بجای ماتامتوجه نشدم؟
لینگارد اوند تو زمین؟
به جای کی؟
این گزارشگر ایتالیایی هم دردسره...
الان هم یه هشدار به هررا داد، بخاطر اینکه تیم خیلی خطا میکنه...چه سیوی کرد دخیا. شاهکار بود. اما بجز این یک حمله، با اینکه اورتون توپ دستشه اما دفاع تیم خیلی خوب پرسشون میکنه. راضیام ازشون.
داور راحت کارت میده. کارت شواینی خیلی الکی بود.
تشخیصش با رییس هست.حتما یه چیزی دیده یا میدونسته که بازی نداده شعور و درک و فهم فوتبالیش از من و شما بیشتره دوست منحالا بیاد یکی بگه که چرا هررا از اول فصل بازی نکرده؟
یکی از بهترین بازیکن فصل پیشمون بوده، ولی این فصل هیچ بازی بهش نداده بخاطر دیپای؟؟؟؟
روی هر سه گل تاثیر داشت هررا...
لطفا لفظ رئیس رو بکار نبرید، مثل توهین هستش...تشخیصش با رییس هست.حتما یه چیزی دیده یا میدونسته که بازی نداده شعور و درک و فهم فوتبالیش از من و شما بیشتره دوست من
Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
چه شما بخواید چه نخواید ایشون رییس و همه کاره تیم داخل زمین هست و **** و لیدر تیم هست بهش افتخار میکنم و خیلی خوشحالم که رو نیمکتمون هستلطفا لفظ رئیس رو بکار نبرید، مثل توهین هستش...
اتفاقا با بازی که هررا کرده و بازی که دیپای میکرده، کاملا به همین شعور و فهم میشه شک داشت...
پس شما هم احتمالا مشکلی نخواهید داشت که من هم هر حسی رو نسبت بهش دارم رو با الفاظ قشنگی بیان کنم؟چه شما بخواید چه نخواید ایشون رییس و همه کاره تیم داخل زمین هست و **** و لیدر تیم هست بهش افتخار میکنم و خیلی خوشحالم که رو نیمکتمون هست
Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
فنخال رییس حال حاظر تیم هست شما هم ازادید هرطور که میخواید ایشون رو خطاب کنید البته توهین به هر شخصی خلاف هستپس شما هم احتمالا مشکلی نخواهید داشت که من هم هر حسی رو نسبت بهش دارم رو با الفاظ قشنگی بیان کنم؟
کلا رئیس به هر کسی که مربی منچستریونایتد میشه، گفته نمیشه...