• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فنخال رییس حال حاظر تیم هست شما هم ازادید هرطور که میخواید ایشون رو خطاب کنید البته توهین به هر شخصی خلاف هست

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
خلاف کجا؟
شما دارید میگید که دوستش دارید و بهمین دلیل اینجوری صداش میکنید، پس بنده که متنفر هستم ازش، یه شکل دیگه ای صداش میکنم...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خلاف کجا؟
شما دارید میگید که دوستش دارید و بهمین دلیل اینجوری صداش میکنید، پس بنده که متنفر هستم ازش، یه شکل دیگه ای صداش میکنم...
توهین خلاف قوانین انجمن هست ضمن رعایت قانون هرطور که میخواید صدا کنید کسی ازادیتون رو.نگرفته

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این مسلط ترین بازی ۲ فصل اخیرمون بوده...
البته اورتون هم خیلی بی زهر نشون میداد، البته شاید دلیلش دفاع خوب اسمالینگ و جونز بهمراه روخو بود، خط هافبک با اشنیدرلین خیلی دونده و درگیر بازی میکرد، شواینی هم حرفه ای خطا میکرد...
هررا چه تاثیری تو بازی تیم داشت...
باید پرسید که دلیل حضور بلیند بعنواون دفاع میانی چی بوده؟ و چرا دیپای بازی میکرده؟ در صورتیکه هررا نیمکت نشین بوده؟ همچنین میخوام بدونم که چرا روخو بازی نمیکرده و امثال دارمین و والنسیا میرفتن جای شاو بازی میکردن؟

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
درخت میخواست استارت بزنه!!!!
متوجه شد اشتباه کرده...
آره. اتفاقا میخواستم بنویسم بابا من که باهاتم ولی تو که نمیتونی استارت سی متری بزنی. بیخیال!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اخبار و شایعات و همچنین حرفای خود هررا که میخواد ترکیب اصلی اسپانیا بازی کنه و باید تو تیم منچستر فیکس باشه، فکر میکنم بزرگترین دلیل بازی کردنش بود، همچنین اخباری که از آمار و بازی افتضاح دیپای همه جا درج شده بود...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تبریک میگم
نیمه اول رو نتونستم ببینم ولی نیمه دوم تیم واقعا نسبت به بازی قبل تفاوت تاکتیکی داشت . به نظرم خیلی خوب بودیم با توجه به اینکه اورتون همیشه تو خونش خطرناکه اما خب همه میدونیم بعد یکی دو تا بازی فن خال دوباره گند میزنه به تیم (فقط امیدوارم این گند زدن جلو سیتی نباشه!)

متاسفانه چند تا موقعیت رو گل نکردن. دخیا یه سوپر سیو داشت. هررا هم با بازی خوبش یه تو دهنی محکم به فن خال زد دمش گرم

انتونی هم عالی بود. خوشحالم جونز به ترکیب برگشته و مجبور نیستیم بلیند رو تحمل کنیم. بازی ندادن به اون بچه سوسول مزخرف هم بهترین تصمیمی بود که فن خال تو این دو فصل گرفته!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ئررا که ترکونده، امیدوارم خیلی بیشتر از اینها بازی بهش برسه.
بازی نکردن ممفیس هم هیچی نداشت دل ما خنک شد :D
میلاد درباره خط دفاع فکر میکنم روخو این چند هفته شرایط بازی نداشت، جونز هم که تازه به شرایط بازی برگشته.
هرچند که هیچی از بازی ندیدم ولی خوشحالم که عملکرد اسمالینگ روز به روز منسجم تر میشه!
زوجش با عمو فیل عالیه [emoji14]
امیدوارم لوک هم خوب شه و یه خط دفاع سر حال و قوی داشته باشیم!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اورتون هم خیلی بی زهر نشون میداد، البته شاید دلیلش دفاع خوب اسمالینگ و جونز بهمراه روخو بود، خط هافبک با اشنیدرلین خیلی دونده و درگیر بازی میکرد، شواینی هم حرفه ای خطا میکرد...
خوب شد که خودت دلیلش رو نوشتی وگرنه می‌گفتم که مخالفتت با فنخال به کینه‌توزی تبدیل شده و دیگه قضاوتت از منطق خارج شده. خوب شد که اینطور نیست.
همونطور که نوشتی دفاع خیلی خوب بود. همهء تیم مشارکت کردند و اون چیزی که تو بازی‌هایی از تیم چند بار خیلی تو اعصابم میرفت همین بود که چرا بازیکن صاحب توپ رو تحت فشار نمی‌گذارند و بهش حمله نمی‌کنند. کاری که امروز خیلی خوب انجام شد.

فضاها رو هم طوری گرفته بودند که بازیکن، گزینهء پاس هم نداشت. دو تا سیو فوق العادهء دخیا روی حملهء تیمی رخ نداد بلکه از روی ضربه کاشته توپ رفت سمت دروازه که دخیا هم شاهکار کرد.

کلا همهء اون چیزهایی که صحبتش بود، برنامه تیمی، حرکات از جناحین، سانترهای هدفدار، پاس تو عمق همه‌اش انجام شد.
بچه‌ها این صفحه رصد میشه. لویی لویی تو فارسی بلد بودی و لو ندادی o_O

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک میگم
نیمه اول رو نتونستم ببینم ولی نیمه دوم تیم واقعا نسبت به بازی قبل تفاوت تاکتیکی داشت . به نظرم خیلی خوب بودیم با توجه به اینکه اورتون همیشه تو خونش خطرناکه اما خب همه میدونیم بعد یکی دو تا بازی فن خال دوباره گند میزنه به تیم (فقط امیدوارم این گند زدن جلو سیتی نباشه!)

متاسفانه چند تا موقعیت رو گل نکردن. دخیا یه سوپر سیو داشت. هررا هم با بازی خوبش یه تو دهنی محکم به فن خال زد دمش گرم

انتونی هم عالی بود. خوشحالم جونز به ترکیب برگشته و مجبور نیستیم بلیند رو تحمل کنیم. بازی ندادن به اون بچه سوسول مزخرف هم بهترین تصمیمی بود که فن خال تو این دو فصل گرفته!
واقعا!!!!
خدا کنه که بازی بعدی رو حداقل نبازیم...
چون میتونه باعث بشه که کمی از این روال 1 بازی برد، 1 بازی مساوی، 1 بازی باخت در بیایم...
شانس ما هم الان که سیتی بدون آگوئرو و سیلوا شده، 5تا به برنموث زده و استرلینگ و بونی شارژ شدن تو بازی...
عملا هم اگه آرسنال بازیش آخر شب رو ببره، جدول هیچ تغییری نمیکنه، ولی ما یه بازی سخت خارج از خونه رو بردیم...
خوب شد که خودت دلیلش رو نوشتی وگرنه می‌گفتم که مخالفتت با فنخال به کینه‌توزی تبدیل شده و دیگه قضاوتت از منطق خارج شده. خوب شد که اینطور نیست.
همونطور که نوشتی دفاع خیلی خوب بود. همهء تیم مشارکت کردند و اون چیزی که تو بازی‌هایی از تیم چند بار خیلی تو اعصابم میرفت همین بود که چرا بازیکن صاحب توپ رئ تحت فشار نمی‌گذارند و بهش حمله نمی‌کنند. کاری که امروز خیلی خوب انجام شد.

فضاها رو هم طوری گرفته بودند که بازیکن، گزینهء پاس هم نداشت. دو تا سیو فوق العادهء دخیا روی حملهء تیمی رخ نداد بلکه از روی ضربه کاشته توپ رفت سمت دروازه که دخیا هم شاهکار کرد.

کلا همهء اون چیزهایی که صحبتش بود، برنامه تیمی، حرکات از جناحین، سانترهای هدفدار، پاس تو عمق همه‌اش انجام شد.
بچه‌ها این صفحه رصد میشه. لویی لویی تو فارسی بلد بودی و لو ندادی o_O
:D:D:D
:general304::general304::general304:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
نمیدونم کدوم یک از دوستان بود که توضیح داده بود لقب "رئیس" در واقع ترجمهء Boss هست که بخاطر شرایط خاص مربیگری در انگلیس، به سرمربی‌ها گفته میشه. تا جایی که میدونم این لقب خاصی برای سر الکس نبود. برای همه سرمربی‌ها ازش استفاده میشه.

فنخال هم سرمربیه و بنابراین میشه بهش گفت "رئیس". مگر اینکه بگیم اصلا "سرمربی" هم نباید بهش بگیم. مثلا بجای همهء اینها بگیم "اون" یا بگیم "مرتیکه". یک کم گنگ میشه نه؟

حالا میلادجان اگر کاربرد رئیس توسط آقا فرزاد (که اصلا شیطنتی تو کارش نیست:p) خیلی میره تو اعصابت پیشنهاد بدیم این لقب رو (مثل پیرهن) بازنشسته کنن:D.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نمیدونم کدوم یک از دوستان بود که توضیح داده بود لقب "رئیس" در واقع ترجمهء Boss هست که بخاطر شرایط خاص مربیگری در انگلیس، به سرمربی‌ها گفته میشه. تا جایی که میدونم این لقب خاصی برای سر الکس نبود. برای همه سرمربی‌ها ازش استفاده میشه.

فنخال هم سرمربیه و بنابراین میشه بهش گفت "رئیس". مگر اینکه بگیم اصلا "سرمربی" هم نباید بهش بگیم. مثلا بجای همهء اینها بگیم "اون" یا بگیم "مرتیکه". یک کم گنگ میشه نه؟

حالا میلادجان اگر کاربرد رئیس توسط آقا فرزاد (که اصلا شیطنتی تو کارش نیست[emoji14]) خیلی میره تو اعصابت پیشنهاد بدیم این لقب رو (مثل پیرهن) بازنشسته کنن:D.
آقا اجازه آقا اجازه من بودم [emoji14] :D
کلللی هم با معین زور زدیم ولی جا نیفتاد :D
البته منم بعدش دیگه خوشم نمیومد از ون حال تأکیدی نکردم [emoji14]

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

حالا میلادجان اگر کاربرد رئیس توسط آقا فرزاد (که اصلا شیطنتی تو کارش نیست[emoji14]) خیلی میره تو اعصابت پیشنهاد بدیم این لقب رو (مثل پیرهن) بازنشسته کنن:D.
علی خان، با این سبک صحبت کردن، نظر بنده عوض نمیشه...
حوصله ندارم ۵۰۰ صفحه بگردم که ثابت کنم دقیقا همین حرف رو زدم، ولی همون حرفی رو که اونجا زدم این بود و دوباره تکرار میکنم:
برای منچستری، رئیس یه معنای دیگه ای داره و ربطی به باشگاه ها و جاهای دیگه نداره...
اگه میخوای بپرسی که چرا بولد کردی و فونت درشت نوشتی؟ بزار خیلی جدی بگم که اصلا هم شوخی ندارم سر این قضیه...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
برد‌ رو تبریک‌ میگم‌ من از ونگال به شکل بالقوه‌ بدم میاد ولی اگر کسی میخواد رییس صداش کنه نظر خودشو داره نفر اول مملکت ما رو هم حضرت اقا صدا میکنن یک عده‌ ولی خوب ممکنه بعضی‌ها حال نکنند ولی نمیشه سانسورش کرد یا‌گفت که نگین

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خیلی خوشحالم که بامدیریت هوشمندانه رییس و استفاده هوشمندانه از پتانسیل نیمکتش تو این بازی به برد رسیدیم.با ارزوی موفقیت های بیشتر رییس تو تیم.ارزو میکنم شرایطشو جوری تنظیم کنه که تا چندسال رو نیمکتمون ریاست کنه

بالا