تنها غایبین اصلی سیتی آگوئرو و سیلوا بودن. نصری و دلف بازیکنان اصلیشون نبودن و اینو هممون میدونیم پس سیتی اینهمه غایب نداشت که دوستان میگن. البته تو کیفیت بالای سیلوا و آگوئرو شکی نیست. نیمه دوم بالای 70 درصد توپ دست ما بود و اگه کمی خوش شانس بودیم همون تنها موقعیتمون که لینگارد زد گل میشد. یکی از بزرگترین مشکلات تیم بنظر من افت فاحش رونی هست که عملا جای یک بازیکن رو پر میکنه و کار خاصی نمیکنه و امیدوارم مثل ممفیس واسه مدتی به نیمکت منتقل بشه و مارسیال بیاد پست مهاجم بازی کنه. پایینترین نمره بازی امروز بین بازیکنان یونایتد از سایت whoscore هم که طرفداری گذاشته واسه رونی بود.
یک بحثی که در این راستا مطرح میشه اینه که فن خال باعث افت رونی شده! ولی من موافق این موضوع نیستم و ضمنا هر بازیکنی از یونایتد رفته توی تیم جدیدش هم حرفی واسه گفتن نداشته پس این نشون میده دلیل افتشون اونجوری که گفته میشه 100% علتش فن خال هست! اینجوری نیست. ضمنا نباید پیشرفت چشمگیر یانگ و اسمالینگ رو فراموش کنیم.
من نمیگم تیم داره خیلی زیبا و جذاب بازی میکنه. منم موافقم که زیبا بازی نمیکنیم ولی اینکه همش تقصیر فن خال هستش رو نمیپذیرم و مثل گذشته ازش حمایت میکنم. ضمنا به نظر همه دوستان احترام میذارم و از بحثای فنی و نقدای منصفانتون هم استفاده میکنم و لذت میبرم.
پ.ن: بخاطر مشغله درسی نمیتونم توی تاپیک مثل گذشته حضور داشته باشم واسه همین از همه بزرگواران عذرخواهی میکنم ولی هروقت بتونم سر میزنم و پستاتون رو میخونیم.
به امید موفقیت یونایتد که آرزوی هممون هستش.
اصلا قبول ندارم معین جان...
نکنه از بازیکنهایی که جدا شدن، منظورت کلورلی و اوانز و اندرسون بوده باشه، فالکائو رو هم که خودش اورد و 21 میلیون خرج بیخود یه فصل گذاشت رو دستمون...
آمار دیماریا و فن پرسی کاملا خلاف این قضیه رو میگه، جالب شایعه خرید فن پرسی در ژانویه توسط بارسا هستش!!!!!
آمار دیماریا میگه که تو 4 بازی 2 گل زده و 3 پاس گل داده...
فن پرسی تو 11 بازی 5 گل زده واسه فنرباغچه...
بازی ضعیف تیم رو نمیشه به یه بازیکن ربط داد، مگه رونی همه بازیهای این فصل رو فیکس بازی کرده واسه ما؟؟ تقریبا یک سوم بازیهارو مصدوم بود و بازی نکرد، اگه اشتباه نکنم، تو بازیهایی که جلوی آیندهوون و سوانسی باختیم، مصدوم بود...
هر بازیکنی رو اوردیم جواب نداده، میخوام بدونم تا کی باید بازیکن بیاریم و جواب نده و همه چیز رو سر اون بازیکن خراب کنه این فن خنگ خال؟؟
من فکر نمیکنم که فن خال فقط باعث افت رونی شده، من میگم که باعث افت همه بازیکنها شده، حتی دخیا هم دیگه اون درخشش چند سال گذشته رو نداره و نمیتونه بازیهارو در بیاره، دیپای چه افتی داشته از اول فصل تا الان؟؟؟ بهترین بازیکن پارسال لیگ هلند بود؟ نه؟ بهترین گل زن هم بود؟
یانوزای وقتی مویس مربی بود چطور بازی میکرد و وقتی فن خال مربی شد چطور بازی میکرد؟ الان برو بازیهای یانوزای رو ببین تو دورتموند...
بخوام لیست کنم، خسته میشم از تایپ کردن دیگه، روخو چی بود و چی شد!!! شاو پارسال چه فصلی رو تجربه کرد؟
یازی یانگ در هنگام مربیگری مویس شاید خیلی ضعیف بود، ولی در هنگام مربیگری رئیس واقعی چطور بود؟؟؟ شاید بشه گفت که کمی احیا شد ولی باز هم امسال بازیش چنگی به دل نزد...
یعنی الان اسمالینگ خیلی مدافع تاپی هستش دیگه؟؟؟ پس چرا این همه حرص میخوریم از دست این بشر؟؟
فصل اول هررا و ماتا کجا و وضعیت الانشون کجا؟؟
فن پرسی و رونی هم به کنار...