• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فقط امیدوارم که اگه فان خال اخر فصل عنوان قابل توجهی کسب نکرد خودش بازنشستگیش رو اعلام کنه و بره.

فعلا هم حضور گیگز رو زود میدونم و به نظر من فقط یکی مثل مورینیو یا گواردیولا باید بالاسر تیم باشه و گیگز باز هم تجربه کسب کنه که فرصت سوزی نشه.

گیگز سرمایه بزرگیه و اصلا دوست ندارم الکی الکی از دستش بدیم.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من این نوشتهء ناتمام را به سرانجام برسانم و برم سراغ کارهای دیگرم.

نگرانی از "حرکت در مسیر لیورپولی شدن" بارها و در همین نوشته‌های اخیر هشدار داده شده. چون همه‌مون چند سالی میشه که دور هم هستیم فقط یادآوری می‌کنم که من سال گذشته توضیح مفصلی دادم که این رویه چی بوده. مثالی که اغلب دوستان (مثلا میلاد) می‌زنند "رویه" نیست. بلکه به نوعی توضیح یا پیش‌بینی اینه که اگر لیورپولی بشویم، تیم چطور میشه. اصولا بخش بزرگی از هشدارهای "وای تماشاگر میره، اسپانسر می‌پره" (ضمن این که به نظرم درست نیستند) دارند همین رو تعریف می‌کنند که: اگر به اینجا برسیم، چه خواهد شد؟ اما سوال اینه که چی باعث شد که لیورپول شخصیت قهرمانی را از دست داد؟ جواب که نمی‌تونه این باشه چون قهرمان نشد، خوب این که توضیح شیرینی شیره است.

مختصر میگم که بلایی که لیورپول بسر خودش آورد تلاش برای تکرار افتخاراتی بود که حالا از دسترسش دور شده بود. با هر عدم توفیق، دست به تغییر مربی زد. هر سوت اعتراضی، دست و دل مدیریت رو لرزوند و در نتیجه مربیانی به این تیم آمدند که هر کدام برای خودشان کسی بودند. اما فرصت کار خاصی پیدا نکردند. اتفاقا کار خاص هم کردند و میلاد به درستی به آن اشاره کرد. چندین جام آوردند. حتی قهرمانی اروپا. اما تماشاگر همه چیز را می‌داد تا یک قهرمانی لیگ برتر را بدست بیاورد (که من به این میگم کوته‌فکری چون تنها انگیزه‌اش کل‌کل با منچستر شده). این شد که مربیانی بدون ربط به همدیگر و فقط برای رسیدن به نتیجه آورده شدند. واقعا چه نسبتی هست بین رافا بنیتیس و یورگن کلوب؟ بالاخره قراره چه جور تیمی داشته باشیم؟

علت هشدارهای همفکران من همین پدیده است. سردرگمی و دست و پا زدن برای رسیدن به نتیجه. این تیم رو نابود خواهد کرد. وقتی بر اساس فلسفه‌ای یک مربی انتخاب میشه، باید به او فرصت داد. دیوید مویس بهترین مربی می‌توانست باشه اگر بلافاصله بعد از سرالکس نمی‌آمد. اتفاقا نگاه مدیریت نگاه درستی بود. یک مربی داخلی وفادار که سال‌ها در تیم بماند و این کار را قبلا هم کرده باشد. از مویس چه کسی بهتر؟

اما مویس نتیجه نگرفت به دلایلی که صحبتش زیاد شده و چاره‌ای جز تعویضش نبود. اگر اعتراض‌های تماشاگران، اگر بادبادک هواکردن‌های آنها، اگر مطبوعات هواداری موجب سقوط روحیهء مویس شده باشند؛ اگر آن‌ها باعث تزلزل موقعیتش در رختکن شده باشند، خائنین به منچستر همان سوت‌زنندگان هستند. اما این‌ها بر اساس اگرهایی هست که الان نمی‌شود گفت کدام درست و کدام غلط هست.

بنابراین میلاد جان اگر آن موقع من از مویس حمایت می‌کردم و الان از فنخال، این لجبازی نیست. اصلا نقطه‌ای که من از اون به قضایا نگاه می‌کنم با تو تفاوت ماهیتی داره. من اگر احساس کنم تیم روش درستی رو برای بازسازی خودش در پیش گرفته؛ با هر نتیجه‌ای ازش حمایت می‌کنم. صبر می‌کنم و نمی‌خوام همین الان ببینم چی شده.
الان میپرسی: خوب با این بابا چی شده، بگو ما هم ببینیم.
این سوال جواب نداره. منچستر چه بخواد چه نخواد باید به تیم جدیدی تبدیل بشه. چون اون منچستری که ما می‌شناختیم نه منچستر سر مت بازبی بود و نه ران اتکینسون. اون تیم، تیم الکس فرگوسن شده بود. اسمش هم بود منچستر یونایتد. اون تیم برای همیشه رفت چون فقط یک سر الکس وجود داشته و نه گیگز و نه اسکولز می‌تونن اون رو تکرار کنند. این حقیقت رو باید بپذیریم وگرنه خوب همینه که می‌بینید. حرص خوردن‌های بی‌فایده و دور تکراری.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چرا فکر می‌کنم که فنخال مربی مناسبی هست؟

همون‌طور که دیدیم اولین شرط مربی تیمی مثل منچستر، داشتن کاریزماست. سرالکس این کاریزما رو حتی با پرتاب لنگه کفش به سمت بکام حفظ می‌کرد. طوری که اخیرا هم گفته هنوز ازش میترسم. فنخال چنین مربی هست. قضیهء نرفتن دخیا به مادرید ربطی به اون نداره اما تمدید قراردادش بدون شک دستاورد فنخاله. اون پذیرفت با دروازبان دومش ریسک کنه، اما اصولش رو نگه داره. نتیجه هم داد. کسی در تیم نمی‌تونه واسش ناز کنه. ما نمی‌دونیم در رختکن مویس چی می‌گذشته یا الان چی می‌گذره، اما می‌دونیم حرف آخر رو کی میزنه. این مهمه.

فنخال یک مربی معماره. هر کجا که رفته یک تیم ساخته. مهملات پوکوندن، فقط تو سایت‌های خاصی غرغره میشه. میلادجان‌ها، حرفشون رو جدی نگیرید اونا رو ولشون کنید. اینا کسانی هستن که عاشق حرف‌های خودشونن و حرف‌های گنده زدن رو دوست دارن. یک مثال عینی بزنم.

وقتی یوپ هاینکس کاندیدای بهترین مربی سال شد من که خودم از زمان بازیگری و بعد مربیگری طرفدار پروپاقرصش بودم، با گوش‌های خودم (که چندان دراز نیست) در دو برنامهء متفاوت قضاوت مشابهی برای این کاندیداتوری شنیدم. یکی تو بی‌بی‌سی بود (یادم نیست مهمان کی بود، خیلی آدم حسابی بود، شاید سونس بود یادم نیست) و یکی دیگه مصاحبه با اریک همرن سرمربی تیم ملی فوتبال سوئد بود. هر دو پیش‌بینی کردند که هاینکس برنده می‌شه (که شد) و جالب این‌که هر دو گفتند هاینکس بخاطر دستاوردهای درخشانش در طول مربیگریش این جایزه رو می‌گیره و نه بخاطر نتایج فوق‌العاده‌ای که با بایرن گرفت. بایرنی که بازی‌های زیبا و درخشانی کرد. تاکید هر دو این بود که این بایرن، کار فنخاله نه هاینکس. تیمی که تنها طی یک حادثه به اینتر باخت و اون شب لحظه‌ای بود که بازیکنی مثل دیگو میلیتو جرقه‌ای بزنه و در دو بازی باورنکردنی بارسا و بایرن رو یک تنه از پا بندازه. و بعد محو بشه. وگرنه الان فنخال یک جام (اونم مرغوب‌ترینش) رو به افتخارات دیگه‌اش اضافه کرده بود که کسی نگه از بیست سال پیش به این‌طرف هیچ جامی نگرفته.

اریک هامرن تئوریسین بزرگیه و فکر نکنم با فنخال فالوده خورده باشه. اصلا مگه می‌شه با این آدم عبوس و نحس رفیق‌بازی کرد؟ اما او چنین ادعای سنگینی می‌کنه که بایرن فنخال، یک فینال رو (بخاطر حوادث فوتبالی) از دست داد و بعد تیمی که به شکلی رویایی ساخته شده، میره زیر دست هاینکس که مربی بزرگیه. اون همون مسیر رو ادامه میده و تیم سال بعدش مجددا به فینال میره و سال بعدتر، جام رو می‌بره. اما بایرن هم‌چنان تحت نفوذ فوتبال فنخال، در بالاترین سطح و هلندی بازی می‌کنه که البته شوخی جالبی در دنیای فوتباله. فوتبال هلندی در مهم‌ترین تیم آلمان. چقدر مرزها بی‌معنا شده‌اند.

و بعد فنخال کجا میره؟ مجددا به تیم ملی هلند تیمی همیشه مشکل‌دار. و نتیجه‌ای که با تیم میگیره درخشانه. تیم فعلی هلند رو ببینید تا اهمیت فنخال و نفوذش رو بر روی بازیکن‌ها ببینید. نگاهی به تیم‌های تحت رهبریش و نتایجی (نه لزوما جام) که در اون‌ها گرفته، توضیح دهنده خیلی چیزهاست. برگشتش به الکمار شاید ادای دینی بود به تیمی که مربیگری رو با اون شروع کرد و چه دستاورد باورنکردنی هم با تیم داشت. اما یک نکته که از همه مهم‌تره اینه که فنخال دو بار به دو تیم مهم برمی‌گرده. یعنی باز هم می‌خوانش. تیم ملی و بارسلونا. بعد هم تیمی مثل بایرن می‌خوادش. اگر آلکمار رو تیم خیلی مهمی ندونیم (که عزیزی توضیح داده بود که اتفاقا تیم خیلی خوبیه و حالا که جهانبخش هم اونجاست من دربست طرفدارشم)، بغیر از آلکمار، درجه‌بندی تیم‌هایی که فنخال در دست داشته خوب نبود، عالی بودند، جهانی بودند. حالا منچستر رو ولش کنیم واقعا فکر می‌کنید مسئولین این تیم‌ها یک عده خل و چل هستن که دارن چرت میزنند و بعد یکدفعه سیم‌هاشون جرقه می‌زنه و اونا اتفاقی دست می‌زارن رو این آدم عوضی؟ تازه برای بار دوم؟

میشه این صحبت رو تا ابد ادامه داد. اما فکر کنم اشارات من برای فهم نوع نگرشم کافی باشه. انتظار من اینه که وقتی بچه‌های باسواد و فوتبال‌فهم این صفحه، تحلیل می‌کنند و من واقعا از سواد و دانش‌شون لذت می‌برم و درس می‌گیرم (بخدا شکسته‌نفسی نمی‌کنم)، در خصوص نکات مدیریتی، چنین قضاوت‌هایی نداشته باشند که: به خاطر مغرور بودنش داره تیم رو نابود کنه و این به فلان جاش هم نیست. مگه میشه یک مربی در سطحی چنین مهم و وقتی صدها دوربین و نگاه روش هست، نابودی تیم براش مهم نباشه و فقط بخواد لجبازی بکنه. مگه بچه‌بازیه؟

یا: تیم رو پر کرده از هلندی. آخه مگه ایرانه که طرف شریک پیتزایی‌اش رو میاره رو نیمکت مینشونه، یا داداشش که تو تیم محلات شهرشون هم چیزی نبوده، میکنه دستیار پرطرفدارترین تیم کشور؟
این طرز قضاوت، ساده‌نگریه و حیفم میاد که بچه‌های باسواد اینجا، به خاطر تعصب یا هیجان، مرتکبش بشند.

حرفم رو این‌طور تموم میکنم که من هیچ مخالفتی به اشکالاتی که مثلا میلاد می‌گیره که چرا ترکیب این‌جوریه یا چرا پست بازیکن‌ها رو عوض میکنه ندارم. اتفاقا بنظرم اغلب روی نکات درستی دست میگذاره. فقط میگم نمی‌دونم چرا این کار رو می‌کنه ولی قطعا می‌دونم که می‌فهمه.

اگر (زبونم لال) منچستر بازی‌های بعدیش رو ببازه، نیایید بگید اوهوی پیرمرد اینم نتیجهء مربی منتخب تو! نتایج افتضاح آتی (روم به دیوار) تغییری در نوع نگاه من ایجاد نمی‌کنه چون نگاهم نتیجه محور نیست. عزیزانم من به قضاوت سرالکس و کلی مدیر دیگه اعتماد می‌کنم که هزاران میلیارد تومان (به تومن میگم که عظمت این اعداد بهمون یادآوری بشه) با این تصمیم‌گیری‌هاشون جابجا می‌شه.

مخلص همگی. بخصوص میلاد که دمش گرم هی وقت می‌گذاره و می‌نویسه (و من برای این نوشته منتظر جواب نیستم)، و افشین که تیکه‌پرونی‌هاش معرکه است و فکر کنم این بار دیگه همدیگه رو بهتر شناخته باشیم و دیگه ازم دلخور نمیشه.
اصلان جان شرمنده. این آخرین نوشتهء بلند من بود.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
گیگز سرمایه بزرگیه و اصلا دوست ندارم الکی الکی از دستش بدیم.
صددرصد با این حرف موافقم. تجربهء گواردیولا و بارسلون مثال دقیقی نیست. بارسلونایی که گواردیولا تحویل گرفت، کاملا آماده‌سازی شده بود و اون مسیر رو ادامه داد. اما تیم ما، هنوز به دنبال مسیر میگرده. گیگز خیلی زوده برای تیم اما مربی ایده‌الی میتونه بشه.
البته این حدسه. اگر فهم مربیگریش مثل فوتبالش باشه. وگرنه پلاتینی، پله و مارادونا مثال‌های مشهوری هستند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با پیر شدن بازیکنایی مثل روبن و اسنایدر و فن پرسی هلند رو به افول رفته نسل جدید بازیکناشون که همه باد هوان
یه مشت بازیکن پنجل که الان با تیم ملی شون حتی برای صعود به یورو هم به مشکل خوردن یعنی هنوز معلوم نیست بتونن سوم گروهشون بشن و برن به پلی آف اونوقت بیان کمک حال منچستر بشن؟؟ گاس هیدینک هم نتونست واسه اینا کاری کنه
کلا دور این نسل هلندی ها رو باید خط کشید از اینا فن پرسی و نیستلروی و امثالش بیرون نمیاد
در مورد ممفیس حتی خود گیگزی هم در مورد نوع زندگیش بهش هشدار داده
کلا نمی دونم مشکل این سیاهها و دورگه ها چیه که اکثرشون (نه همه) تفکر حرفه ای فوتبال ندارن و بیشتر دنبال حواشی و عشق و حال و خوشگذرونی هستن اینم انگار اوضاعش در خارج از زمین تفاوت چندانی با بالوتلی و استرلینگ و امثالش نداره
میدونی اگه رئیس بالا سرش بود، عمرا همچین اتفاقی نمیوفتاد، دقیقا امروز میخواسنم همین رو بگم، حتی دیدم که گل هم این مطلب رو زده که گیگز به دیپای هشدار داده که روش زندگیش رو عوض کنه، رفیق پایه دیپای تو تعطیلات کی بود؟ پوگبا!!!
حدس میزنم که رئیس اینارو میدونست و بی دلیل پوگبارو رد نکرد، البته نمیدونم این فصل چجور بوده، ولی وضعیت یووه اصلا جالب نیست...
علت هشدارهای همفکران من همین پدیده است. سردرگمی و دست و پا زدن برای رسیدن به نتیجه. این تیم رو نابود خواهد کرد. وقتی بر اساس فلسفه‌ای یک مربی انتخاب میشه، باید به او فرصت داد. دیوید مویس بهترین مربی می‌توانست باشه اگر بلافاصله بعد از سرالکس نمی‌آمد. اتفاقا نگاه مدیریت نگاه درستی بود. یک مربی داخلی وفادار که سال‌ها در تیم بماند و این کار را قبلا هم کرده باشد. از مویس چه کسی بهتر؟
علی جان با تمام حرفات موافقم در مورد اینکه تفکر تیم باید و مدیریت و تماشاگرها باید عوض بشه، اما با بقیش کاملا مخالفم...
اول اینکه مویس اگه مربی بود که موفق میتونست باشه، جای دیگه ای هم که رفت موفق میتونست باشه، الان در آستانه اخراج هستش، تیم فوق الغاده ای(بعضی ها میگن که تیم اونقدر فوق العاده نبود، ولی خوب در حد فاجعه ای که در انتهای فصل براش اتفاق افتاد بود؟؟) رو تحویل گرفت و نابودش کرد در یک فصل، کسانی به منچستر خیانت کردن، مثل من تو کلوب نمیشینن در مورد یه باشگاه اظهار نظر کنن و جزو سهام داران باشگاه هستن که تمام بلیطهای بازیهای تیم رو در پیش فصل خریداری میکنند...
در اصل کل بحث بنده همین هستش که خدا نکنه که فلسفه و سبک و آشغالهایی که فن خال با خودش به منچستر اورده، موندنی بشه...
منچستر بخاطر اسمها منچستر نشد، منچستر بخاطر سبک بازیش و مدیریت تیمش به پرطرفدارترین باشگاه دنیا تبدیل شد، اگه قرار باشه که اینهارو ازش بگیری، هیچ تفاوتی با لیورپول که چه عرض کنم با ... نخواهد داشت، شما همین الان داری میبینی که طرفدارهای با تعصب باشگاه(نمونش اصلان و افشین و خودم و...) دارن میگن که دیدن بازیهای تیم براشون جذابیت نداره و حتی به جایی رسیده که میگن علاقه ای به دیدن بازیهای تیم ندارن، یعنی بدتر از این هم میتونست اتفاقی بیوفته برای یک باشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فرض کن که طرفدارهای باشگاه در منچستر سهام داران این تیم هم هستن، منظورم ظاهری نیست، بلکه واقعا سهام داران باشگاه هستن و اگه ما که اینجا هستیم، همچین وضعیتی رو داریم، اونی که اونجا زندگیش بر پایه باشگاه هستش، چه حسی خواهد داشت؟؟؟
من نمیگم که کسی میتونه جایگزین رئیس بشه، همیشه هم همین رو گفتم که کسی نمیتونه، ولی با انتخاب درست میشه، حداقل طوری بود که با تفکر جدید در مدیریت تیم(خریدن ستاره، اوردن بازیکنهای مورد نیاز تیم) به اون چیزهایی که میخوایم برسیم...
تیم رو پر کرده از هلندی. آخه مگه ایرانه که طرف شریک پیتزایی‌اش رو میاره رو نیمکت مینشونه، یا داداشش که تو تیم محلات شهرشون هم چیزی نبوده، میکنه دستیار پرطرفدارترین تیم کشور؟
علی جان اگه میگن، واقعا درست میگن، شما ببین که چند بازیکن هلندی تو این دو سال به ما لینک شده و چندین بازیکن اومده که تقریبا 99 درصد آشغال از آب در اومدن(حالا رفیق بازی هاش هم به یه طرف، رومرو!!!)، من از همون اول هم اعلام کردم که مشکلی با بازیکن هلندی ندارم، اتفاقا بازیکن های هلندی خیلی با کلاسی هم تو تیم ما و هم در فوتبال دنیا بودن، ولی نه وقتی گزینه های خیلی بهتری وجود داره، ما دیماریا رو رد کردیم که دیپای جایگزینش بشه دیگه؟ وضعیت دیماریارو رو امسال مقایسه کن با ... نه با دیپای مقایسه نکن، با کل فصل پیشش تو منچستر مقایسش کن...
در کل اگه بخوای کلوب رو ترک کنی، همینجا میگم که من هم دیگه پست نمیزارم...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
علی جان احترام زیادی برای شما قائلم و تمام نوشته های شما رو با دقت خوندم و لذت هم بردم از سبک نگارشی شما
من هم مثل شما دقیقا با این روال تغییرات مکرر سرمربی و فرصت کافی دادن موافقم اما اجازه بده من هم با بخشهایی از فرمایشات شما مخالفت کنم

من واقعا از سبک بازی تیم لذت نمیبرم. اون جنگندگی لازم و اون انگیزه برای خورد کردن حریفان رو در تیم نمیبینم. نمیدونم چرا سرمربی از بازیکنا به درستی بازی نمیگیره و صد تا دلیل دیگه که منو راستش دلسرد کرده.

برای همین هست که تا الان دنبال خریدن بشقاب و قاشق نرفتم چون واقعا فکر میکنم این کار رو بکنم که بشینم بازی تیم محبوبم رو یببینم در حالیکه لذت نمیبرم ازش.

باز هم میگم. به نظر من این تیم یکی مثل مورینیو یا گواردیولا یا کلوپ میخواست. الان کلوپ رو ببین نیومده چی گفته. سبک بازی سریع و انتقالی و استفاده از جوونها
دقیقا اون چیزی که من واقعا دوست دارم.

درسته لیورپول تیم حریف ماست اما من از این به بعد بخاطر کلوپ بازیهاشون رو میبینم چون مطمئنم بازی متفاوتی ارائه خواهند داد.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
از اونجایی که این دوست عزیزم علی اقا حرف هایی نسبت داد به کسایی که میگن بارسا رو ترکوند من به نظرم میاد مستقیما داره به بنده میگه لازم میدونم جواب بدم علی اقا سن بنده هم به اندازه کافی بالا هست اگه هم سن شما نباشم همچین کمترم نیستم خیلی وقته که طفدار بارسا و منچسترم
ببینین وقتی میگن پایه و اساس این بنا رو فلانی گذاشته یعنی تا نصفه اومده مثلا بقیش رو دیگران ادامه دادن یعنی پایه هنوز دست نخورده مونده وقتی با بولدوزر میزنن بنا رو تخریب میکنن و از اول میسازن مگه میشه گفت پایه گذارش اون شخصی بوده که تا نصفه اورده کار رو بارسای بار دوم فن خال شباهت بسیار غریبی به منچستر الان داشت یا بهتر بگم منچستر الان به اون شباهت داره تیمی پر از هلندی که نخاله ترین هاش در دروازه و دفاع بودن تیمی که کلمه نوسان جلوش لنگ مینداخت 3تا برد میاورد جلو تیم های بالای جدول و زئال بعد 4 تا باخت به زاراگوزا و و ... و ...وضعیت الان خط دفاعی منچستر دقیقا همونه اون موقع رایزیگز و کریستانوال و ... با دروازه بان عزیزمون بودن الان هم که دیگه معلومه با ذکر این نکته که دخیا رو این تیم مدیون فرگوسن هست دروازه بان های جناب فن خال رومرو و والدز هستن که اگه دخیا نبود قشنگ تکلیفش مشخص بود اون موقع بارسا بهترین بازیکن هاش اسپانیایی وبرزیلی بودن لوییز انریکه و گواردیولا و ...اما بیشتر به هلندی ها بها داده میشد تاکتیک تیم اومدن و حرکت اورمارس و رایزیگز و سانتر رو سر کلایورت بود وقتی این تایکیک حرکت از کناره ها جواب نمیداد تیم قفل میشد و با توجه به ترکیب عالی در دفاع و دروازه با کوچکتیرن حمله حریف باز میشد دروازه شما هر ان احتمال باز شدن دروازه رو مخصوصا روی سانر و با توجه به قد کوتاه دیبوئر هر حرکت حریف سکته میداد که فکر کنم حس اشنایی هست برای دوستان اینجا عزیز بعد از این اقا دو مربی دیگه اومدن و تیم جمع نشد تا رایکارد اومد با فلسفه و ترکیبی کاملا متفاوت با فن خال هلندی های نخاله رفتن با اینکه هموطنش بودن روزی که اتوئو خریددقیقا یادمه که دانشگاه روزنامه ورزشی میخوندم و با اینکه خرید های رئال به اصطلاح کهکشانی بود اما خرید های با کیفیت رایکارد جواب داد پاسکاری و حرکت در عمق نه سانتر الکی
نه داداش شما بمون ما میریم و تاپیک رو به طرفدارای واقعی تقدیمش میکنیم شما بشین و ببین که تیمت جلو هر تیم ته جدولی حتی تو زمین خودی شانس بردش 50 50 هست بعد خودتو راضی کن اسمشو بزار جذابیت لیگ برتر نه عدم ثبات تیم
وضعیت لیورپول کم کم بهتر میشه نه واسه این فصل یا حتی فصل بعدش کم کم چون احتمالا شخصیت و اخلاق کلوپ باعث میشه بازیکن های خوب اون تیم و زیر نظر اون مربی کار کردنو به زیر نظر مربی های با جذبه ای مثل مربی منچستر ترجیح بدن همونطور که اتفاق هم افتاد
به هر حال ما هم از خدامونه تیم نتیجه بگیره شاید دوسال دیگه دست فن خال باشه بلاخره یه ترکیب خوب بدست بیاره و پیاه گذار تیم خوبی باشه و بده دست مربی بعدی که با فروش 10 تا بازیکن تیم نتیجه بگیره ماهم بیایم اینجا لذت ببریم از معماری ایشون
در کل خداحافظ همگی خوش باشین

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ممنونم از نوشته‌های دوستان عزیزم. :)
دوستان من هیچ مخالفتی با نظر شما در خصوص اینکه تیم قشنگ بازی نمی‌کنه یا بعضی (به زعم برخی همه) تصمیم‌های مربی عجیبه یا لااقل قابل درک نیست. معلومه که این تیم بازی جذابی نمی‌کنه.

تازه یک چیز بگم که میلاد هم شاخ در بیاره هم یک کم دلش خنک بشه. من اصلا هیچ‌وقت از فنخال خوشم نمیومده. هیچ‌وقت :eek:. من اصلا از آدم مغرور خوشم نمیاد. اعتماد بنفس یا خودباوری رو دوست دارم. اما دماغ بالایی حالم رو به هم میزنه. یکی از دلایلی که اسم مورینیو هم برام دل‌آشوبه میاره همینه. یا مثلا من در موقعیتی هستم که اطرافم، زلاتان پرستش می‌شه و من با احتیاط میگم که ازش خوشم نمیاد. به همین دلیل. وگرنه بازیش حرف نداره.
ولی من اون‌همه توضیح نوشتم که بگم بر اساس این اصول با تغییر سرمربی مخالفم. و این مردک :)) مربی مناسبیه و هم‌چنین فکر می‌کنم که می‌تونیم به نتیجه برسیم اما دورهء سختی رو در پیش خواهیم داشت.
با اومدن کلاپ به لیورپول هم احتمال خیلی زیاد یه مدعی جدید هم اضافه میشه
فکر می‌کنی کلوب موفق خواهد شد؟ من چشمم آب نمیخوره. نه بخاطر ناتوانی کلوب، بلکه به خاطر اینکه اون نخواهد توانست طی یکی دو فصل آتی قهرمانی بیاره و اونم میره بیرون. در چند سالهء اخیر هیچ‌وقت لیورپول اینقدر به قهرمانی نزدیک نشده بود که با راجرز.
کافی بود که دو فصل دیگه صبر می‌کردند. باید گفت ما شانس آوردیم که اونا چنین حماقتی کردند:D.
الان این جوجه فنچ تو طول هفته هر غلطی دلش بخواد میکنه اخرم مطمئنه جاش تو ترکیب به کس دیگه ای داده نمیشه
من انگار خیلی از دنیای جوون‌ها دور افتادم. اگر بهم نمیخندی، این چیه تو دهنش؟ من نفهمیدم داستان چیه :general509:.
ششم: جدی؟ لینک بده بیایم اونجا ادامه بدیم!
نشونی وبلاگم اینه با این توضیح که باید با قندشکن وارد شد. قدم تو و همهء دوستان روی چشم.
http://chejaaleb.blogspot.se/
در کل اگه بخوای کلوب رو ترک کنی، همینجا میگم که من هم دیگه پست نمیزارم...
من کی گفتم اینجا رو ترک میکنم. من مشکلی با حضور در جمع مخالفینم هم ندارم. این‌جا که همه دوستانم هستند. فقط گفتم دیگه وارد مباحثه نمیشم. یعنی فرصتش رو ندارم. اگر نوشته‌های کم تعدادم رو تو اون وبلاگ متروک بخونی متوجه میشی که وسواس در نوشتن، چه بلایی به سر آدم میاره. وقت میخوام . وقت:general208:.
در کنارتان هستم با افتخار.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من انگار خیلی از دنیای جوون‌ها دور افتادم. اگر بهم نمیخندی، این چیه تو دهنش؟ من نفهمیدم داستان چیه
والا نمیدونم علی خان فکر کنم قالب طلا باشه.
یه زمانی یکی این تیپا رو میزد همه میگفتن چقدر جواده حالا جوادی و گیی مد شده
البته من خوشم نمیاد از این بحثا و اصلا به من ربطی نداره طرف چه تیپی میخواد بزنه زندگی خودشه اما وقتی میاد تو زمین و با اعصاب من طرفدار بازی میکنه به سوراخ دماغشم گیر میدم دیگه!
http://www.goal.com/en/news/1862/pr...-arrogant-memphis-mulder?ICID=HP_HN_HP_RI_1_3

یوری مولدر هم یه حال اساسی به ممفیس داده و قشنگ حرف دل من و افشین رو زده دربارش!

اره اینو دیده بودم. دمش گرم جیگرم حال اومد.بچه سوسول فکر کرده بهترین بازیکن تاریخه!
فن خال احتمالا اون یه ربع بین دو نیمه رو تو دستشویی سپری میکنه !

12074556_973676086007158_1903037562630637520_n.jpg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چند شب پیش خواب میدیدم که خانه پدریم نشستم تلویزیون روشنه و دارم بازی منچستر رو میبنم سرالکس کنار زمین بود اسکولزی اون وسط بود از دور رنگ موهای زنجبیلیش خودنمایی میکرد و گیگز هنوز ساقهاش جوون بود و از گوشه ها فرار میکرد توپ که میومد دستش نیم خیز میشدم و منتظر گل میرفتم که از روی مبل بپرم و هورا بکشم توی دروازه پیتر اشمایکل مثل کوه وایساده بود و گری نویل موقع اوت دستیها تمام قدرت جوانی و غیرتش رو جمع میکرد و توپو پرت میکرد...سر الکس موقع گلها بالا پایین میپرید....همه چیز خیلی خوب بود همه چیز رویایی بود چون واقعا رویا بود....خوشحالم از اینکه خاطره ای از این تیم دارم که توی ساختن رویاهای شیرین من نقش داره...توقعی ندارم هر چیزی اوج و فرودی داره قبول کردیم که منچستر فرگی تموم شد ولی فکر نمیکنم‌ منچستر ونگال ده سال دیگه حتی برای علی آقا‌ هم رویای شبانه اش بشه درسته که باید با حقیقت‌ کنار اومد و فرگی دیگه نیست و اون بازیکنها دیگه نیستن ولی نگید که این همون منچستر رویاییه یا حتی در مسیر رویایی شدنه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چند شب پیش خواب میدیدم که خانه پدریم نشستم تلویزیون روشنه و دارم بازی منچستر رو میبنم سرالکس کنار زمین بود اسکولزی اون وسط بود از دور رنگ موهای زنجبیلیش خودنمایی میکرد و گیگز هنوز ساقهاش جوون بود و از گوشه ها فرار میکرد توپ که میومد دستش نیم خیز میشدم و منتظر گل میرفتم که از روی مبل بپرم و هورا بکشم توی دروازه پیتر اشمایکل مثل کوه وایساده بود و گری نویل موقع اوت دستیها تمام قدرت جوانی و غیرتش رو جمع میکرد و توپو پرت میکرد...سر الکس موقع گلها بالا پایین میپرید....همه چیز خیلی خوب بود همه چیز رویایی بود چون واقعا رویا بود....خوشحالم از اینکه خاطره ای از این تیم دارم که توی ساختن رویاهای شیرین من نقش داره...توقعی ندارم هر چیزی اوج و فرودی داره قبول کردیم که منچستر فرگی تموم شد ولی فکر نمیکنم‌ منچستر ونگال ده سال دیگه حتی برای علی آقا‌ هم رویای شبانه اش بشه درسته که باید با حقیقت‌ کنار اومد و فرگی دیگه نیست و اون بازیکنها دیگه نیستن ولی نگید که این همون منچستر رویاییه یا حتی در مسیر رویایی شدنه...
چه خاطراتی!!!!!:general307::general307::general307:
sir-alex-ferguson-wallpaper 3.jpg Sir-Alex-Ferguson-Full-HD-Wallpaper.jpg SirAlex25Years99Treble.jpg manchester_united_squad_2010-2011.jpg 3572962.jpg 23364d6ca9356c9965de2595fdbf08d5_large.jpg
البته اشتباه نکن عزیز، کابوس هاش رو همین الان هم دارم میبینم، چه خواب و چه بیدار...:general507::general507::general507:
مارسیال هم شد بهترین بازیکن ماه PL...
من یکی که حاضر نیستم و نمیخوام فکر کنم که منچستر یونایتد به خاطره پیوسته، ما فقط یه مربی کاربلد میخوام که انگیزه و شعور فوتبالی داشته باشه و گرنه که از نظر مالی و طرفدار و بزرگی تیم، هیچی کم نداریم...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باز هم لالیگا سیما بازی مثل لوانته و رئال رو میخواد پخش کنه و بازی منچستر و اورتون رو نمیخواد پخش کنه...
من یکی که بشقاب گرفتم فقط برای دیدن بازیها، از اولش هم کاری به کار لالیگاسیما نداشتم، دوستان یه لیست بزارن از شبکه هایی که بازی امروز رو پخش میکنه...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
حالا بازی منچستر رو نمی‌گذارن. به درک. اما تو اون ساعت از شبکه سه اصلا هیچ بازی رو نشون نمیدن. مگه پولش رو ندادن؟ چه مزخرفی رو قراره بجاش بگذارن :mad:

من می‌گردم ببینم جایی رو پیدا می‌کنم آنلاین ببینم. اگر پیدا شد لینک می‌گذارم. دوستان هم اگر پیدا کردن زحمتش رو بکشند. از نذری‌های ریاکارانه، خیلی بیشتر ثواب داره ;)

بالا