plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
خیر معین جان، فوتبال یه بازی 11 نفره هستش، راه رسیدن به دروازه فقط پاس های توی عمق پشت محوطه نیستش که همون رو هم ماتا تا حالا به تنهایی انجام داده...وقتی مهمترین پست برای ساختن موقعیت گل توسط رونی اشغال شده که تنها پاس عرضی و بلند میندازه انتظار چندتا موقعیت گل داشته باشیم؟ بازم میگم امیدوارم رونی از بازی بعد بره رو نیمکت. پارسالم گفتم رونی بدرد پست 10 نمیخوره و الان میگم دیگه مهاجم تمام کننده ای هم نیست.
در اینکه بد بودیم مخصوصا نیمه اول شکی نیست و البته گلهای زودهنگام إرسنالیها شیرازه تیم رو از هم پاشید.
این تیم نه سانتر و نه حرکتی از کناره ها میکنه و نه پاس های با ارزش رو به جلو به هم میدن، حتی اگه علی اکبر استاد اسدی هم مربی یه تیم بود، بعداز 1.5 سال به بازیکنهاش یه شیوه بازی رو یاد داده بود، همون فصل پیش گفتم، همه گفتید که اول کارش هستش و از این حرفا... ولی همین روال تو بازی های پیش فصل ادامه پیدا کرد و الان هم ادامه داره...
من که هیچ فوتبالی از این تیم تو این 2 سال ندیدم، اگه بتونی به من بگی که چه تاکتیکی این تیم داره تو زمین، من خیلی متشکر میشم...؟
یه مدت ترکیبهای خنده دار، بازی دادن بازیکنها تو جاهایی که گریه آدم رو در میاورد و انگار این آدم دنبال این هستش که رکورد تعداد پاس تو هر بازی رو بزنه...