• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
سلام. هورا اینترنت دارم :general406::general406:.
نوشته‌هاتون رو امروز خوندم. شاید من یک بازی دیگه رو دیدم! چون اون همه موقعیت ایجاد شد، اون همه تنوع تو بازی بود و من واقعا از دیدن بازی لذت بردم. حرص می‌خوردم از گل‌هایی که نزدیم، بخصوص گلی که رونی نزد. و فوت فرمودم وقتی اون ضدحمله رو خوردیم و دمش گرم اسمالینگ.

اما الان می‌بینم تقریبا تماما منفی درباره‌اش حرف زدید. آقا معین مخلصیم. وقتی داشتم بازی رو می‌دیدم به خودم می‌گفتم بالاخره بچه‌ها راضی خواهند بود اما حتما رهبران معترض :))) خواهند گفت یک بازی سینویسی. و این‌که هر موقعیتی ایجاد شده صرفا به خاطر هنرنمایی فردی بوده. اما اصلا انتظار نداشتم اینقدر از بازی کند و کسل‌کننده صحبت بشه. بابا بیخیال. اگر بازی بایرن یا بارسلونا هم یک نیمه بدون گل باشه، بازی گره می‌خوره. اما وجود یک گل زده، اصلا کل ماجرا رو عوض می‌کنه. ضمن اینکه توپ تماما تو زمین زسکا بود. مرتب تو شیش قدم میرفت و میومد.
والله بالله به کی قسم، بازی قشنگی بود. اصلا فن‌خال بدترین مربی، بهرهء هوشی‌اش در حد پرچم کرنر. شخصیتش مثل مورینیو (منظورم اینه که از این توهین بالاتر نمی‌تونستم بهش بکنم:p) اما این بازی کلی هیجان داشت. چرا اونقدر واسه خودتون جو ساختید که حتی از این بازی هم لذت نمی‌برید؟

زسکا تا الان پنج تا گل خورده گه دو تاش رو ما زدیم بهش. نه تنها خوب دفاع می‌کردند که اصلا ده نفری از زمین‌شون بیرون هم نیومدند. تو زمین خودش هم بباز نیست. هم تیم چغریه هم زمینشون خیلی سنگینه و هم هوای مسکو برای هر تیمی وحشتناکه. اونجا هم تونستیم یک امتیاز بگیریم. سر الکس هم تو مسکو مشکل داشت. میگید نه از خودش بپرسید (خودش بهم گفت).
اونایی هم که میخوان تیم ببازه که فن خال رو بیرون کنند، یکدفعه بگید انجمن حجتیه. بذار اوضاع اونقدر خراب بشه که آقا زودتر ظهور کنه. شاهدان یهووه هم از همین قماشند. میلاد یعنی تو هم؟ افشین، افشین!! حسین آقا شما دیگه چرا؟ حالا اونا جوون هستن o_O

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
نوشته‌هاتون رو امروز خوندم. شاید من یک بازی دیگه رو دیدم! چون اون همه موقعیت ایجاد شد، اون همه تنوع تو بازی بود و من واقعا از دیدن بازی لذت بردم. حرص می‌خوردم از گل‌هایی که نزدیم، بخصوص گلی که رونی نزد. و فوت فرمودم وقتی اون ضدحمله رو خوردیم و دمش گرم اسمالینگ.

اما الان می‌بینم تقریبا تماما منفی درباره‌اش حرف زدید. آقا معین مخلصیم. وقتی داشتم بازی رو می‌دیدم به خودم می‌گفتم بالاخره بچه‌ها راضی خواهند بود اما حتما رهبران معترض :)general207:) خواهند گفت یک بازی سینویسی. و این‌که هر موقعیتی ایجاد شده صرفا به خاطر هنرنمایی فردی بوده. اما اصلا انتظار نداشتم اینقدر از بازی کند و کسل‌کننده صحبت بشه. بابا بیخیال. اگر بازی بایرن یا بارسلونا هم یک نیمه بدون گل باشه، بازی گره می‌خوره. اما وجود یک گل زده، اصلا کل ماجرا رو عوض می‌کنه. ضمن اینکه توپ تماما تو زمین زسکا بود. مرتب تو شیش قدم میرفت و میومد.
والله بالله به کی قسم، بازی قشنگی بود. اصلا فن‌خال بدترین مربی، بهرهء هوشی‌اش در حد پرچم کرنر. شخصیتش مثل مورینیو (منظورم اینه که از این توهین بالاتر نمی‌تونستم بهش بکنم:p) اما این بازی کلی هیجان داشت. چرا اونقدر واسه خودتون جو ساختید که حتی از این بازی هم لذت نمی‌برید؟

زسکا تا الان پنج تا گل خورده گه دو تاش رو ما زدیم بهش. نه تنها خوب دفاع می‌کردند که اصلا ده نفری از زمین‌شون بیرون هم نیومدند. تو زمین خودش هم بباز نیست. هم تیم چغریه هم زمینشون خیلی سنگینه و هم هوای مسکو برای هر تیمی وحشتناکه. اونجا هم تونستیم یک امتیاز بگیریم. سر الکس هم تو مسکو مشکل داشت. میگید نه از خودش بپرسید (خودش بهم گفت).
اونایی هم که میخوان تیم ببازه که فن خال رو بیرون کنند، یکدفعه بگید انجمن حجتیه. بذار اوضاع اونقدر خراب بشه که آقا زودتر ظهور کنه. شاهدان یهووه هم از همین قماشند. میلاد یعنی تو هم؟ افشین، افشین!! حسین آقا شما دیگه چرا؟ حالا اونا جوون هستن o_O

کاملا باهاتون موافقم.ببینید مهم اینه که بازی نسبت به گذشته تغییرات زیادی داشت.انتقاد های همه دوستان تو انجمن دلیلش علاقشون به تیمه اما تمام ایراد گرفتناشون باعث شده حقایق رو دیگه نبینن تیم ما خیلی جا برای پیشرفت داره مثلا وقتی نیمه اول بازی دیشب بایرن جلوی ارسنال رو ببینید من بهتون قول میدم بایرن تانشو داشت دیشب ۱۰-۰ ارسنال رو کاری کنه ونگر پاشو دیگه تو زمین فوتبال نزاره منم دلم میخواد تیممون اینطوری بازی کنه اما صبر هم خوب چیزیه وقبول کنیم بایرن بازیکن هاش یه سرو گردن از بازیکن های ما بالاترن .یه داگلاس کاستا برابر با کلا هافبک ها و وینگهای ما لواندوفسکی از نظر من یه نابقه هست مولر که دیگه اصلا نباید در موردش حرف زد تو دروازه شون هم بی شک بهترین دروازه بان حال حاظر جهان وایستاده فیل لام وسط زمینه بابا مقایسه بایرن با ما اشتباه محض هست.اما تیم ما نسبت به بازی های قبل چند تا تغییر ایجاد کرد
۱-بازی سریعتر شد
۲-پاس های ریسکی اضافه شد
۳-شوت از راه دور به دفات اضافه شد
۴-بازی کن ها ازادی عمل پیدا کردند
۵-فاز تهاجمی دفاع به حمله سرعت گرفت
۶-انصافا پاس به عقب حدود یک چهارم بازی های قبل بود
۷-پرس بازیکن ها عالی تر انجام میشد چیزی که قبل اصلا پرس نداشتیم

حالا مخالف های رئیس الان که چشماشون بسته هست و فقط بلدا از هر راهی بیان بگن این تیم فلانه ما بازیهاشو نمیبینیم اونارو اصلا کاری نداریم.برای کسی که میگه دوست داشتم تیم اون گل رو بخوره که اصلا براش تاسف میخورم اون اصلا منچستری نیست ... تیم هم حساب نمیشه چه برسه اسم هوادار باشگاه.اما اگه بخواین عادلانه نقد بکنید ان بازی این ۷ تا وردی که شمردم رو در پی داشت و این منو خوشحال کرده یقین داشته باشید منی که همین الان تا الان به شدت از فنخال حمایت کردم اگه تیم رو به پیشرفت نباشه نه اخر فصل اخر فصل سال بعد من هم خواهان جدایی فنخال خواهم بود اما این تیم بازی به بازی پشرفت داشته ولی تو بازی زسکا تمام حرص جوش های ما تقریبا تو این ۷ بند بود که بهتر شد و تغییر داشتیم اما این ۷ بند باید روز به روز بهتر بشه اگه دیپای مسخره بازی ها و جوونی هاشو کم کنه و بخودش بیاد و مارتیال سعی کن روز به روز پیشرفت کنه وقدر خودشو بدونه تیم مطمئن هستم به روزهای اوج برمیگرده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

اما الان می‌بینم تقریبا تماما منفی درباره‌اش حرف زدید. آقا معین مخلصیم. وقتی داشتم بازی رو می‌دیدم به خودم می‌گفتم بالاخره بچه‌ها راضی خواهند بود اما حتما رهبران معترض :))) خواهند گفت یک بازی سینویسی. و این‌که هر موقعیتی ایجاد شده صرفا به خاطر هنرنمایی فردی بوده. اما اصلا انتظار نداشتم اینقدر از بازی کند و کسل‌کننده صحبت بشه. بابا بیخیال. اگر بازی بایرن یا بارسلونا هم یک نیمه بدون گل باشه، بازی گره می‌خوره. اما وجود یک گل زده، اصلا کل ماجرا رو عوض می‌کنه. ضمن اینکه توپ تماما تو زمین زسکا بود. مرتب تو شیش قدم میرفت و میومد.

شرمنده علی جان، ولی به قولی Wake Up And Smell The Coffee یا در حقیقت Wake And Smell The Piss ...
دوباره یه بازی رو منچستر برد(اون هم چطوری برد، با فلاکت) و شما حقایق رو به همین راحتی میخوای فراموش کنی یا در حقیقت میخوای اصلا با حقایق روبرو نشی!!!
از شما بعیده که بخوای نتایج یه تیم دیگه یا تعداد گل های زده یا خورده یه تیم رو برای مقایسه بکار ببری!!! اگه اینجوری باشه که آیندهوون 6تا گل خورده و الان تو جدول دوم هستش و زسکا با 5 گل خورده تو جدول آخر هستش؟؟؟ یا اینجوری بگیم که PSV تو یه بازی 2 گل تونسته به این تیم بزنه!!!! آقا شرمنده خیلی خنده دار هستش این حرفا...
منچستر 4 بازی پشت سر هم رو مساوی کرد که تو 3تاش گل نزد، بازی ها هم با تیمهای تاپ دنیا نبودن(سیتی هم تاپ نبود وقتی با ما بازی کرد، ولی اهمیتی نداره) در حقیقت حتی یه ضربه تو چهارچوب نداشته تو این 3 بازی... همونطور که به معین جان گفتم، اگه با یک برد از هر 5 بازی خوشحال میشی، فکر میکنم که بهتر هستش که دنبال یه تیم جدید برای طرفداری باشید، اصلا همه بحث ها به کنار، کل بازی های این تیم همین شکلی بوده، از حدودا 70-60 بازی که مربی تیم بوده، شاید 1 یا 2 بازی داشته که از دیدن بازی خسته نشدیم، نتایجش هم که فوق العاده بوده...
حوصله تکرار مکررات هم ندارم دیگه...
یه نگاه به جراید بکن و ببین که تماشاچیا تو ورزشگاه چه کار میکردن و فن خال به چه وضعیتی افتاده که به بازیکنها میگه به تماشاچیا توجه نکنید!!!!!! همه اینا به کنار به گفته فوتبال شناس ها یه نگاهی بکن...
کلا از این بحث ها دیگه خسته شدم، واقعا رو برگردوندن از بعضی حقایق عجیب هستش واسه بنده، فکر نمیکنم که مدت خیلی زیادی باید منتظر اخراج فن خال بمونیم، حداکثر تا 4-3 ماه دیگه (نه حداکثر تا آخر قراردادش بمونه، اگه مدیریت بخواد لجبازی کنه) که حتی نتونست سهمیه CL رو هم بدست بیاره، اونوقت میپرسم که به نظرتون آیا این طرفداری ها از فن خال درست بوده؟؟؟ یه نگاه بکن که حتی طرفدارای این تیم دارن ازش جدا میشن تو همین فروم...
حالا بیان بگن که Glory Hunter هستیم، اهمیتی نداره(تیمی که 3 فصل جامی نگیره و هیچ نتایج قابل تحملی هم نداشته باشه و این شکلی که داره پیش میره، حالا حالاها، جام که چه عرض کنم، هیچی چیزی نخواهد)، این وضعیتی که این تیم دازه و سیاستی که فعلا داره دنبال میکنه، وضعیت خیلی بدتر از لیورپول براش انتظار داشتم از دو سال پیش، الان هم داره دقیقا تو همون راه ادامه میده، اول از دست دادن طرفدارها هستش(که همه چیز یه باشگاه هستن) بعداز اون اسپانسر و نگرفتن جام و ... تا نابودی(تیم درجه دو و سه اروپا)...
کلا قضیه این هستش که تماشاچیا تو ورزشگاه خیلی خیلی خیلی مهمتر از کل طرفدارای دیگه در سرتاسر دنیا هستن و با کمی BOOOO کردن این دلقک که هیچ گلیزرهارو هم از باشگاه میتونن بندازن بیرون...

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
شماها که نظر ما رو قبول ندارید ! نظر اسکولز و کین و فردیناند و نویل رو هم قبول ندارید؟ بابا خیلی کارتون درسته پس !
من در عجبم اگر انقدر این بازی جذاب و پر موقعیت بوده پس مروان فلایینی از دقیقه 70 به بعد تو زمین چه غلطی می کرد! ؟
بس کنید خواهشا ! من و میلاد مگه پدر کشتگی با فن خال داریم یا مثلا جیره خور رقیبشیم که بیایم ازش بد بگیم ؟

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
بنظرم فنخال کارخاصی با این همه هزینه نکرده منظورم این نیس ک کلا ضرر داشته
نه منظورم اینه که نه خوب بوده نه خیلی بد متوسط روب پایین
خوبش اینه که نخاله ها رو ریخت بیرون تیم توپی تحویل گیگزی میده
بدیش اینه ک لجباز بی خلاقیت وطرز فکرش قدیمیه، تیمش شخصیت نداره مثلا تیم حریف ازش نمیترسه بازی تیمش چشم نواز نیس
وسلام نظر شخصی بود

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
ما بس کنیم ؟ مد جدید شده؟ چند نفر تو این تاپیک چشماشون رو روی حقیقت بستن .جواب اسکولزی و فردیناندو کین و امثال اینارو خود رئیس داد و دندون شکن هم داد و نیازی نیست من تکرار کنم.اما همون که تو صفحه قبل تو اخرین پستم ۷مورد رو نامبردم.اگر واقعا خواستید از دید انالیژ به بازی نگاه کنید همین الان برید بازی با زسکا رو دانلود کنید ببینید نسبت به کل بازی های این فصل نه تنها یه بازی با پالاس نسبت به کل بازیهای این فصل ببینید اون ۷مورد صادق بوده یانه.عزیزا چن شما چشمتو مثل یه قناری بستید و برا خودتون اواز سر میدید نقد هاتون باید باشه اما اینکه میگید عهر روز وتکرر میکنید ما تغییری نداشتیم این واقعا مضحک هست .ضمنا من هستم شما هم هستید.ضمنا به شخصه عاشق گیگزم اما حتی یک درصد هم گیگز تو حداقل ده سال اینده توان این رو نداره سرمربی تیم بشه وگلیزرها بعد سه سال فنخال یکی دیگه رو خواهند آورد

Sent from my Iphone6s using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
افشین جان، من پدرکشتگی دارم با فن خال!!!!!!!!!:general711::general711::general711:
آمار چیچا هم جالب بوده و در 13 بازی 9 گل تونسته بزنه...
اگر چه که تقریبا همه میخواستیم که چیچا از تیم جدا بشه(هزاران بار گفتم که اگه جدا بشه، باید یکی بهتر به تیم بیاد که همچین اتفاقی نیوفتاد) که این آمارها نشون میده که کسانی نظیر دیماریا، چیچا و حتی فن پرسی تصمیمات درستی در موردشون گرفته نشد و در حقیقت شعور پایین مربی(جدا از ترکیب و شکل بازی مسخرش) باعث شد که در حمله اینقدر ضعیف شده باشیم...
این ترول رو هم یکی از دوستان گذاشته بود، گفتم ببینید، خالی از لطف نیست...
my[1].jpg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
گذشت زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد تیم ونگال در گذشته هم روزهای نسبتا خوب داشته ولی ثباتی در کار نبوده شرایطی‌ که پیش اومده خیلی قطبی کرده هوادارهارو عده ای بعد از باختها به هر شکلی به ونگال حمله میکنند و عده ای بعد از هر برد شرایط رو ساده و خوب میبینند به نظر من شرایط انقدر سیاه و سفید نیست تیم ونگال یک روندی رو داره طی میکنه و تا به اینجا نه شاهکار بوده نه مزخرف ترین تیم دنیا نقدهایی به حق‌ بهش وارده موافق این نیستم که ونگال هیچ کاری نکرده و از اون طرف موافق این هم نیستم که در مسیر درستی قرار داریم همونطور که گفتم با تموم شدن این فصل یک گروه از هوادارها یک گروه دیگه رو میخوره با این شرایط قطبی و دوگانه بهتره که اتحاد حفظ بشه حرمت اسطوره های باشگاه نگه داشته بشه و به ونگالم به چشم یک مربی ساده نگاه بشه که با هر رزومه ای که داشته اسطوره ما نیست مثل هر کس دیگه ای میتونه موفق بشه و یا میتونه شکست بخوره حتی اگر گواردیولا هم بیاد باز‌ همین دید باید بهش وجود داشته باشه هواداران یونایتد همواره مربیشون یک اسطوره براشون بوده ولی حالا شرایط فرق کرده و از افسانه خبری نیست با حمایت کورکورانه و یا تخریب قرار‌نیست اتفاقی بیفته بهتره که بازیها رو دنبال کنیم فصل به پایان برسه و بعد جمع بندی کنیم و خوب حالا اتحادمون رو حفظ کنیم چون این عدم اتحاد فقط سوژه میده دست رقیبان‌ همین...یادتون باشه ونگال یا هر کس دیگه ای میاد و میره ولی یونایتد تا همیشه در دل ما جا خواهد داشت...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گذشت زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد تیم ونگال در گذشته هم روزهای نسبتا خوب داشته ولی ثباتی در کار نبوده شرایطی‌ که پیش اومده خیلی قطبی کرده هوادارهارو عده ای بعد از باختها به هر شکلی به ونگال حمله میکنند و عده ای بعد از هر برد شرایط رو ساده و خوب میبینند به نظر من شرایط انقدر سیاه و سفید نیست تیم ونگال یک روندی رو داره طی میکنه و تا به اینجا نه شاهکار بوده نه مزخرف ترین تیم دنیا نقدهایی به حق‌ بهش وارده موافق این نیستم که ونگال هیچ کاری نکرده و از اون طرف موافق این هم نیستم که در مسیر درستی قرار داریم همونطور که گفتم با تموم شدن این فصل یک گروه از هوادارها یک گروه دیگه رو میخوره با این شرایط قطبی و دوگانه بهتره که اتحاد حفظ بشه حرمت اسطوره های باشگاه نگه داشته بشه و به ونگالم به چشم یک مربی ساده نگاه بشه که با هر رزومه ای که داشته اسطوره ما نیست مثل هر کس دیگه ای میتونه موفق بشه و یا میتونه شکست بخوره حتی اگر گواردیولا هم بیاد باز‌ همین دید باید بهش وجود داشته باشه هواداران یونایتد همواره مربیشون یک اسطوره براشون بوده ولی حالا شرایط فرق کرده و از افسانه خبری نیست با حمایت کورکورانه و یا تخریب قرار‌نیست اتفاقی بیفته بهتره که بازیها رو دنبال کنیم فصل به پایان برسه و بعد جمع بندی کنیم و خوب حالا اتحادمون رو حفظ کنیم چون این عدم اتحاد فقط سوژه میده دست رقیبان‌ همین...یادتون باشه ونگال یا هر کس دیگه ای میاد و میره ولی یونایتد تا همیشه در دل ما جا خواهد داشت...
ای آقا من که نگفتم هیچ هیچ هیچ کاری نکرده، تا دلت بخواد مصاحبه کرده، به خبرنگارها پریده، دفتر دستک خریده، روی نیمکت نشسته، ترکیبهای مسخره چیده، تا دلت بخواد خرج رو دست باشگاه گذاشته، خیلی از آشغال های تیم رو هم بیرون انداخته(البته همین آشغال ها بودن که تا فصلهای قبلش به فینال CL میرسیدن) گلف بازی کرده و مشروب زده و به کل طرفدارها و اسطوره های باشگاه خیلی راحت توهین کرده...
همه اینها به کنار، فکر نمیکنم که حرفای ما اینجا بتونه سوژه ای بهتر از نتایج این تیم و رکوردهاش تو 3-2 سال گذشته به هیترهای تیم بده، تتها اتفاقی که بدتر از حذف شدن روبروی یه تیمهایی مثل MKDON و میدلزبرو میتونه برای تیم بیوفته این هستش که دوباره به بازیهای اروپایی نرسیم و یا تو CL از گروهمون هم نتونیم بالا بیایم، که احتمال هر دو خیلی زیاد هستش، نکنه واقعا دوستان خیلی به این نتایج تیم افتخار دارن میکنن؟؟؟ یا فکر میکنن که تیمهای PSV و وولفسبورگ و زسکا قدرتمندترین تیمهای اروپا هستن؟؟؟ PSV و وولفسبورگ حتی تو لیگ خودشون هم در جایی نیستن که بخوان مقایسه بشن با بقیه تیمهای اروپایی...
البته بعضی ها که بعداز مساوی مقابل تیمهایی مثل نیوکاسل میومدن و تبریک میگفتن تا اونجا که یادم میاد، خوب وقتی همچین چیزی افتخار حساب میشه، دیگه هیچ حرفی باقی نمیمونه...
ویرایش:
تا نیم فصل هم بازیهای خیلی ساده ای داریم، حتی بازی با چلسی هم فکر میکنم که باید بازی خیلی ساده ای تلقی بشه، ببینیم که آیا این تیم میتونه به صدر نزدیک تر بشه؟؟؟

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقای ون حال درخواست کرده از هوادارا که بازیکنا رو مقصر ندونن و میخوان سوت بزنن یا هو کنن خودشو مقصر بدونن :)

http://www.goal.com/en/news/1862/pr...gaal-im-to-blame-not-the-players?ICID=HP_HN_4

کامنتهای زیرش جالبه :D
واقعا نشون میده که چقدر هوادار معترض وجود داره و چند درصد با اخراجش موافق هستن!!!:general601::general601::general601:
اکثرا هم نوشتن که با بازیکنها مشکلی ندارن و مشکلشون این دلقک بوده...:D:D:D

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
حمایت حداکثری حدود ۷۵درصد از فنخال ادامه داره

Sent from my Iphone6s using Tapatalk

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
دوباره یه بازی رو منچستر برد(اون هم چطوری برد، با فلاکت) و شما حقایق رو به همین راحتی میخوای فراموش کنی یا در حقیقت میخوای اصلا با حقایق روبرو نشی!!!
آقا من یک کلمه گفتم این بازی قشنگ بود. هیجان داشت. تیم‌مون خوب و متنوع بازی کرد. همین. حالا فردا تو زمین گند بزنن یا فن‌خال ترکیب رو به هم بزنه که ثابت کنه ابله‌ترین مربی تاریخه، بازم ربطی به این نداره که این بازی قشنگ بود. کشتی منو میلاد!
من در عجبم اگر انقدر این بازی جذاب و پر موقعیت بوده پس مروان فلایینی از دقیقه 70 به بعد تو زمین چه غلطی می کرد!
بخش اصلی را آن بالا گفتم اما وقتی تیمی اونطوری دفاع میکنه، خوب میشه با سانتر و به هم ریختن نظم دفاعیشون، موقعیت گل ساخت. نهایتا هم گل به اون قشنگی زدیم. اینکه بردیم، چه با مروان چه بی مروان، تغییری در اصل موضوع نمیده. اصلا من میگم هر بار فلاینی رو بیاریم تو، بازی رو خراب کنیم و ببریم. جه عیب داره؟ من هم از اول اسمم اولد رو برمیدارم و به آخرش یک اصغر اضافه میکنم.

گل زدیم به اون قشنگی، یک کم حال کن. چرا اینقدر اخم داری تو عزیزدل برادر؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا من یک کلمه گفتم این بازی قشنگ بود. هیجان داشت. تیم‌مون خوب و متنوع بازی کرد. همین. حالا فردا تو زمین گند بزنن یا فن‌خال ترکیب رو به هم بزنه که ثابت کنه ابله‌ترین مربی تاریخه، بازم ربطی به این نداره که این بازی قشنگ بود. کشتی منو میلاد!

بخش اصلی را آن بالا گفتم اما وقتی تیمی اونطوری دفاع میکنه، خوب میشه با سانتر و به هم ریختن نظم دفاعیشون، موقعیت گل ساخت. نهایتا هم گل به اون قشنگی زدیم. اینکه بردیم، چه با مروان چه بی مروان، تغییری در اصل موضوع نمیده. اصلا من میگم هر بار فلاینی رو بیاریم تو، بازی رو خراب کنیم و ببریم. جه عیب داره؟ من هم از اول اسمم اولد رو برمیدارم و به آخرش یک اصغر اضافه میکنم.

گل زدیم به اون قشنگی، یک کم حال کن. چرا اینقدر اخم داری تو عزیزدل برادر؟
:D:D:D
علی جان نظر شما این هستش، نظر بیش از 80 درصد هوادارها برعکس این هستش!!!!
درضمن اگه درست نبود که الان این دلقک همچین وضعیتی نداشت که به التماس بیوفته و بگه که من رو مقصر بدونید و کاری به بازیکنها نداشته باشید و از این حرفا، جالب اینجاست که بیش از 90 درصد هوادارها هم نوشتن که کسی بازیکنهارو مقصر نمیدونه و تا حالا هم کسی بازیکنهارو هو یا BOOOO نکرده...
حضرت آقا هم تو آخرین مصاحبش گفته که بازیکن تهاجمی میخواد!!!!!!!! این هم از هنرش هستش دیگه؟؟؟ این همه هوادارها و خبرنگارها و اطرافیان تیم میپرسیدن که مهاجم نمیخوای بخری؟؟؟ مشکلی پیدا نمیکنین تو فصل؟؟؟ در فصل نقل و انتقالات و این دلقک خان هم میگفتن که رونی و چیچا و ویلسون رو دارن و مشکلی برای حمله ندارن!!!! حالا روی لجبازی بوده باشه(100 درصد) یا روی کم عقلیش؟ الان تیم مشکل مهاجم داره و مقصر اصلی سرمربی هستش با رد کردن مهاجمهای تیم و نیاوردن جایگزین... البته من مشکل تیم رو بود یا نبود بازیکن نمیبینم و مقصر تمام وضعیت تیم رو مربیگری و سبک بازی آشغال این دلقک میدونم...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی امروز پخش مستقیم نداره؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
رئیس ترکیب تیم رو ارائه داد:

De Gea; Young, Smalling, Blind, Rojo; Carrick, Schweinsteiger; Lingard, Mata, Martial; Rooney

ضمنا رو نیمکت نیز:
Romero, Borthwick-Jackson, Jones, Schneiderlin, Herrera, Pereira, Memphis

بالا