• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ضمنا بر اساس سایت whoscore که عکسش رو توی سایت طرفداری گذاشته، بهترین بازیکنمون لینگارد بود پس شاید بشه متوجه شد که چرا به ممفیس ترجیح داده میشه.
یک موقعیت خیلی خوب رو رونی از تو 6 قدم از دست داد.یه ضربه سر رو روخو از دست داد.شوت کریک هم حیف شد. همچنین شوت لینگارد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همه خوابشون برده از این بازی
کجای کاری برادر که من واقعاً خوابم برد...! :D:p
فکر کنم رسمه برد رو تبریک بگیم، ولی این ره که ما میریم به ترکستان است!
اصلاً ناراحت نشدم صبح از اینکه بازی رو از دست دادم، مخصوصاً که داشتم نظرات دوستان رو میخوندم دقیقاً متوجه شدم چه جور بازی مسخره ای بوده و چه چجوری بعضی از دوستان تو این تاریکی دنبال نور میگشتن :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بنظر من که از بازیهای قبلی بهتر بازی کردیم.پاس توی عمق زیادی انداختیم. شوت زدیم و موقعیتهای خوبی هم از دست دادیم. دم دخیا و اسمالینگ هم گرم که اون توپ رو نذاشتن گل بشه.برد یونایتد رو تبریک میگم. فن خالم اخیرا گفته باید روی تاکتیک رسیدن به گل و روش بازی کار کنیم که بنظر من امروز بهتر از بازیهای اخیر بودیم.
ضمنا با اینکه رونی گل زد همچنان منتقد رونی هستم.
۱۰۰ درصد حرفت درسته معین جان، وقتی تو ۳ بازی پشت سر هم حتی یه ضربه تو چهارچوب نداشته باشی و مقابل تیمی مثل میدلزبرو تو خونه خودت اونجوری تو ضربات پنالتی حذف بشی، داشتن یه موقعیت گل هم یه پیشرفت بسیار بسیار بزرگ هستش...
فقط یه سوال؟ این زسکا اگه دو سال پیش اومده بود منچستر دفاعی بازی میکرد یا حمله میکرد؟(اگرچه که آخر بازی داشت حمله میکرد)
میخوام بپرسم که فن خال تا حالا اولین نفری هستش که به تیمی خورده که دفاعی بازی کنه روبروی ما؟ یا در تمام تاریخ منچستر، هر تیمی که روبروی ما بازی کرده، دفاعی بازی کرده که گل زیاد نخوره؟
درضمن معین جان، فن خال حرفای قشنگ قشنگ زیاد میزنه و زده تو این دو سال، ولی عمل کجاست؟
هیچ فرقی نکرده این تیم در ۲ سال گذشته، فقط تو یه بازی تیم روبرو فرط ممکنه بده یا مهمترین فاکتور برد تیم فن خال یعنی شانس اتفاق بیوفته و در بیشتر بازی های دیگه هم این قضیه اتفاق نمیوفته، به قول افشین تاکتیک علی اصغریش هم دیگه جواب نمیده(من که میگم که کلا هیچ وقت جواب نداده و همیشه روی کاری از فلینی به گل رسیدیم که از تاکتیک علی اصغری نبوده)، اینکه یه مربی ۲ سال با یه تیم باشه و تمام تاکتیکش یکی باشه بعداز ۲ سال، واقعا فکر میکنم که در حد لیگ مالدیو هم نیست...
تنها اتفاق جالبی که افتاد تو این مدت، این بود که از روال یه بازی برد یه بازی مساوی یه بازی باخت، به رکورد جالب ۴ بازی مساوی که ۳ بازی اون ۰-۰ بدون ایجاد موقعیت گل رسیدیم که باید به رکوردهای دیگه فن خال اضافه کنیم، بگذریم از اینکه پارسال در ۶ بازی آخر ۵ امتیاز گرفتیم و این چیز جدیدی نبود...
در بازی بعدی مشخص میشه که آیا از این گروه صعود میکنیم یا نه که من بعید میدونم، چون ۲ بازی بعدی خیلی مهمتر هستن...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر میکنم مهمترین اتفاقی که دیشب افتاد، خواب بودن تماشاچیا روی سکوها بود تا حدودا دقیقه 70 که فلینی به جای مارسیال اومد که با BOOOOOOOO تماشاچیا مواجه شد، البته نه بازیکنها، چون تشویق شدن بعداز تعویض ولی قبل از ورودش به زمین تاکتیک مربی حسابی BOOO شد(البته دفعه اول نیست، پارسال هم کم اتفاق نیوفتاد)
صبر تماشاچیا هم حدی داره که داره تموم میشه و امیدوارم که قبل از پایان نیم فصل دوم باشه که مجبور نباشیم این دلقک رو واسه سال دیگه تحمل کنیم...

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
انشاا... که صعود میکنیم میلاد جان. ببینید شما مخالفان فن خال چون از این فرد خوشتون نمیاد یچیزایی رو نمیبینید یا نمیخواید ببینید. من نمیگم فن خال عالی، نمیگم ایده آل، نمیگم بدون نقص و ...
ولی همونجور که قبلا هم گفتم زمانی که مویس اخراج شد گزینه ای بهتر از فن خال در دسترس نبود. فن خال تیم نابود شده مویس رو تحویل گرفت و هدف سال گذشته که رسیدن به لیگ قهرمانان بود رو بدست آورد. فن خال تیم رو پاکسازی کرد و دوباره داره میسازه پس نیاز به زمان هست. فن خال اون پرستیژ مربیگری و قدرت جایگاه مربی رو که مویس نابودش کرد رو دوباره برگردوند. فن خال به جوونهامون اهمیت میده و تونست قرارداد پریرا رو تمدید کنه. باعث پیشرفت مک نیر و بلکت بشه. مارسیالی رو بخره که خیلی از باشگاههای بزرگ دنبالش بودن. باعث پیشرفت لینگارد بشه.قرارداد دخیا رو تمدید کنه. طلسم نخریدن بازیکن آلمانی اونهم با خرید یکی از بهترینهاشون یعنی شواینی دوست داشتنی رو بشکنه و .... شماها چشمتون رو روی این واقعیات بستین چون از فن خال خوشتون نمیاد. من هم قبول دارم که سیستم بازی تیم جذاب و دوست داشتنی نیست و موقعیتهای کمی ایجاد میکنیم و این یک انتقاد کاملا درست و منصفانه است ولی اینکه هیچ کدوم از دست آوردهای فن خال رو نبینیم دیگه قابل قبول نیست.
همین مورینیو که یه زمانی تنها گزینه نجات یونایتد ازش یاد میکردیم در زمان افتضاحات مویس، وضعیتش رو الان ببین. والا مورینیو هم تو تیم ما بود باز همین انتقادات بسیار زیاد بهش مطرح میشد چون دوستان هنوز تو فکر زمان طلایی بهترین مربی تاریخ فوتبال موندن. بابا فرگی تموم شد. مقایسه با زمان فرگی کار اشتباهیه بنظر من. تیممون کلی بازیکن فروخته و چندین بازیکن جدید خریده باید به مربی و بازیکنامون فرصت بدیم. تیم از پارسال بهتر بازی میکنه و این معنیش این نیست که داریم عالی بازی میکنیم نه.ولی پیشرفت داشتیم هرچند کم بنظر شما. همین بازی با سیتی تمام بازی دست ما بود و اگه شانس داشتیم همون یک موقعیت لینگارد گل میشد. در حالیکه تو دربیهای اخیر در برابر سیتی این ما بودیم که تحت فشار بودیم و بیشتر دربیها رو باخته بودیم. تو دو سال اخیر همیشه لیورپول رو بردیم. اینا همش مثال هست و اصلا معنیش این نیست که تیم داره فوق العاده کار میکنه ولی واقعا اینقدر که شما مخالفان تاکید دارید که فن خال افتضاحه من نوعی تا حال حاضر اصلا قبول ندارم. البته ممکنه در آینده نظرم عوض شه همونجور که ممکنه نظر شماها عوض شه.
آمار بلزی دیشب رو از سایت طرفداری گذاشتم ولی باز گفتی تنها یک موقعیت گل که بنظر من اصلا اینجوری نبود. تک به تک لینگار که دروازه بانشون گرفت.ضربه سر روخو که بدون هیچ مزاحمی از دست رفت. شوت لینگارد که باز دروازه بانشون گرفت. شوت کریک که با بدشانسی از کنار تیرک رد شد. موقعیت عالی ای که رونی از تو 6 قدم از دست داد. اینا والا بیشتر از یک موقعیته. تیم اونها هم تنها یک موقعیت داشت که خیلی هم خطرناک بود و با درخشش دخیا و اسمالینگی که زیر نظر فن خال اینقدر پیشرفت مرده گل خداروشکر گل نشد.
میلاد جان من این حرفا رو نزدم که مجددا یه بحث بین خوبیها و بدیهای فن خال شکل بگیره. من لین خرفارو زدم که من نوعی به این دلایل از فن خال حمایت میکنم.شما و سایر دوستانم که مخالف فن خال هستید و واسه من خیلی عزیز، دلایل مخالفتتون رو بارها گفتین که هممون خوندیم و اشتفاده کردیم و به همه نقطه نظراتتون احترام گذاشتیم.پس نیازی نیست به تک تک حرفای من تو این پست جوابی داده بشه و اینها صرفا طرز تفکر منه که میتونه کاملا اشتباه باشه ولی خوب فعلا من اینجوری فکر میکنم و فکر نمیکنم نه من بتونم شما رو قانع کنم نه شما منو. ولی میدونم که هممون واسمون موفقیت تیم مهمترین چیز هستش پس امیدوارم اگه با فن خال تیم موفق میشه که فن خال بمونه و اگه با فن هال موفق نمیشه ایشون رو از تیم کنار بذارن و یک مربی خیلی بهتر رو بیارن.
پ.ن: چند روز پیش بحث زاها بود که چرا واسه ما خوب نبود.هممون میدونیم که من یکی خیلی این بلزیکن رو دوس داشتم. یادمون باشه که زاها رو مویس نابود کرد.وقتی نویس اومد زاها اوایل رو نیمکت بود و بعد به سکوها منتقل شد. فکر کنم سر جمع زمان مویس تمام وقتهایی که به بازی اومد 100 دقیقه هم نمیشد. فن خال که اومد توی تور پیش فصل بهش فرصت داد ولی اعتماد به نفس زاها دیگه نابود شده بود.بعد هم قرضش دادن کریستال پالاس یعنی همون تیم سابقش. آمار بازیهایی که زاها تو کریستال پالاس اون وقتی که قرضی بود رو در بیارید. همون زمان هم بازیکن فیکسشون نبود و خیلی وقتها تعویضی میومد تو بازی. واسه همین شرایط فروخته شد. حالا اگه بلزی جلوی ما خیلی خوب بوده که من ندیدم، مطمئنا تمام تلاشش رو کرده که خودش رو ثابت کنه. اینارو گفتم که یادمون باشه به زاها مویس بازی نداد و با سکو نشین کردنش اعتماد به نفسش رو نابود کرد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ببین معین جان، همیشه نظر همه مهم بوده و قابل احترام...
ولی از نظر بنده شما اشتباه داری میکنی، شما هم نظرتون هستش که بنده دارم اشتباه میکنم، به قول خودت هم اینکه بخوایم نظر همدیگه رو برگردونیم، خیلی سخت اتفاق بیوفته...
فقط یه چیزی، من خودم بحث زاها رو مطرح کردم(فکر میکنم؟) ولی نگفتم که آیا فن خال خرابش کرد یا دلیل خراب شدنی براش نیاوردم، چون دلیل خراب شدن یه بازیکن به خیلی چیزها ممکنه ریط داشته باشه، هم به بازی نکردن، هم به اینکه جایی بازی کنه که از استعدادهاش بشه استفاده بشه، و هم دلایل روحی و ... هزاران دلیل میتونه داشته باشه ولی اینکه شما دفاع میانی تیمت رو بیاری واست ضربه کرنر بزنه!!! مثل فحش میمونه به تمام کسانی که اسم فوتبال رو شنیدن تو عمرشون!!!
من یه نفر رو وقتی مربی میدونم که از بازیکنهایی که داره بتونه حداکثر استفاده رو بکنه نه اینکه بخواد تمام تیم رو بریزه بهم و آخرش هیچ گ...ی هم نتونه بخوره، شما به همین کلوب نگاه کن که در عرض کمتر از 3 هفته کاری با لیورپول کرده که اونجوری بازی میکنه و نتیجه هم میگیره، هیچ بازیکن جدیدی هم نخریده و هیچ بازیکنی رو هم برای سبک بازیش و شکل بازی مورد علاقش اضافه نکرده، برخلاف فن خنگ خال که فلسفش همه رو ...ده و این همه خریدهای مسخره و آشغال داشته...
در کل هم خودت گفتی که نمیخوایم بحث درست کنیم، ولی تمدید قرارداد پریرا که دلیل رفتنش رو اومدن فن خال و بازی ندادن بهش میگفت و اینکه پدرش به دنبال جدا کردنش از تیم و بردنش (فکر میکنم) به یووه بود؟ و اوردن شواینی که از بایرن انداختنش بیرون(یادم میاد که بکن باو گفته بود بهش که باید میرفته در آمریکا بازی میکرده این آخرای فوتبالش رو) و پیشرفت لینگارد؟ بازیکنی که فصل پیش رو قرضی بازی کرد و بهترین بازیکن تیمش شد و این فصل هم قرار بود که قرضی بره یه تیمی که اسمش یادم نیست که خودش تهدید کرد که اگه امسال هم به تیم دیگه قرضش بدن در تیم نمیمونه و بلکتی که چه ستاره ای بود برای تیم(جای یانگ رو گرفته بود به تنهایی پارسال) و امسال هم رفت به سلتیک و مک نری که امسال هنور ندیدیمش، فکر نمیکنم اینها افتخار باشه یا جای طرفداری داشته باشه...
دستاوردهای فن خال هم معلوم هستش، رکوردهای بسیار عالی که در گینس ثبت دارن میشن، سوانسی رکوردهای جالبی داره میزنه، نداشتن موقعیت گل در بیش از 50 درصد بازیهای تیم که خودش میتونه بگه که این تیم بره منچ بازی کنه بهتر هستش...
در مورد لیورپول هم میتونی یه نگاه بکنی که چه وضعیتی داشته تو 2 سال گذشته و به حساب فن خال نذاری بردهارو، تنها فرقی که لیورپول با بقیه تیمها داشته، این بوده که تو بازی هاش روبروی ما خیلی باز بازی میکرده و برای برد به زمین میومده و خیلی راحت هم میتونم بگم که بردهامون روبروی لیورپول در دو سال اخیر رو بیش از 90درصد به دخیا میتونم ربط بدم، مثل خیلی دیگه از بازیهای دیگه و همچنین کسب سهمیه CL رو که 100 درصد هنر دخیا بوده، واقعا هم نمیشه این بازی رفت مقابل سیتی رو که بدون ستاره هاش روبروی ما بازی کرد و ما فقط با یه موقعیت میخواستیم از بازی برنده بیرون بیایم رو به فن خال ربط داد، اما اگه بخوای تمام موفقیت این مربی رو به یه برد روبروی سیتی در سال گذشته(باز هم میگم که سیتی تو افت وحشتناک بود که پیگرینی رو داشتن اخراج میکردن) و بردهای روبروی لیورپول در نظر بگیری؟ پس بهتر هستش که بری طرفدار یه تیم دیگه بشی معین جان، یه تیمی مثل لیورپول، چون تمام هم و غمش بردن روبروی ما هستش...
منظورم رو میگیری؟ یعنی منچستر اونقدر کوچک نیست که فقط به برد روبروی دو تیم در طول سال فکر کنه و روبروی کریستال پالاس و سوانسی و لستر و سوتون و ... بازیهای رو ببازه و بقیه بازیهارو با یاشانس بیاد تو زمین که ماتا یه کاری بکنه که امسال هم دیگه اون کارهارو نمیتونه بکنه...

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فقط یه چیزی میلاد جان، تو حرفات گفتی لینگارد فصل گذشته که قرضی رفته بود بهترین بازیکن تیمش شده بود. من خیلی خوشحال شدم از خوندن این خبر ولی خودم جایی این مطلب رو نخوندم. اگه وقت کردی یه لینک از کیفیت لینگارد در فصل گذشته که قرضی رفته بود واسم بفرست. چون پیگیر بازیهاش فصل پیش نبودم و دوست دارم بدونم چه کیفیتی داشته در فصل گذشته.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فقط یه چیزی میلاد جان، تو حرفات گفتی لینگارد فصل گذشته که قرضی رفته بود بهترین بازیکن تیمش شده بود. من خیلی خوشحال شدم از خوندن این خبر ولی خودم جایی این مطلب رو نخوندم. اگه وقت کردی یه لینک از کیفیت لینگارد در فصل گذشته که قرضی رفته بود واسم بفرست. چون پیگیر بازیهاش فصل پیش نبودم و دوست دارم بدونم چه کیفیتی داشته در فصل گذشته.
البته لینگارد تمام فصل رو در یک تیم نبود معین جان و بعنوان یکی از بهترین بازیکنهای جوونشون تو دربی شناخته شد...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
همونقدر واسه پیشرفت لینگارد خوشحال شدم تا حدی که دیشب بهترین بازیکنمون بود، دوست دارم نیک پاول هم پیشرفت کنه و به تیم اصلی راه پیدا کنه. متاسفانه یه مصدومیت خیلی بد اومد سراغش و ازش خبر ندارم که الان کجاست و شرایطش چجوریاست.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
همونقدر واسه پیشرفت لینگارد خوشحال شدم تا حدی که دیشب بهترین بازیکنمون بود، دوست دارم نیک پاول هم پیشرفت کنه و به تیم اصلی راه پیدا کنه. متاسفانه یه مصدومیت خیلی بد اومد سراغش و ازش خبر ندارم که الان کجاست و شرایطش چجوریاست.
نیک پاول قدر خودش رو ندونست و بعداز اون بازی فوق العاده روبروی چلسی، که باعث شد به منچستر بیاد، دیگه نتونست پیشرفت کنه، فکر میکنم دلیلش نبود رئیس بالای سرش بود...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
معین جون اتفاقا من معتقدم شما بعضی چیزا رو نمیبینی. چرا؟ چون حال کردی یه سری از بازیکنا رو انداخته بیرون همین!

خب اون همه خریدی که شما گفتی رو انجام داد چه فایده ای داشتن؟ ببین من اگر ذره ای پیشرفت تو این تیم می دیدم انقدر تند انتقاد نمی کردم

تیم این طرف با تیم مویس ذره ای فرق نداره (البته اون مادر مرده بودجه ایشونو نداشت!) تیم مویس از اول علی اصغری بود تیم ایشون تا دقیقه 70 مالکیت بعد علی اصغری
اخه انصافا شما چه پیشرفتی تو بازی این تیم میبینید ؟ اقا کی کار داره به دوره رئیس؟ مگه الان بایرن و بارسا که قشنگ بازی میکنن سر الکس بالا سرشونه؟ نه! مربیای خوبی دارن که بلدن چجوری خرج کنن و از بازیکنا بازی بگیرن. باور کن بودجه یونایتد از اونا بیشتر نباشه کمتر نیست. مشکل ما بازیکن نیست سرمربیه
من هنوزم اون دو سه تا بازی ای که گیگزی سرمربی بود رو ترجیح میدم به کل دوران این طرف تو یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یک سری چیزهارو نمیشه ندید!!!
33f8864e6e6e03fcb15da5e9e1ce799b.jpg

Sent from my XT1092 using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
برد رو تبریک میگم توی این بازی کمی بهتر بودیم ولی نمیشه گفت شرایط به سامان شده به چند دلیل اول اینکه زسکا تیمیه که از لحاظ ساختار دفاعی بسیار ضعیف هستش و خوب اگر ما گلی نمیزدیم عجیب بود نکته مثبت بازی شب گذشت چند شوتی بود که به سمت دروازه زده شد و بازی به اون شکل بار فنی ویژه ای نداشت من فکر میکنم اول شدن در این گروه خیلی کار سختی نیست هرچند که همین الان حتی احتمال حذف ما هم وجود داره و باید حواسمون به بازیهای آینده باشه از شما چه پنهان که من هم از گلزنی تیم خیلی خوشحال نشدم ولی نباید اینچنین باشه که تنفر از سرمربی تیم و نوع بازی تاثیری در اصل ماجرا بزاره اگر ونگال بتونه با همین تیم و همین شکل بازی هم برای ما جامی رو کسب کنه یا شرایط رو بهتر کنه با اینکه معتقدم اینکار با شرایط موجود خیلی سخت خواهد بود ولی من در نهایت خوشحال خواهم شد و سعی میکنم تنفرم از ونگال رو از تیم جدا بدونم به هر شکل اگر تا نیم فصل ما به عنوان تیم اول از گروه صعود کنیم و شرایط در لیگ هم برای ما در جمع ۳ تیم بالای جدول مساعد باشه من از نتیجه کلی راضی خواهم بود اما اگر به همین شکل فعلی بازی کنیم و یک تاکتیک برای همه بازی ها اتخاذ بشه یعنی بازی سخت و پاسهای بی جهت عرضی و بعد ورود فلینی و ارسال از هر جای زمین روی دروازه حق بدید که از شیوه بازی راضی نباشیم....بازیهای پیش رو در لیگ خیلی سخت نیست با اینکه فشرده است که شرایط برای همه تیم ها همینه و همه ی تیمهای مدعی در جامهای اروپایی هم درگیرند و لیگ هم که به یک شکل بازی میکنند پس نباید بهانه ای وجود داشته باشه و ما باید بتونیم تا نیم فصل فاصله امتیازیمون با صدر جدول رو کم نگه داریم یا حتی موفق بشیم به صدر جدول برسیم ......

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب خدارو شکر ایجنت ماهرز تمام شایعات مربوط بهش رو رد کرده!!!!!! حداقل خرید نکنیم، بودجه باشگاه بیشتر از این به فنا نمیره...
این هم به خبر از کارهای خیریه گری نویل که خونش رو در اختیار بی خانمان ها قرار داده تا وقتی که هتلی رو براشون بسازه!!
http://www.goal.com/en/news/13712/e...e-signs-deal-to-support-homeless?ICID=TP_HN_3
اونقدری که هیجان دارم برای دیدن بازی بایرن-آرسنال، برای دیدن هیچ کدوم از بازیهای تیم خودمون هیجان نداشتم، منتظرم که یه فوتبال قشنگ و با ارزش ببینم، حداقل ارزش وقت گذاشتن داشته باشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه بازی ای میکنه این بایرن مونیخ

واقعا سبک بازی گواردیولا و تیمش جالبه

بد جوری ارسنال رو زیر فشار گذاشتن

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی فوق العاده ای بود، حیف که بایرن با اختلاف جلو افتاد و گرنه بازی قشنگتر هم میتونست باشه، فکر میکنم اونقدری که موقعیت گل درست شد تو دو بازی آرسنال و بایرن، تو کل بازیهای این فصل نتونسته تیم فن خال موقعیت گل ایجاد کنه...
حرف های صدر رو هم شنیده باشید، خیلی جالب بود در مورد رکورد جدید فن خال و بحث تماشاچیا...

بالا