توجه توجه این دو سه خط اول رو حتمی بخونید همیشه از اینجوری تیتر زدن بدم میاد ولی شده این داستان رو توی امضاتون هم بزارین حداقل آگاهی رسانی کنید که این مشکل توی ایران حل بشه چون خیلی این مشکل وجود داره
قدیمها گفتم بازهم میگم دیدم گزارشگرهای جمهوری اسلامی هم این کلمه رو میگن ولی شما نگین اون هم واژه من یو هستش میخواستم مفصل بنویسم ولی اینو بگم که وقتی هواپیمای تیم سقوط کرد هوادارهای تیم لیورلوز ولیدز برای دست انداختن دونکان ادواردز این شعر رو ساختن و میخوندن
an U, Man U, went on a plane! Man U, Man U, never came back again!"
"Man U, never intended in coming home!"
خوب اونها حتی مردن بازیکنهعای مارو با این اسم به مسخره گرفتن و این کلمه من یو بدترین کلمه ای هست و کثیف ترین شعاریه که با این کلمه ساخته ی لیورلوزیها و لیدزیها در مورد ما خونده میشه و اونها حتی از مردن بازیکنان یونایتد و فاجعه مونیخ هم شعار ساختن...خواهش میکنم اگر حتی هوادار تیم دیگه ای هم هستید به احترام اون بازیکنهایی که مردن این کلمه رو استفاده نکنید
توضیحات بیشتر اگر میخواید برید لینک زیر
bleacherreport.com/articles/95405-its-united-not-man-u
در مورد قضیه کل کل به نظر من فوتبال همه رو یکسان میکنه و هیچ پرستیژی توش نیست یعنی اینکه نمیگم به کسی توهین بشه ولی از کل کل فوتبالی هم بدم نمیاد چون کلا به فوتبال به شکل فان نگاه میکنم ولی یک چیزی خونمو به جوش میاره کل کلهای که در قالب تحلیل بخواد ارایه بشه غالبشون هیچ پایه و اساسی ندارن برای حرفم گواه دارم ایشون اومد گفت شما چهارم شدید و تیمتون برای همین بازیکن خوب نمیتونه بگیره من و بقیه دوستان براشون مثال نقض آوردیم و اینکه من همین الان میتونم بگم ببخشید لیورلوز قرار فصل بعد توی کدوم جامی بازی کنه که الان داره خیلی خوب بازیکن میگیره؟ حالا باز ما یک شانس کم داریم برای رفتن به لیگ قهرمانان هر چند که به نظر من حداقل روی کاغذ شانسمون کم هم نیست...
ببینید علی جان و باقی دوستان من اگر حال و وقت ده سال پیشم رو داشتم کاری میکردم که اون آرسنالی خودش به جای گرفتن پوزیشن تفسیرگر و روشن فکر فوتبالی که به نظر من از اساس چیز چرتیه و فوتبال کلا اساسش کل کله بیاد و حداقل جسارتش رو داشته باشه که بگه من اومدم شمارو تحقیر کنم به جای اینکه بیاد به شکل جواب دادن من گیر بده البته ایشون ممکنه خودش ناخواسته این کار رو کرده باشه ولی باز هم میگ اساس فوتبال و شکل گیریس به شکل بک پدبده جهان گستر کل کله بعدها اگر حال داشتم در موردش خواهم نوشت که چرا ابن حرف رو میزنم.
درسته یک بازیکن مثل فن پرسی میاد یونایتد که در عمر ورزشیش حداقل یک جام هم که شده ببینه این رو قبول دارم که عناوینی که یک تیم کسب میکنه در جذابیت یک تیم برای بازیکن ها موثره و در فوتبال حرفه ای هر کس دنبال منافع خودشه ولی همه ی ما و فکر کنم همه ی کسانی که بخوان واقعا دقیق به قضیه یونایتد نگاه کنن حتی یک درصد هم به این فکر نمیکنن که چون ما چهارم شدیم پس الان بازیکن نمیشه بخریم به چند دلیل یک وجود تیمهایی مثل لیورلوز و حتی خودمون فصل پیش بودیم که بدون راهیابی به لیگ قهرمانان بازیکنهای حسابی گرفتیم کاری نداریم جواب دادن توی تیم یا نه ولی زمانی که اومدن سوپراستار بودن و دوم اینکه ما سال ۲۰۰۸ که فاتح لیگ اروپا شدیم به دلیل بالا رفتن سن بازیکنها هوادارها دنبال بازیکن جدید توی تیم بودن اون موقع ما فاتح دنیا بودیم و بهتر از ما از لحاظ کیفیت و عنوان و ثبات وجود نداشت ولی بازیکنهایی که به ما لینک میشدن به تیمهای دیگه میرفتن و ما رونالدو رو هم دادبم به رئال.....
ایشون حرفشون حتی یک درصد هم تفسیری نبود چون هزار تا مثال نقض بوده و هست ولی خوب در هر شکل ما مشکلمون بی کفایتی مدیرانمون هست و بس و سیاست پول دوستی گلیزرها و این وسط خود منچسترهایی نباید اجازه بدن هوادارهای تیمهای دیگه چیزی بگن در مورد تیم چون اگر مشکلی هست داخلیه وبه هوادارهعای تیمهای دیگه ربطی نداره که بخوان سوژه بسازن از تیم ما
ببخشید که زیاد حرف زدم، و اما در مورد اتفاقات اخیر خارج از شایعات زیاد که دوستان هم اینجا مطرح کرذن جونز تمدید کرد این خوبه من بارها همین جا گفتم اشتباه اصلی رو در مورد دخیا مدبران یونایتد کردن که همون دو سه سال قبل که بهش بها دادند قرار دادش هم تمدید نشد اما در مورد جونز مدیرها نشون دادن که اونها فقط دنبال بستن دهن هوادارها هستن نه هیچ چیز دیگه ای چون بستن قرار داد جدید با جونز حداقل تا این نیم فصل میتونه فقط هزینه برای باشگاه باشه چون جونز درسته بسیار بااستعداد و متعصب هست ولی متاسفانه خیلیها اونو هارگرویز بعدی میدونن و میگن به دلیل مصدومیتهای پیاپی ممکنه فوتبالش به زودی تموم بشه و قرار داد طولانی مدت با یک بازیکنی که تازه یک سال پر از مصدومیت رو داشته دلیل منطقی نداره و فقط دلیلش بستن دهن هوادارهاست نمیشه امید داشت گه اونها باز در مورد بقیه استعدادهای جوون این کار رو بکنن...