• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این فلیینی زبون نمیفهمه؟!
دفعه دومه سر هد زدن قاطی میکنه:D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این تیمه چقدر آشغال هستش و واقعا امتیاز از دست دادن جلوش یه فضاحت به تمام معنا هستش...
از اون تیم بلژیکی قویتر نیست...
واقعا تیم آشغال داره بازی میکنه...
من نمیدنم چرا این همه پاس بی معنی و بی دلیل و رو به عقب تو بازی میدیم ما!!!!!!!
شما نگاه کنید تو 10 دقیقه گذشته از نیمه نرفتیم جلو با پاس!!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رونی انقد بد شده و تو بازی بی نقشه که حتی کسی سرش غر هم نمیزنه :(

بخاطر سبک بازی مذخرف تیم هستش که رونی عملا از تیم حذف شده اصلان جان...
هی پاس، هی پاس، هی پاس بی دلیل، بی معتی، بی ارزش، و اصلا توپ به نزدیک محوطه جریمه حریف هم نمیرسه...
دقت نکردی که چرا هر مهاجمی به این تیم میاد از فوتبال محو میشه؟؟؟؟؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
این ممفیس گوشه زمین علف می کشه
به نظرم باید هر چه زود تر ردش کنیم بره تا نخورده تو سر قیمتش. سگ یانگ به این شرف داره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
انگار که تیم 6تا گل جلو هستش، از 10تا پاس 11تاش روبه عقب هستش...
شب خوش دوستان ما رفتیم بخوابیم، به این تیم هیچ امید که هیچ، هیچ جور معجزه ای هم نمیتونه این تیم رو نجات بده با این مربی...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جلوی یه تیم واقعا داغون نتونستیم ببریم!
همه دنبال صعود هستیم ولی تو مراحل بالاتر چه بلایی میخواد سر این تیم بیاد اودین میدونه...!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جلوی یه تیم واقعا داغون نتونستیم ببریم!
همه دنبال صعود هستیم ولی تو مراحل بالاتر چه بلایی میخواد سر این تیم بیاد اودین میدونه...!

هیچ!!!!
یه بازی دفاعی میکنیم، و اگه شانس بیاریم با اختلاف یکی دو گل حذف میشیم و آقای فن خنگ خال میان میگن که ما این دوره فقط برای تست اومده بودیم و میخواستیم فقط از گروهمون بیایم بالا!!!!!!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب بازی‌ مساوی شد در شبی که‌ بیشتر‌توپها پاس به عقب بود تیم نمیتونست به بازی سرعت لازم‌ رو بده پاسهای عرضی کوتاه که قرار هم نبود به جایی ختم بشه همونطور که پیش بینی میشد نیمه دوم فلینی به زمین اومد که درگیری در محوطه جریمه حریف‌بالا بره که هنگام سانتر از جناحین شانسمون بیشتر بشه دفاع در مواقعی بسیار کند بود و راحت جا میموند مدافعین کنارمیون نه خوب نفوذ میکنند و نه در فاز دفاع پوشش مناسبی میدند در مورد رونی یا هر بازیکن دیگری نظر دادن توی این بازی بی انصافیه در کل سطح بازی‌بسیار‌پایین بود زسکا که اصلا دو پاس پشت هم نمیتونست بده ماهم که پاسهامون بلندترینس طولش پنج متر هم به ندرت بود واقعا بازی در سطح لیگ اروپا نبود

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این ممفیس گوشه زمین علف می کشه
به نظرم باید هر چه زود تر ردش کنیم بره تا نخورده تو سر قیمتش. سگ یانگ به این شرف داره
امروز داشتم میخوندم یه هلندی (اسمشو یادم نیس تو گل نوشته بود) درباره ممفیس گفته بود یکی رو نیاز داره که کاملاً مث یه اسهول :D باهاش رفتار کنه :D
دقیقاً هم موافقم باهاش، ممفیس اصن بازیکن بدی نیست، زیادی مغروره، فک میکنه همین الان تو سطح جهانیه(که اصلاً نیست) ، و فوق العاده سبک زندگی مزحرفی داره،
اگه مربی بتونه جمعش کنه میتونه یه فوق ستاره بشه و اگرنه سرنوشتش مشخصه! شاید تو تیمای رده پایین لیگ بتونه بازی کنه یا یکم بچرخه تو اورپا آخرم برگرده هلند...
یادمون نره، زاها هم فوق العاده با استعداد بود...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من یه مدت حس میکردم همکارا (نمیدونم کی) پست هایی که در طول بازی ها میدیم تو تاپیک رو پاک میکنه :|
الان حواستون به تعداد پست ها و .. باشه شاید من قاطی کردم :D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
راستس‌ پشیمونم که کل کل کردم چون واقعا حرفی‌ نمونده و کسی که معتقده این تیم هیچ مشکلی نداره تکلیفش مشخصه....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
روزی که گذشت تولد ویدای دوست داشتنی هم بود...
نمانیا ویدیچ 34 ساله شد.
تولد مبارک مرد باغیرت
74o3_vidic.jpg

شب همگی به خیر.

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
تیم درخال بلوغ هست و این مسائل طبیعی هست.خیلی خوشحالم که فنخال اعلام کرد فلسفه من در این باشگاه نیاز به ۵تا ۶سال وقت هست که سعی میکنم تو باشگاه بمونم .من یه نفر به فنخال ایمان دارم و مطمئنم تیممونو میسازه و کاملا هم مشخصه برام.تیم هم شرایط خوبی داره بازی تو اون سرما قرار نبود بازی درسطح پرو باشه

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
مصاحبه بعد بازی رئیس با گاردین:

خبرنگار:به طور مختصر نظرتون رو درمورد بازی بگید؟
رئیس:درابتدای بازی حرکت احمقانه مارسیال برای ما گران تمام شد هرچند به عقیده من از روی نیمکت که نشسته بود قبل پنالتی افساید بود.برای ما این پنالتی یه بدشانسی بزرگ بود.ما کل بازی را دراختیار داشتیم و قدرت مطلق زمین بودیم اما متاسفانه شانس به سراغ ما نمی اید.چندتن از بازیکنانم نمایش بسیار ضعیفی داشتند که مطمئناً پس از برگشت با انها برخورد میکنم در وقت استراحت به شاگردانم گفتم بازی را سریعتر و از شوتهای راه دار استفاده کنند اما فلسفه من را انجام ندادند و‌وقتی بازیکنها دستورات را پیروی نمیکنند شما باید با انها برخورد کنید باید ببینم دلیل ان چه بوده تا مناسب با ان برایشان جریمه بنویسم.بعدش خندید
خبرنگار:به نظر کمی عصبی هستید درسته؟
رئیس:نباشم این حق من است بعد اینکه ۸ نفر دستورات من را اجرا نمیکنند من عصبی باشم .مارسیال خط کرد اما بعدش چه؟دخیا باید پنالتی را یه ضرب میگرفت من فکر میکنم دروازه بانان اکادمی هم توانایی گرفتن ان پنالتی را داشتند اما دخیا دیشب تمرکز لازم‌ را نداشت
خبرنگار:بعد از گل مساوی چرا تیم برای برد حرکت نکرد؟
رئیس:من دستور دادم اما اجرا نشد لطفا سوأل تکراری نپرسید
خبرنگار:ماتا و در خط دفاع دارمیان مصدوم هستند؟
رئیس:خیر توقع ندارید که بازیکن های مورد علاقه خود را در این سرما بی دلیل خسته کنم مساوی بد است اما نه خیلی بد و انها باید برای دربی امادگی کامل داشته باشند
خبرنگار:گفتید دربی ایا در ان بازی برنده میشوید؟
رئیس:مگه من پیشگو هستم اما برای برد بازی خواهیم کرد فلسفه من تملک توپ و میدان و بازی زیباست کاری به کار نتیجه ندارم شما در بازی امشب یه بازی ضعیف از بازیکنان دیدید که اخر هفته سورپرایز خواهید شد
خبرنگار:از دخیا امشب ناراضی بودید اما چند عکس العمل زیبا داست چرا؟
رئیس:زیبا؟مگر دخیا پول میگیرد که زیبا بازی کند؟دخیا هنوز فلسفه من را در روح خود هماهنگ نکرده او دلقک سیرک نیست باید توپ بگیرد نه زیبا بازی کند او پقتی خوب است که گل نخورد و ممکن است برای تنبیه روز یکشنبه در ترکیب تیم نباشد مگر اینکه درتمریم نظرم راجلب کند
خبرنگار:نظرتون راجب داوری؟
رئیس:درمورد داوری مربی های بیکلاس صحبت میکنند

بعدش هم باخنده خداحافظی کرد و‌رفت

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

Last edited:
بالا