• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه نتیجه عالی کسب کردیم تو این بازی و تونستیم سیتی پرقدرت رو تو خونه خودش با این همه مصدومی که داشتیم، در یک بازی فوق العاده متوقف کنیم...
تبریک به فن خال که تونست تیم سیتی رو متوقف کنه...
موندم وقتی سیتی بدون مصدوم تو بازی برگشت بازی کنه، چه بلایی سر این تیم میاد...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
نیمه اول دوطرف برابر بودن تو نیمه دوم قدرت مطلق زمین بودیم و ۲ موقعیت عالی رو داشتیم برای گلزنی که اولی به تیرک خورد و دومی رو جو هارت گرفت.از بازی من به شخصه راضی بودم و این تیم جای پیشرفت داره.ضمنا ۲ پنالتی رو نگرفتن برای ما

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
از حق نگذریم با همین بازی داغون هم حقمون برد بود

چرا اینا شوت زدن رو کامل ترک کردن؟چشون شده واقعا،رونی،هررا،شواینی،ماتا،مارسیال همه اینا بازیکنای شوت زن هستن و شوتای خوبی هم زدن قبلا،چرا اینجوری میکنن پس؟صددرصد دستور جناب سرمربی هست به نظرم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تا حالا انقدر نسبت به تیم سر خورده و ناامید نشده بودم
یه بازی بی جوون و بی کیفیت . مزخرف ترین دربی تاریخ
فن خال با تمام وجود ازت متنفرم . یه دلقک تو خالی که هیچی برای عرضه کردن نداره!

با بچه های تاپیک تیم می دادیم به این سیتی مفلوک 6 7 تا میزدیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی بد بود، ولی حقمون برد بود!
سیتی اصلا فوتبال بازی نکرد و این به نبود دو تا بازیکن ربطی نداره

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اصلان جان من 4-3 تا از بازیهای این فصل سیتی رو دیدم، تیمش خیلی بگیر نگیر داره و تو یه بازی میبینی که بازیشون میگره و همه عالی بازی میکنن و تو یه بازی به راحتی 4تا میخورن، عملکردشون تو CL هم همین رو میگه، شاید تو PL بهتر بوده باشن ولی فکر میکنم تنها دلیل بالا بودن ما و آرسنال و سیتی، ضعف تیمهای دیگه بوده، با یه نگاه کردن به عملکرد تیمها انگلیسی تو CL میشه تشخیص داد که واقعا انگلیسی ها خیلی ضعیف شدن، ولی اگه آگوئرو یا سیلوا بودن، این دفاع های ما به راحتی چندتا فرط داده بودن تو این بازی...
در حقیقت سیتی فقط اومده بود واسه مساوی که مساوی رو هم گرفت، جز اون ضربه لینگارد که با پاس خوب مارسیال اتفاق افتاد، هیچی نداشتیم تو این بازی...
مهدی جان اون حرکتی که میگی روی هررا اتفاق افتاد هم پنالتی نبود و دقیقا من رو یاد کاری که روبروی چلسی پارسال انجام داد انداخت، پاش رو تو پاهای دفاع حریف جا انداخت و خودش رو زد زمین...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان جان من 4-3 تا از بازیهای این فصل سیتی رو دیدم، تیمش خیلی بگیر نگیر داره و تو یه بازی میبینی که بازیشون میگره و همه عالی بازی میکنن و تو یه بازی به راحتی 4تا میخورن، ولی اگه آگوئرو یا سیلوا بودن، این دفاع های ما به راحتی چندتا فرط داده بودن تو این بازی...
در حقیقت سیتی فقط اومده بود واسه مساوی که مساوی رو هم گرفت، جز اون ضربه لینگارد که با پاس خوب مارسیال اتفاق افتاد، هیچی نداشتیم تو این بازی...
مهدی جان اون حرکتی که میگی روی هررا اتفاق افتاد هم پنالتی نبود و دقیقا من رو یاد کاری که روبروی چلسی پارسال انجام داد انداخت، پاش رو تو پاهای دفاع حریف جا انداخت و خودش رو زد زمین...
میلاد نیمه اول رو نمیدونم، ولی نیمه دوم اصن توپی نداشتن که بخوان برسونن به زمین ما و نیاز به خلاقیت باشه..
واقعاً خفشون کرده بودیم.
به نظرم توی فوتبال اما وو اگر وجود نداره،
پیگرینی مربی بهتری هست از ون حال.
سیتی تیم قوی تری داره تو اکثر پست ها
بازی های قبلیشون بهتر بودن
تیم ما بد بازی میکنه و بی هدف و بی تاکتیک
ولی تو این بازی با همه این اوصاف ما بهتر بودیم و حق ما 3 امتیاز بود!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد نیمه اول رو نمیدونم، ولی نیمه دوم اصن توپی نداشتن که بخوان برسونن به زمین ما و نیاز به خلاقیت باشه..
واقعاً خفشون کرده بودیم.
پست رو ادیت داشتم میکردم که ریپلای دادی، ولی در کل بحث من این هستش که در مقابل این تیم ضعیف سیتی، باز هم ما کاری نتونستیم بکنیم، ایجاد کردن فقط 1 یا 2 موقعیت روی دروازه همچین حریفی، واقعا گریه آور هستش...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
پست رو ادیت داشتم میکردم که ریپلای دادی، ولی در کل بحث من این هستش که در مقابل این تیم ضعیف سیتی، باز هم ما کاری نتونستیم بکنیم، ایجاد کردن فقط 1 یا 2 موقعیت روی دروازه همچین حریفی، واقعا گریه آور هستش...
that's no news! that's THE PHLOSOPHY :D
learn to deal with it or LVG will bench you too :D:D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
that's no news! that's THE PHLOSOPHY :D
learn to deal with it or LVG we'll bench you too :D:D:D
The only thing I'm hoping for is his sack AND SOON​
حالا بزار بیاد مصاحبش، ببینیم این دقعه به گردن کی و به چه چیزی ربطش داده...
زمین کج بود، من به بازیکنها گفتم این کارو بکنن، انجام ندادن...

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
واقعاً خفشون کرده بودیم.

این تیم گرون ترین ترکیب یونایتد رو داره اما دریغ از یه بازی روون و خلاقانه. ببخشید این طرف تر زد تو بودجه باشگاه تو این دو فصل. ستاره ها و تعویضی های خوب رو فروخت که مثلا ماتا رو بکشه بیرون بجاش لینگارد رو تو این بازی حساس بیاره تو زمین؟ نانی رو فروخت رفت دی ماریا و این بچه سوسول رو اورد انصافا بهتر از نانی عمل کردن؟
الان انتونی که سمت چپه رونی هم که پشت مهاجم و پست شماره 10 رو داره دقیقا کدوم خری اون جلو قراره توپ ها رو گل کنه؟ بازیکن توپو میبره کناره ها میبینه کسی نیست یه سر توپ میزنه بر میگرده عقب
دو فصل زمان کمیه که این دلقک نفهمیده تیمش تو چه پستایی بازیکن نیاز داره؟

روز شماری میکنم واسه بازی دوستانه یونیسف که قراره تو الدترافورد برگزار بشه (تیم دیوید و زیدان با مربیگری سر الکس و کارلتو) حداقل بعد از مدت ها میشه یه فوتبال واقعی رو بجای اشغال تو الدترافورد دید!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
روز شماری میکنم واسه بازی دوستانه یونیسف که قراره تو الدترافورد برگزار بشه (تیم دیوید و زیدان با مربیگری سر الکس و کارلتو) حداقل بعد از مدت ها میشه یه فوتبال واقعی رو بجای اشغال تو الدترافورد دید!
حتماً شبکه پخش بهم بده، یه ماهه منتظرم! دیدن فرگی روی نیمکت!
کولینااا!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
حتماً شبکه پخش بهم بده، یه ماهه منتظرم! دیدن فرگی روی نیمکت!
کولینااا!
:general601: دیدن بازی دوباره اسکولز و دیوید و مربیگری رئیس شاید باعث بشه حداقل بتونم تا اخر فصل این دلقک رو تحمل کنم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی جالبی نبود. از منچستر یونایتد انتظار بیشتری میرفت. کل بازی فقط 2 ضربه در چهارچوب ناامید کننده است

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی جالبی نبود. از منچستر یونایتد انتظار بیشتری میرفت. کل بازی فقط 2 ضربه در چهارچوب ناامید کننده است
1 ضربه در چهارچوب بوده مهرداد خان...
ضربه ای که به تیر خورده که درون چهارچوب حساب نمیشه!!!!:confused:
خوب این هم حرفای خنده دار فن خنگ خال:
Louis van Gaal says his philosophy is not to blame for Manchester United's lack of shots against rivals City on Sunday, and insists he DID encourage his players to shoot more at the half-time interval.
"I said at half-time that we can also shoot from outside the box, you don't have to wait for the 16-metre area," explained the Dutchman. "That was my remark also, I thought 'You can shoot, why don't you shoot?'"
"I have to talk every week about Rooney, why? Write it down, it's your opinion. I don't give any more answers about Wayne Rooney because I'm sick of it.
"We should have scored one of our three chances, although [Jesse] Lingard did very well and it wasn't easy for him. But it was so difficult with the way they played so organised and played on the counter-attack. It's just like the game against Moscow - they were also organised."​
خوب نمیدونم احتیاج به ترجمه هستش یا نه؟
ولی باز هم جوک گفته، من به بازیکنهام در نیمه بازی گفتم که چرا شوت نمیزنید و منتظر میمونید که به داخل 18 قدم برسید!!!!!!!!!
من نمیدونم که اگه من به یه بوکسر حرفه ای بگم تو باید قهرمان دو 100 متر باشی، آیا این اتفاق میوفته؟؟؟؟:general208::general211:
آیا نباید تیم برنامه ای برای ایجاد موقعیت شوت زنی داشته باشه یا آیا باید تو تمرینات این کار انجام شده باشه؟؟؟؟؟؟:general208::general208::general208:
مثل حرفای خنده دار دیگش که قبلا میگفته، من به بازیکنهام گفتم که باید سریع تر باشن!!!!!!!!:general208::general208::general208::general208::general208::general208:
ظاهرا خبرنگار هم ازش پرسیده که مشکل رونی بوده ولی جوابش این بوده که هر هفته باید این سوال رو از من بپرسی؟ و تقریبا پریده به خبرنگار...
بعد هم به داور پریده طبق روال همیشگی...

Last edited:
بالا