اتفاقا بلیند سمت چپ خوبه میلاد نه در حد شاو ولی خیلی خیلی بهتر از روخو هستوالله از نظر من بلیند از روخو هم کندتر هستش و خیلی بدتر از این میبود، اگه تو زمین بود...
دوستان ماتا کجاست؟؟؟ مرد؟؟؟
It's called THE PHILOSOPHY,قابل پیش بینی , کند , بی هدف , آشفته , ناکارآمد .... موندم این دیگه چه جور فوتبالیه
خنده دار هستش، یه چیزی اونور خنده دار... مگه بازی مهمتر از این بازی هم داره منچستر؟؟؟رییس قبل بازی مصاحبه مرده گفته ماتا و دارمیان بازیکن های فیکس من هستن اما بهشون استراحت دادم تا از توانشون کاسته نشه
Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
اینجوری نگو دیگه میلاد تیم به این قدرتمندی نیاز نداره تیم اصلیشو بفرسته تو یه جام بی اهمیت مث لیگ قهرمانان که خود سرمربی هم هیچ امیدی بهش نداره :|خنده دار هستش، یه چیزی اونور خنده دار... مگه بازی مهمتر از این بازی هم داره منچستر؟؟؟
دلیلش دربی بزرگ ماست که یکشنبه داریم و نباید توش امتیاز از دست بدیم چون بازی تو زمبن خودمونه وبسیار مهمتر از بازی زسکا...البته با ایتراحت دادن تو این مقطع منم تعجب کردم چون نیم فصل هم نرسیده مگه مربی بدنساز ما مرده که الان بازیکنامون احساس خستگی میکننخنده دار هستش، یه چیزی اونور خنده دار... مگه بازی مهمتر از این بازی هم داره منچستر؟؟؟
پس ما بازی با سیتی رو میبریم دیگه؟دلیلش دربی بزرگ ماست که یکشنبه داریم و نباید توش امتیاز از دست بدیم چون بازی تو زمبن خودمونه وبسیار مهمتر از بازی زسکا...البته با ایتراحت دادن تو این مقطع منم تعجب کردم چون نیم فصل هم نرسیده مگه مربی بدنساز ما مرده که الان بازیکنامون احساس خستگی میکنن
بازی قابل پیشبینی نبست اونم تو اون سطح وضمنا دربی .گرفتن سهمیه cl واسه دور بعد اهمیتش بیشتره.تو این گروه هم قطعا صعود میکنیم.بعیده امشب ببازیم.چون اعتقاد دارم جلو ایندهون روذاتفاق باختیم و وولفسبورگ میتونه با برد اونا جو رو برابرکنهپس ما بازی با سیتی رو میبریم دیگه؟
خوب اگه بازی با سیتی رو هم ببریم، امکان قهرمانی صفر هستش تو PL از نظر من، ولی میخوام بدونم که بالا رفتن از گروه تو CL مهمتر هستش یا گرفتن سهمیه CL واسه فصل بعد؟؟؟
آنلاین بازی میکردی؟؟اقا یه سوال واسه خنده...من تو pes بازی میکنم این سانترهای والنسیا درست میشینه رو سر مارسیال چرا تو فوتبال واقعی انقدر سانترهاش بده چشمشو میبنده فقط شوت میکنه سانتر نیست یه شوته مثلذاون شوتای سنگین عجیب کارلوس که مال کارلوس طوری میچرخید که یه اشاره به توپ میشد میرفت گل وهدفمند بود اما مال این بشر بی دقت فقط میزنه پشت توپ خخخ