کلا بازیکن های ولفسبورگ خیلی نسبت به تماس بدنی حساس بودن. داور هم خیلی به این حساسیتشون احترام میگذاشت.داوره کلا فقط به ضرر تیم ما سوت میزنه. جالبه به تک خطاهای اونها هم کارت نمیده اصلا
علی خان، بزار برات واضح بگم که چه کسانی لوزر هستن تو لالیگاسیما:آقا زنگ بزنین و به این کار سیما اعتراض کنید. مودبانه بگید کارشون خیلی بد بود. لازم نیست حقایق رو کامل بگید که در این صورت به مقدار زیادی الفاظ فوق رکیک نیاز خواهید داشت. همون اعتراض و این که با این کارشون فقط برنامهء ارزشیی (!!) که داشتن پخش میکردند رو خراب کردن، کافیه.
فکر هم نمیکنم طرفدارای لیورپول جلوی پخش بازی رو گرفته باشن. تو رو خدا نرید تو فاز توهم توطئه. بابا از این توهم زدهها زیاد داریم اونم در چه سطوحی! حیف شماها نیست که همپیالهء اونا بشین.
کار سیما یک خریت کامل بود. همین. با اعتراض، یادآوری کنید که کارشون بد بوده. اما لازم نیست بگید خیلی خر هستند. اگر این رو میفهمیدن که دیگه خر نبودن.
میلادجان اینایی که اسم بردی لیورپولی هستن و یک عدهشون مثل عادل همیشه و علنی هم گفتن که از قدیم طرفدار لیورپول بودن. به نظر من هیچ ایرادی هم نداره. بالاخره یک روزی همهء ما تصمیم گرفتیم طرفدار تیمی بشیم. چنانچه یکی از عزیزترین دوستان من، از همون دههء هشتاد لیورپولی بوده و مونده. حالا حرف تو این خواهد بود که اینها علاقهء شخصیشون رو میکشونند به عرصهء عمومی و از امکاناتی که دارند، در سطح ملی سوءاستفاده میکنند.علی خان، بزار برات واضح بگم که چه کسانی لوزر هستن تو لالیگاسیما: جاودانی، فردوسی بادمجون، بیابانی، و یه چندتا از جغله ها که اسماشون رو بلد نیستم، کلا دارو دسته لوزرها هستن...
علی جان، با اینکه خیلی دلم میخواد حرفت رو قبول کنم، و احترامی برای لالیگاسیما قایل بشم، ولی نمیشه، نبود حتی یک منچستری در دارو دستشون، باعث اصلی همچین قضیه ای شده...میلادجان اینایی که اسم بردی لیورپولی هستن و یک عدهشون مثل عادل همیشه و علنی هم گفتن که از قدیم طرفدار لیورپول بودن. به نظر من هیچ ایرادی هم نداره. بالاخره یک روزی همهء ما تصمیم گرفتیم طرفدار تیمی بشیم. چنانچه یکی از عزیزترین دوستان من، از همون دههء هشتاد لیورپولی بوده و مونده. حالا حرف تو این خواهد بود که اینها علاقهء شخصیشون رو میکشونند به عرصهء عمومی و از امکاناتی که دارند، در سطح ملی سوءاستفاده میکنند.
اگر این سوءاستفاده در حد لغز خوندن در حین گزارش باشه (که کار جالبی هم نیست) اعتراض تو وارده اما بیش از این، حرف من اینه که اینها اصلا چنین قدرتی ندارند که جلوی پخش بازی منچستر رو بگیرند. حتی خواب چنین قدرتی رو هم نمیتونند ببینند. قدرت عادل (که به نظر من اغلب به درستی ازش استفاده میکنه) در حد برنامهء نود هست و گیر دادن به قراردادها، دلالی یا لمپنهای مشهور. بیش از این کاری نمیتونه بکنه.
سیما پخش رو خریده، خوب بقول تو مافیای لیورپول جلوی پخش بازی منچستر رو گرفته (که باید پرسید چرا همیشه این کار رو نمیکنه) اما چرا مثلا بازی آیندهوون رو بجاش پخش نکرد؟ موضوع پس اصلا این داستان هواداری نیست. یک سیاستگذاری احمقانه و خلقالساعه موجب میشه که هشت تا مسابقه در حال انجامه و ما پول پخشش رو هم دادیم، بجاش میریم زیارت اهل قبور. اگر این کار جاودانی باشه، باید گفت واویلا. این چطوری حقوق خونده. اما به عقل من جور در نمیاد این موضوع.
اختمالا من درست توضیح ندادم میلادجان. حرف من اینه که این لیورپولیهای تنگنظر عقدهای عوضی بدبخت کچل لوچ ... جلوی پخش مسابقهء منچستر رو گرفتند. خوب چرا بجاش بازی سیتی رو پخش نکردن، یا پاریسنژرمن رو. یا اتلتیکو رو (اونا که اسپانیایی هستن)؟علی جان، با اینکه خیلی دلم میخواد حرفت رو قبول کنم، و احترامی برای لالیگاسیما قایل بشم، ولی نمیشه، نبود حتی یک منچستری در دارو دستشون، باعث اصلی همچین قضیه ای شده...
حالا اگه زودتر هم خواست بره که مشکلی نیست توش، من یکی که کاملا از این تصمیم حمایت میکنم...ون حال:
من با فرگوسن و ونگر تفاوت دارم.
در خبری خوب ون حال تأکید کرد که بعد از پایان قراردادش قصد تمدید نداره و پای حرفش میمونه![]()