خلاف کجا؟فنخال رییس حال حاظر تیم هست شما هم ازادید هرطور که میخواید ایشون رو خطاب کنید البته توهین به هر شخصی خلاف هست
Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
توهین خلاف قوانین انجمن هست ضمن رعایت قانون هرطور که میخواید صدا کنید کسی ازادیتون رو.نگرفتهخلاف کجا؟
شما دارید میگید که دوستش دارید و بهمین دلیل اینجوری صداش میکنید، پس بنده که متنفر هستم ازش، یه شکل دیگه ای صداش میکنم...
توهین به دیگر اعضا، درسته...توهین خلاف قوانین انجمن هست ضمن رعایت قانون هرطور که میخواید صدا کنید کسی ازادیتون رو.نگرفته
Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
خیر توهین خلاف قوانین هستتوهین به دیگر اعضا، درسته...
آره. اتفاقا میخواستم بنویسم بابا من که باهاتم ولی تو که نمیتونی استارت سی متری بزنی. بیخیال!!درخت میخواست استارت بزنه!!!!
متوجه شد اشتباه کرده...
خوب شد که خودت دلیلش رو نوشتی وگرنه میگفتم که مخالفتت با فنخال به کینهتوزی تبدیل شده و دیگه قضاوتت از منطق خارج شده. خوب شد که اینطور نیست.اورتون هم خیلی بی زهر نشون میداد، البته شاید دلیلش دفاع خوب اسمالینگ و جونز بهمراه روخو بود، خط هافبک با اشنیدرلین خیلی دونده و درگیر بازی میکرد، شواینی هم حرفه ای خطا میکرد...
واقعا!!!!تبریک میگم
نیمه اول رو نتونستم ببینم ولی نیمه دوم تیم واقعا نسبت به بازی قبل تفاوت تاکتیکی داشت . به نظرم خیلی خوب بودیم با توجه به اینکه اورتون همیشه تو خونش خطرناکه اما خب همه میدونیم بعد یکی دو تا بازی فن خال دوباره گند میزنه به تیم (فقط امیدوارم این گند زدن جلو سیتی نباشه!)
متاسفانه چند تا موقعیت رو گل نکردن. دخیا یه سوپر سیو داشت. هررا هم با بازی خوبش یه تو دهنی محکم به فن خال زد دمش گرم
انتونی هم عالی بود. خوشحالم جونز به ترکیب برگشته و مجبور نیستیم بلیند رو تحمل کنیم. بازی ندادن به اون بچه سوسول مزخرف هم بهترین تصمیمی بود که فن خال تو این دو فصل گرفته!
خوب شد که خودت دلیلش رو نوشتی وگرنه میگفتم که مخالفتت با فنخال به کینهتوزی تبدیل شده و دیگه قضاوتت از منطق خارج شده. خوب شد که اینطور نیست.
همونطور که نوشتی دفاع خیلی خوب بود. همهء تیم مشارکت کردند و اون چیزی که تو بازیهایی از تیم چند بار خیلی تو اعصابم میرفت همین بود که چرا بازیکن صاحب توپ رئ تحت فشار نمیگذارند و بهش حمله نمیکنند. کاری که امروز خیلی خوب انجام شد.
فضاها رو هم طوری گرفته بودند که بازیکن، گزینهء پاس هم نداشت. دو تا سیو فوق العادهء دخیا روی حملهء تیمی رخ نداد بلکه از روی ضربه کاشته توپ رفت سمت دروازه که دخیا هم شاهکار کرد.
کلا همهء اون چیزهایی که صحبتش بود، برنامه تیمی، حرکات از جناحین، سانترهای هدفدار، پاس تو عمق همهاش انجام شد.
بچهها این صفحه رصد میشه. لویی لویی تو فارسی بلد بودی و لو ندادی![]()
آقا اجازه آقا اجازه من بودم [emoji14]نمیدونم کدوم یک از دوستان بود که توضیح داده بود لقب "رئیس" در واقع ترجمهء Boss هست که بخاطر شرایط خاص مربیگری در انگلیس، به سرمربیها گفته میشه. تا جایی که میدونم این لقب خاصی برای سر الکس نبود. برای همه سرمربیها ازش استفاده میشه.
فنخال هم سرمربیه و بنابراین میشه بهش گفت "رئیس". مگر اینکه بگیم اصلا "سرمربی" هم نباید بهش بگیم. مثلا بجای همهء اینها بگیم "اون" یا بگیم "مرتیکه". یک کم گنگ میشه نه؟
حالا میلادجان اگر کاربرد رئیس توسط آقا فرزاد (که اصلا شیطنتی تو کارش نیست[emoji14]) خیلی میره تو اعصابت پیشنهاد بدیم این لقب رو (مثل پیرهن) بازنشسته کنن.
علی خان، با این سبک صحبت کردن، نظر بنده عوض نمیشه...نمیدونم کدوم یک از دوستان بود که توضیح داده بود لقب "رئیس" در واقع ترجمهء Boss هست که بخاطر شرایط خاص مربیگری در انگلیس، به سرمربیها گفته میشه. تا جایی که میدونم این لقب خاصی برای سر الکس نبود. برای همه سرمربیها ازش استفاده میشه.
فنخال هم سرمربیه و بنابراین میشه بهش گفت "رئیس". مگر اینکه بگیم اصلا "سرمربی" هم نباید بهش بگیم. مثلا بجای همهء اینها بگیم "اون" یا بگیم "مرتیکه". یک کم گنگ میشه نه؟
حالا میلادجان اگر کاربرد رئیس توسط آقا فرزاد (که اصلا شیطنتی تو کارش نیست[emoji14]) خیلی میره تو اعصابت پیشنهاد بدیم این لقب رو (مثل پیرهن) بازنشسته کنن.