• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من بازی رو تا دقیقه 75 دیدم حقیقتش رو بگم دقیقه 75 جلوی تلویزیون خوابم برد و تازه الان یک ده دقیقه است بیدار شدم لامصب اگر 10 تا قرص خواب میخوردم اینقدر خوب عمل نمیکرد که این بازی من رو به خواب برد تا جایی که بازی رو دیدم شبیه دربی های استقلال پرسپولیس بود و دو تا تیم هیچ حرفی برای گفتن نداشتند ما روی فشار تماشاچی ها یک لحاظات خوبی داشتیم ولی اونام ناچیز بود....من فکر میکنم سیتی توی زمین ما و با این همه غایب به چیزی که میخواست یعنی گرفتن امتیاز از این بازی رسید و ما از مجموع بازی آرسنال، اورتون و سیتی 4 امتیاز گرفتیم که خیلی هم بد نبوده از لحاظ نتیجه تا اینجای کار بد نبودیم ولی فوتبال خوبی خیلی ندیدیم....

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تنها غایبین اصلی سیتی آگوئرو و سیلوا بودن. نصری و دلف بازیکنان اصلیشون نبودن و اینو هممون میدونیم پس سیتی اینهمه غایب نداشت که دوستان میگن. البته تو کیفیت بالای سیلوا و آگوئرو شکی نیست. نیمه دوم بالای 70 درصد توپ دست ما بود و اگه کمی خوش شانس بودیم همون تنها موقعیتمون که لینگارد زد گل میشد. یکی از بزرگترین مشکلات تیم بنظر من افت فاحش رونی هست که عملا جای یک بازیکن رو پر میکنه و کار خاصی نمیکنه و امیدوارم مثل ممفیس واسه مدتی به نیمکت منتقل بشه و مارسیال بیاد پست مهاجم بازی کنه. پایینترین نمره بازی امروز بین بازیکنان یونایتد از سایت whoscore هم که طرفداری گذاشته واسه رونی بود.
یک بحثی که در این راستا مطرح میشه اینه که فن خال باعث افت رونی شده! ولی من موافق این موضوع نیستم و ضمنا هر بازیکنی از یونایتد رفته توی تیم جدیدش هم حرفی واسه گفتن نداشته پس این نشون میده دلیل افتشون اونجوری که گفته میشه 100% علتش فن خال هست! اینجوری نیست. ضمنا نباید پیشرفت چشمگیر یانگ و اسمالینگ رو فراموش کنیم.
من نمیگم تیم داره خیلی زیبا و جذاب بازی میکنه. منم موافقم که زیبا بازی نمیکنیم ولی اینکه همش تقصیر فن خال هستش رو نمیپذیرم و مثل گذشته ازش حمایت میکنم. ضمنا به نظر همه دوستان احترام میذارم و از بحثای فنی و نقدای منصفانتون هم استفاده میکنم و لذت میبرم.
پ.ن: بخاطر مشغله درسی نمیتونم توی تاپیک مثل گذشته حضور داشته باشم واسه همین از همه بزرگواران عذرخواهی میکنم ولی هروقت بتونم سر میزنم و پستاتون رو میخونیم.
به امید موفقیت یونایتد که آرزوی هممون هستش.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تنها غایبین اصلی سیتی آگوئرو و سیلوا بودن. نصری و دلف بازیکنان اصلیشون نبودن و اینو هممون میدونیم پس سیتی اینهمه غایب نداشت که دوستان میگن. البته تو کیفیت بالای سیلوا و آگوئرو شکی نیست. نیمه دوم بالای 70 درصد توپ دست ما بود و اگه کمی خوش شانس بودیم همون تنها موقعیتمون که لینگارد زد گل میشد. یکی از بزرگترین مشکلات تیم بنظر من افت فاحش رونی هست که عملا جای یک بازیکن رو پر میکنه و کار خاصی نمیکنه و امیدوارم مثل ممفیس واسه مدتی به نیمکت منتقل بشه و مارسیال بیاد پست مهاجم بازی کنه. پایینترین نمره بازی امروز بین بازیکنان یونایتد از سایت whoscore هم که طرفداری گذاشته واسه رونی بود.
یک بحثی که در این راستا مطرح میشه اینه که فن خال باعث افت رونی شده! ولی من موافق این موضوع نیستم و ضمنا هر بازیکنی از یونایتد رفته توی تیم جدیدش هم حرفی واسه گفتن نداشته پس این نشون میده دلیل افتشون اونجوری که گفته میشه 100% علتش فن خال هست! اینجوری نیست. ضمنا نباید پیشرفت چشمگیر یانگ و اسمالینگ رو فراموش کنیم.
من نمیگم تیم داره خیلی زیبا و جذاب بازی میکنه. منم موافقم که زیبا بازی نمیکنیم ولی اینکه همش تقصیر فن خال هستش رو نمیپذیرم و مثل گذشته ازش حمایت میکنم. ضمنا به نظر همه دوستان احترام میذارم و از بحثای فنی و نقدای منصفانتون هم استفاده میکنم و لذت میبرم.
پ.ن: بخاطر مشغله درسی نمیتونم توی تاپیک مثل گذشته حضور داشته باشم واسه همین از همه بزرگواران عذرخواهی میکنم ولی هروقت بتونم سر میزنم و پستاتون رو میخونیم.
به امید موفقیت یونایتد که آرزوی هممون هستش.
اصلا قبول ندارم معین جان...
نکنه از بازیکنهایی که جدا شدن، منظورت کلورلی و اوانز و اندرسون بوده باشه، فالکائو رو هم که خودش اورد و 21 میلیون خرج بیخود یه فصل گذاشت رو دستمون...
آمار دیماریا و فن پرسی کاملا خلاف این قضیه رو میگه، جالب شایعه خرید فن پرسی در ژانویه توسط بارسا هستش!!!!!
آمار دیماریا میگه که تو 4 بازی 2 گل زده و 3 پاس گل داده...
فن پرسی تو 11 بازی 5 گل زده واسه فنرباغچه...
بازی ضعیف تیم رو نمیشه به یه بازیکن ربط داد، مگه رونی همه بازیهای این فصل رو فیکس بازی کرده واسه ما؟؟ تقریبا یک سوم بازیهارو مصدوم بود و بازی نکرد، اگه اشتباه نکنم، تو بازیهایی که جلوی آیندهوون و سوانسی باختیم، مصدوم بود...
هر بازیکنی رو اوردیم جواب نداده، میخوام بدونم تا کی باید بازیکن بیاریم و جواب نده و همه چیز رو سر اون بازیکن خراب کنه این فن خنگ خال؟؟
من فکر نمیکنم که فن خال فقط باعث افت رونی شده، من میگم که باعث افت همه بازیکنها شده، حتی دخیا هم دیگه اون درخشش چند سال گذشته رو نداره و نمیتونه بازیهارو در بیاره، دیپای چه افتی داشته از اول فصل تا الان؟؟؟ بهترین بازیکن پارسال لیگ هلند بود؟ نه؟ بهترین گل زن هم بود؟
یانوزای وقتی مویس مربی بود چطور بازی میکرد و وقتی فن خال مربی شد چطور بازی میکرد؟ الان برو بازیهای یانوزای رو ببین تو دورتموند...
بخوام لیست کنم، خسته میشم از تایپ کردن دیگه، روخو چی بود و چی شد!!! شاو پارسال چه فصلی رو تجربه کرد؟
یازی یانگ در هنگام مربیگری مویس شاید خیلی ضعیف بود، ولی در هنگام مربیگری رئیس واقعی چطور بود؟؟؟ شاید بشه گفت که کمی احیا شد ولی باز هم امسال بازیش چنگی به دل نزد...
یعنی الان اسمالینگ خیلی مدافع تاپی هستش دیگه؟؟؟ پس چرا این همه حرص میخوریم از دست این بشر؟؟
فصل اول هررا و ماتا کجا و وضعیت الانشون کجا؟؟
فن پرسی و رونی هم به کنار...

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دی ماریا واسه ما هم چند هفته اول آمارش فوق العاده بود. البته همون اولش,هم مصاحبه کرد که بخاطر مشکل فیرپلی مالی نتونسته بره پاریس.
امار فن پرسی هم بنظرت خوب بوده یعنی؟! ضمنا همین فن پرسی رو پارسال اینقدر بازی میداد که همه انگ هلندی بودن رو میزدن بهش ولی نتیجش چی شد! مطمئنم اگه فن پرسی میموند و بازیهای فصل گذشتش رو تکرار میکرد منتقدین میگفتن واسه چی به این بازی میده!
حیف که نه حوصله هست و نه وقتش وگرنه کامنتهایی که در راستای تمجید از جذب فالکائو و ممفیس زدیم رو واست نقل قول میکردم. چه به به و چه چهی کردیم و هممون از جذب این دو بازیکن استقبال کردیم. همین فالکائو مگه کم میدون داد بهش ولی جواب نداد. اصلا فن خال افتضاح، فالکائو نکنه الان داره زیر نظر مورینیو میدرخشه!!
ممفیس رو از زیر چنگ پاریس در اوردیم. بهش کلی زمان داد اونهم تو پست اصلی خودش یعنی وینگر چپ خوب حتما تقصیر مربیه که ممفیس افت کرده! تازه هر مربی دیگه ای بود شاید زودتر ممفیس رو نیمکت نشین میکرد ولی فن خال خیلی به ممفیس زمان داد که خودش رو پیدا کنه ولی نکرد و بنظر من زمان دادن به بازیکن جوون کار درستی هست که هر مربی شجاعت اینکار رو نداره. الان باید به لینگارد و پریرا و امثالهم بازی بده ولی اینا بد بازی کنن نوک پیکان انتقادات به سمت مربی برمیگرده و همه تقصیرها میفته گردنش. الانم تصمیم گرفته ممفیس رو نیمکت نشینش کنه که کار درستی هم هست و امیدوارم واسه رونی هم همینکار رو بکنه.
ضمنا بهترین بازیکن لیگ هلند بودن دلیل بر این نیست که تو لیگ انگلیس موفق باشه. همین دالی بلیند دو سال پیاپی بهترین بازیکن لیگ هلند بود و الان لقب بنجول هلندی رو بدوش میکشه!!
به هر حال من نقطه نظر خودم رو دارم و تو نقطه نظر خودت رو داری میلاد عزیز. من میگم در زمانی که مویس از کار برکنار شد بهترین گزینه موجود همین فن خال بود و تا الان هم بد کار نکرده و من بشخصه از پاکسازی تیم و کنار گذاشتن بازیکنهایی که بدردمون نمیخوردن ازش خیلی ممنونم. پارسال هدفمون بود که به لیگ قهرمانان برسیم که رسیدیم. امسال هم تا اینجای کار فعلا خوب کار کردیم. باید صبر کرد و دید در آینده چی پیش میاد.
پ.ن: با همه تفاوت نظرها مطمئنا هدف و آرزوی هممون موفقیت یونایتد هستش.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چه بازی خسته‌کننده‌ای! با اینهمه برد حقمون بود. اون تیردروازه واقعا حیف شد.

فقط یک چیزی حرصم رو در میاره. کل نیمه اول رو تو تاکسی نشسته بودم و حرص میخوردم که الان چی شده و ... برای نیمه دوم رسیدم. بجز چند تا موقعیت خوب و یک عالمه پاس و حفظ توپ بازی خاصی نکردند. دلم از این میسوزه که واسه بازی‌ی که تازه نیمه دومش اینقدر کسالت‌آور باشه، من تو تاکسی چقدر حرص خوردم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
الان خیلی ها تنها انتقادی که از ونگال میکنند اینه که رونی رو بازی میده تا چه حد با این قضیه موافقید ؟؟
غالب هوادارها میگند ما میتونیم بازی رو کنترل کنیم ولی در فاز حمله کندیم و این قضیه مشکلش به رونی برمیگرده من نمیدونم چرا انقدر پافشاری برای کنار گذاشتن رونی هست حتی یک عده معتقدن که رونی توی کریسمس یا تابستون باید به فروش برسه چون دیگه در سطح اول فوتبال دنیا نیست...نمیدونم چرا یک مرتبه همه از رونی شاکی شدن یک مقداری این جو عجیبه به خصوص خود مطبوعات انگلیسی که یکجورایی کل بدبازی کردن یونایتد رو کم کاری رونی میدونن
میگن این تیم در قیاس با دوسال قبل شاهکار شده فقط رونی هم به فروش برسه تیم به لول قبلی خودش بر میگرده من نمیفهمم این تحلیل ها بر‌چه اساسی استواره..حتی اینهمه گیر دادن به رونی ونگال رو هم کلافه کرده...یک عده تنها خواسته اشون از سالهای آتی یونایتد شده کنار گذاشتن رونی ...دی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
منم جزو همون دسته آدمهام حسین جان و فکر میکنم یکی از مشکلات تیم ما رونی هستش. البته خودم میدونم ممکنه فکر من کاملا اشتباه باشه ولی خوب بر اساس کیفیت بازی رونی در چند سال اخیر اینو میگم. من فکر میکنم رونی نه تو پست 10 خلاقیت لازم رو در قیاس با ماتا و هررا داره و نه تو پست مهاجم نوک کارایی لازم رو داره. حضورش تو هر کدوم از این پستها باعث میشه بازیکنی که در این پست موثرتره در پست غیر تخصصیش بازی کنه مثل ماتا که گوش راست بازی میکنه یا مارسیال که دیروز وینگر چپ بود.
توی بازیهایی که این فصل یونایتد انجام داده نمره بازیکنان رو اگه میشد درآورد خیلی خوب بود چون من فکر میکنیم پایینترین نمره در مجموع واسه رونی هستش و عملا ضعیفترین بازیکنمون بوده. فصل گذشته هم حرف خاصی واسه گفتن نداشت. و ضمنا فکر نمیکنم تنها و تنها دلیل افت رونی فن خال باشه. به هر حال یک زمانی همین انتقادات رو به یانگ داشتم ولی بازی خوب یانگ ثابت کرد من کاملا اشتباه میکردم. الان هم امیدوارم رونی به اوج برگرده ولی چشمم آب نمیخوره. ضمنا اینم میدونم که رونی واسه درصد زیادی از هواداران خیلی مهمه ولی من با توجه به کیفیت بازیش در سالهای اخیر در قیاس با حقوق دریافتی و نقش محوری که داره فکر میکنم نبودش تو زمین موثرتره. ضمنا اینم بگم که فن خال در حمایت از رونی واقعا کم نذاشته و تو همه مصاحبه ها شدیدا حمایتش کرده.
بازم میگم امیدوارم رونی به روزهای اوجش برگرده و بازهم من مثل قضیه یانگ اشتباه بکنم.

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
منم جزو همون دسته آدمهام حسین جان و فکر میکنم یکی از مشکلات تیم ما رونی هستش. البته خودم میدونم ممکنه فکر من کاملا اشتباه باشه ولی خوب بر اساس کیفیت بازی رونی در چند سال اخیر اینو میگم. من فکر میکنم رونی نه تو پست 10 خلاقیت لازم رو در قیاس با ماتا و هررا داره و نه تو پست مهاجم نوک کارایی لازم رو داره. حضورش تو هر کدوم از این پستها باعث میشه بازیکنی که در این پست موثرتره در پست غیر تخصصیش بازی کنه مثل ماتا که گوش راست بازی میکنه یا مارسیال که دیروز وینگر چپ بود.
توی بازیهایی که این فصل یونایتد انجام داده نمره بازیکنان رو اگه میشد درآورد خیلی خوب بود چون من فکر میکنیم پایینترین نمره در مجموع واسه رونی هستش و عملا ضعیفترین بازیکنمون بوده. فصل گذشته هم حرف خاصی واسه گفتن نداشت. و ضمنا فکر نمیکنم تنها و تنها دلیل افت رونی فن خال باشه. به هر حال یک زمانی همین انتقادات رو به یانگ داشتم ولی بازی خوب یانگ ثابت کرد من کاملا اشتباه میکردم. الان هم امیدوارم رونی به اوج برگرده ولی چشمم آب نمیخوره. ضمنا اینم میدونم که رونی واسه درصد زیادی از هواداران خیلی مهمه ولی من با توجه به کیفیت بازیش در سالهای اخیر در قیاس با حقوق دریافتی و نقش محوری که داره فکر میکنم نبودش تو زمین موثرتره. ضمنا اینم بگم که فن خال در حمایت از رونی واقعا کم نذاشته و تو همه مصاحبه ها شدیدا حمایتش کرده.
بازم میگم امیدوارم رونی به روزهای اوجش برگرده و بازهم من مثل قضیه یانگ اشتباه بکنم.

دقیقا درسته باید قبول کرد رونی تمام شده برای ما همینطوری که فان پرسی تمام شده بود.فنخال باید یه بار دیگه فلسفه خودشو نشون بده تا اینچا فنخال بدللیل اینکه کاپتان فیکس تیم ملی هست و بخاطر رفهای بکام و ... یه مقدار مدارا کرده با رونی اما دیگه بسه و خودم نظر شخصی من هست که فنخال نهایتا تا نیم فصل به این رونی فرصت بده انقدر خوب میشناسمش که حتی اگه کریس رونالدو هم بود و انطور بازی میکرد زیاد شانسی نداشت برای اثبات خودش.موضوع مهمتر اینه که یه ستاره باید زمان مناسب خداحافظی خودشو پیدا کنه ۲ حالت داره یا اینکه رئیس بگه رونی برو تو تیم زیر ۲۳ سال بازی کن که در حق هرکاری کنه درمورد رونی نمیکنه ۱۰۰درصد مطمئن هستم یا رو نیمکت بنشونتش که با وجود اینکه رونی مطمپنا تو یورو بعدی حاظر خواهد بود اینم غیرمنطقی هست رونی باید چندبازی بره رو نیمکت.همین دیروز رونی بازیکنی هست که خلاقیت ذاتی شوت زنی داره دقت کردم ۲ بار فرصت مسلم شوت زدی داشت و نزد مخالفم با بعضیا که میگن فرصت نمیرسه یه گلزن بالفطره باید از تک موقعیت ها گل بسازه نه اینکه بگه ۱۰ تا فرصت باید برام ایجاد کنید تا یکیشو گل بزنم حالا چون من اقای گل انگلیسم شما ۱۵ موقعیت بدید من یکی رو گل کنم اصلا قابل قبول نیست و رونی ۱۰۰ درصد بدتر از فان پرسی هست.حیف حساب توییتری نداره فنخال.
یک کاربر همین تاپیک منو یاده چندتا از نماینده های مجلس خودمون میندازه که رئیس مجلس هنوز مصوبه رو مطرح نکرده دستشون بالا هست لاریجانی میگه اجازه بدید من مصوبه رو بخونم شما نخونده به چی اجازه دارید میگن به همون اعتراض دارید با بی محلی میخونه باز دستشون بالا هست میگه حالا بگید اعتراضتون چیه میگه بعد رای گیری میگیم بعد رای میدن رای خودشون مثبت هست ولی باز اعتراض دارن میکه شما که تو جبهه مثبت ها بودید میگه نه اقا جان من به ذاتش معترضم.این اقا رو چوابی واسش تو این تاپیک ندارم مشکل تیم رئیس نیست الان دیگه مثل روز برای من روشنه مثل روز بازیکن های مثل رونی دارن کم فروشی میکنند درحالیکه این رونی باوجود اینکه از ته قلبم ۱۰۰۰ برابر بیشتر از فنخال دوسش دارم کوچکتر از اونی هست که بخواد با دلقک بازی کاری کنه فنحال بهم بریزه.ضمنا من به هیچوجه نگفتم رونی باید فروخته بشه رونی اسطوره ماست و باید در شخصیتش رفتار بشه اما رونی باید چالش جدیدی رو تجربه کنه باید بدونه که اگه بدبازی کنه میره رو نیمکت نه تو زمین تو ۹۰ دقیقه بچرخه.رونی که ۱ نفر رو هم دریبل نزنه رونی که ۱ شوت هم نزنه رونی که یه پاس محوره بلند نده رونی که یه سانتر عالی نداشته باشه رونی که شیطنت نکنه تو زمین این رونی نیست این محمدعلیزاده تو زمینه.یه عده جالبه واسم تو توییتر بهم گفتن رو نیمکت نشوندن کاپتان مثل اینه که بنیتس رونالدو رو بزاره رو نیمکت اخه این مقایسه هست؟رونالدو رو با رونی مقابسه میکنید که اگه میکنید من حرفی ندارم باهاش و جوابی نیاز نیست بدم چون... اما رونالدو حتی اگه با پای گچ گرفته بیاد تو زمین و یه لنگی بازی کنه از این رونی بهتر هست.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دی ماریا واسه ما هم چند هفته اول آمارش فوق العاده بود. البته همون اولش,هم مصاحبه کرد که بخاطر مشکل فیرپلی مالی نتونسته بره پاریس.
امار فن پرسی هم بنظرت خوب بوده یعنی؟! ضمنا همین فن پرسی رو پارسال اینقدر بازی میداد که همه انگ هلندی بودن رو میزدن بهش ولی نتیجش چی شد! مطمئنم اگه فن پرسی میموند و بازیهای فصل گذشتش رو تکرار میکرد منتقدین میگفتن واسه چی به این بازی میده!
حیف که نه حوصله هست و نه وقتش وگرنه کامنتهایی که در راستای تمجید از جذب فالکائو و ممفیس زدیم رو واست نقل قول میکردم. چه به به و چه چهی کردیم و هممون از جذب این دو بازیکن استقبال کردیم. همین فالکائو مگه کم میدون داد بهش ولی جواب نداد. اصلا فن خال افتضاح، فالکائو نکنه الان داره زیر نظر مورینیو میدرخشه!!
ممفیس رو از زیر چنگ پاریس در اوردیم. بهش کلی زمان داد اونهم تو پست اصلی خودش یعنی وینگر چپ خوب حتما تقصیر مربیه که ممفیس افت کرده! تازه هر مربی دیگه ای بود شاید زودتر ممفیس رو نیمکت نشین میکرد ولی فن خال خیلی به ممفیس زمان داد که خودش رو پیدا کنه ولی نکرد و بنظر من زمان دادن به بازیکن جوون کار درستی هست که هر مربی شجاعت اینکار رو نداره. الان باید به لینگارد و پریرا و امثالهم بازی بده ولی اینا بد بازی کنن نوک پیکان انتقادات به سمت مربی برمیگرده و همه تقصیرها میفته گردنش. الانم تصمیم گرفته ممفیس رو نیمکت نشینش کنه که کار درستی هم هست و امیدوارم واسه رونی هم همینکار رو بکنه.
ضمنا بهترین بازیکن لیگ هلند بودن دلیل بر این نیست که تو لیگ انگلیس موفق باشه. همین دالی بلیند دو سال پیاپی بهترین بازیکن لیگ هلند بود و الان لقب بنجول هلندی رو بدوش میکشه!!
به هر حال من نقطه نظر خودم رو دارم و تو نقطه نظر خودت رو داری میلاد عزیز. من میگم در زمانی که مویس از کار برکنار شد بهترین گزینه موجود همین فن خال بود و تا الان هم بد کار نکرده و من بشخصه از پاکسازی تیم و کنار گذاشتن بازیکنهایی که بدردمون نمیخوردن ازش خیلی ممنونم. پارسال هدفمون بود که به لیگ قهرمانان برسیم که رسیدیم. امسال هم تا اینجای کار فعلا خوب کار کردیم. باید صبر کرد و دید در آینده چی پیش میاد.
آفرین، یعنی دیماریارو هم فن خال خراب کرد، هر چی از فصل گذشت، بازیش بدتر شد، اصلا بازیهای لیگ فرانسه رو هم فراموش کن، دیماریا چه بازیهایی برای تیم ملی آرژانتین کرد تو کوپا آمریکا، یعنی تا از تیم فن خال جدا شد، عالی بازی کرد، من هم جاش بودم نمیخواستم تو این تیم و این ترکیب های مسخره نابود بشم...
حالا نمیگم فن پرسی عالی بوده، ولی خیلی بهتر از مهاجمهای دیگمون بوده تا الان(مشکل از مهاجم نیست، مشکل سبک مسخره بازی تیم هستش)، همون موقع هم گفتم، اگه میخوایم بفروشیم باید یکی بهتر به تیم بیاد که همچین اتفاقی نیوفتاد و آقای فن خنگ خال افتاد رو دنده لج و گفت مهاجم داریم!!!!!
دقیقا نقصیر مربی هستش که ممفیس هم افت کرده، سبک بازی که این مربی میخواد از بازیکنها، فقط باعث افتشون شده، این هم در مورد بلیند هم صدق میکنه، با کارهایی که با بلیند کرد، گذاشتش هافبک دفاعی، گذاشتش حتی یه مدت جلوی کریک و یه مدت هم گذاشتش وینگ چپ حتی، فقط باعث افتش شده، فراموش نکن که بلیند چه بازی هایی برای هلند کرد تو جام جهانی و اون پاسش به فن پرسی رو کمتر کسی فراموش میکنه، الان هم که عملا نابودش کرده بعداز چند بازی گذاشتنش تو دفاع میانی...
بگیم از رونی بگیم که چه پستهایی که بازی نکرده تو دو فصل گذشته(فقط دروازه بان و دفاع میانی نبوده فکر کنم که عمر مومنی حتی کاریکاتورش رو هم کشیده بود با دستکش دروازه بانی) از روی ترکیبهای آشغال فن خال، اصلا نمیتونم قبول کنم که این تغییر سبک بازی رونی از روی ترکیبهای مسخره فن خال نبوده...
چه بازی خسته‌کننده‌ای! با اینهمه برد حقمون بود. اون تیردروازه واقعا حیف شد.

فقط یک چیزی حرصم رو در میاره. کل نیمه اول رو تو تاکسی نشسته بودم و حرص میخوردم که الان چی شده و ... برای نیمه دوم رسیدم. بجز چند تا موقعیت خوب و یک عالمه پاس و حفظ توپ بازی خاصی نکردند. دلم از این میسوزه که واسه بازی‌ی که تازه نیمه دومش اینقدر کسالت‌آور باشه، من تو تاکسی چقدر حرص خوردم.
علی جان، بازی تازه نیمه دوم قابل تحمل شد، نیمه اول که همه خوابشون برده بود و حتی یه ضربه سمت دروازه ها نبود!!!!!:D:D:D میگم بازیهارو کامل نگاه کن، واسه همین بود!!!:p:p:p

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
راستی معین جان، دیپای داشته میرفته بایرن، مطمئن هستم که اگه بایرن بود، الان ستاره تیمشون بود...
این هم یه سری آمار از بازیکنها که اتفاقی انتخاب کردم، خود این نمره ها خیلی حرف میزنه:
1.JPG Shaw.JPG DDG.JPG Schniderlin.JPG Blind.JPG Shwa.JPG mata.JPG Depay.JPG
به راحتی میشه دید که تمام بازیکنها نمره های معمولی دارن و خیلی افت هم داشتن نسبت به فصل پیش، به غیر از شاو بدبخت...
البته اشنیدرلین هم بد نیست، ولی نسبت به فصل پیشش هم پسرفت داشته و ماتا که انگار هر چی از فصل میگذره بدتر میشه...
ببخشید معین جان، باید یه آمار این شکلی میگذاشتم:
MANUTD.JPG City.JPG Arsenal.JPG
این آمارها هم خیلی جالب میتونه باشه:
all.JPG
چقدر تصاحب توپ مهم هستش واقعا!!!
مهمترین چیزی که هست، نمره های تیمها و شوت به سمت دروازه ها هستش واسه من، که ما اصلا تو 5تای اول نیستیم!!!!
حتی از نظر بازیکن هم تو بازیکنهای تاپ کسی رو نداریم(مارسیال هم به راحتی افت کرد، البته کمی خوش شانس بود تو بازیهای اولش)
A1.JPG A2.JPG
نکته جالب دیگه، حضور اوتامندی در بین بهترین بازیکنهای لیگ هستش!!!
معین جان واسم خیلی جالب هستش که نبود دو ستاره اصلی سیتی رو هیچی نمیدونی، ولی حضور یه بازیکنی که نرمال بوده تو تیم مارو دلیل ضعیف بازی کردن کل تیم میبینی!!!!!o_O
ظاهرا به رده 4 جدول هم سقوط کردیم، و وستهم اومد بالای سر ما، بازی هفته دیگه هم روبروی کریستال پالاس هستش که نتایج بدی نگرفته امسال...

Last edited:

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خیلی واسم جالبه حرفهای یک جانبه.خیلی واسم جای سواله اگه ایشون فن چلسی بودن با بهترین مربی تاریخشون چه میکردن...خیلی خیلی واسم جالبه
پارسال فن پرسی گل نمیزد میگفت مسخره کرده خودشو فن پرسی رو دلیلی وجود نداره وقتی فالکايو هست انقدر فیکس کنه فن پرسی به درد لای جرز دیوار نمیخرود پرتش کرد بیرون فالکائو رو نگه داشت یه مدت گذشت همونی که میگفت چرا فان پرسی فیکسه فالکائو نیست میگفت خسته شدیم بابا چرا فالکائو هست و رونی رو نمیزاره نوک چچرا مهاجم نیمخره اصلا .رادامل رو رد کرد رفت مارتیال رو گرفت از روز اول گفت بابا چرا اینهمه پول واسه این اصلا این کیه این همه فلسفه فلسفه کرد که اینو بگیره؟از مدیران عزیز خواهش میکنم یه قابلیت به انجمن اضافه کنند تو یه تاپیک قابلیتی اضافه کنن که یک نفر رو براحتی بلاک کنیم تو تاپیک پست های اون طرف رو که دلمون نمیخواد رو به ما نشون نشده
فنخال حمایت اکثریت مطلق منچستری هارو به همراه خودش داره و ما ارزوی موفقیت روز افزون براش داریم.اتفاقا ترسوی مطلق زمین دیروز مهندس بود نه فنخال که خود مهندس تو مصاحبش یه جورایی قبول کرد اقرار کرد بهش دیروز شرایط بازی این بود و من و خیلی از هوادارا راضی بودیم حالا یه سری مخالف همه چیز هستند و فقط تو مغزشون هنوز یه چیزه اونم فرگوشن باز تکرار میکنیم فرگوس برای این باشگاه به پایان رسید .تیم روند رو به رشد داره و به بالندگی داره میرسه اتفاقا فلسفه رئیس هست که دیپای رو نیمکت نشین کرده و به نظر من بهتره ازش تو زیر ۲۳ سال بازی بگیره چون هم سنش میخوره هم میتونه اونجا به روند رو به رشدش اضافه کنه.مارتیال؟الان نظرتون گیر دادن به تغییر پستش هست اتفاقا بهترین پست برای مارتیال اینجاست حرکات انفجاریش فوق العادست قدپرت حمل توپ از کنار محوطه به داخل رو داراست فقط باید جا بیفته مگه خود شما یادتون رفته رونالدو چقدر طوپ لو میداد با مسخره بازیش انقدر فرصت بهش دادن تا تونست...فنخال از من و شما و حداثل تمام یوزرهای این تاپیک شعور فهم تجربه و علم فوتبالیش بیشتر هست وایرادی بهش ماها نمیتونیم بگیریم.ضمنا شمایی که میگی بچه های تاپیک تیم میدادن میرفتیم چندتا به این منی سیتی میزدیم راه باز جاده رداز راه برای شما هم بازه برید از تیم محلات ایران شروع کنید اینو جدی میگم یه وقتی شاید برای خودتون کسی شدید

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
رونی از بهترین سطح خودش فاصله گرفته من این رو قبول دارم ولی فکر نکنم بشه تمام کند بازی کردنهای یونایتد رو مقصرش رو رونی دونست الان توی این مرحله خیلی ها قبول دارن یک مشکلی هست ولی اون مشکل رو رونی میدونند به نظر من رونی میتونه بخشی از مشکل باشه ولی نه همه اش
ضرب آهنگ تیم آنقدر سریع نیست که بگیم رونی فقط داره کار رو خراب میکنه من فکر میکنم یک مهاجم نوک سرحال تر میتونه به تیم بیشتر کمک بکنه و شاید همین ماریتال بتونه بهتر از رونی در پست مهاجم نوک بازی بکنه ولی فکر نمیکنم اتفاق شگفت انگیزی با انتقال رونی به نیمکت رخ بده همونطور که اتفاق شگفت انگیزی بعد از انتقال دپای به نیمکت رخ نداد دپای بد بازی میکرد و خیلی ها مشکل یونایتد رو دپای میدونستن ولی دیدیم وضع یونایتد هم خیلی بعد از انتقال اون به نیمکت بهتر نشد خیلی ها معتقدند شاید این انتقال دپای به نیمکت کمک بکنه که اون به خودش بیاد و بیشتر تلاش بکنه این میتونه مدلی باشه برای به فرم برگردوندن بازیکن های از فرم خارج شده ولی اینجوری نیست که بگیم حالا اگر ما رونی یا دپای یا هر بازیکن دیگه ای رو از زمین خارج کنیم خیلی تیم بهتری بشیم تاثیر یک بازیکن در این سیستم ونگال که مبتی بر مالکیته خیلی بالا نیست در مورد رونی مثلا دیروز توپی به اون صورت به یک سوم زمین سیتی نرفت که رونی در نقش خودش بتونه خوب باشه یا بد رونی بازیکنی با قدرت حمل توپ بسیار بالا و سرعت خارق العاده نیست البته فکر نمیکنم چنین مهاجمی الان خیلی هم در دسترس باشه رونی دیروز موقعیت چندانی و فضای خالی هم نصیبش نشد هرچند که در بازیهای گذشته وقتی موقعیت هم نصیبش شده بد عمل کرده ولی فکر نکنم بازی کردن یا نکردن رونی خیلی تاثیر عجیبی روی عملکرد تیم داشته باشه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کلا یه بحث دیگه هم به فن خال وارد هستش که داره بدجور اذیت میکنه من رو، افشین جان هم کمی بهش اشاره میکنه، این منچستر گرونترین و پرخرج ترین منچستریونایتد تاریخ بوده، ولی نتایج و سبک بازیش این شکلی هستش هنوز؟؟؟؟؟ قبلا هم گفتم، من روی یک بازی، در مورد یه نفر قضاوت نمیکنم، ولی از شما میپرسم که چندتا بازی نرمال داشتیم تو این 2 فصل؟
واقعا یعنی میخوام بپرسم که هدف این مربی از این خریدها چی بوده؟؟؟ خریده و میندازه رو نیمکت؟؟؟ یا آخر فصل رد میکنه برن؟؟؟ ترشی میخواد بندازه؟؟؟ یا اینکه خریدهاش با توجه به نیازش نبوده؟؟؟ اونقدر شعور فوتبال نداره که بعداز 2 فصل بفهمه به چی نیاز داره یا نه؟؟؟ و بعداز 2 فصل هنوز نتونسته اونجوری باشه که انتظار میره؟؟؟ نه اصلا اون شکلی باشه که خودش انتظار داره؟؟؟(مصاحبه هاش هستش، که ناراضی هستش از بازیکنهاش)
هنوز پایه و اساس و مهمترین بازیکنهای تیم منچستر همون بازیکنهایی هستن که قبل از اومدن فن خال تو این تیم حضور داشتن یا خریده شدن، تاثیر یه مربی کجا و کی میخواد مشخص بشه؟؟(اگه منظور پاسهای پرتعداد بی مصرف و بازی کسالت آور هستش که آره فوق العاده تاثیرگذار بوده)
درسته نتایج منچستر تو لیگ اونقدر بد نبوده، ولی شکل بازیش و شکل نتیجه هایی که بدست اومده اصلا جای صحبت نمیزاره...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالبه واسم که بعضی از دوستان هم میگن که فن خال از رونی حمایت کامل میکنه، من میگم مگه جرات هم داره که نکنه؟؟؟ حتی اگه آشغال ترین بازیکنمون هم باشه، عمرا از زمین بیرون گذاشته نمیشه!! دلیل؟؟؟ به مویس و جریانی که بازیکنهای تیم و کاپیتان گیگز براش درست کرد، توجه کنید به جوابتون میرسید...
فن خال عمرا نمیخواد حمایت رونی(کاپیتان) و در حقیقت رختکن رو از دست بده، چون به راحتی میتونه پایان کارش باشه، همینطور این قضیه در مورد گیگز هم هستش، دیدین که وقتی منچستر گل میزنه چطور میخواد خودش رو به گیگز نزدیک کنه؟؟؟:D:D:D خوشم میاد گیگز در 90درصد اوقات بدجور بی محلی بهش میکنه!!!!:general304::general304::general304:
البته در اینکه آدم بسیار لجبازی هستش هیچ شکی ندارم، شاید حتی یک دفعه بیوفته رو دنده لج با رونی که در اونصورت فاتحش خوندست...

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
مویس در مقابل کاریزما فنخال اصلا حرفی برای زدن نداشت و نداره و این مسخره ترین چیزی ممکن هست که فکر کنیم پرت کردن رونی توسط فنخال واسش گرون تموم میشه و مطمئنم کم کم فنخال همینکارو خواهد کرد مگر اینکه رونی خودشو عوض کنه.نه رونی نه گیگز نمیتونند کاری رو انجام بدند اگه شده تا پایان قرارداد فنخال برینه به تیم میرینه اما قبل قرارداد حاظرم به هرچیزی قسم بخورم کسی توان این رو نخواهد داشت فنخال رو از تیم بیرون بندازه .فنخال مویس نیست.
همین فنخال با همین کاریزماش اگه روزی به سرش بزنه میره وسط زمین همین رونی رو با همین ابهت با چک و لگد میاره بیرون تو کاریزمایی که داره من مربی ندیدم از هیچ مربی ندیدم و این کاریزما تا اینجا به نفع تیم بوده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
برای دوستانی که شاید حوصله خوندن کل مقاله ای که میلاد گذاشت رو نداشت، این بخش آخرش خیلی کامل حرف دل اکثریت ما رو میزنه:
If Van Gaal can add some silverware – any silverware – to the bulging Old Trafford trophy cabinet, then he may get his dream of leaving the football arena in 2017 with his head held high. But anything other than tangible success this season should see the United board act.

Manchester United fans are the type of people who would gladly accept a longer timetable for success if they were being entertained in the meantime. But the dull, lifeless football currently being served up by Van Gaal is potentially bringing his judgement day closer than first planned.
و البته متأسفانه (یا خوشبختانه) اکثریت طرفدارا تو قسمت کامنتهای گل مثل فرزین ما فکر میکنن، با اینکه جو الدترافورد خیلی مرده بود به نسبت دربی به این مهمی، ولی خب، ظاهراً این آقا هنوز حمایت اکثریت هواداران رو داره :|

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوایت یورک دوست داشتنی (هر چند نشد ازش امضا بگیرم ولی دوسش دارم هنوز :p) برای مربیگری استون ویلا خودش رو کاندید کرده :D
تا به حال تجربه مربی گری نداشته ولی اگر بتونه این شغل رو به دست بیاره و موفق بشه تو ویلا خیلی خوشحال میشم !

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
برای دوستانی که شاید حوصله خوندن کل مقاله ای که میلاد گذاشت رو نداشت، این بخش آخرش خیلی کامل حرف دل اکثریت ما رو میزنه:
If Van Gaal can add some silverware – any silverware – to the bulging Old Trafford trophy cabinet, then he may get his dream of leaving the football arena in 2017 with his head held high. But anything other than tangible success this season should see the United board act.

Manchester United fans are the type of people who would gladly accept a longer timetable for success if they were being entertained in the meantime. But the dull, lifeless football currently being served up by Van Gaal is potentially bringing his judgement day closer than first planned.
و البته متأسفانه (یا خوشبختانه) اکثریت طرفدارا تو قسمت کامنتهای گل مثل فرزین ما فکر میکنن، با اینکه جو الدترافورد خیلی مرده بود به نسبت دربی به این مهمی، ولی خب، ظاهراً این آقا هنوز حمایت اکثریت هواداران رو داره :|
اصلان جان، برای من هم قابل درک هستش همچین حمایتی...
چون وضعیتی که مویس به سر تیم اورد اونقدر ترسناک و بد بود که کوچکترین تغییر که ممکنه ریسک و شاید برگشت به زمان مویس باشه، ترس برشون میداره، اکثرا هم بحثشون همین بود که فکر میکردن مربی دیگه ای بیاد به زمان مویس برمیگرده تیم...
ولی من فکر میکنم که وضعیت تیم با زمان مویس هیچ فرقی نداشته، شاید اگه زمان مویس هم همچین خرجی میکردن مدیران تیم، وضعیت شاید بهتر از این بود، چون به نظر من مویس فهم فوتبال بیشتری داشت، ولی همونطور که خودت هم گفتی(اینها گفته های کی هستن؟؟؟) اگه امسال هم جامی نگیره و حداکثر بیاد سهمیه CL رو بگیره در انتهای فصل، نظر خیلی ها عوض میشه...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
رابین یه مربی خوب میخواست تا برش گردونه به فرم خوبش نه یکی که مثل اشغال از تیم پرتش کنه بیرون . مطمئنا اگر می موند تاثیر مثبتش خیلی بیشتر از نموندش میبود
من یکی از جذب فالکائو به وجد نیومدم البته اره یه خوشحالی معمولی داشتم ولی همون اولش گفتم چرا این طرف بجای اینکه یه مدافع بخره برداشت یه مهاجم دیگه اورد با وجود اون همه مهاجم
ممفیس امارش تو پی اس وی عالی بود. دی ماریا که کلا شناخته شدس پس نتیجه میگیریم عملکرد افتضاحشون تقصیر خودشون نیست. دیگه وقتی مربی شعور فوتبالیش اونقدر بالاس ( ! )که با وجود اون همه مهاجم دی ماریا رو میذاره نوک باید چی گفت؟
به زمان دادن ربطی نداره. بازیکن وقتی وظیفش براش تعریف نشده یا حداقل با چیزی که هست خیلی فاصله داره دیگه کاری نمیتونه بکنه. من اصلا از دیپای دفاع نمیکنم چون از حرکاتش خوشم نمیاد ولی اونو مقصر نمیدونم. رئیس یه زمانی بازیکنا واسه کریسمس خونه هم میرفتن یه مقدار مشروب میخوردن تا دو سه هفته محرومشون می کرد.
بلیند بدبخت هم اولش خوب بود برادر بگرد دلیل افتشو پیدا کن

بالا