خوب مشخص شد که نظرمون یکی هستش، دقیقا حرفایی که میخواستم بزنم رو گفتی...
اصلان جون، ما تو CL با مویس قرعه خیلی خوبی داشتیم و اگه بحث بازی دفاعی بود که ما موفق شدیم تا قبل از زدن گل اورا تو دفاع موفق باشیم...
نکنه این نتایج رو درخشان میبینی؟؟ تیمی که فصل قبلش اونجوری بوده رو مویس گرفته و این نتایج رو گرفته، البته از نظر من دانش مربیگری مویس هم خیلی بیشتر از فن خنگخال هستش:
مشاهده پیوست 827477
فن خال؟؟؟؟ هیچی برای تیم نداشته که من بخوام در موردش حرف بزنم، جز همونایی که گفتم...آیا حرفهای من رو در مورد اینکه تمام ترکیب و شکل بازی کردن بازیکنهارو اطرافیان تیم بهش فهموندن رو قبول داری یا نه؟؟؟ اگه قبول داری، پس سرمربی ما چی بوده؟ غلف سر خرمن؟؟؟ بازیکنها هم که همشون افت وحشتناک داشتن... اخراج سرمربی؟ یه 2 ماهی که از فصل گذشت نظرت رو میپرسم دوباره...
یه سوال دیگه؟ میخوام بدونم فن خنگخال چه کار میخواد بکنه که تو یک سال گذشته نمیتونسته انجام بده؟؟؟؟؟
خیلی واسم جالب هستش که اینقدر دوستان میگن امسال باید فن خنگخال رو سنجید!!!!!
به قول افشین هم که فعلا فقط گلف داره بازی میکنه، چیزی از مربیگریش مشخص نشده تا الان تو این تیم، تمام فصل رو فقط با دفترچش نشست رو نیمکت و هیچ کاری نکرد...
آرسنال هم همیشه این مشکلات رو داشته ولی همیشه ونگر بازیکن جوون اونقدر میخریده که جاشون رو بتونن پر کنن(حالا موفق یا نا موفق بودنش رو خودت در نظر بگیر)، حداقل اینه که تو خونه مارو بردن و بعد هم قهرمان FA Cup شدن، جدول لیگ رو هم یه نگاه بندازی بد نیست که چه تفاوتی بین ما و آرسنال بود فصل پیش، جالب هستش که طرفدارای آرسنال همچین وضعیتی داشتن و این همه انتظار خرید دارن، پس ما چه انتظاری باید داشته باشیم؟؟؟؟ درضمن فکر میکنم طرفدارای آرسنال هم خیلی خوب فکر میکنن، چون هدفشون فقط سهمیه نیست، دنبال جام هستن و حضور خوب تو CL ... چیزی که انگار طرفدارا واقعا فراموش کردن، یه چیزی که واقعا دوستان بهم میگن و من هم قبول دارم، این هستش که تیمهای انگلیسی فقط PL براشون مهم هستش و کاری به بقیه دنیا انگار ندارن...
نه اصلان جون، من هم نمیگم که 9-8 تا بازیکن رو یک جا بخریم، غیر ممکن هستش، ولی باید از یه جایی شروع بشه؟ نه؟ یکی دوتا خرید که باعث بشه تیم راه بیوفته و فقط از بازیکنهای مفتضح مثل اوانز، بلکت، والدز، والنسیا، فن پرسی ضربه نخوریم، حالا مشکل اینجاست یه تعدادی از بازیکنها افتضاح هستن و باعث افت بقیه شدن، ولی مربی باعث افت تمام بازیکنها(به غیر از یانگ) شده با این ترکیبهای مسخرش...
فن پرسی هم یکی دو ماه قبل از پایان لیگ به رفیقاش گفته که نمیخواد تو تیم بمونه و با فن خال مشکل پیدا کرده( مصاحبه های فن هویدونگ و کویت هست) و بخاطر اینکه تو ترکیب اصلی نیستش بحثش هست که از تیم داره میره...
نه شرمنده مطلب رو نخوندم، فقط از روی حرفی که زدی این متن رو نوشتم...
درضمن همین چند ساعت پیش رسما اعلام شد که فالکائو هم به چلسی رفت و رسما سومین خرید چلسی بعد از ناتان و کندی انجام شد، تیمی که هیچ مشکلی نداشت 3 خرید فوق العاده داشت...