حتی با وجود جدایی فن پرسی هم زیاد نگران خط حمله نباشید تیمهای فن خال معمولا هافبکهاش نقش گلزنی دارن
خود همین دپای خصوصیات تهاجمی خوبی داره فصل پیش 28 گل برای آیندهوون زده دی ماریا هم اگه جا بیافته شم گلزنی داره و همچنین شواینی
رونی رو هم اگه اینقدر پستشو انگولک نکنن (که اگه خط هافبک و بازی سازیمون تکمیل بشه نیازی هم بهش نیست) و بزارن ثابت تو نوک بازی کنه گلزنی و خط تهاجمی رو به خوبی می تونه معنی کنه
تا الان 3 خرید عالی داشتیم , دو جوان با استعداد به همراه یک لیدر با تجربه الان از بین گزینه های فعلی فقط می مونه خرید اشنیدرلین (بالفرض که دخیا بمونه) 4 تا خرید تاپ برای یک باشگاه در یک فصل از نقل و انقالات عملکرد بسیار خوبی محسوب میشه اینا رو به خریدهای فصل پیشمون هم اضافه کنید
شرمندت مهدی
جان، موافق نیستم با حرفت...
دیپای خرید خوبی بود، ولی تو پستش کم بازیکن نداشتیم و نداریم(دیماریا، یانگ، یانوزای و چندتا جوون دیگه که دارن تو پستهای غیر تخصصیشون بازی میکنن...
با شواینی 3-2 فصل پیش شاید حال میکردم ولی الان؟ نه...
ما فصل پیش مهاجمهامون 4تا بودن که تقریبا نصف فصل رو از بابت مصدومیتهاشون زجر کشیدیم و حتی دیماریا مهاجم هم بازی کرد، الان به نظرت چه وضعیتی خواهیم داشت که 2 مهاجم اصلی تیم رفتن؟؟
دارمین هم خرید بدی نیست ولی باز هم مشکلات تیم خیلی عدیده تر از این حرفا هستن که بخوایم در مورد موفقیت تو فصل نقل و انتقالات صحبت کنیم...
درضمن بازیکنهای پارسال که خرید موفق نبودن که؟؟ حداقل تا الان غیر از هررا، هیچ کدوم از خریدهامون ارزشی نداشتن...
خوبی قضیه دخیا الان این هستش که کاسیاس رسما به پورتو رفته و میگن که وودوارد از رئال به جای دخیا درخواست ناواس و راموس رو داده!!!! ووووووودوووارددددددددد؟؟؟؟ وودوارد و از این کارا؟؟؟؟ بعیده بعیده!!!!
مولر که گفتن عمرا نمیفروشن(چندین فصل هستش که آرزوی اومدنش رو دارم، تقریبا بعداز جام جهانی 2010 ...) کین رو هم که فکر میکنم لوی دنبال پیشنهاد 100 میلیونی هستش ولی امروز شایعه خوب بنتکه بوده...
با فرض نرفتن دخیا و اضافه شدن اشنیدرلین و اوتامندی
دخیا
شاو-----جونز----اوتامندی-----دارمیان
شواینی-----اشنیدرلین
ممفیس-------ماتا--------دی ماریا
رونی
دلم برای مدافع های مادر مرده رقبا میسوزه این وسط
خب البته این رویای ما بود .
ترکیب فن خال تو واقعیت!:
والدز
بلیند-----روخو------اسمالینگ-----والنسیا
شواینی-----هررا
ممفیس----رونی-----ماتا
مروان درخت
دقیقا همین هستش وضعیت ما افشین جان...
من هم عاشق 1-5-4 یا همون 1-3-2-4 هستم که اشنیدرلین و شواینی یا کریک در میانه زمین واقعا عالی میشه، ماتا در پست تخصصیش بازی میکنه و دیپای و دیماریا هم همون جایی که باید بازی کنن، بازی میکنن...