ایکاش یورگن کلوپ رو میگرفتن و میذاشتن بالا سر این تیم
با اینکه سال اخرش تو دورتموند خوب نبود که اونم دلایل زیادی داره اما به نظر من مناسب یونایتد بود
حداقل اینقدر ادعا نداشت و دم از فلسفه نمیزد
با اکادمی هم میتونست رابطه بهتری برقرار کنه
کلوپ کسی بود که میتونست ما رو نجات بده.هم کاریزما داره هم با بازیکنا رابطه خوبی برقرار میکنه.جدا از بحث فنیش تنها کسی که میتونست جو متشنج بعد از رئیس رو اروم کنه همین کلوپ بود
هنوزم تیم نداره نمیدونم چرا ولی احساس میکنم دنبال این هست که جای فن خالو بگیره.
حتی اگر همین الانم فن خالو بندازن بیرون و کلوپو بیارن من مطمئنم نتیجه میگیریم.چلسی دی متئو رو بیاد بیارید که حالا به هر نحوی قهرمان اروپا شد.ما هم میتونیم باقی فصلو با بازی های احساسی تموم کنیم و تهش برامون یه جام بمونه و فصل بعد با قدرت برگردیم
من نمیدونم واسه چی این طرفو نمیندازن بیرون! از ترس هزینه ای که بابت اخراجش باید بدن؟ یعنی از اون 15 میلیون ضرر دی ماریا بیشتر میشه؟
----------
تغییرات فن خال واقعا زیاد بوده! تو همون بازی اول دیدیم تیمش چجوری ترکوند حریفو! نزدیک 200 میلیون خرج کرد که اخرش با گل بخودی حریف که تنها ضربه تو چارچوب تیم بود بازیو ببره
این خیلی تغییر مهمیه نباید نادیده بگیریمش! فصل پیش گفتن زمان میخواد یه فصل گذشت + تور پیش فصل اما تغییر تیم چی بوده تا الان؟
اقا اصلا بلیند بهترین تکل زن اما اخه کدوم بیشعوری میاد یه بازیکن قد کوتاه رو بذاره تو مرکز خط دفاع اونم تو لیگ برتر؟