• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی میشه این بابا اخر فصل بره.
واقعا این چه صحبتیه که کرده. مثلا میخواد فشار رو از روی تیم برداره. اما با یه حربه کلیشه شده. دائم از حریف تعریف کردن و تیم خودی رو تحقیر کردن.

حداقل اگه واقعا هم جلو سیتی ضعف داریم خوب بگو که سیتی بازی اسانی نخواهد داشت یا یونایتد کابوس سیتی خواهد بود. این چه مدله که میگه شانس سیتی بیشتره.
واقعا این مدل صحبتها به نظر من بیشتر تضعیف روحیه است.

حالا اگه ببازه هم میگه دیدید گفتم شانس سیتی بیشتره.
اگه اون بازی ضعیف جلو زسکا رو انجام بدن صد در صد باخت در انتظار تیم خواهد بود. سیتی زسکا نیست.

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
تولد ۳۰ سالگی کاپیتان محبوب ما مبارک

6ft6whlk02lf.jpg

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
در ادامه صحبت های دوستان خوبم:
مطمنا رئیس قصد برداشتن فشار رو از تیم داشته و حرفش صحیح هم بوده تو حرفش گفته ما از نظر گل زده و گل خورده و امتیاز شانس دوم بازی در دربی هستیم حرفی غیر این میزد من تعجب میگردم و گفت به همین دلیل من شانس اونا رو برای برد بیشتر میدونم اما ما تلاش میکنیم که برنده میشیم از دید من منطقی مسلط و هوشمندانه حرف زده و هم فشار رو از تیم برداشته هم طوری صحبت کرده که یه سری جو گیر نشن قرار ما بریم ۶ تایی کنم سیتیزن ها رو
اما درمورد کاپیتان عزیزمون باز تبریک میگم تولدشو امیدوارم سوپر گل خودشو به سیتیزن ها فردا تکرار کنه خواهش میکنم به یاد اون روز اگه دوستان ویدئو اون گل رو دارن برای تجدید خاطره قرار بدن
در مور موندن فنخال من امیدوارم و ارزومه فنخال با هرنتیچه ای تو تیم بمونه و از دید من درستش هم همینه اما نظرم اینه که تیم اگه قهرمان هم نشه دوم یا سوم میشه
درمورد خرید هم رئیس گفته من مثل تیم های دیگه نیست از دید من داشت ۲ بازیکن و ۳ دروازه بان کافیست و نیازی به خرید در زمستان نیست پس فکر نمیکنم خریدی داشته باشیم زمستان و تیم باید همینطوری جمع و جور بشه

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
رئیس اعلام کرد یانگ با اینکه برگشته اما فردا شرایط بازی رو نداره.
مهندس نیز اعلام کرده اگوئرو، سيلوا، نصري، كليچي و دلف مصدوم هستند و فردا تو لیست نیستند ولي كمپاني احتمالا به بازي خواهد رسيد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آرسنال هم به سختی اورتون رو 2-1 تو خونش برد، بازی خیلی قشنگی بود و یه عالمه موقعیت گل درست شد توش، با این حساب میشه گفت چون ما اورتون رو تو خونش با نتیجه 3-0 بردیم، ما از بایرن و آرسنال قویتر هستیم!!!!!!!:D:general304::general304::general304:
خوب همونطور که از یک ماه پیش مشخص شد، سیلوا و آگوئرو هم به بازی فردا نمیرسن، نبردن این تیم تو خونه خودمون واقعا فلاکت بار هستش...:general211::general211::general211:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شبکه سه فکر میکنم نشون میده.
قرار نیست مسابقه رو پخش کنند؟ جایی اعلام کرده؟
دیگه این بازی رو هم نخواد نشون بده که باید به فکر جمع کردن لالیگاسیما بیوفتن که...
تقریبا مهمترین بازی فصل هستش، با وضعیتی که چلسی و تاتنهام و سوتون دارن، خیلی چیزها تو این فصل تو این بازی مشخص میشه...

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
رئیس همین الان لیست ۱۸ مرد خودشو برای بازی فردا اعلام کرد:
De Gea, Romero, Darmian, Valencia, Smalling, Jones, Blind, Rojo, Bastian, Schneiderlin,Carrick, Fellaini, Herrera, Lingard, Mata, Memphis, Martial and Rooney

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
گویا شبکه سه بازیو نشون میده
چهارشنبه هم بازی با میدلزبرو رو نشون میدن

نمیدونم دقت کردید یا نه ولی اینا هر موقع بازی تیم رو نشون میدن ما تو اون بازی افتضاحیم!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گل یه خبر زده که خیلی جالب هستش، در مورد این که این گرونترین دربی منچستر هستش، و جالب هستش که یونایتد گرونتر هستش(بدون حصور آگوئرو و سیلوا و شاو بخاطر مصدومیت)
2130502.jpg
فن خنگ خال هم که ایراد گرفته از بازیکنها مثل همیشه و گفته که در یک سوم جلوی زمین سرعت و خلاقیت نداریم و به فکر خرید در زمستون هستیم!!!!!!!!!!
خوشم میاد حرف فقط میزنه، تا حالا عمل ندیدم ازش...
نمیدونم اگه این حرف درست بوده، چرا امثال فن پرسی و دیماریا از تیم رفتن که الان...
تعجب هستش واسم که کار مربی چی هستش؟؟؟ ترکیب رو می...رینه توش همیشه، اطرافیان تیم باید ترکیب رو بچینن، برنامه بازی هم که نداره تیم تو زمین، در حین بازی هم که یاد Vine و گلفش هستش، الان هم میگه خلاقیت و سرعت نداریم، پس این فن خنگ خال تو تمرینات چه کار میکنه با بازیکن ها؟؟؟ یه قل دو قل بازی میکنن یا منچ؟؟؟
گویا شبکه سه بازیو نشون میده
چهارشنبه هم بازی با میدلزبرو رو نشون میدن

نمیدونم دقت کردید یا نه ولی اینا هر موقع بازی تیم رو نشون میدن ما تو اون بازی افتضاحیم!!!!
چندتا بازی نرمال نه خوب داشتیم تو این دو سال؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من همون حسی رو دارم که قبل بازی با ارسنال هم داشتم. در خوشبینانه ترین حالت فکر میکنم مساوی کنیم.

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
حالا که دوستان دارن حس خودشون رو بیان میکنند نظر خودمم بگم. روی ۳ تا مورد خودم شرط بندی کردم

Win MANUTD --- 16$ * 2.65 = 42.4$
Draw --- 8$ * 3.11 = 24.88$
یعنی کلا رو این ۲ نتیجه ۲۴ دلار شرط بستم که اگه مساوی بشه پولم برمیگرده اما اگه تیم ببره ۴۲.۴ دلار میگیرم .اما روی جزيیات:
Over 1.5 = 30$ * 1.92 = 57.6$
Under 1.5 = 15$ * 1.99 = 29.85$

کلا به برد تو بازی خوشبین هستم و مطمپنم رئیس برنامه خاصی برای این بازی داره و من یه نفر اعتماد کامل دارم بهش

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خبر فوری:
رئیس ترکیب رو ارائه کرد:
دخیا تو دروازه وایمیسته
روخو-اسمالینگ-فیل جونز-اسمالینگ در دفاع ما خواهند بود
ماتا -هررا-اشنایدرلین-شواینی خط هافبک مارو تشکیل خواند داد
کاپتان و مارتیال هم در خط حمله

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
دوستانی که میتونن ببینن شبکه Canal +HD‌رو باز کنن .بازیکن ها و ريیس وارد استادیوم دارن میشن.

آپدیت۱:
مهندس همین الان با خنده وارد شدآرزو میکنم با اخم از ورزشگاه خارج بشه
آپدیت۲:
بازیکنها در حال گرم کردن داخل زمین هستند

Last edited:
بالا