بنظر من که از بازیهای قبلی بهتر بازی کردیم.پاس توی عمق زیادی انداختیم. شوت زدیم و موقعیتهای خوبی هم از دست دادیم. دم دخیا و اسمالینگ هم گرم که اون توپ رو نذاشتن گل بشه.برد یونایتد رو تبریک میگم. فن خالم اخیرا گفته باید روی تاکتیک رسیدن به گل و روش بازی کار کنیم که بنظر من امروز بهتر از بازیهای اخیر بودیم.
ضمنا با اینکه رونی گل زد همچنان منتقد رونی هستم.
۱۰۰ درصد حرفت درسته معین جان، وقتی تو ۳ بازی پشت سر هم حتی یه ضربه تو چهارچوب نداشته باشی و مقابل تیمی مثل میدلزبرو تو خونه خودت اونجوری تو ضربات پنالتی حذف بشی، داشتن یه موقعیت گل هم یه پیشرفت بسیار بسیار بزرگ هستش...
فقط یه سوال؟ این زسکا اگه دو سال پیش اومده بود منچستر دفاعی بازی میکرد یا حمله میکرد؟(اگرچه که آخر بازی داشت حمله میکرد)
میخوام بپرسم که فن خال تا حالا اولین نفری هستش که به تیمی خورده که دفاعی بازی کنه روبروی ما؟ یا در تمام تاریخ منچستر، هر تیمی که روبروی ما بازی کرده، دفاعی بازی کرده که گل زیاد نخوره؟
درضمن معین جان، فن خال حرفای قشنگ قشنگ زیاد میزنه و زده تو این دو سال، ولی عمل کجاست؟
هیچ فرقی نکرده این تیم در ۲ سال گذشته، فقط تو یه بازی تیم روبرو فرط ممکنه بده یا مهمترین فاکتور برد تیم فن خال یعنی شانس اتفاق بیوفته و در بیشتر بازی های دیگه هم این قضیه اتفاق نمیوفته، به قول افشین تاکتیک علی اصغریش هم دیگه جواب نمیده(من که میگم که کلا هیچ وقت جواب نداده و همیشه روی کاری از فلینی به گل رسیدیم که از تاکتیک علی اصغری نبوده)، اینکه یه مربی ۲ سال با یه تیم باشه و تمام تاکتیکش یکی باشه بعداز ۲ سال، واقعا فکر میکنم که در حد لیگ مالدیو هم نیست...
تنها اتفاق جالبی که افتاد تو این مدت، این بود که از روال یه بازی برد یه بازی مساوی یه بازی باخت، به رکورد جالب ۴ بازی مساوی که ۳ بازی اون ۰-۰ بدون ایجاد موقعیت گل رسیدیم که باید به رکوردهای دیگه فن خال اضافه کنیم، بگذریم از اینکه پارسال در ۶ بازی آخر ۵ امتیاز گرفتیم و این چیز جدیدی نبود...
در بازی بعدی مشخص میشه که آیا از این گروه صعود میکنیم یا نه که من بعید میدونم، چون ۲ بازی بعدی خیلی مهمتر هستن...