امیدوارم به خودش بیاد. من خیلی روش حساب میکنم و فکر میکنم میتونه آیندهء درخشانی داشته باشه. امیدوارم.فن خال به دیپای هشدار جدی داده که باید فلسفه تیمو قبول کنه و خودشو باهاش وفق بده وگرنه مثل فالکائو و دی ماریا از تیم کنار گذاشته میشه
گری نویل و گیگزی هم به بی خانمانا اجازه دادن تا اخر زمستون توی یه قسمت از هتلشون بمونن
@Noel Gallagher
قضیه هتل چیه افشین؟
خیلی کار جالبیه اگه کرده باشن، واقعا تو سرمای زمستون یکی دلم واسه گربه ها میسوزه یکی واسه کارتن خوابا
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
امیدوارم به خودش بیاد. من خیلی روش حساب میکنم و فکر میکنم میتونه آیندهء درخشانی داشته باشه. امیدوارم.
مگه گیگزی و نویل هتل دارند؟
خوب خداروشکر همه چی حل شد دوستان خیالتون راحت بایرنم به آرسنال باخت دیگه از امروز فقط از رییس اقا فرزین یا رییس منچستر حمایت کنید و ساکت باشید و ونگال و فقط بادشو بیشتر کنید!!!
پس هر تیمی جلوی آرسنال باخته خیالش راحت دیگه بایرنم باخت... به شخصه شما رو در جایگاهی نمیبینم که بیاید بگید دوستان چی بگن چی نگن همونجور که شما حق دارید به ونگال بگید رییس مثلا میلاد هم حق داره حرفش و بزنه اگر غیر منطقی حرفهای بچه ها فکر کنم امکان ایگنور اینجا باشه شما میتونی کاربرهایی که دوست ندارید رو ایگنور کنید.....این طرز برخورد که حالا چون بایرن هم باخته پس ما بریم سریع بقیه رو ***** کنیم رو نمیفهمم اصلا شما فکر کن ما داریم اینجا چرت میگیم خوب نخون...
واقعا متاسفم برای یک نفری مثل تو که آنقدر دگم و غیر قابل انعطافه شما وسیله ***** دستت نیست مگرنه سرکوبم میکردی اگر زورش رو داشتی اینجا یک سایت تخصصی فوبتال نیست که فقط توش نقدهای تحصصی بخونیم یک کلوپ هوادارانه که هوادارها میان دور هم حرفهاشون رو میزنن حالا یکی پیدا بشه بگه توهین چیه این رو دیگه نمیفهمم اینجا یک سایت فارسیه که اصلا نه به تیم چیزی اضافه میکنه نه کم هر حرفی هم زده میشه همین جا تموم میشه و هیچ بازتابی نداره اگر من بیام هر کدوم از بازیکنهای تیم رو حتی ببندم به فحش نه تاثیری در روحیه اون داره نه هیچی دیگه تازه توی جاهای انگلیسی زبان مثل ردکافی حرف های خیلی بدتر از این چیزهایی که دوستان اینجا میگن زده میشه ولی کسی براشون شمشیر نمیکشه ....خوب البته شما دیکتاتور کوچولوی درونتون میخواد توی یک انجمن و یک تاپیک دوزاری قدرت نمایی کنه و خودارضایی ذهنی کنید که آدم های اینجا یک مشت احمق هستن که هیچی نمیفهمن و فقط من نقد فنی بلدم من اگر میام اینجا واسه سرگرمیه و نه هیچ چیز دیگه مگرنه این سایت و کل تعلقاتش بگیر مال تو...من هم شما در جایگاهی نمیبینم که به حرفهای من بخواید ایراد بگیرید یا نقد کنید من رو.نقد از تیم صحبح هست اما کوبیدن بالاترین مقام اداره تیم در زمین چمن یه چیز دیگه ایجاد تفرقه بین هواداران یه چیز دیگست توهین یه چیز دیگست کورکورانه حرف زدن یه چیز دیگست شما هرچیزی رو مساوی با نقد میدونید.بله من تکرار میکنم حرفمو من اصلا بحثم شکست در مقابل آرسنال نیست چون معتقدم پیش میاد مگه همون زمونی که ۸-۲ ارسنال رو زدیم آرسنال نابود شد؟مگه فرگوسن کبیر انتظار داشت تو هربازی آرسنال رو ۸ تایی کنه؟مرد مومن اتفاق اتفاق هست اگه همین ۲ تیم تو ۱ هفته ۴ بار باهم بازی کنن همون تیمی که ۳-۰ باخت فرداش همونجا اگه بازی میکرد ممکن بود ۳-۰ ببره یا ۵-۰ ببازه توی زمین گاهی اتفاقاتی میفته که فابل محاسبه نیست و تیم بزرگی که تو ۲۰ دقیقه به اون شکل عقب میفته زیر فشار و جو عجیبی قرار میگیره بخصوص که تو لندن هم بود بازی از نظر شماست که تیم...
درکل من کاری ندارم شما و امسال شما چی میگید اصلا هم برام اهمیت نداره برای من چندچیز مهمه و در غیر اینصورت به کوبیدن شما تا نقد صحیح ادامه میدم:
۱-انتقاد بکنید اما در شرایط درست انتقاد
۲-کوبیدن ممنوع
۳-توهین به کادرفنی ممنوع(اینجا مگه چاله میدونه؟هواداران یونایتد هرکدوم برا خودشون انالیزور هستن خود شماها بحث قنی هاتون واقعا حرفه ای هست چرا میاید به کادرفنی توهین میکنید؟)
۴-رئیس چه بخواید چه نخواید از خاندان خود شما و من همه رو باهم جمع ببندن علم و سواد و سخصیت فوتبالیش بزرگتر از جمع خاندان ماست
نکته مهم: نقد بکنید بزارید من هم بهتون اضافه بشم حسابی تیم رو به چالش بکشیم.اما توهین بکنید بزارید منم بیام حسابی از خجالت هم دربیایم.
ضمنا خداروشاکر هستم جز قدیمی های فسیل شده سایت هستم و قبل اینکه شما پاتونو تو پی تی بزنید من اینجا بودم پس حرفهای اولیه شما جکی برام بود که منو خلی خوب خندوند
من برای شخق شما و.فرهنگتون و نحوه قحبتتون متاسفم.داروغه نیستید که نیاز باشه ج شمارو بدم عددی هم نمیبینمتون که بخواید منو سوال جواب کنید در مورد حرف چرندتون ج دادم از شما قدیمی تر هستم تو این انجمن و حتما دلیلی داره با یه یوزر دیگه هستم و اهمیتی به .. شرای شما نمیدم و بحث با انسان رو ادامه میدم اما این بحث به دلایل معلوم ادامه نمیدمواقعا متاسفم برای یک نفری مثل تو که آنقدر دگم و غیر قابل انعطافه شما وسیله ***** دستت نیست مگرنه سرکوبم میکردی اگر زورش رو داشتی دلیلی نمیبینم این بحث رو ادامه بدم بخاطر اینکه شما اگر ادعا میکنید قدیمی هستید با آیدی اصلیتون تشریف بیارید که اصلا ببینیم کی هستین شما من که از سال ۲۰۰۲ اینجا بودم و هنوزم هستم شما اول بیا ببینیم کی هستی بعد راجبش حرف میزنیم.....خوش گذشت....