• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
رییس قبل بازی مصاحبه مرده گفته ماتا و دارمیان بازیکن های فیکس من هستن اما بهشون استراحت دادم تا از توانشون کاسته نشه

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
والله از نظر من بلیند از روخو هم کندتر هستش و خیلی بدتر از این میبود، اگه تو زمین بود...
دوستان ماتا کجاست؟؟؟ مرد؟؟؟
اتفاقا بلیند سمت چپ خوبه میلاد نه در حد شاو ولی خیلی خیلی بهتر از روخو هست

نمیدونم مصدومه یا باز قرعه افتاده به ماتای بدبخت تا بهش گیر بده؟
30 دقیقه بازی مزخرف و بی هدف!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی مسخرس!!!
کلا تو یک سوم اونا هیچی بازیکن نداریم! فقط تا قبل اونجا پاس پاس پاس!
باز خوبه رونی اینو زد شوت تو چارچوبمون یک شد!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رییس قبل بازی مصاحبه مرده گفته ماتا و دارمیان بازیکن های فیکس من هستن اما بهشون استراحت دادم تا از توانشون کاسته نشه

خنده دار هستش، یه چیزی اونور خنده دار... مگه بازی مهمتر از این بازی هم داره منچستر؟؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خنده دار هستش، یه چیزی اونور خنده دار... مگه بازی مهمتر از این بازی هم داره منچستر؟؟؟
اینجوری نگو دیگه میلاد تیم به این قدرتمندی نیاز نداره تیم اصلیشو بفرسته تو یه جام بی اهمیت مث لیگ قهرمانان که خود سرمربی هم هیچ امیدی بهش نداره :|
باید جلو استوک و کریستال پالاس با مالکیت ۸۶٪ توپ بازی رو ببره که بتونه پز فلسفش رو بده!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من که اگه دیدم 5 دقیقه اول نیمه دوم هم مثل الان و دقیقا مثل بازی با آیندوهوون بازی کردیم که میزنم شبکه 3 بشینم بازی رئال رو نگاه کنم که این تیم و این فوتبال حتی ارزش دیدن هم نداره...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
نیمه اول زسکا یک‌ بازی‌فیزیکی‌ کرد ولی ما برنامه چندانی نداشتیم بیشتر توپ رو به جناحین بردیم و سانترهای بی هدف و بی کیفیت ارسال شد...ممکنه‌ بتونیم نیمه دوم بازی رو‌ ببریم چون زسکا هم‌ پراشتباهه ولی خط دفاعی ما واقعا پراشتباه و شکننده‌است توپ به علت اینکه دفاع خطی بد کار میکنه‌ معمولا پشت دفاع به راحتی فرستاده میشه و اینکه من فکر میکنم‌ سیاست ونگال در نیمه دوم‌ اوردن فلینی و ادامه دادن به سانتر باشه‌ فقط قکر نکنم از سانترهای والنسیا چیزی در بیاد

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
دلیلش دربی بزرگ ماست که یکشنبه داریم و نباید توش امتیاز از دست بدیم چون بازی تو زمبن خودمونه وبسیار مهمتر از بازی زسکا...البته با ایتراحت دادن تو این مقطع منم تعجب کردم چون نیم فصل هم نرسیده مگه مربی بدنساز ما مرده که الان بازیکنامون احساس خستگی میکنن

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
اقا یه سوال واسه خنده...من تو pes بازی میکنم این سانترهای والنسیا درست میشینه رو سر مارسیال چرا تو فوتبال واقعی انقدر سانترهاش بده چشمشو میبنده فقط شوت میکنه سانتر نیست یه شوته مثلذاون شوتای سنگین عجیب کارلوس که مال کارلوس طوری میچرخید که یه اشاره به توپ میشد میرفت گل وهدفمند بود اما مال این بشر بی دقت فقط میزنه پشت توپ خخخ

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من باختن توی این بازی‌ خیلی‌ برای ما گرون تموم میشه چون ممکنه حتی نتونیم صعود کنیم اگر این‌ بازی‌ رو ببازیم درسته دو تا بازی برگشت تو‌ انگلیسه ولی روی کاغذ شانسمون کم میشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دلیلش دربی بزرگ ماست که یکشنبه داریم و نباید توش امتیاز از دست بدیم چون بازی تو زمبن خودمونه وبسیار مهمتر از بازی زسکا...البته با ایتراحت دادن تو این مقطع منم تعجب کردم چون نیم فصل هم نرسیده مگه مربی بدنساز ما مرده که الان بازیکنامون احساس خستگی میکنن

پس ما بازی با سیتی رو میبریم دیگه؟
خوب اگه بازی با سیتی رو هم ببریم، امکان قهرمانی صفر هستش تو PL از نظر من، ولی میخوام بدونم که بالا رفتن از گروه تو CL مهمتر هستش یا گرفتن سهمیه CL واسه فصل بعد؟؟؟

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
پس ما بازی با سیتی رو میبریم دیگه؟
خوب اگه بازی با سیتی رو هم ببریم، امکان قهرمانی صفر هستش تو PL از نظر من، ولی میخوام بدونم که بالا رفتن از گروه تو CL مهمتر هستش یا گرفتن سهمیه CL واسه فصل بعد؟؟؟
بازی قابل پیشبینی نبست اونم تو اون سطح وضمنا دربی .گرفتن سهمیه cl واسه دور بعد اهمیتش بیشتره.تو این گروه هم قطعا صعود میکنیم.بعیده امشب ببازیم.چون اعتقاد دارم جلو ایندهون روذاتفاق باختیم و وولفسبورگ میتونه با برد اونا جو رو برابرکنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اقا یه سوال واسه خنده...من تو pes بازی میکنم این سانترهای والنسیا درست میشینه رو سر مارسیال چرا تو فوتبال واقعی انقدر سانترهاش بده چشمشو میبنده فقط شوت میکنه سانتر نیست یه شوته مثلذاون شوتای سنگین عجیب کارلوس که مال کارلوس طوری میچرخید که یه اشاره به توپ میشد میرفت گل وهدفمند بود اما مال این بشر بی دقت فقط میزنه پشت توپ خخخ

آنلاین بازی میکردی؟؟
خوب دقت کن روبروت احتمالا تیم فن خال نبود؟؟؟
یوزر LVG ؟؟؟ شاید LVG911 یا علی اصغرLVG؟؟؟؟
فکر همین بازی هارو دیده که اینجوری مربیگری میکنه...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک دو دوتا چهارتای‌ منطقی میگه این بازی مهمتر از بازی سیتی هست البته از لحاظ حیثیتی سیتی‌رو ببریم خیلی خوبه ولی از لحاظ منطقی اگر بازی با سیتی رو‌ببازیم هم وقت برای جبران زیاده ولی اگر این‌ بازی‌ رو ببازیم خیلی بد میشه حیفه زسکا هم تیم سرحالی‌نیست و از این گروه بالا نریم افت داره اما امیدوارم که اینجوری نشه و حتی شده با سیستم سانتر و سر زدن علی اصغری‌ هم که شده ببریم

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
پشمک اومد بجای شواینی

بالا