میلاد جون انگار از هواداری تنها قسمت حرص خوردنش نصیبت شده! اهانت و توهین کردن راحت ترین بخش قضیه ست ولی این حرفها نه تنها هیچ چیزی رو تغییر نمیده بلکه فضای تاپیک رو هم بهم می ریزه و باعث ناراحتی یه سری از دوستان میشه
تاپیک یه مدتیه شده مثل خانه ی سالمندان پر از نق و غر زدن و پر از قضاوت های عجولانه و پیشاپیش
اگه باعث ناراحتی بعضی از دوستان میشم، واقعا متاسفم و عذرخواهی میکنم...
2 سال هستش که همچین وضعیتی داریم، بهتر هستش که دوستان کمی چشماشون رو باز کنن...هیچ چیز قضاوت پیشاپیش نیستش مهدی جان، همه این اتفاق هایی از سال پیش گفتم داره میوفته...
1. اطلاعات فنی فن خال بیشتر از من و شماست
2. فن خال نسبت به این بازیکنا که من و شما فقط از پشت تلویزیون می بینیمشون شناخت و آشنایی بیشتری داره
اصلا شکی ندارم که هیچ اطلاعات فنی نداره این آدم...(هیچ شکی ندارم، تا حالا هم هیچ کاری نکرده جز تبعیت از طرفدارها و روزنامه ها و قدیمی های تیم)
آشنایی رو 100 درصد قبول دارم که فقط رفقاش رو میشناسه...
قضیه ی دخیا هم به کل متفاوته با اینکه خیلی وقته با رفتنش کنار اومدیم ولی این وسط کسی مقصر نیست جز خود نمک نشناسش
فن خال در ترکیب ثابت تیمش ازش استفاده کرد بارها هم ابراز امیدواری کرده که دخیا تو تیم بمونه هوادارهای منچستری همیشه پشتش بودن حتی زمانی که سوتی های وحشتناکی می داد از نظر دستمزدها هم رقمهای سنگینی بهش پیشنهاد شد با تمام این شرایط بازم می خواد بره؟ جواب من فقط یک کلمه ست "به درک"
خودمو واسه همچین مواردی ناراحت نمی کنم کیه که در مورد توانایی دخیا شک داشته باشه؟ کیه که ندونه در حال حاضر بهتر از دخیا دروازه بانی برامون وجود نداره؟ و کیه که دلش نخواد دخیا تو منچستر بمونه؟
خوب همین تفکر بوده که باعث شده ستاره های تیم ما بهمین راحتی سر از تیمی مثل رئال در بیارن...
مگه فن خال چه کار هم میتونسته بکنه؟؟؟ والدز رو بزاره تو دروازه؟؟؟؟ تو 5 دقیقه اول بازیش برای تیم، سر تیم رو خورد جلوی آرسنال...
ولی گاهی یه سری اتفاقات خاص و اجتناب ناپذیره منچستر با رفتن کله گندتر از دخیا هم منچستر مونده
کاملا موافقم، گنده تر از دخیا هم از تیم رفته، ولی زمان رئیس بوده و اون زمان تمام شده و رفته پی کارش و هیچوقت هم تکرار نخواهد شد...
دوستان فکر میکنن منظور من از عوض کردن سیاستهای باشگاه چی هستش؟؟؟ شکل تیم داری باید عوض بشه بعداز رفتن رئیس، اگه میخوایم باشگاه بزرگی بمونیم و تبدیل به یک باشگاه درجه دوم نشیم، باید بتونیم ستاره های تیممون رو نگه داریم به هر نحوی... مطمئن باشید اگه دخیا دلش هم نخواد بمونه، برای خودش هم که شده بهترین بازیش رو انجام میده...
متاسفانه از اون منچستری که من طرفدارش بودم، فقط طرفدارهای دل شکستش مونده و بس... نه فلسفه و مدیریت و نه اون جذبه فوتبال دیگه وجود نداره در این تیم که یه زمانی کسب جام و افتخار مهم نبود، ولی الان که هیچ چیزی از اون منچستر با ارزش نمونده، کسب جام و افتخار میمونه که اون هم وجود نخواهد داشت در شرایط فعلی، پس من یکی که دیگه ترجیح میدم طرفدار این تیم نباشم...:general509::general509:
دوستان هم راحت میشن که دیگه پست های تند و تیز مارو نمیخونن...:general711::general711: