دوستان عزیز فصل گذشته هدفمون قرار گرفتن جزو 4 تیم بود که به هدفمون رسیدیم. این فصل هم باید صبر کرد و دید چه اتفاقی میفته. از حالا نمیشه قضاوت کرد. من که از پاکسازی تیم توسط فن خال راضی ام. قبلا هم گفتم که از فروش دی ماریا حمایت میکنم ضمنا با مبلغ فروش دی ماریا و مبلغی که واسه سایر بازیکنهایی که فروختیم بدست اوردیم میتونم بگم امسال خرج انچنانی نکردیم. فکر میکنم تا الان 20 تا ممفیس، 12 تا دارمیان، 15 تا شواینی، 25 تا اشنیدرلین رو خریدیم که سرجمع میشه 72 تا خرید کردیم. از اینطرف 45 تا دی ماریا، 5 تا رابین، 4 تا نانی، 4 تا رافائل، 1-2 تا هم یانکو رو فروختیم که حدودا میشه 60 تا فروختیم. یعنی سرجمع 12 تا هزینه کردیم. تازه رابین و فالکائو و دی ماریا که حقوقهای گزافی هم میگرفتن رد کردیم.
قضیه دخیا هم دیگه دست باشگاه نیست. باشگاه کلی تلاش کرده ولی قبول نمیکنه تمدید کنه دیگه چکار باید کرد؟ باید اول نقل و انتقالات با اون مبلغ مضحک رئال یعنی 13 میلیون موافقت میکردن و میفروختنش؟
والا دیگه بزخری هم حدی داره. یک فصل نگهش داریم و سال اینده رایگان از دست بدیمش به نظر من خیلی از این مبلغ بهتره. از طرفی دروازه بان خوب الان مگه پیدا میشه؟ لوریس که مصدوم شد، اوبلاک رو اتلتیکو 45 تا میفروشه، فراستر مصدوم شد، سیلسن بنظرم چنگی به دل نخواهد زد و کلا دروازه بان خوب کمه. یدونه چک خوب بود که رفت آرسنال چون نمیخواست از لندن خارج بشه. وقتی گزینه خوبی در دسترس نیست باید چکار کرد؟ ما پارسال والدز رو بصورت آزاد گرفتیم و امسال هم رومرو رو به همین صورت آزاد گرفتیم به عنوان دروازه بان ذخیره. لیندگارد هم که رفتنیه. بنظر من کیلور ناواس رو از رئال + پول خوب بگیریم و دخیا رو بهشون بدیم بد نباشه. ناواس دروازه بان بدی نیست. ولی کلا قضیه دروازه بان پیچیده شده. باز خوبه دخیا مثل دی ماریا نکرد و اومد سر تمرینات.
بنظر من، ما که فصل پیش به هدفمون رسیدیم یعنی کسب سهمیه پس امسال هم باید به فن خال فرصت بدیم و ببینیم امسال تیمی که خودش بسته رو چجوری هدایت میکنه و چه نتیجه ای میگیره. والا با متلک انداختن به فن خال و یجورایی بی احترامی به سرمربی تیمی که هممون دوسش دارین هیچ چیزی عایدمون نمیشه جز آتو دادن به هیترزها!
من که از خریدها تا حالا کاملا راضیم، از پاکسازی تیم استقبال میکنم، از مربی و کادر فنی حمایت میکنم و این فصل رو صبر میکنم تا ببینم چی پیش میاد. ایشا... که فن خال به اهدافی که واسه تیم تعیین کرده میرسه.
معین هر چند یکم از فروش دی ماریا ناراحتم چون واقعا مهره ی خوبی بود ولی در مجموع باهات موافقم این بازیکنایی که فروختیم دستمزدهای هفتگی بسیار گزافی هم می گرفتن
زیاد سعی نمی کنم از فن خال حمایت یا پیشاپیش در موردش قضاوت کنم هر چند رفتارش در مورد بازیکنا یه جاهایی واقعا بیش از حد تنده یه جورایی به شخصیت و غرورشون اهانت می کنه همین چند روز پیش حرفش شده بود که والدس برای تمرین اومده کمپ ولی می بینه لباسشو از تو رختکن جمع کردن دلیلشو پرسیده گفتن فن خال خواسته که بره با تیم آکادمی تمرین کنه! دیگه درسته این بازیکنو بطور آزاد گرفتیم ولی به هر حال با یه امیدی به منچستر اومده تجربه ی بسیار خوبی هم در بالاترین سطح فوتبال اروپا داره (من خودم شخصا بعد از دخیا به این دروازه بان امید دارم!)
گذشته از این بحثها الان تنها چیزی که منتظرشم اینه که لیگ شروع بشه و حداقل 10 هفته بگذره تا ببینیم عیار تیم امسال فن خال چطوره
فصل پیش ما به تیمهای ضعیفی امتیاز دادیم که بطور معمول باید ازشون امتیاز می گرفتیم در مقابل تیمهای بالای جدول نتایجمون قابل قبول بود
بازی که 4 تا به سیتی زدیم یا 3 تا به تاتنهام یادم نمیره حتی بازی که یک هیچ از چلسی تو استمفوردبریج باختیم عالی بودیم کاملا توی قوطی کرده بودیمشون خیلی وقت بود که چلسی رو تو زمین خودش اینطور مچاله شده ندیده بودم
اگه فصل پیش فن خال امتیاز بازی با تیمهای ضعیف رو بهتر جمع می کرد توانایی نایب قهرمانی رو داشت و قطعا بازخوردها هم نسبت بهش مثبت تر بود