AslanSalarkia
همکار بازنشسته
ـه! یعنی بازی فردا شبه؟!
ترکیدم از خندهکلا پرز میخواسته از دست راموس و کاسیاس امسال خلاص بشه...ولی هدفش این بوده که کاری کنه که خودشون با ناراحتی از تیم برن تا طرفدارهاشون باهاش مشکلی پیدا نکنن، ولی شکلی که کاسیاس رفت و بی آبروشون کرد، و راموس هم که مصاحبه کرده بود که مدیران باشگها باهاش مشکل دارن و میخواد بره، پرز رو بی آبرو تر کرده بود...
در کل با این وضعیت فروش راموس به ضرر پرز خواهد بود، مگه اینکه به دخیا خیلی نیاز داشته باشن...
تازه خبر اومده بود که حاضر نیستن غیر از ناواس کسی رو در ازای دخیا بدن، حداکثر خرجی که میخوان بکنن ۱۷ میلیون پوند هستش...
یعنی این قضیه فقط به ضرر ما میشه، واسه راموس حتما میخوان ۵۰ میلیون پول بدن ولی حاضر نیستن سراغ گزینه های بهتر برن با قیمت حتی پایینتر...
پنالتی امروزش رو جلوی استرلینگ باید میدیدی...
من!!!؟فالکائورو که اصلا بازی نمیداد .استوریچ اونایی که مصدوم نبود و همش رو بود کلا هیچ کاری نتونست بکنه .کلک کلا تو تاپیک ما هم پلاسی ها میای زیر زیرکی میخونی میری البته خوب اون تاپیک زیادی خلوته دیگهدر یک تیم اشتراک داریم نمیشه بیشتر اذیتت کنم
![]()
واقعا این دوست دخترش عالیه! اصلا حرف نداره! حالا دخیا پخمه ست نمیشه کاریش کرد ولی کروس هم با اون قیافه ی خوبش یه دوست دختر بد ترکیب نسیبش شده بعد دراکسلر با این قیافه یه همچین چیزیخاک بر سر دخیا واسه اون دوست دختر بد قیافش که مثل پیرزناست میخواد از منچستر بره وجدانا اگه مثل این بود من خودم بلیت مادرید واسش میخریدم میگفتم برو حتما باید بری یه وقت تنهاش نزاری
دوست دختر یولین دراکسلر
مشاهده پیوست 837279مشاهده پیوست 837280 مشاهده پیوست 837281 مشاهده پیوست 837282
فکر کنم دلیل اینکه نیومد آرسنال رو فهمیدم!!!خاک بر سر دخیا واسه اون دوست دختر بد قیافش که مثل پیرزناست میخواد از منچستر بره وجدانا اگه مثل این بود من خودم بلیت مادرید واسش میخریدم میگفتم برو حتما باید بری یه وقت تنهاش نزاری
دوست دختر یولین دراکسلر
خاک بر سر دخیا واسه اون دوست دختر بد قیافش که مثل پیرزناست میخواد از منچستر بره وجدانا اگه مثل این بود من خودم بلیت مادرید واسش میخریدم میگفتم برو حتما باید بری یه وقت تنهاش نزاری
دوست دختر یولین دراکسلر
خبرگذاری ایران؟؟؟خبر 13:15 گفت من یونایتد توافق کرده دیماریا بره پاریس!!!!!