اگه منظورت اون آهنگیه که تو اون کلیپ BBسی تو اون مراسم بود میشه آهنگ شماره 2 (Arrival of the Birds) و آهنگ شماره 8 (Transformation) تو این آلبوم:
ممنونم اسپشیال وان عزیز
دقیقا همون اهنگی بود که میخواستم.
اگه منظورت اون آهنگیه که تو اون کلیپ BBسی تو اون مراسم بود میشه آهنگ شماره 2 (Arrival of the Birds) و آهنگ شماره 8 (Transformation) تو این آلبوم:
آیا معین جان هنوز اعتقاد داری که به جوونها فرصت میده و شاخ میشکونه؟؟ تمام فصل شاخ نیمکت رو که حتما شکوند...اینکه دارای ابهت و جربزه(املا این کلمه رو بلد نیستم) لازم برای کنترل تیم هستش. سوم اینکه شاخ هرکی بخواد شاخ بازی در بیاره رو میشکونه و ممکنه در منچستر الان همچین بازیکنهایی وجود داشته باشه. چهارم اینکه به جوونها اهمیت میده
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-1212#post-9542661چقد تاپیک پایینه؟!!
چرا انقد اختلاف هست؟! کلاً این بحث ها به جایی نمیرسه، ماهایی که از مویس حمایت میکنیم یه چیزی دیدیم، اونایی هم که نمیکنن ندیدن!
زیاد هم نمیخواد صبر کنیم، یه فصله، یا ما درست میگیم یا شما دیگه! :دی
و دوستان هنوز حرفای چند سال گذشتشون رو میزنن و هیچ تجربه ای واسشون نشده این 2 سال...متاسفانه این شکلی که داره پیش میره هیچ خبری از خرید نخواهد بود...
نه اینکه فقط وودی و مسئولین تیم بی عرضه هستن، بلکه همونطوری که معلوم هم بود هیچ بازیکن درستی به تیمی که سال بعد تو هیچ جام اروپایی بازی نمیکنه نخواهد اومد حتی با قیمت نجومی!!!!!
یادتون میاد 4-3 ماه پیش میزدم تو سرم و میگفتم که به یوفا نرسیم چه اتفاقی میوفته؟ و دوستان همچنان از مویس اعلام حمایت میکردن؟
حالا ببینید چه بلایی سر تیم اومده:general208:، تازه این اول کار هستش دوستان، ببینید که این تیم 2 سال که جام دستش دور بمونه(مطمئن باشید که فصل آینده هم هیچ جامی نخواهد گرفت این تیم) سهام باشگاه به شدت افت میکنه، طرفدارای تیم تعدادشون بشدت کم خواهد شد، و گلیزرها هم به راحتی اعلام برشکستگی میکنن و تیم رو براحتی به حراج میزارن...
اون موقع هستش که وضعیت لیورپولی ها رو درک خواهید کرد، تیم حتی ممکنه رکورد لیورپول رو هم در قهرمان نشدن بزنه...
این همون دی وریجیویژیجیه؟!دی فرای
خی وقتی لیورپول 2 تا میلنر خریده ما هم باید دو بار بدیم بره کلورلیو دیگهسایت عقده ای ها:
مشاهده پیوست 829359
این آمار خنده دار به کنار(هرناندز رو از رئال خریدیم امسال دوستان!!! کسی از قیمتش خبر نداره؟؟؟) ، چقدر بازیکن جدا شد این فصل از تیم!!!! (تام کلورلی 2 بار جدا شده!!!!!)
بی احترامی نباشه که بپرسم Log In شدی؟؟؟میلاد جان من هنوز هم معتقدم که فن خال به جوونها فرصت میده. واسه حرفم هم دلیل دارم. اولا واسه تور پیش فصل سال گذشته توی آمریکا به چندین جوون فرصت داد. دوما ما جام اتحادیه امسال رو به بازی دادن به بازیکنان آکادمی باختیم. سوما جوونهایی که فکر میکرد آینده دارن رو به تیم اول آورد و کلی هم بهشون فرصت بازی داد که شامل مک نیر و بلکت و جیمز ویلسون وحتی پریرا میشن. چهارما کلی جوون رو قرضی فرستاد به تیمهای دیگه تا توی مسابقات رسمی خودشون رو محک بزنن. و در آخر باید بگم مطمئنا همه بازیکنان آکادمی به تیم اول اضافه نمیشن. ما تو این دو سال چندین بازیکن جوون خریدیم و از اونطرف بازیکنهایی که سنشون بالا بود و کادر فنی با توجه به ارزیابیهاشون وقتی دیدن به درد تیم اول نمیخورن یا فروختنشون یا اجازه جدایی دادن بهشون چون با توجه به شرایط سنیشون دیگه نمیتونستن منتظر تیم اول بمونن مثل تام تورپ. ماها که نمیدونیم این بازیکنان چه کیفیتی داشتن ولی مطمئنا کادر فنی اونها رو ارزیابی کردن. ضمنا یادمون نره که پریرا رو فن خال تونست توی تیم نگه داره. شما به کیفیت بازیکنهایی که جدا شدن و تیمهایی که جذبششون کردن توجه کنین. به غیر از پوگبا که اونهم رییس بزرگ توی جداییش نقش داشت، دیگه کدوم یکی از بازیکنهایی که جدا شدن تو این دوسال تونستن جذب تیم بزرگی بشن و موفق باشن؟
من از پاکسازی تیم شدیدا استقبال میکنم و الان تنها یک نفر مونده که اگه جدا شه خونه تکونی تیم تکمیل شده اونهم کسی نیست جز استاد ایوانز.
راجع به خریدها بنظر من باید صبر کینم. هنوز فصل نقل و انتقالات که تموم نشده دوستان. اعصاب خودتون رو چرا اینقدر خورد میکنید آخه.
میلاد جان همه بروزرهای گوشیم وارد فروم میشن ولی کادر پاسخ گویی اصلا اون پایین اضافه نمیشه که بتونم چیزی بنویسم و ارسال کنم!! الان یک هفته است اینجوری شده!!
دفاع مرکزی مهمتره از دفاع راست! همونطور که دکتر معین [emoji1] [emoji6] گفت بازیکن تو پست دفاع راست داریم.دفاع راست ، هافبک دفاعی رو بدون شک باید بخریم.
مهاجم رو باید دید جریان ون پرسی و چیچاریتو چی میشه. ولی از خرید کین به شدت استقبال می کنم تا 45-50 هم بخریم راضیم.
دروازه بان هم احتمال زیاد باید بخریم. دخیا رفتنیه اگه کاسیاس بره پورتو.
بحث احساس نیست حسین خان این ترکیب از زمان فرگی مشکل داشته تا الاندوستان بد نیست کمی هدف دار تر بحث کنیم من سوال رو مطرح میکنم اول اینکه چه توقعی از تیم برای فصل جدید دارید یعنی اینکه ما بتونیم چه مقامی رو در لیگ و چمپیونز بدست بیاریم و دوم اینکه کلا چه دیدگاهی نسبت به ترنسفر دارید مثلا فکر میکنید چند تا خرید لازمه و در چه سطحی؟
من فکر میکنم ما با توجه به عملکرد خوب تاتنهام و لوزر تا اینجا اگر بتونیم جز چهارتا بشیم قابل قبوله و در چمپیونز هم تا یک چهارم برام خوب خواهد بود..
در مورد ترنسفر هم درسته که تازه به طور رسمی شروع شده ولی ما یک خرید بزرگ داشتیم فکر میکنم حفظ شدن دخیا میتونه دست اورد بزرگی باشه اگر نشد گلر خوب نیاز داریم و بدون شک یک هافبک دفاعی و یک یا دو مدافع میخوایم مدافع راستم نیازش احساس میشه و اگر رابین رو بفروشیم باید مهاجم بخریم هر چند که حتی اکر نفروشیم و ویلسون رو هم قرض بدیم با این مصدومین ها شاید خیلی وقتها بی مهاجم بمونیم
بد نیست شما ها هم نظرتون رو بگید تا کمی بهتر و دور از احساس تر بحث کنیم...
پ.ن: میلاد جون اینقدر یعنی خنگولی بهم میاد :دی دیگه لاگ این که میکنم. بروزرم CM بود الان با فایرفاکس امتحان کردم دیدم درست شد :دی
100 درصد با وضعی که ما داشتیم تو دو فصل گذشته(هیچ جامی نگرفتیم) باید به بازیکنهای جوونمون بیشتر اهمیت میدادیم، ولی این اتفاق جز وقتی که مجبور شدن، نیوفتاد...میلاد جان تو متن خودت نوشتی که مثلا ریس جیمز قرضی رفت. بنظر خودت باید بازیکنهای جوون تو تیم اول بازی کنن یا قرضی برن و تجربه کسب کنن؟ همین بلکت بهش بازی دادن تو تیم اول حالا چه به اجبار چه به تشخیص مربی ولی خودت تو متن گفتی که هر وقت بازی کرد فرت داد. اگه فن خال به امثال لینگارد و ریس جیمز و ... تو تیم اول بازی میداد و اونا فرت میدادن خودت نمیومدی بگی که چرا اینا رو بازی داد و فرت دادن؟ تو متن خودت همین انتقاد رو به بلکت داری.
من میگم بهترین کار واسه بازیکنهای جوون همین قرضی دادنشون هستش که تجربه کسب کنن.
ما علاوه بر اینکه کلی بازیکن فروختیم چندین بازیکن جوون هم واسه آکادمی جذب کردیم که همه جزو بهترینهای کشورشون تو رده سنی خودشون بودن و باید صبر کرد و دید چی پیش میاد.
من هنوزم میگم پریرا رو فن خال تونست راضی کنه که بمونه.
راجع به دارمیان بنظر من از والنسیا که بهتره، از ناتالین کلاین هم مطمئنا بهتره چون مقایسه آمار کلاین و والنسیا هم دوستان گذاشتن و نشون داد که والنسیا از کلاین بهتر کار کرد فصل گذشته.