plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
در حین زدن پست بودم که این پست رو زدی و فقط یه لایک کافی نبود، باید حضورا تشکر میکردم...بسلامتی خوشحالم بهتون خوش گذشته.
یعنی ما که اینجا حرص میخوریم طرفدار تیم نیستیم؟
سرمربی:بچه ها همگی بپرید تو چاه
طرفدارا: چیکار کنیم؟ بپریم؟ خب اره دیگه سرمربیه حتما دانشش از ما بیشتره !
شرمنده علی خان ولی اینکه همش میگید چون سرمربی تیمه باید ازش حمایت کنیم واقعا مسخرس! من و شما جوجه اردک که نیستیم انسانیم درک داریم. خودمون داریم وضعیتو میبینم. فکر کنم شما تعداد بازی هایی که از فصل پیش تا الان دیدید به 20 نرسه. خواهش میکنم وقت بذارید 15 تا بازی رندوم از فصل پیش و بازی های این فصلو کامل ببینید اگر کوچک ترین تغییری تو عملکرد این تیم دیدید من دیگه دهنمو میبندم و در مورد فن خال نظر نمیدم! دیگه هر مربی با دیدن دو تا بازی یونایتد میدونه چطوری تیمو متوقف کنه
این حرفا از شما که طرفدار قدیمی فوتبالید بعیده. خب شما که میگید از فلان سال طرفدار تیم هستید حتما باید متوجه تغییرات تاکتیکی که رئیس تو طول بازی اعمال می کرد شده باشید.تعویض های طلاییش تغییر تاکتیک و جای بازیکنا فشار اوردن به بازیکنا تو طول بازی (یکی از مسائلی که چندین بار ما رو از باخت و تساوی نجات داد) حتی عملکرد دفاعی تیم (نمونش بازی مقابل رئال که همه میدونستیم از لحاظ کیفیت بازیکن ما نصف رئال هم قدرت نداریم ولی رئیس جوری بازی رئالو بسته بود که تا قبل از اخراج نادرست نانی رئال هیچ کاری نتونست بکنه)
حتی همین فن خال هم یکی دو بار با تغییر تاکتیک از بی تاکتیکی به سیستم علی اصغری تونست بازیشو در بیاره!
اتفاقا ارسنال بازیشو با تاکتیک برد . ونگر به خوبی تیمو انالیز کرده بود و دقیقا میدونست از کجا به ما صدمه بزنه.
فوتبال الان پیچیده تر از اینی هست که شما میفرمایید. بازم میگم خواهشا بازیا رو اگر وقت دارید کامل ببینید و سطحی هم به بازی نگاه نکنید. نه من و نه شما اهل شرط بندی و ... نیستیم که فقط نتیجه برامون مهم باشه. من به شخصه فوتبالو میبینم که ازش لذت ببرم. دلیل اینکه طرفدار یونایتد شدم اون روحیه جنگندگی و تسلیم ناپذیری تیم بود. اون هیجان وصف ناپذیری که با حملات دیوانه وار به حریف ایجاد میشد. این تیم مفلوک هیچی برای گفتن نداره و این منو عذاب میده.
----------
خیلیا به مویس خرده میگرفتن که وقتی تیم عقب هست دستشو میگیره جلو صورتش و تسلیم میشه .این عکسو دوباره میذارم(مربوط به دیروز نیست ولی قیافش دقیقا همین شکل بود)
مشاهده پیوست 866069
واقعا این تیم مفلوک هستش، ونگر تو 15 دقیقه تمام مشکلات(ببخشید گوشه ای از مشکلات) تیم رو به رخ فن خال کشید(کارایی که رئیس با ونگر میکرد رو یاد گرفته)، تیمش رو طوری پر کرده بود و چیده بود که تو 15 دقیقه کار 90 دقیقه رو تمام کردن، دوره فوتبال علی اصغری خیلی وقت هستش که تمام شده(حتی تو ایران) که شما بیاید فلینی رو بیارید تو زمین که یکی بکشه زیرش تا فلینی بتونه سر بزنه یا موقعیت گل بسازه واستون...
تفاوت طرفدار با صندلی ورزشگاه هم کاملا مشخص هستش...
Last edited: