!
دقیقا واسه همین میگم که دارم scout میکنم...
یه فیلم ۱۳ دقیقه ای از ۵-۴ بازی که تمام بازیش هستش رو دیدم...
البته معلوم نبود کجا بود، یا جوانان فاینورد بود یا تو افریقا، پس ببین که اون موقع خیلی جوونتر هم بوده...
به نظرم خیلی خیلی بهتر از توره بازی میکرد...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سوژه جدید ما!!!!
Bernard Mensah هافبک جوون ویتوریا گیمارش...
بازی ازش ندیدم، ولی انگار داره انجام میشه...
ویرایش!!!!!!!!!!!
WWOWWW خدای من!!!!!!
این پسر فوق العادست!!
استیل پوگبارو داره و سبک بازی پل اسکولز!!!!!
تو این سن(20) فوق العاده پخته بازی میکنه و خیلی خیلی باهوش هستش!!!!!
همه جور پاسی میده، بازی رو خیلی راحت عوض میکنه و به جریان میندازه، پا به توپ و شوت زن هم هستش!!!!
کف کردم از دیدن بازیش!!!!
فیلمشو میشه یه جا اپلود کنید؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستانی که ویدیو رو دیدن، نظر؟
یه گل جالب هم از تو نیمه خودشون واسه ویتوریا زده...
میگن که واسه کین پیشنهاد ۴۵ میلیون پوندی دادیم...
من که ندیدم هنوز :p
آره خوندم، راضیم اگه بخرنش، لااقل از شر این شایعات کلنگ راحت شیم!
گل مسخره هم نشسته یه مقاله بلند بالا نوشته که بیل خرید رؤیایی یونایتده و یونایتد به هر قیمتی حاضره بخرتش هرچقدرم طول بکشه!
یعنی معلوم نیست چقد از پرز پول گرفته اون نویسندش اینجوری بخواد بازارگرمی کنه واسه این :p

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دقیقا . اگه یادتون باشه گفتم رئال هر بازیکنی رو نخواد و بخواد از شرش راحت شه روی اینکه چقدر عالیه و فلان و بهمان ست مانور میده تا با یه قیمت بالا تو پاچه تیم دیگه فرو کنه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
شایعات شدت گرفته که دخیا پیشنهاد تمدید قرار داد رو قبول نکرده و فن خالم بهش استراحت داده زرتی رفته مادرید! بدرک. ارزوی موفقیتی هم براش نمیکنم! پدر ما رو در اورد حالا که پیشرفت کرده یه تیم دیگه سودشو ببره؟
طرفدارای رئال به ایکر مقدسشون رحم نکردن چه برسه به این جوجه !
ویکتور والدز سگ شرف داره به یه همچین ادمی! حتی اگر تمدید هم بکنه من یکی که مثل قبل باهاش حال نمیکنم (درست مثل رونی). از اینجور بازیکنایی که سر تمدید قراردادشون واسه تیم حاشیه درست میکنن متنفرم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
افشین جان شایعات زیاده مثل همیشه، ولی این تیکه رو تو استراحتش رفته مادرید رو من هم خوندم...
دلیل نمیشه که رفته باشه رئال...
طرفدارای رئال خیلی نمک نشناس هستن...
میگن که انچلوتی هم با سیتی به توافق رسیده...
رئال هم بنیتز رو میخواد...
کلا رئالی ها خیلی راحت همه چیز رو میزارن زیر پاشون...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
مگه این بدبخت که فعلا داره فحش‌خورش ملس میشه؛ مادریدی نیست؟ خوب رفته دیدن مادر و پدرش. لازم نیست حتما بره سانتیاگو برنابئو که.

رئال و بنیتس هم از اون حرفاست. فابیو کاپلو رئال رو قهرمان کرد، گفتن چرا خوشگل بازی نمیکنیم، و بفرمائید بیرون.
حالا رافا بنیتس که اصلا نافش رو با بازی دفاعی بستن، میخواد چه کاری تو رئال بکنه که سوت و عربده رئیس روسای رئال رو در نیاره؟ تماشاگرانش که بماند.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مگه این بدبخت که فعلا داره فحش‌خورش ملس میشه؛ مادریدی نیست؟ خوب رفته دیدن مادر و پدرش. لازم نیست حتما بره سانتیاگو برنابئو که.

رئال و بنیتس هم از اون حرفاست. فابیو کاپلو رئال رو قهرمان کرد، گفتن چرا خوشگل بازی نمیکنیم، و بفرمائید بیرون.
حالا رافا بنیتس که اصلا نافش رو با بازی دفاعی بستن، میخواد چه کاری تو رئال بکنه که سوت و عربده رئیس روسای رئال رو در نیاره؟ تماشاگرانش که بماند.

افشین جان شایعات زیاده مثل همیشه، ولی این تیکه رو تو استراحتش رفته مادرید رو من هم خوندم...
دلیل نمیشه که رفته باشه رئال...
طرفدارای رئال خیلی نمک نشناس هستن...
میگن که انچلوتی هم با سیتی به توافق رسیده...
رئال هم بنیتز رو میخواد...
کلا رئالی ها خیلی راحت همه چیز رو میزارن زیر پاشون...

همین رونی که یه عده میپرستنش دو بار حسابی رئیسو کلافه کرد و باج گرفت تا بمونه. این دخیای عزیز شما هم از اواسط فصل شایعه رفتنش بوده چرا یه بار مصاحبه نکرد تا به این صحبتا پایان بده؟ چرا وقتی اون باج 200 هزار پوندی رو بهش پیشنهاد دادن قرار داد رو امضا نکرد؟
ایشون وقتی اومد یونایتد حتی چشماشم مشکل داشتن! یه بازیکن لاغر مردنی که اعتماد به نفسش صفر بود

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم درباره دخیا با افشین موافقم.
شما نگاه کنید به ادن آزار، موقعی که اوج گرفت همه جا گفتن میخواد بره رئال و پی اس و جی و ....
یه مصاحبه کرد همه چیو تموم کرد! بعدم قراردادشو تمدید کرد.
honestly after all of this I don't really care whether he stays or not!
I remember how much I loved him when he was brought in from Atletico despite all his errors, but now, after all United has done for him, turning him from a nobody to a word class star, if he wants to leave, he should!
look at Hazard, they started rumors about him leaving Chelsea, he poured cold water on all of it by just an interview, that's called loyalty, De Gea could've done the same,
not gonna wish him all the best, even if he stays, he's not gonna be my favorite.
GG Man United
ow, and let us not forget the great Goalkeepers we've had over the recent years, and somehow we always found great replacements , From Schmeikel to Bartez and my all time favorite Van der Sar,
if they could be replaced, so could this lad
این رو هم توی گل نوشتم حال نداشتم دوباره فارسیش رو هم بنویسم :D
ولی در کل با افشین موافقت کامل دارم!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من هم درباره دخیا با افشین موافقم.
شما نگاه کنید به ادن آزار، موقعی که اوج گرفت همه جا گفتن میخواد بره رئال و پی اس و جی و ....
یه مصاحبه کرد همه چیو تموم کرد! بعدم قراردادشو تمدید کرد.
honestly after all of this I don't really care whether he stays or not!
I remember how much I loved him when he was brought in from Atletico despite all his errors, but now, after all United has done for him, turning him from a nobody to a word class star, if he wants to leave, he should!
look at Hazard, they started rumors about him leaving Chelsea, he poured cold water on all of it by just an interview, that's called loyalty, De Gea could've done the same,
not gonna wish him all the best, even if he stays, he's not gonna be my favorite.
GG Man United
ow, and let us not forget the great Goalkeepers we've had over the recent years, and somehow we always found great replacements , From Schmeikel to Bartez and my all time favorite Van der Sar,
if they could be replaced, so could this lad
این رو هم توی گل نوشتم حال نداشتم دوباره فارسیش رو هم بنویسم :D
ولی در کل با افشین موافقت کامل دارم!

چرا راه دور بریم برادر؟ همین فصل پیش همزمان شایعه شد رونی و رابین میخوان برن
رابین به دو هفته نکشید همه شایعاتو تکذیب کرد و اقای overrated تا اخر فصل یه کلمه هم حرف نزد!:mad:
با مبلغ کمی میتونن بگوویچ و یا کرول رو بخرن والدز هم که هست
فقط امیدوارم سر فروش این طرف مثل رونالدو کم پول نگیرن.رونالدو رو مفت دادیم رفت. اونا هم یه عتیقه لاغر مردنی رو کردن تو پاچه تیم:mad:
من جای گلیزرا بودم به وودوارد دستور می دادم بعد از اینکه قرار داد امضا شد موقع سفر طرف سه چهار تا بسته کوک بذارن تو ساکش تا تو فرودگاه اسپانیا از خجالتش در بیان:D:D

We want him to sign but he has to want to stay here at Manchester United," the Dutchman told reporters.

"I don't know why he has not made the decision.

"We know who already shall be the next goalkeeper. We have a list of goalkeepers who can replace him because we have to be organised also, not only for that position but every position. We want him to stay so hopefully he shall sign."

http://www.goal.com/en-gb/news/2892...aal?CMPID=FBUK_150515_vangaaldegeareplacement

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعا مسخره شده ونگال‌گفته‌ما جانشین دخیا رو هم انتخاب کردیم از بکهام بگیر تا رونالدو تا دخیا این‌ رئال از ما گرفته مسخره در آوردن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اگر قراره بابتش بازیکنی رو از رئال بگیرن باید برن سراغ واران
بیل رئالو به یونایتد ترجیح داد دوست ندارم با پیراهن تیم ببینمش. رونالدو هم که الان غرق غرورش هست +سنش بالا رفته
همین دیپای دو سال دیگه اگه سخت کار کنه از رونالدو هم جلو میزنه

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173
l961.jpg

اد وودوارد، مدیر اجرائی یونایتد مدعیست، خرید ممفیس دپای تنها نقطه شروع فعالیتهای باشگاهش در بازار نقل و انتقالات تابستانی خواهد بود.اد وودوارد که مطمئن است تیمش از عمق مناسبی برای رقابت در لیگ برتر و لیگ قهرمانان فصل بعد برخوردار خواهد بود، در حاشیه اعلام رسمی نتایج مالی 3 ماهه نخست یونایتد گفت:" تیم فصل بعد از عمق کافی برای به چالش کشیدن تمام عناوین داخلی و اروپائی برخوردار خواهد بود. ما از پیشرفت تیم تحت هدایت لوئیز ونگال راضی هستیم. ما 2 بازی تا پایان لیگ داریم و در موقعیت خوبی برای بازگشت به لیگ قهرمانان قرار داریم. با توجه به اینکه فعالیتمان را در بازار نقل و انتقالات تابستانی آغاز کرده ایم، اعلام کردیم که ممفیس دپای که یکی از هیجان انگیزترین جوانان حاضر در اروپاست به تیم اصلی ملحق خواهد شد. ما انتظار داریم که دوباره در پنجره نقل و انتقالات فعال باشیم اما در این مرحله خیلی زود است که چیزی در مورد اهداف و یا دستمزدها بگوییم. همانطور که در فصل آینده نگاهمان رو جلوست، در کنار بازی، انتظار فتح جام در تمامی رقابتهای را داریم و نیز در حوزه های تجاری انتظار فرصتهای زیاد برای رشد بیشتر، از جمله آغاز همکاری هیجان انگیز 10 ساله با آدیداس. ما در مورد بزینسمان در آینده مطمئنیم".
همچنین ورودوارد تأکید کرد که نام اولدترافورد را اجاره نخواهند داد و نیز اخبار چند وقت اخیر در خصوص ارائه پیشنهاد ساله 20 میلیون پوندی در این خصوص را رد کرد.

نوشته شده توسط : Manutd

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حالا همه دارن میگن دخیا خودش مادریدی هستش حق داره که بره خوب آره بازیکنهای اسپانیایی و یا لاتین‌رو میشه گفت همیشه خطر به اسپانیا رفتنشون هست ولی ما حتی‌بازیکن انگلیسیمون مثل بکهام رو هم میدیم به رئال بره کلا باشگاه هم کاری نمیتونه بکنه وقتی دویست تا پیشنهاد میده بازیکن تمدید نمیکنه و تو مرخصی میره مادرید تیز تا با اونها مذاکره کنه کلا من تا حالا امید داشتم دخیا تمدید‌کنه ولی اگر‌الانم تمدید کنه دیگه واسه ما بازیکن بشو نیست بدنش بره بهتره ولی نه مفت

Last edited:
بالا