هر کسی یه نظری داره! بازیکن هر جا بتونه 90 دقیقه بازیکنه و پول خوبی بگیره میره! حالا تصمیمها 100 درصد مالی نیست درست! ولی بخش عمده اش مادیه!
نظر منطقی و مستدل شما به "تریج" قبای من که بر نخورد. مطمئنا دوستان دیگرم هم همینطور.
در دنیای امروز، جای تعصب و "عرق" و مفاهیمی این چنینی، مدتهاست رنگ باخته. متاسفانه این حقیقته. نهایتا بازیکن جایی میره که "در مجموع" بیشترین نفع رو ببره.
مثلا من فکر میکنم اگر پیتر چک ده سال جوانتر بود و همزمان از دو تیم ما و شما پیشنهاد دریافت میکرد، حدس من اینه که منچستر رو انتخاب میکرد. چون سالهای زیادی را در پیش رو داشت و به دنبال موفقیت، افتخار و همچنین پول بود.
احساسم میگه که هم امروز هم اگر منچستر شهری به این اندازه کسالتبار و مرده نبود، پیتر چک، حتما منچستر یونایتد رو به تیم شما ترجیح میداد. اما شرایط سنی فعلی و مدت کوتاه باقی مانده از دوران بازیگریش، موجب شد که اون خونه و زندگیش رو تو لندن نگه داره و البته به تیمی صاحب اعتبار و با شخصیت مثل آرسنال بره. مبارکتون باشه. هر چند اصولا موضوع پیشنهاد به چک هیچوقت از حد شایعه بالاتر هم نرفت.
تو رو خدا تا ما در دوران رکود به سر میبریم شما یک کاری بکنید. نگذارید اون مردک مورینیو به جامهای بعدی برسه و این افتخار دروغینی که با موقعیت شناسی عجیبش نصیبش شده، ادامهدار بشه.
شما مهمان ما هستید و از طرف خودم همیشه خوشآمد میگم به دوستانی که از تیمهای رقیب بیایند و نظرات منطقی و محترمانهشان را طرح کنند. حرف های شما را به حساب کلکل نگذاشتم. چرا؟ اگر حرفم را کلکل تعبیر نکنید باید بگویم تا پنج سال آینده هیچ تیمی در جزیره نمیتواند به خواب هم ببیند که با منچستر کلکل کند. اگر در این پنج سال ما حتی یک سهمیه اروپا را هم بدست نیاوردیم، آنوقت شاید تیمهای دیگر بتوانند به خودشان چنین اجازهای بدهند.
گفتم که کلکل نبود