با پیر شدن بازیکنایی مثل روبن و اسنایدر و فن پرسی هلند رو به افول رفته نسل جدید بازیکناشون که همه باد هوان
یه مشت بازیکن پنجل که الان با تیم ملی شون حتی برای صعود به یورو هم به مشکل خوردن یعنی هنوز معلوم نیست بتونن سوم گروهشون بشن و برن به پلی آف اونوقت بیان کمک حال منچستر بشن؟؟ گاس هیدینک هم نتونست واسه اینا کاری کنه
کلا دور این نسل هلندی ها رو باید خط کشید از اینا فن پرسی و نیستلروی و امثالش بیرون نمیاد
در مورد ممفیس حتی خود گیگزی هم در مورد نوع زندگیش بهش هشدار داده
کلا نمی دونم مشکل این سیاهها و دورگه ها چیه که اکثرشون (نه همه) تفکر حرفه ای فوتبال ندارن و بیشتر دنبال حواشی و عشق و حال و خوشگذرونی هستن اینم انگار اوضاعش در خارج از زمین تفاوت چندانی با بالوتلی و استرلینگ و امثالش نداره
میدونی اگه رئیس بالا سرش بود، عمرا همچین اتفاقی نمیوفتاد، دقیقا امروز میخواسنم همین رو بگم، حتی دیدم که گل هم این مطلب رو زده که گیگز به دیپای هشدار داده که روش زندگیش رو عوض کنه، رفیق پایه دیپای تو تعطیلات کی بود؟ پوگبا!!!
حدس میزنم که رئیس اینارو میدونست و بی دلیل پوگبارو رد نکرد، البته نمیدونم این فصل چجور بوده، ولی وضعیت یووه اصلا جالب نیست...
علت هشدارهای همفکران من همین پدیده است. سردرگمی و دست و پا زدن برای رسیدن به نتیجه. این تیم رو نابود خواهد کرد. وقتی بر اساس فلسفهای یک مربی انتخاب میشه، باید به او فرصت داد. دیوید مویس بهترین مربی میتوانست باشه اگر بلافاصله بعد از سرالکس نمیآمد. اتفاقا نگاه مدیریت نگاه درستی بود. یک مربی داخلی وفادار که سالها در تیم بماند و این کار را قبلا هم کرده باشد. از مویس چه کسی بهتر؟
علی جان با تمام حرفات موافقم در مورد اینکه تفکر تیم باید و مدیریت و تماشاگرها باید عوض بشه، اما با بقیش کاملا مخالفم...
اول اینکه مویس اگه مربی بود که موفق میتونست باشه، جای دیگه ای هم که رفت موفق میتونست باشه، الان در آستانه اخراج هستش، تیم فوق الغاده ای(بعضی ها میگن که تیم اونقدر فوق العاده نبود، ولی خوب در حد فاجعه ای که در انتهای فصل براش اتفاق افتاد بود؟؟) رو تحویل گرفت و نابودش کرد در یک فصل، کسانی به منچستر خیانت کردن، مثل من تو کلوب نمیشینن در مورد یه باشگاه اظهار نظر کنن و جزو سهام داران باشگاه هستن که تمام بلیطهای بازیهای تیم رو در پیش فصل خریداری میکنند...
در اصل کل بحث بنده همین هستش که خدا نکنه که فلسفه و سبک و آشغالهایی که فن خال با خودش به منچستر اورده، موندنی بشه...
منچستر بخاطر اسمها منچستر نشد، منچستر بخاطر سبک بازیش و مدیریت تیمش به پرطرفدارترین باشگاه دنیا تبدیل شد، اگه قرار باشه که اینهارو ازش بگیری، هیچ تفاوتی با لیورپول که چه عرض کنم با ... نخواهد داشت، شما همین الان داری میبینی که طرفدارهای با تعصب باشگاه(نمونش اصلان و افشین و خودم و...) دارن میگن که دیدن بازیهای تیم براشون جذابیت نداره و حتی به جایی رسیده که میگن علاقه ای به دیدن بازیهای تیم ندارن، یعنی بدتر از این هم میتونست اتفاقی بیوفته برای یک باشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فرض کن که طرفدارهای باشگاه در منچستر سهام داران این تیم هم هستن، منظورم ظاهری نیست، بلکه واقعا سهام داران باشگاه هستن و اگه ما که اینجا هستیم، همچین وضعیتی رو داریم، اونی که اونجا زندگیش بر پایه باشگاه هستش، چه حسی خواهد داشت؟؟؟
من نمیگم که کسی میتونه جایگزین رئیس بشه، همیشه هم همین رو گفتم که کسی نمیتونه، ولی با انتخاب درست میشه، حداقل طوری بود که با تفکر جدید در مدیریت تیم(خریدن ستاره، اوردن بازیکنهای مورد نیاز تیم) به اون چیزهایی که میخوایم برسیم...
تیم رو پر کرده از هلندی. آخه مگه ایرانه که طرف شریک پیتزاییاش رو میاره رو نیمکت مینشونه، یا داداشش که تو تیم محلات شهرشون هم چیزی نبوده، میکنه دستیار پرطرفدارترین تیم کشور؟
علی جان اگه میگن، واقعا درست میگن، شما ببین که چند بازیکن هلندی تو این دو سال به ما لینک شده و چندین بازیکن اومده که تقریبا 99 درصد آشغال از آب در اومدن(حالا رفیق بازی هاش هم به یه طرف، رومرو!!!)، من از همون اول هم اعلام کردم که مشکلی با بازیکن هلندی ندارم، اتفاقا بازیکن های هلندی خیلی با کلاسی هم تو تیم ما و هم در فوتبال دنیا بودن، ولی نه وقتی گزینه های خیلی بهتری وجود داره، ما دیماریا رو رد کردیم که دیپای جایگزینش بشه دیگه؟ وضعیت دیماریارو رو امسال مقایسه کن با ... نه با دیپای مقایسه نکن، با کل فصل پیشش تو منچستر مقایسش کن...
در کل اگه بخوای کلوب رو ترک کنی، همینجا میگم که من هم دیگه پست نمیزارم...