اتفاقا تو اخرین مصاحبش اعلام کرده هیچ چیز معلوم نیست و همه چیز به تصمیمش و صحبتهاش با همسرش ربطه داره و ممکنه بمونه و یا بره اما درهرصورت من دوست دارم این نظر شخصی من هست که تا اخر دوران مربی گیریش تو الدترافورد بمونهون حال:
من با فرگوسن و ونگر تفاوت دارم.
در خبری خوب ون حال تأکید کرد که بعد از پایان قراردادش قصد تمدید نداره و پای حرفش میمونه![]()
اون مصاحبه رو خوندم، تا جائی که توی ترتیب خبرا دیدم این مربوط به بعد از اون هست.اتفاقا تو اخرین مصاحبش اعلام کرده هیچ چیز معلوم نیست و همه چیز به تصمیمش و صحبتهاش با همسرش ربطه داره و ممکنه بمونه و یا بره اما درهرصورت من دوست دارم این نظر شخصی من هست که تا اخر دوران مربی گیریش تو الدترافورد بمونه
از سال 97 هواداران ۱۰۰ میلیون اتیشه یونایتد هستم من اینجا تعریف یا شعاری برای سیتیزن ها ندادم اتفاقا قبل بازیشون ارزوم بود که امتیاز از دست بدن که فشار از تیممون فردا برداشته بشه اما یه بازیکن وقتی داره رکورد شکنی میکنه یا یه گل قشنگی میزنه تعریف کردن ازش فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه.آگوارو امروز خارق العاده بوددوستان کلوپ هواداران منچستریونایتد هست.
رعایت کنید لطفاً![]()
معین الان دقیقا اومده بودم همین خبرو بزارم!من تصمیم گرفتم تا پرچم منچستریونایتد را به فضا بفرستم تا کمی انرژی فضایی را به باشگاه بیاورم! به انجام این کار بسیار افتخار می کنم، زیرا یونایتد معنا و مفهوم زیادی برای من دارد. ما پرچممان را در فضا به اهتزار در آورده ایم، هیچکس نمی تواند پرچمش را فراتر از این به اهتزار در آورد!
مشاهده پیوست 865782
http://www.tarafdari.com/خبر/397852/اهتزاز-پرچم-منچستریونایتد-در-خارج-از-جو-کره-زمین
شاید باورت نشه ولی من هنوز ترسم از اینه که یانگو مث بازی قبل بذاره راست دارمیانو بذاره چپجالبه فن خال این دفعه از اول شواینی و کریک رو گذاشته! استفاده از یانگ سمت چپ هم کار درستیه چون سرعت ولکات میتونه اذیتمون کنه
بریم برای یه برد شیرین
بعید نیست برادر! بیا امیدوارم باشیم ببریم و کلین شیت هم بکنیم که من امتیازم بره بالاشاید باورت نشه ولی من هنوز ترسم از اینه که یانگو مث بازی قبل بذاره راست دارمیانو بذاره چپ![]()