• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
واي خداي من !
شبكه 3 نشون داده بازي رو ؟!
من فقط داشتم كانال هاي ماهواره رو بالا پايين ميكردم !

در كل تبريك ... خيلي هم تبريك
شك نداشتم بارسا رو ميزنيم :)

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به نظر میاد که واقعا دیماریا رو دادیم رفته:general509: .کلا عشق فنخال فروش ستارگان هست .دوستان یه سوال داشتم انصافا جواب بدین غیر از یک مربی که تکلیفش روشنه تا حالا دیدید یه مربی اینقدر منم منم بزنه و از خودش تعریف کنه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
به نظر میاد که واقعا دیماریا رو دادیم رفته:general509: .کلا عشق فنخال فروش ستارگان هست .دوستان یه سوال داشتم انصافا جواب بدین غیر از یک مربی که تکلیفش روشنه تا حالا دیدید یه مربی اینقدر منم منم بزنه و از خودش تعریف کنه
نه!
الان این همه وینگر و هافبک داریم دو تا مدافع درست و حسابی نیستن که بتونن دفاع کنن.
باور کنید یکی از دلایل هوایی شدن دخیا همین هستن.فصل پیش قشنگ عصبانیتو میشد تو چهرش دید

خیلی هماهنگ نبودیم که خب مهم نیست. امیدوارم تو بازی های لیگ که از 2 هفته دیگه شروع میشه هماهنگ شده باشیم.
اتفاقا خیلی مهمه مهرداد خان. فصل پیش از همین موضوع ضربه خوردیم و تیمایی مثل لستر و ام کی از خجالتمون در اومدن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
عجله نکن عزیزم، اکیپ و تمام روزنامه های لندنی 1 سال هست که دارن این حرفارو میزنن، ولی فن خال میگه امروز به تمرین اضافه میشه...
این هم از اطمینان شما برای موندن دخیا:
CK0jl47WgAAjhXA.jpg
با کامنت:
Nothing better that having my bro back!!​

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دی ماریا بره هم اصلاً ناراحت نمیشم :D
هنوزم ازش بدم میاد به خاطر اون لوس بازیاش:p
شایعه شده ما هم واسه خرید دفاع اورتون وارد شدیم! تنها خریدی که به نظرم صد در صد نیاز همین دفاع وسط هست!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دی ماریا بره هم اصلاً ناراحت نمیشم :D
هنوزم ازش بدم میاد به خاطر اون لوس بازیاش:p
شایعه شده ما هم واسه خرید دفاع اورتون وارد شدیم! تنها خریدی که به نظرم صد در صد نیاز همین دفاع وسط هست!
دی ماریا رو بدیم یه بازیکن تنبل که تو بارسا نیمکت نشین هست رو بگیریم!؟ به نظرت عقلانیه؟
اون همه برا دی ماریا پول دادن حالا باید ضرر بدن اونم بعد یک سال!
سگ اقای پتی بل هم اگر قبلا با این طرف کار میکرد حتما یه جایی توی تیم میداشت!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دی ماریا رو بدیم یه بازیکن تنبل که تو بارسا نیمکت نشین هست رو بگیریم!؟ به نظرت عقلانیه؟
اون همه برا دی ماریا پول دادن حالا باید ضرر بدن اونم بعد یک سال!
سگ اقای پتی بل هم اگر قبلا با این طرف کار میکرد حتما یه جایی توی تیم داشت!
نه بابا پدرو کیلو چنده! اصلاً تو پست دی ماریا انقد بازیکن داریم بدیمش بره کسی رو هم نخریم بازیکن کم نمیاد :D
من که به شخصه دلم نمیاد یانگ رو نیمکت بشینه واسه دی ماریا!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نه بابا پدرو کیلو چنده! اصلاً تو پست دی ماریا انقد بازیکن داریم بدیمش بره کسی رو هم نخریم بازیکن کم نمیاد :D
l:
مرد حسابی دی ماریا هست که تو لیگ قهرمانان میتونه بهمون کمک کنه نه یانگ و والنسیا و ...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
l:
مرد حسابی دی ماریا هست که تو لیگ قهرمانان میتونه بهمون کمک کنه نه یانگ و والنسیا و ...
قیافه نگیر بابا! هرچقدم میخواد کمک کنه باشه بمونه هم دمش گرم!
ولی بازیکنی که 2 ماه نگذشته از اومدنش به یونایتد میگه دلش با پی اس جی بوده و حتماً میخواد بره اونجا بازی کنه میخوام سر به تنش نباشه! چه برسه به اینکه کمک کنه!
پ.ن: اسم یانگ رو با والنسیا تو یه جمله به کار نبر یانگ خیلی شاخه :D

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
قیافه نگیر بابا! هرچقدم میخواد کمک کنه باشه بمونه هم دمش گرم!
ولی بازیکنی که 2 ماه نگذشته از اومدنش به یونایتد میگه دلش با پی اس جی بوده و حتماً میخواد بره اونجا بازی کنه میخوام سر به تنش نباشه! چه برسه به اینکه کمک کنه!
پ.ن: اسم یانگ رو با والنسیا تو یه جمله به کار نبر یانگ خیلی شاخه :D
نظراتت در مورد فوتبال عین یه دختر 14 سالس:D این بدبخت مادر مرده همین یکی دو ماه پیش گفت میخوام تو یونایتد بمونم و خودمو ثابت کنم به همه:general306:
خودتم میدونی من ازش خوشم نمیاد ولی دوست ندارم بازیکنی که خیلی از تیما ارزوی داشتنشو دارن انقدر راحت از تیم بره
یانگ یانگ راه ننداز همین دو فصل پیش بود همه سایشو با تیر میزدن:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جان استونز خیلی خوبه. چلسی هم شدیدا دنبالش بوده و هست که اورتون پول بالایی میخواد واسش. امیدوارم بتونیم بخریمش چون بهترین مدافع جوون لیگ انگلیسه در حال حاضر.
راجع به رفتن دیماری هم قیمتش بین 60 تا 70 میلیون یورو ذکر شده. من که از این فروش استقبال میکنم چون سال گذشته هنوز یادم نرفته که خیلی وقتها توانایی عبور از بازیکن روبروش رو هم نداشت. کامنت بقیه دوستان هم راجع به دی ماریا در طول فصل و هنگام بازیها هست. اگه لازمه از آرشیو چندتایی رو استخراج کنیم؟
دی ماریا بازیکنی نیست که واسه بدست آوردن جایگاهش حاضر باشه بجنگه و انتظار داره از اول فیکس باشه تو زمین! فن خال نشون داده به بازیکن آماده تر بازی میده و دیروز هم گفته شواینی باید واسه جایگاش بجنگه. این یعنی اینکه با هیشکی تعرف نداره و خیلی هم خوبه بنظر من.
دی ماری تو رئال هم پر از فراز و نشیب بازی میکرد. یه بازی عالی و چند بازی معمولی. بازیش کاملا سینوسی هستش. از طرفی توانایی فیزیکیش واسه لیگ جزیره هم مناسب نیست. بنظر من با کمترین ضرر بفروشیمش سود هم کردیم. البته این نظر منه و میتونه کاملا اشتباه باشه. ضمنا واسه پست وینگر کلی بازیکن داریم و با فروشش نیازی به خرید هم نداریم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کامنت بقیه دوستان هم راجع به دی ماریا در طول فصل و هنگام بازیها هست. اگه لازمه از آرشیو چندتایی رو استخراج کنیم؟
د.
معین جان غیر مستقیم حرف نزن.لازم به استخراج نیست. دی ماریا فصل پیش افتضاح بود هیچکس منکر این نمیشه ولی لیاقت یه فرصت دیگه رو داره.چطور فقط برای ما بد بود و عملکردش توی تیم ملیشون عالی بود؟
ربطی به فیزیک و ... نداره. تکلیفش تو تیم معلوم نبود و اصلا پستش براش تعریف نشده بود.دیگه وقتی مربی ازش به عنوان مهاجم نوک استفاده میکنه چه انتظاری داری؟
بلایی که ممکنه سر دیپای هم بیاد

دی ماریا بره ما تو لیگ به مشکلی بر نمیخوریم چون بازیکن با استعداد تو اون پست زیاد داریم ولی چرا همیشه هدف اولمون باید لیگ باشه!؟

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
معین جان غیر مستقیم حرف نزن.لازم به استخراج نیست. دی ماریا فصل پیش افتضاح بود هیچکس منکر این نمیشه ولی لیاقت یه فرصت دیگه رو داره.چطور فقط برای ما بد بود و عملکردش توی تیم ملیشون عالی بود؟
ربطی به فیزیک و ... نداره. تکلیفش تو تیم معلوم نبود و اصلا پستش براش تعریف نشده بود.دیگه وقتی مربی ازش به عنوان مهاجم نوک استفاده میکنه چه انتظاری داری؟
بلایی که ممکنه سر دیپای هم بیاد

دی ماریا بره ما تو لیگ به مشکلی بر نمیخوریم چون بازیکن با استعداد تو اون پست زیاد داریم ولی چرا همیشه هدف اولمون باید لیگ باشه!؟
افشین جان من همه دوستان رو گفتم نه خودت یا هیچ شخص خاص دیگه ای رو. تا اونجایی یادمه هممون از بازی ضعیف دی ماریا تو فصل قبل شاکی بودیم و فکر کنم هممون قضیه فروش دی ماریا رو هم مطرح گردیم. خودمم یکی از این افراد بودم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اصلان جان یانگ و دیماریا هم پست نیستن، مشکل ما این هستش که داریم از ترکیب مسخره فن خال ضربه میخوریم...
ماتا نباید اونجا بازی کنه اصلا، اصلا ماتا مثل یه علف هرز داره بازی میکنه سمت راست زمین...
دیماریا باید اونجا بازی کنه و در حقیقت ما باید 1-3-2-4 بازی کنیم...
ماتا و دیماریا و دیپای پشت رونی و شواینی و اشنیدرلین(کریک) هم هافبکهای میانی...
از نظر سطح بازی، دیماریا از تمام بازیکنهای دیگه تیم، سطح بالاتر و با ارزش تر هستش، فقط بخاطر حماقت مربی و بی عرضه بودنش هستش که نمیتونه ازش بازی بگیره...مگه کوپا آمریکا رو ندیدی؟؟؟o_O
این بدبخت مادر مرده همین یکی دو ماه پیش گفت میخوام تو یونایتد بمونم و خودمو ثابت کنم به همه:general306:
خودتم میدونی من ازش خوشم نمیاد ولی دوست ندارم بازیکنی که خیلی از تیما ارزوی داشتنشو دارن انقدر راحت از تیم بره
یانگ یانگ راه ننداز همین دو فصل پیش بود همه سایشو با تیر میزدن:D
کاملا تایید میشه...
این پسر چندین مصاحبه کرد که میخواد فوتبالش در اروپارو در منچستر تمام کنه و بعد به آرژانتین برگرده...
تازه اصلان جان، کجا ما وینگر داریم که جای دیماریا بازی کنه؟؟؟؟
غیر از یانگ و دیپای، وینگر دیگه ای داریم؟؟؟؟
نکنه منظورت یانوزای هستش؟؟؟ همین یانوزای همه آرزوی رفتنش به یه تیم دیگه بصورت قرضی رو داریم؟؟؟
یا والنسیا که نمیتونه یه پاس بده یا کسی دریبل بزنه؟؟؟
همین فصل پیش خودمون رو کشتیم تا چندتا وینگر بخریم و دیماریا به تیم اومد...
الان بهمین راحتی ردش کنیم بره؟؟؟؟
مثل اینکه دوستان اصلا آمار و ارقام رو نگاه نمیکنن، دیماریا فصل پیش 10 پاس گل داد و 4 گل هم واسه ما زد، سومین پاسور برتر PL بود، در فصلی که این همه ازش بد گفتیم و نصفش رو مصدوم یا محروم یا روی نیمکت بود...تازه در تیمی که بهترین آمارش واسه رونی بود با 12 گل...همه میدونیم که مشکل عرضه سرمربی هستش و نه بازیکن...
در این هیچ شکی ندارم که دیماریا در حال حاضر بهترین وینگر هافبک دنیای فوتبال هستش...
دوستان رو واقعا جو میگیره بعضی وقت ها...(منظورم تو نیستی اصلان یا شخص خاصی، کلا کلوب رو دارم میگم:general504::general504::general504:)
یانگ؟؟؟
بزار فصل شروع بشه و شروع کنیم فحش دادن، اونوقت میگید چرا دیماریا رو فروختیم، مثل جریانات اورا و ویدا و ریو...
یانگ تو کل فصل گذشته چندتا گل زد و پاس گل داد؟؟؟ چند بار از مدافع روبروش رد شد تو کل فصل؟؟؟ هیچ بار نتونست از مدافع روبروش رد بشه، گزینه درست هستش، بخاطر اینکه فقط توپ رو اورد رو پای راستش و کشید رو دروازه، تاکتیک علی اصغری که فن خال به منچستر اورده و مطمئن هستم امسال هم وبال گردن ما میشه...
اگه اول فصل رو یادتون باشه، دیماریا کنار بلیند بازی میکرد و با بلیند از وسط زمین میکشیدن رو دروازه، بعد رفت جلو بازی کرد و مهاجم شد، بعد دوباره اومد کنار زمین و سمت چپ بازی کرد و بعد از اون به وسط اومد پشت سر فالکائو و رونی بازی کرد و در آخر هم رفت سمت راست و جلوی والنسیا بازی کرد که بهترین بازیهای فصلش رو مثلا جلوی نیوکاسل و ... انجام داد و بعداز اون اخراج دیگه چسبید به نیمکت...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
:general304::general304::general304:
دوستان یه چیزی رو جدی میگم،
اگه هر کدوم از ماها توی برد یونایتد یا مالک باشگاه بودیم، این حرف ها درست بودن!
ولی خواهشاً دقت کنید اینجا یه انجمن هست، محل اجتماع افراد مختلف، ما همه طرفدار یونایتد هستیم، هیچ کدوم هم برای باشگاه تصمیم نمیگیریم، فقط میتونیم نظراتمون رو اعلام کنیم!
میلاد به نظرش ون حال مربی خوبی نیست، ولی طرفدار یونایتده و انتقاد میکنه.
من هم چیز زیادی ندیدم از ون حال، ولی به عنوان مربی تیم اعتماد دارم بهش و حمایتش میکنم.
افشین میگه دی ماریا رو دوست نداره و به خاطر قضیه مشابه چندساله از رونی بدش میاد، ولی ترجیح میده دی ماریا بمونه.
من هم اگه بمونه ناراجت نمیشم و امیدوارم موفق باشه واسه تیم، ولی رفت هم ناراحت نمیشم، چون خوشم نمیاد ازش!
باور کنید صلح آمیز میشه نظرات رو گفت، هرچند که موافق نباشیم با هم!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
:general304::general304::general304:
دوستان یه چیزی رو جدی میگم،
اگه هر کدوم از ماها توی برد یونایتد یا مالک باشگاه بودیم، این حرف ها درست بودن!
ولی خواهشاً دقت کنید اینجا یه انجمن هست، محل اجتماع افراد مختلف، ما همه طرفدار یونایتد هستیم، هیچ کدوم هم برای باشگاه تصمیم نمیگیریم، فقط میتونیم نظراتمون رو اعلام کنیم!
میلاد به نظرش ون حال مربی خوبی نیست، ولی طرفدار یونایتده و انتقاد میکنه.
من هم چیز زیادی ندیدم از ون حال، ولی به عنوان مربی تیم اعتماد دارم بهش و حمایتش میکنم.
افشین میگه دی ماریا رو دوست نداره و به خاطر قضیه مشابه چندساله از رونی بدش میاد، ولی ترجیح میده دی ماریا بمونه.
من هم اگه بمونه ناراجت نمیشم و امیدوارم موفق باشه واسه تیم، ولی رفت هم ناراحت نمیشم، چون خوشم نمیاد ازش!
باور کنید صلح آمیز میشه نظرات رو گفت، هرچند که موافق نباشیم با هم!
صبر کن قمه رو بزارم کنار و بحث کنیم...:D:D:D
بهتر از این میخوای بحث کنیم؟؟؟؟o_O
زودرنج شدی اصلان جان؟؟؟ قضیه چیه؟؟؟o_O:p:p
دیشب بازی پدرو رو دیدی دیگه؟؟؟
3تا خطا کرد، روی هر خطا یه جوری میرفت بازیکنای یونایتد رو بقل میکرد که گفتم نکنه میخواد Baby Sitter بشه واسه منچستر؟؟؟
الان هم همه دارن میگن که پدرو داره میاد، کلا با حرفایی که فن خال هم زده بود که مهاجم نمیگیریم ولی به قدرت تهاجمی اضافه میکنیم، کاملا مطابقت میکنه خرید این پدرو، یعنی 100 درصد همین منظورش بوده...:general208::general208::general208:
پدرو بازیکن بدی نیست، ولی خیلی بدتر از دیماریا تو رئال هستش، و به قول معین نمودار سینوسی داره با ضریب 10...
کلا دلیلی نداره که وقتی فن خال نتونسته از بهترین(دیماریا) استفاده کنه از بازیکن دیگه ای استفاده کنه...
راستی به اون شایعه استون هم توجه نکن، اورتون حتی با 35 میلیون پوند هم حاضر به فروشش به چلسی نبود و حتی یکی از مدیراشون گفته بود که چلسی باید دست از روی استون برداره...
الان هم یه روزه مارو بهش لینک کردن، فقط میخوان به BID WAR راه بندازن تا قیمتش رو بالاتر ببرن...
راستی دوستان چرا چیزی نمیگن از دخیا؟؟؟
بازی دیشب رو نگاه میکردیم و فرق دروازه بانهای دیگمون رو با دخیا تشخیص میدادیم و تفاوت اطمینان درون دروزاه رو میشد احساس کرد...

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
لورن بلان سرمربی پاریسنت ژرمن تایید کرد دیماریا توافقش با ما تمام شده فقط رو بندهای قرارداد دارن صحبت میکنن دیماریا رفت اونجا دیگه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
صبر کن قمه رو بزارم کنار و بحث کنیم...:D:D:D
بهتر از این میخوای بحث کنیم؟؟؟؟o_O
زودرنج شدی اصلان جان؟؟؟ قضیه چیه؟؟؟o_O:p:p
دیشب بازی پدرو رو دیدی دیگه؟؟؟
3تا خطا کرد، روی هر خطا یه جوری میرفت بازیکنای یونایتد رو بقل میکرد که گفتم نکنه میخواد Baby Sitter بشه واسه منچستر؟؟؟
الان هم همه دارن میگن که پدرو داره میاد، کلا با حرفایی که فن خال هم زده بود که مهاجم نمیگیریم ولی به قدرت تهاجمی اضافه میکنیم، کاملا مطابقت میکنه خرید این پدرو، یعنی 100 درصد همین منظورش بوده...:general208::general208::general208:
پدرو بازیکن بدی نیست، ولی خیلی بدتر از دیماریا تو رئال هستش، و به قول معین نمودار سینوسی داره با ضریب 10...
کلا دلیلی نداره که وقتی فن خال نتونسته از بهترین(دمیاریا) استفاده کنه از بازیکن دیگه ای استفاده کنه...
راستی به اون شایعه استون هم توجه نکن، اورتون حتی با 35 میلیون پوند هم حاضر به فروشش به چلسی نبود و حتی یکی از مدیراشون گفته بود که چلسی باید دست از روی استون برداره...
الان هم یه روزه مارو بهش لینک کردن، فقط میخوان به BID WAR راه بندازن تا قیمتش رو بالاتر ببرن...
راستی دوستان چرا چیزی نمیگن از دخیا؟؟؟
بازی دیشب رو نگاه میکردیم و فرق دروازه بانهای دیگمون رو با دخیا تشخیص میدادیم و تفاوت اطمینان درون دروزاه رو میشد احساس کرد...
کلا تو این چند وقت جنبه ای از زندگی نبوده که توش به اف نرفته باشم :(!
خب منم از پدرو خوشم نمیاد، دی ماریا هم بره، منو تو چی کار میتونیم بکنیم اگه پدرو رو بخرن؟! :p
دخیا هم دیشب کلاً یه تک به تک سیو داشت که اونم بد زد سرجیو، البته اون شیرجش رو اون سانتره عالی بود!
دوباره دعوا نشه، دخیا فوق العادس! فقط دیشب خیلی کار خاصی نداشت واسه کردن :p

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
زلاتان هم رفتن دی ماریا به پی اس جی رو تبریک گفته...
فکر کنم تموم شده باشه این قضیه دیگه! تا نونوائی افشین تعطیل شه :D:p
من هم با خرید پدرو اصلاً موافق نیستم! یعنی اصلنا! درکسلر داره با 25 تا میره یووده، دی بروین هم بهترین بازیکن بولی انتخاب شد!
کام آن ون حال! وی نیــــــــــد انادر جرمن :D:p

بالا