AslanSalarkia
همکار بازنشسته
اگه رات میدن که برو من قول میدم سربازیمو اوکی کنم کل فصل سیزن تیکت بگیرم جای اون هندیه که بغل مربی میشینه تشویقت کنمبا حس شوخ طبعی حال میکنی که من از همه اینا بهترم برم سرمربی بشم؟تازه نظم هم به تیم میدم
من از خریدای تیم تا الان ناراضی نیستم ولی سبک بازی تیم عوض نشده.خط حمله رو لخت کرد بعد میگه اصلا مهاجم نمیخوام بخرم و همتونو اسکل کردم.دفاع هم که هیچی بلیند که جزو 7 کوتوله هستو میخواد بذاره به عنوان مدافع مرکزی چرا چون هلندیه یه وقت بچش افسرده نشه رو نیمکت
کی جرئت داره به یونایتد توهین کنه؟:general210: خودت میدونی با کی طرفه !:general405::general312:
میلاد جان عزیز دل، خوب تو قبول نداشته باشیش! چه اتفاقی میفته؟! من هم به فرض دین رو قبول نداشته باشم، همه دنیا اتئیست میشن؟!ببین اصلان جان، من هم با افشین موافقم که از وقتی اومده هیچی برای تیم نداشته، جز اینکه باعث نابود شدن ستاره های تیم شده باشه...
نمیدونم دوستان چی فکر میکنن که آیا تیم امسال با تیم پارسال چه فرقی میکنه؟ میخوام بپرسم که فن خنگخال چه کار میتونه بکنه تو این 1 ماه باقیمونده که تو سالی که گذشت نمیتونسته انجام بده؟؟؟
تازه جالبیش اینه که دقیقا داره با همون سبک و ترکیب آخرای فصل بازی میکنه تو این بازیهای تور پیش فصل...
تا الان امیدواریم این بود که بازیکن تاپ به تیم اضافه بشه و مشکلات تیم رو حل کنه، مربی که ازش هیچ بخاری بلند نمیشه...
اصلان جان تو واسه مویس هم اینجوری تعصب از خودت نشون میدادی، مثل خیلی دیگه از بچه های دیگه...
فن خال به هیچ عنوان رئیس نیست!!!!
بولدش کردم که همه بخونن، اصلان جون، من یکی به هیچ شکل این یارو رو بعنوان یک مربی قبول ندارم چه برسه به مربی منچستر یونایتد...
نمیدونم چی فکر میکنی در مورد آینده این تیم ولی من مطمئن هستم که هیچ افتخاری توش نیست با این ...
نمیدونم که چرا دقت نمیکنین که چرا بهترین بازیهای فصلمون فقط در حضور کریک اتفاق افتاده؟؟؟؟
چون مربی هیچی نداره برای تیم و همش تفکرات رئیس بوده که کریک توی زمین پیاده میکرده که باعث موفقیت میشده...
دوستان آیا فروم با ذجر باز میشه واستون؟؟؟
ویرایش کردم چون مطمئنم که خوندی...:general705:
این لفظی که به کار میبری برای به کار بردن اسم مربی، اون لیورپولی میاد یه چیزی میگه همه میپرن بهش که نباید اسم ها رو مسخره کرد، اون وقت خود تو، دوست منچستری من، میای اسم مربی تیمتو اینجوری مینویسی؟!
تو هر ارگان و اداره و مجمعی به کسی که همه کاره هست میگن رئیس، ون حال هم سرمربی تیمه و کنترل همه چیز رو تا وقتی هست در اختیار داره، پس رئیس هست. حالا چه من و شمای نوعی ازش خوشمون بیاد، قبولش داشته باشیم یا نه!
درباره آینده تیم هم برای بار هزارم میگم، اصلاً به فرض حرف شما درست باشه! ون حال این فصل هم نتونه کاری کنه، نهایتش اینه که آخر فصل اخراج میشه دیگه! اون موقع هم شما میاید میگید دیدی از اول فصل گفتم؟! دلتونم خنک میشه
انتقاد کردن و بحث درباره وضعیت تیم چیزیه که این انجمن و امثالش براش درست شدن! هر چند هیچ تأثیری نداره توی هیچی، نشستیم داریم درباره تیممون حرف میزنیم! ولی توهین کردن به مربی و کادر تیم هیچ جایگاه و مفهومی نداره! نه اینجا، نه هیچ جای دیگه!
پ.ن: چیو ویرایش کردی؟! دوباره بنویس داشتم سریال میدیدم آنلاین نبودم!