• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
فن خال به دیپای هشدار جدی داده که باید فلسفه تیمو قبول کنه و خودشو باهاش وفق بده وگرنه مثل فالکائو و دی ماریا از تیم کنار گذاشته میشه

گری نویل و گیگزی هم به بی خانمانا اجازه دادن تا اخر زمستون توی یه قسمت از هتلشون بمونن

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
فن خال به دیپای هشدار جدی داده که باید فلسفه تیمو قبول کنه و خودشو باهاش وفق بده وگرنه مثل فالکائو و دی ماریا از تیم کنار گذاشته میشه

گری نویل و گیگزی هم به بی خانمانا اجازه دادن تا اخر زمستون توی یه قسمت از هتلشون بمونن
امیدوارم به خودش بیاد. من خیلی روش حساب میکنم و فکر میکنم میتونه آیندهء درخشانی داشته باشه. امیدوارم.

مگه گیگزی و نویل هتل دارند؟

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
رییس گفته قدم زدن لوک شاو بدون عصا باورنکردنی و جادویی هست

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
@Noel Gallagher
قضیه هتل چیه افشین؟
خیلی کار جالبیه اگه کرده باشن، واقعا تو سرمای زمستون یکی دلم واسه گربه ها میسوزه یکی واسه کارتن خوابا :(

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
@Noel Gallagher
قضیه هتل چیه افشین؟
خیلی کار جالبیه اگه کرده باشن، واقعا تو سرمای زمستون یکی دلم واسه گربه ها میسوزه یکی واسه کارتن خوابا :(

امیدوارم به خودش بیاد. من خیلی روش حساب میکنم و فکر میکنم میتونه آیندهء درخشانی داشته باشه. امیدوارم.

مگه گیگزی و نویل هتل دارند؟

درست روبروی الدترافورد اگر اشتباه نکنم به هتل خیلی لوکس ساختن (حدود یکساله باز شده)
گری که انگار کلا به نیازمندا زیاد کمک میکنه اونطور که من تو کامنتای یه پیج مربوط به منچستر خوندم

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
قابل توجه اونایی که شکست مارو تو زمین ارسنال فاجعه قرن میدونستن و رئیس رو رگبار بستند... و شعار میدادن گواردیولا فلان بهمان

آرسنال ۲ بایرن به همراه گواردیولا با پتانسیل و کیفیت ۴۰۰ درصد بالاتر و بهتر از تیم حال ما ۰

الان میان یه عده دوباره حرف از شخصیت میزننو میگم بایرن کیلو چنده ما منچستری هستیم فلان بهمان اقایون منم منچستری هستم از شما بیشتر نباشم کمتر هم نیستم خیلی خیلی اتیشی هستم اما فنخال مقصر نیست تیم ما خوب بازی میکنه اگه جلوی ارسال اون اتفاق افتاد دلیل نمیشه شما شروع کنید به رگبار ضمنا تو هر بازی تا بازی دقیقه ۱ میشه شروع نکنید تیم داره بد بازی میکنه تیم فلانه بابا صبر کنید ۹۰ دقیقه تموم شه بعد نظر بدید تحلیل کنید با واقع گرایانه ترین تفکر ممکن نه بی منطق و احساسی نظر دادن.دست به دست هم بدیم اماده شیم برای بازی فردا به امید اینکه رئیس حسابی بازیکن ها رو اماده کنه برای برای یه برد شیرین

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب خداروشکر همه چی حل شد دوستان خیالتون راحت بایرنم به آرسنال باخت دیگه از امروز فقط از رییس اقا فرزین یا رییس منچستر حمایت کنید و ساکت باشید و ونگال و فقط بادشو بیشتر کنید!!!
پس هر تیمی جلوی آرسنال باخته خیالش راحت دیگه بایرنم باخت... به شخصه شما رو در جایگاهی نمیبینم که‌ بیاید بگید دوستان‌ چی بگن چی نگن همونجور که شما حق دارید به ونگال بگید رییس مثلا میلاد هم‌ حق داره حرفش و بزنه اگر غیر منطقی حرفهای بچه ها فکر کنم امکان ایگنور اینجا باشه شما میتونی کاربرهایی که دوست ندارید رو ایگنور کنید.....این طرز برخورد که حالا چون بایرن هم باخته پس ما بریم سریع بقیه رو ***** کنیم رو نمیفهمم اصلا شما فکر کن ما داریم اینجا چرت میگیم‌ خوب نخون...

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خوب خداروشکر همه چی حل شد دوستان خیالتون راحت بایرنم به آرسنال باخت دیگه از امروز فقط از رییس اقا فرزین یا رییس منچستر حمایت کنید و ساکت باشید و ونگال و فقط بادشو بیشتر کنید!!!
پس هر تیمی جلوی آرسنال باخته خیالش راحت دیگه بایرنم باخت... به شخصه شما رو در جایگاهی نمیبینم که‌ بیاید بگید دوستان‌ چی بگن چی نگن همونجور که شما حق دارید به ونگال بگید رییس مثلا میلاد هم‌ حق داره حرفش و بزنه اگر غیر منطقی حرفهای بچه ها فکر کنم امکان ایگنور اینجا باشه شما میتونی کاربرهایی که دوست ندارید رو ایگنور کنید.....این طرز برخورد که حالا چون بایرن هم باخته پس ما بریم سریع بقیه رو ***** کنیم رو نمیفهمم اصلا شما فکر کن ما داریم اینجا چرت میگیم‌ خوب نخون...

من هم شما در جایگاهی نمیبینم که به حرفهای من بخواید ایراد بگیرید یا نقد کنید من رو.نقد از تیم صحبح هست اما کوبیدن بالاترین مقام اداره تیم در زمین چمن یه چیز دیگه ایجاد تفرقه بین هواداران یه چیز دیگست توهین یه چیز دیگست کورکورانه حرف زدن یه چیز دیگست شما هرچیزی رو مساوی با نقد میدونید.بله من تکرار میکنم حرفمو من اصلا بحثم شکست در مقابل آرسنال نیست چون معتقدم پیش میاد مگه همون زمونی که ۸-۲ ارسنال رو زدیم آرسنال نابود شد؟مگه فرگوسن کبیر انتظار داشت تو هربازی آرسنال رو ۸ تایی کنه؟مرد مومن اتفاق اتفاق هست اگه همین ۲ تیم تو ۱ هفته ۴ بار باهم بازی کنن همون تیمی که ۳-۰ باخت فرداش همونجا اگه بازی میکرد ممکن بود ۳-۰ ببره یا ۵-۰ ببازه توی زمین گاهی اتفاقاتی میفته که فابل محاسبه نیست و تیم بزرگی که تو ۲۰ دقیقه به اون شکل عقب میفته زیر فشار و جو عجیبی قرار میگیره بخصوص که تو لندن هم بود بازی از نظر شماست که تیم...
درکل من کاری ندارم شما و امسال شما چی میگید اصلا هم برام اهمیت نداره برای من چندچیز مهمه و در غیر اینصورت به کوبیدن شما تا نقد صحیح ادامه میدم:

۱-انتقاد بکنید اما در شرایط درست انتقاد
۲-کوبیدن ممنوع
۳-توهین به کادرفنی ممنوع(اینجا مگه چاله میدونه؟هواداران یونایتد هرکدوم برا خودشون انالیزور هستن خود شماها بحث قنی هاتون واقعا حرفه ای هست چرا میاید به کادرفنی توهین میکنید؟)
۴-رئیس چه بخواید چه نخواید از خاندان خود شما و من همه رو باهم جمع ببندن علم و سواد و سخصیت فوتبالیش بزرگتر از جمع خاندان ماست

نکته مهم: نقد بکنید بزارید من هم بهتون اضافه بشم حسابی تیم رو به چالش بکشیم.اما توهین بکنید بزارید منم بیام حسابی از خجالت هم دربیایم.
ضمنا خداروشاکر هستم جز قدیمی های فسیل شده سایت هستم و قبل اینکه شما پاتونو تو پی تی بزنید من اینجا بودم پس حرفهای اولیه شما جکی برام بود که منو خلی خوب خندوند

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بایرن هم به آرسنال باخت....
ولی اگه ۱۰ دقیقه از بازی رو دیده باشید فرق این دو تا مربی و تیم رو راحت میبینید!
بازی دیشب راحت یکی از بهترین بازی های فصل بود تا اینجا، همین بایرن هم با این که باخت ۷۰٪ بازی هالی بازی میکرد و نتیجه این بازی رو شانس و دروازه بانا رقم زدن، چون هر دو تا تیم عالی بودن.
نه مثل تاکتیک آقای ون حال که تو ۱۰ دقیقه چنان بلایی سرش اومد که ۱۱۰٪ هم تا آخر بازی مالکیت میداشت هیچ کاری نمیتونست بکنه!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فوتبال غیر قابل پیشبینیه و این باعث زیباییش میشه، ولی باخت بایرن جلو آرسنال به هیییچ وجه قابل قیاس با بازی ما با آرسنا نیست، این یه بازی زیبا، تماشاگرپسند و تاکتیکی از هر دو طرف بود که رو یه اشتباه (نویر، با اینکه چندتا سیو عالی داشت) ورق به نفع آرسنال برگشت.
این بازی بایرن با بازی رقت انگیز و کند تیم ون حال به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
اتفاقا تو بازی ما با ارسنال هم مالکیت توپ دست ما بود بایرن یه تک به تک داشت چک گرفت ما هم یه دونه داشتیم چک گرفت حملات زهر دار بایرن زیاد نبود ما هم همین طور بودیم حالا امار دقیق بازی رو ندیدم ولی فکر نکنم از نظر اماری بایرن نسبت به ارسنال برتری محسوس داشته باشه ما فقط 15 دقیقه بد بودیم و سوراخمون کردن. بضاعت ما رو هم با بایرن مقایسه نمی شه کرد واقعا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مقایسه کردن بازی دیشب با بازی منچستر و آرسنال اونقدر خنده دار هستش که ممکن هستش به سکته ختم بشه...
بازی که این همه موقعیت درست شد توش و پیتر چک و نویر نتیجه بازی رو مشخص کردن، در بازی که بایرن در حدود 73 درصد مالکیت توپ رو در اختیار داشت و حدودا 3.5 برابر پاس صحیح داشته، و آرسنال بر روی اشتباه نویر به گل رسید...
اینکه آرسنال تو خونه خودش 90 دقیقه زیر فشار باشه و فقط به فکر ضدحمله باشه، مقایسه اون با بازی که روبروی ما کرد، از گریه هم گذشته...
اما قضیه این هستش که ونگر یه بار دیگه ثابت کرد که مالکیت و شونصدتا پاس بی هدف(بایرن پاس بی هدف نمیداد) هیچ اهمیتی تو فوتبال نداره...
خوب خبر خوب این هستش که قرار هستش دیپای و بلیند امشب فیکس بازی کنن...
یه سوال؟
کی گفته که ما نباید خودمون رو از نظر پتانسیل بازیکن با بایرن مقایسه کنیم؟؟؟
به نظرتون هررا یا ماتا بزرگتر و بهتر هستن یا تیاگو؟؟
برنات بهتره یا شاو یا روخو؟؟
دخیا هم که مشخص هستش...
بواتنگ بهتره یا جونز یا اسمالینگ؟؟؟
هافبکهای دفاعیشون شاید بهتر از هافبک های ما باشن(البته باز هم من در یه حد میبینمشون)
البته مهاجمهاشون بهتر از مهاجم بی انگیزه ما هستن...

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اینو دیگه ندیده بودیم که از برد یه تیم دیگه برای دفاع از فن خال استفاده کنن!
آرسنالی که بایرن رو برد دو بازی قبلش رو در مقابل تیمهای نه چندان قوی باخته بود برد اونا هم 3 امتیاز داشت برد بایرن هم 3 امتیاز
اینکه یه تیم هر از چند گاهی یه تیم قوی رو ببره نشانه ی کیفیت و بزرگیش نیست یه تیم بزرگ باید اکثر بازیهاش قوی و ضعیف رو در یک روند کم نوسان ببره
آرسنال حتی بازی بزرگشت هم بایرن رو ببره باز بره به دیناموزاگرب ببازه که فایده ای نداره یه همچین مشکلاتی رو تیم فن خال هم تا اینجا که ازش دیدیم داره یه تیم بی ثبات که اگه امروز سیتی رو ببره هیچ تضمینی نیست بازی بعدش رو مقابل نوریچ با یه بازی افتضاح نبازه یعنی همیشه یک سطح پایین تر از تیمهاییه که شخصیت قهرمانی دارن
فصل پیش هم با برد پیاپی تیمهایی مثل تاتنهام و سیتی کم امیدوارمون نکرده بود (حداقل خودم) که باز در ادامه با افتضاحاتش هممون رو قهوه ای کرد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
راستی می دونستید تا دیشب و کلین شیت پنجاه و یکم کاسیاس رکورد کلین شیت در لیگ قهرمانان با 50 کلین شیت دست یه منچستری "ادوین فن درسار" بوده؟؟! بسیار بالاتر از دروازه بانانی مثل کان با 33 و بوفون با 37 کلین شیت .... حداقل من که نمی دونستم!
ببینید یه زمان تو اروپا چکار می کردیم الان به چه وضعی افتادیم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من هم شما در جایگاهی نمیبینم که به حرفهای من بخواید ایراد بگیرید یا نقد کنید من رو.نقد از تیم صحبح هست اما کوبیدن بالاترین مقام اداره تیم در زمین چمن یه چیز دیگه ایجاد تفرقه بین هواداران یه چیز دیگست توهین یه چیز دیگست کورکورانه حرف زدن یه چیز دیگست شما هرچیزی رو مساوی با نقد میدونید.بله من تکرار میکنم حرفمو من اصلا بحثم شکست در مقابل آرسنال نیست چون معتقدم پیش میاد مگه همون زمونی که ۸-۲ ارسنال رو زدیم آرسنال نابود شد؟مگه فرگوسن کبیر انتظار داشت تو هربازی آرسنال رو ۸ تایی کنه؟مرد مومن اتفاق اتفاق هست اگه همین ۲ تیم تو ۱ هفته ۴ بار باهم بازی کنن همون تیمی که ۳-۰ باخت فرداش همونجا اگه بازی میکرد ممکن بود ۳-۰ ببره یا ۵-۰ ببازه توی زمین گاهی اتفاقاتی میفته که فابل محاسبه نیست و تیم بزرگی که تو ۲۰ دقیقه به اون شکل عقب میفته زیر فشار و جو عجیبی قرار میگیره بخصوص که تو لندن هم بود بازی از نظر شماست که تیم...
درکل من کاری ندارم شما و امسال شما چی میگید اصلا هم برام اهمیت نداره برای من چندچیز مهمه و در غیر اینصورت به کوبیدن شما تا نقد صحیح ادامه میدم:

۱-انتقاد بکنید اما در شرایط درست انتقاد
۲-کوبیدن ممنوع
۳-توهین به کادرفنی ممنوع(اینجا مگه چاله میدونه؟هواداران یونایتد هرکدوم برا خودشون انالیزور هستن خود شماها بحث قنی هاتون واقعا حرفه ای هست چرا میاید به کادرفنی توهین میکنید؟)
۴-رئیس چه بخواید چه نخواید از خاندان خود شما و من همه رو باهم جمع ببندن علم و سواد و سخصیت فوتبالیش بزرگتر از جمع خاندان ماست

نکته مهم: نقد بکنید بزارید من هم بهتون اضافه بشم حسابی تیم رو به چالش بکشیم.اما توهین بکنید بزارید منم بیام حسابی از خجالت هم دربیایم.
ضمنا خداروشاکر هستم جز قدیمی های فسیل شده سایت هستم و قبل اینکه شما پاتونو تو پی تی بزنید من اینجا بودم پس حرفهای اولیه شما جکی برام بود که منو خلی خوب خندوند
واقعا متاسفم برای یک نفری مثل تو که آنقدر دگم و غیر قابل انعطافه شما وسیله ***** دستت نیست مگرنه سرکوبم میکردی اگر زورش رو داشتی اینجا یک سایت تخصصی فوبتال نیست که فقط توش نقدهای تحصصی بخونیم یک کلوپ هوادارانه که هوادارها میان دور هم حرفهاشون رو میزنن حالا یکی پیدا بشه بگه توهین چیه این رو دیگه نمیفهمم اینجا یک سایت فارسیه که اصلا نه به تیم چیزی اضافه میکنه نه کم هر حرفی هم زده میشه همین جا تموم میشه و هیچ بازتابی نداره اگر من بیام هر کدوم از بازیکنهای تیم رو حتی ببندم به فحش نه تاثیری در روحیه اون داره نه هیچی دیگه تازه توی جاهای انگلیسی زبان مثل ردکافی حرف های خیلی بدتر از این چیزهایی که دوستان اینجا میگن زده میشه ولی کسی براشون شمشیر نمیکشه ....خوب البته شما دیکتاتور کوچولوی درونتون میخواد توی یک انجمن و یک تاپیک دوزاری قدرت نمایی کنه و خودارضایی ذهنی کنید که آدم های اینجا یک مشت احمق هستن که هیچی نمیفهمن و فقط من نقد فنی بلدم من اگر میام اینجا واسه سرگرمیه و نه هیچ چیز دیگه مگرنه این سایت و کل تعلقاتش بگیر مال تو...
دلیلی نمیبینم این بحث رو ادامه بدم بخاطر اینکه شما اگر ادعا میکنید قدیمی هستید با آیدی اصلیتون تشریف بیارید که اصلا ببینیم کی هستین شما من که از سال ۲۰۰۲ اینجا بودم و هنوزم هستم شما اول بیا ببینیم کی هستی بعد راجبش حرف میزنیم.....خوش گذشت....

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
واقعا متاسفم برای یک نفری مثل تو که آنقدر دگم و غیر قابل انعطافه شما وسیله ***** دستت نیست مگرنه سرکوبم میکردی اگر زورش رو داشتی دلیلی نمیبینم این بحث رو ادامه بدم بخاطر اینکه شما اگر ادعا میکنید قدیمی هستید با آیدی اصلیتون تشریف بیارید که اصلا ببینیم کی هستین شما من که از سال ۲۰۰۲ اینجا بودم و هنوزم هستم شما اول بیا ببینیم کی هستی بعد راجبش حرف میزنیم.....خوش گذشت....
من برای شخق شما و.فرهنگتون و نحوه قحبتتون متاسفم.داروغه نیستید که نیاز باشه ج شمارو بدم عددی هم نمیبینمتون که بخواید منو سوال جواب کنید در مورد حرف چرندتون ج دادم از شما قدیمی تر هستم تو این انجمن و حتما دلیلی داره با یه یوزر دیگه هستم و اهمیتی به .. شرای شما نمیدم و بحث با انسان رو ادامه میدم اما این بحث به دلایل معلوم ادامه نمیدم

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
پست بالا رو ادیت کردم چون کامل ننوشته بودم دوباره بخونش ....در کل میتونی ببینی که کی داره داروغه بازی در میاره من کی اومدم بگم فلان چیز ممنوع فلان چیز آزاد این شمایی که داری داروغه بازی در میاری...در مورد قدیمی بودن هم خوش به حالت که از من قدیمیتری قبل ۲--۲ تو وبلاگ احسان عضو بودی حتمی...بگیر نوبل پی تی مال تو...

بالا