• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان بیخیال. آزادی بیان یعنی همین دیگه، هرکسی نظرش رو میگه، نقد میکنه، تعریف میکنه، میکوبه و ....
اتفاقا همین تفاوت در عقیده‌هاست که باعث جذابیت تاپیک و بحثهاش میشه و میشه کلی چیز یاد گرفت از هم. مگه هرچی من فکر میکنم درسته؟! مطمئنا جواب خیر هستش و از پستهای دوستان مخالف نظرات خودم میتونم به نادرستی بعضی از تفکراتم و یا حتی همش پی ببرم. لذا خواهشا نقد و بحث دوستانه رو شخصی نکنیم.
البته به عنوان یک کوچیکتر خواهش میکنم فقط توی نقدهامون از کلمات توهین آمیز استفاده نکنیم که با اینکار سوژه دست هیترزها بدیم و بعدا همین سوژه ها رو واسه کوبوندن خودمون و تیم مورد علاقمون بکار ببرن، فقط همین.
از همه دوستان گل یونایتدی تشکر میکنم که اینجا هستین و ما رو از پستهای زیباتون بهره‌مند میکنین. دم همتون گرم

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
دوستان بیخیال. آزادی بیان یعنی همین دیگه، هرکسی نظرش رو میگه، نقد میکنه، تعریف میکنه، میکوبه و ....
اتفاقا همین تفاوت در عقیده‌هاست که باعث جذابیت تاپیک و بحثهاش میشه و میشه کلی چیز یاد گرفت از هم. مگه هرچی من فکر میکنم درسته؟! مطمئنا جواب خیر هستش و از پستهای دوستان مخالف نظرات خودم میتونم به نادرستی بعضی از تفکراتم و یا حتی همش پی ببرم. لذا خواهشا نقد و بحث دوستانه رو شخصی نکنیم.
البته به عنوان یک کوچیکتر خواهش میکنم فقط توی نقدهامون از کلمات توهین آمیز استفاده نکنیم که با اینکار سوژه دست هیترزها بدیم و بعدا همین سوژه ها رو واسه کوبوندن خودمون و تیم مورد علاقمون بکار ببرن، فقط همین.
از همه دوستان گل یونایتدی تشکر میکنم که اینجا هستین و ما رو از پستهای زیباتون بهره‌مند میکنین. دم همتون گرم

دوست من نه تنها به خودمون حرف من این بوده انقدر نام باشگاه ما بزرگ هست که حمله به کادر و تیم از سوی خودمون یه توهین به تیم هست انقدر رو تیم تعصب دارم که توهین ها رو نپذیرم و بر علیهش بکوبم به طرف بعضیا اینجارو با چال و ... اشتباه گرفت حرفهای بعضیا نقد نیست حرف های لات بازیه و اراجیف.نقد اگه باشه من هم استقبال میکنم و خوشم میاد اما فقط ۲ نفر هستن که اینجا علاقه خاصی به ... گویی دارن

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
بگذریم رئیس ترکیب تیم رو بیرون داده با تغییرات زیاد نسبت به بازی لیگ ما که مشخصه اتفاقات زیادی تو تمرینها افتاده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ترکیب رو دوست میدارم.
ببینیم لینگارد چقد استفاده میکنه از همچین فرصتی

زوج اسمالینگ و جونز هم که زوج مورد علاقه کنه [emoji14]
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چرا هیچکس نیست؟!
سرعت پاسکاریمون به نسبت بیشتر شده که خوبه.
ولی فعلا خطری رو ایجاد نکردیم.
یه نکته هم اینکه مارسیال همه ور ول میچرخه و مهاجم نوک نیست :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
چرا هیچکس نیست؟!
سرعت پاسکاریمون به نسبت بیشتر شده که خوبه.
ولی فعلا خطری رو ایجاد نکردیم.
یه نکته هم اینکه مارسیال همه ور ول میچرخه و مهاجم نوک نیست :D

من هستم فقط الان دارم فکر میکنم اینا قبل بازی چه وودکایی زدن که انقدر منگ میزنن!

12 دقیقه گذشته چهار تا پاس سالم نتونستن به هم بدن!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دخیا که کاری رو باید میکرد، انجام داد ولی باز هم دفاع ها ...
جای شاو خییییلی خالیه!
۲ تا حمله از سمت چپ کردن جفتشم رسید به دروازه؛ تو هیچ کدومم روخو نبود اصن!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
جای شاو خییییلی خالیه!
۲ تا حمله از سمت چپ کردن جفتشم رسید به دروازه؛ تو هیچ کدومم روخو نبود اصن!

روخو اصلا استایلش به مدافع کناری نمیخوره من نمیدونم این یارو چرا اینطوری میکنه .بابا خب اون بلیند مادر مرده رو بذار تو پست تخصصی خودش بازی کنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
روخو اصلا استایلش به مدافع کناری نمیخوره من نمیدونم این یارو چرا اینطوری میکنه .بابا خب اون بلیند مادر مرده رو بذار تو پست تخصصی خودش بازی کنه
والله از نظر من بلیند از روخو هم کندتر هستش و خیلی بدتر از این میبود، اگه تو زمین بود...
دوستان ماتا کجاست؟؟؟ مرد؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شانس اوردیم که والنسیا اومد با سرعت خوبش توپ رو جمع کرد...
این تیما جلو که میوفتن بدجور روحیه و انگیزه میگیرن...
باید حرفه ای بازی کنیم...

بالا