پست خودم رو نقل قول میکنم! چون همین الان خوندم مثل اینکه هنریکوئز رو میخوان بفروشن به دیناموزاگرب! لذا بی مهاجم تر شدیم
معین جان، داشتم پستت رو میخوندم که خواستم همینی که گفتی رو بهت بگم که هنریکز پارسال هم درخواست کرده بود که انتقالش رو دائمی کنن و نمیخواد به تیم برگرده...
بله جناب
@amirusa خبرش رو دادن که یانکو هم فروخته شده به سلتیک و همچنین خبر قرض دادن ویلسون و همینطور فروش RVP که دلبلش هم ظاهرا این هستش که منچستر نمیخواد مبلغ کامل قرارداد فن پرسی رو در سال آخرش بهش بپردازه، و فن پرسی هم اعلام کرده نمیخواد بمونه و الان هم که با فنرباغچه به توافق رسیده، همه اینها و مصدومیت هرناندز که ظاهرا تا 2 ماه دیگه تمرین نمیتونه بکنه و دیماریا که حدودا 4-3 هفته از فوتبال دور خواهد بود، خط حمله عالی برای ما باقی میمونه...
خبر(شایعه) دیگه هم این هستش که واسه کین 40 میلیون پوند پیشنهاد دادیم...
ظاهرا گزینه های تاپ رو ول کردیم و چسبیدیم به دارمین!!!!!! همونطور که فکر میکردم، در افکار فن خنگخال دفاع کناری نباید از جاش تکون بخوره، همونطوری که دفاع 3 نفره تشکیل میشه!!!! کولمن که به نظر من گزینه خیلی بهتری هستش...
تورپ رو هم که فروختن همون اول فصل نقل و انتقالات اگه اشتباه نکنم، احتمالا بازیکنای جوونمون هم رونی و والنسیا هستن که قرار هستش تو تمرینهای پیش فصل بهشون فرصت داده بشه...
یه خبر دیگه این هستش که دخیا در پاسخ به خبرنگاری گفته که امروز فردا به منچستر میره برای تمرینات پیش فصل...
راموس هم که سر کارمون گذاشته بود...
اشنیدرلین هم که دلش میخواد به آرسنال بره، بعید هم نیست با این دست و اون دست کردن همیشگی وودوارد سر از آرسنال در بیاره...
خبر دیگه این هستش که ظاهرا فن خنگخال تمرینات سنگینی برای بازیکنها در نظر گرفته و لوک شاو هم به گفته شاهدین وزن کم کرده بخاطر رژیمی که براش در نظر گرفته، قبل از اینکه تمرینات شروع بشه...