• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
برد با ارزش خانگی رو تبریک میگم .خیلی به آینده تیم خوش بین هستم و امیدوارم تیم با همین روند به کار خودش ادامه بده

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
مردیم تا بردیم ............. اصلا راضی کننده نبود بازی تیم و فقط امتیاز تسکین دهنده بود .... این سبک بازیمون حوصله سر بر شده ........

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه بازی کسل کننده دیگه بود ولی نه به شدت بازی های قبلی، فکر میکنم دلیلش هم واضح بود، وست بروم خیلی ضعیفتر از این حرفا بود...
البته فکر نمیکنم که بشه گفت ضعیفتر از میدلزبرو بود، میشه گفت فاکتور همیشگی برد تیم امروز باهاش یار بود(شانس)، و روی دو حرکت فردی به دو گل رسیدیم...
کلا 2 ضربه در چهارچوب داشتیم که ضربه لینگارد خیلی دقیق رفت تو گل، وست بروم هم که حتی قدرت حمله نداشت، پس نمیتونیم بگیم که روی دفاع ها و خط میانی فشاری اورد، ولی تو تک حرکتی که داشتن جلوی درواز خیلی راحت میتونستن گل بزنن که باز هم بلیند گو..ز شده بود و یارگیری نکرده بود، چیز دیگه ای از بازی به ذهنم نمیرسه که بخوام در موردش حرف بزنم...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصن راضی به خفت و خواری تیم نیستم!
همین بردهای مسخره رو هم ترجیح میدم به بازیایی مثل میدلزبرو و ام کی دانز،
برد رو تبریک میگم، هرچند به قیمت طولانی تر شدن دوره آقای د..هد رو نیمکتمون باشه.

Sent from my XT1092 using Tapatalk

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تبریک برای برد. فلاینی هم نیومد. دلم برای مدل موش تنگ شده ;)

لیندگارد پوست انداخته. میشه گفت یک نفر رو برای چند سال آینده پیدا کردیم. اگر و اگر.
مارسیال هم خوب بود. چند حرکت خوب و فراری عالی که موجب گرفتن پنالتی شد.

این تیم به جایی نمیرسه. فن خال حیا کن :D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازی رو ندیدم. برد رو تبریک میگم.
بنظر من علت بازی دادن به دیپای:
بهترین بازیکن PSV در فصل گذشته بود که پاریس هم اونو میخواست و تونستیم از چنگ اونا در بیارمیش و همه از خریدش و دیدن کلیپش به به و چه چه کردیم.
لیگ انگلیس با بقیه لیگها خیلی فرق داره و بازیها بیشتر فیزیکی و قدرتی هستش پس آداپته شدن با این لیگ زمان میبره.
اگه با یکی دو بازی بد دیگه به بازیکن فرصت داده نشه گفته میشه خاک تو سر مربی که به بازیکن فرصت کافی نداد و اگه علی رغم بازی بدش بهش فرصت کافی داده بشه گفته میشه خاک تو سر مربی که اینهمه به این بازیکن بنجل فرصت میده!
عملکرد خوب ممفیس در اوایل فصل که هممون تعریف میکردیم ازش هم دلیلی بر فرصت بیشتری هست که بهش داده شد.
رفتار ممفیس بیرون زمین باعث شد فن خال تصمیم بگیره در کنار عملکرد فنیش برای اصلاح رفتارش مدتی روی نیمکت باشه تا بخودش بیاد.
ممفیس جزو تاپ لیستهای بهترین بازیکنهای جوون و آینده دار دنیاست که اخیرا لیستش اومد، همچنین رونالدو دیشب از 5 تا بازیکنی که ممکنه جا پای اون بذارن نام برد که یکیش ممفیس بود.
فکر کنم اینا دلایل قانع کننده ای باشه که چرا به ممفیس فرصت زیادی داده شد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه چیز جالب دیگه امروز که یادم رفت بگم، جمعیتی بود که اومده ورزشگاه، گوینده ورزشگاه اعلام کرد که حدودا 71 هزارتا تماشاچی اومده بود ورزشگاه!!!
اونایی که میدونن باید اعتراف کنن که گنجایش الدترافورد چقدر هستش و بگن که میانگین تماشاچی که پارسال اومد تو ورزشگاه چقدر بوده؟؟؟ درضمن این رو هم بگم که یکی از پرتماشاچی ترین تیمهای اروپا هستیم، درحقیقت منظورم اینه که وفادارترین تماشاچی های دنیارو داریم...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
برام عجیب و جالبه که اصلان خیلی عزیز دل من همش حرف از بازی ام کی دانز فصل گذشته میزنی!!
اون بازی یادته که کیا بازی کردن؟ یادته چند درصدشون از تیم رفتن؟ مگه جز این بود که به ذخیره ها و بازیکنهای آکادمیمون فرصتی برای نمایش داده بشه؟ اکثر بازیکنان اون بازی فروخته شدن. وقتی خودمون اینجوری تیمون رو میکوبیم از بقیه واقعا انتظاری نیست.
بازی با میدلزبورو رو نمیگم ها چون اکثر بازیکنان اصلیمون بودن ولی اون بازی رو هی یادآوری کردن واسم واقعا جالبه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بهترین بازیکن PSV در فصل گذشته بود که پاریس هم اونو میخواست و تونستیم از چنگ اونا در بیارمیش و همه از خریدش و دیدن کلیپش به به و چه چه کردیم.
معین جان تعجب میکنم که وقتی گفتیم که فن خال بهترین بازیکن فصل پیش هلند رو خراب کرده(همین قضیه در مورد بلیند هم صدق میکرد)، در دفاع ازش اومدی گفتی که بهترین بازیکن نبود و فقط بیشترین تعداد گل رو زده بود؟؟؟؟o_Oo_Oo_O:D:p

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
میلاد جان والا بلیند رو یادمه بهترین بازیکن بود، الان تو متنم دقت کنی نوشتم بهترین بازیکن فصل پیش تیمش PSV نه هلند ولی باز فرقی نمیکنه در اصل حرفم. من معتقد نیستم فن خال ممفیس یا بلیند رو خراب کرده باشه مخصوصا بلیند.
بلیند بازیکن دفاع وسط نبوده ولی الان عملکرد بدی در دفاع وسط نداشته. از طرفی قبول نداری لیگ هلند کجا و لیگ برتر کجا! بنظر من بلیند یه آچار فرانسه است و خیلی از پستها میتونه بازی کنه و با فرصت دادن بهش هست که میتونه پیشرفت کنه که فن خال داره همینکار رو میکنه.
ممفیس هم بنظر من خودش جو گرفتتش و حاشیه های بیرون از زمین باعث شده افت کنه وگرنه فن خال فرصت خیلی خوب و زیادی به ممفیس داد که عمدتا در پست اصلی خودش یعنی وینگر چپ بازی کرد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به هر حال اگه 4-5 هزار نفر نیومدن ورزشگاه هنوز 71 هزار نفر میرن ورزشگاه. اینو که نمیشه نادیده گرفت. بله معترضین وجود دارن. بله سبک بازی تیم خسته کننده است. بله گاها چیدمان بلزیکنان و تعویضها درست نیست. بله سرمربی اشتباه داره مثل هر سرمربی دیگه ای. ولی اینکه چون من از سرمربی خوشم نمیاد پس همه چیز رو نمیبینم و فقط تیم تحت هدایتش رو میکوبم رو من قبول ندارم.
افشین گفت اسکولزی و اشمایکل و کین و نویل انتقاد کردن قبول. اشمایکل امروز گفته بود سبک بازی کسالت آوره قبول. ولی کسی نگفت فرگی که واسمون خیلی مهمه چندوقت پیش حمایت تمام جانبه از فن خال کرد!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد جان والا بلیند رو یادمه بهترین بازیکن بود، الان تو متنم دقت کنی نوشتم بهترین بازیکن فصل پیش تیمش PSV نه هلند ولی باز فرقی نمیکنه در اصل حرفم. من معتقد نیستم فن خال ممفیس یا بلیند رو خراب کرده باشه مخصوصا بلیند.
بلیند بازیکن دفاع وسط نبوده ولی الان عملکرد بدی در دفاع وسط نداشته. از طرفی قبول نداری لیگ هلند کجا و لیگ برتر کجا! بنظر من بلیند یه آچار فرانسه است و خیلی از پستها میتونه بازی کنه و با فرصت دادن بهش هست که میتونه پیشرفت کنه که فن خال داره همینکار رو میکنه.
ممفیس هم بنظر من خودش جو گرفتتش و حاشیه های بیرون از زمین باعث شده افت کنه وگرنه فن خال فرصت خیلی خوب و زیادی به ممفیس داد که عمدتا در پست اصلی خودش یعنی وینگر چپ بازی کرد.
کاملا درسته، اما این که میگی بلیند دفاع وسط خوبی بوده رو اصلا قبول ندارم، آمار اشتباهاتش رو در بیاری، در حد فاجعه هستش، فکر میکنم اوانز هم همچین آمار اشتباهاتی نداشت، ولی چون یه گل زد و یه پاس گل داد به رونی، این اشتباهاتش به چشم نمیاد، از نظر من تو پست هافبک دفاعی هم افتضاح بود، حالا تو پست خودش که دفاع چپ هستش، شاید خیلی بد نبوده باشه، ولی فکر میکنم که روخو و شاو خیلی خیلی بهتر بودن و هستن...
دیپای باید یکی بالا سرش میبود که از گردن میگرفتش و میچلوندش...
همیشه یادم هستش که بازیکنهای جوونی که رئیس به تیم میاورد، شاید در طول فصل بازی هم بهشون نمیداد تا وقتی که مطمئن میشد به درد تیم میخورن، البته این دیگه هنر رئیس بود...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
برام عجیب و جالبه که اصلان خیلی عزیز دل من همش حرف از بازی ام کی دانز فصل گذشته میزنی!!
اون بازی یادته که کیا بازی کردن؟ یادته چند درصدشون از تیم رفتن؟ مگه جز این بود که به ذخیره ها و بازیکنهای آکادمیمون فرصتی برای نمایش داده بشه؟ اکثر بازیکنان اون بازی فروخته شدن. وقتی خودمون اینجوری تیمون رو میکوبیم از بقیه واقعا انتظاری نیست.
بازی با میدلزبورو رو نمیگم ها چون اکثر بازیکنان اصلیمون بودن ولی اون بازی رو هی یادآوری کردن واسم واقعا جالبه!
معین جان من کلاً توی پستهام همین یک بار به ام کی دانز اشاره کردم، اونم چون بیرون بودم و اولین چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم، وگرنه پیدا کردن بازی هایی که با خفت و خواری نتونستیم نتیجه هم بگیریم تو دوران ون حال کار سختی نیست.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته من چون بازی رو ندیدم نمیتونم قضاوت درستی از نحوه بازی تیم داشته باشم و شماهاییه دیدین بالطبع میتونید بلزی رو آنالیز کنین. من حرفام کلی بود. راستی اگه سایت گل نمره بازیکنان رو میذاره میشه لطف کنین عکسش رو بذارین که منم نمرات بازیکنان مخصوصا رونی رو ببینم!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
میلاد اگه اینقدر بلیند در این 3 پست بد بوده که میگی پس چطور بهترین بازیکن لیگ هلند شد؟! واقعا تفاوت لیگها رو میشه دید.
از طرفی من امار کلی دفاع رو از اول این فصل که بلیند دفاع وسط بود رو میگم نه عملکرد شخصیش که مطمئنا تو عملکرد شخصیش سوتی هم داده ولی خوب هممون میدونیم اصلا بازیکن دفاع وسط نبود و فنخال اونو تو اون پست بازی داد. حالا چرا؟ مصدومیت فیل جونز و روخو. تاکید میکنم مصدومیت! آخه کسی موند که بازیش بده تو پست دفاع وسط.از اونطرف چون چند بازی اول بلیند و اسمالینگ عملکرد خوبی داشتن تصمیم گرفت دست به ترکیبشرن نزنه چیزی که من خیلی جاها از هوادارها خوندم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به هر حال اگه 4-5 هزار نفر نیومدن ورزشگاه هنوز 71 هزار نفر میرن ورزشگاه. اینو که نمیشه نادیده گرفت. بله معترضین وجود دارن. بله سبک بازی تیم خسته کننده است. بله گاها چیدمان بلزیکنان و تعویضها درست نیست. بله سرمربی اشتباه داره مثل هر سرمربی دیگه ای. ولی اینکه چون من از سرمربی خوشم نمیاد پس همه چیز رو نمیبینم و فقط تیم تحت هدایتش رو میکوبم رو من قبول ندارم.
افشین گفت اسکولزی و اشمایکل و کین و نویل انتقاد کردن قبول. اشمایکل امروز گفته بود سبک بازی کسالت آوره قبول. ولی کسی نگفت فرگی که واسمون خیلی مهمه چندوقت پیش حمایت تمام جانبه از فن خال کرد!!
شرمنده معین جان، هم افشین جان گفتن و هم خود من میگم دوباره، با فن خال که پدر کشتگی ندارم که من؟
درضمن افشین اسمی از اشمایکل نیاورده بود!!!!!:p:D:D:D
رئیس از مویس هم حمایت همه جانیه کرد، قبلا هم گفته بودم، مگه رئیس آدم نیست؟؟ مگه رئیس اشتباه نمیکنه یا نکرده؟؟ فقط آمار اشتباهاتش خیلی خیلی پایین بودن و هیچ کدوم تیم رو به همچین وضعیتی ننداختن که جلوی سوانسی Triple بشیم یا 4 بازی پشت سر که هم مساوی کنیم که 3تاش 0-0 بود، اون هم با چه تیمهایی، هزاران بار هم گفتم که من تو فوتبال از روی یک یا دو بازی در مورد کسی اظهار نظر نمیکنم، این روال تمام دوران این دلقک بوده...
کلا فقط دارم تکرار مکررات میکنم تو این پست، حوصلم هم سر رفته از این قضیه دیگه، مطمئن هستم که نظرت هیچ وقت برنمیگرده، نه شما و نه علی خان، پس فکر میکنم که این بحث بی دلیل هستش...:cool:
من که با اطمینان میگم که این فن خال هیچ جامی و افتخاری برای منچستریونایتد نمیاره و نمیتونه بیاره، پس بعید میدونم که تا آخر قراردادش تو منچستر دووم بیاره...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جدا یه سوال: شماها که نقد میکنین و اکثر نقدلتون منصفانه و کاملا دوست هستش و عیبای فن خال رو میگین، یکبار شده بگین در کنار اینهمه عیب مثلا باعث پیشرفت بسیار زیادی درنحوه بازی اسمالینگ شده؟ بنظر من اسمالینگ الان جزو 5 دفاع برتر لیگ جزیره است. این فقط,یک مثال هستش و مطمئنا فن خال و کادر فنیش کارهای خوب دیگه ایم انجام دادن در کنار همه نقاط ضعف و عیبهاشون. من میگم آقا اینارو هم ببینید.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد اگه اینقدر بلیند در این 3 پست بد بوده که میگی پس چطور بهترین بازیکن لیگ هلند شد؟! واقعا تفاوت لیگها رو میشه دید.
از طرفی من امار کلی دفاع رو از اول این فصل که بلیند دفاع وسط بود رو میگم نه عملکرد شخصیش که مطمئنا تو عملکرد شخصیش سوتی هم داده ولی خوب هممون میدونیم اصلا بازیکن دفاع وسط نبود و فنخال اونو تو اون پست بازی داد. حالا چرا؟ مصدومیت فیل جونز و روخو. تاکید میکنم مصدومیت! آخه کسی موند که بازیش بده تو پست دفاع وسط.از اونطرف چون چند بازی اول بلیند و اسمالینگ عملکرد خوبی داشتن تصمیم گرفت دست به ترکیبشرن نزنه چیزی که من خیلی جاها از هوادارها خوندم.
تفاوت لیگهارو بله، تفاوت هستش، ولی تفاوتی بین منچستر و PSV وجود نداره، حداقل از نظر من PSV هم تیم بهتری داره و هم مربی بهتری، چون با بازیکنهای خیلی بی اسم و رسم تری از ما بازی رو بردن...(این هم یه جور استدلال هستش دیگه!!:D:D)
گفتم که آمار گل های خورده رو مدیون دو هافبک دفاعی بازی کردنمون هستیم(درحقیقت مدیون اشنیدرلین)، ای بابا معین جان، این دلقک تا دلت بخواد دروغ میگه، یادم میاد چند هفته پیش بود که شاو مصدوم شد و پرسیدم که چرا روخو رو بازی نمیده و دارمین رو گذاشته اونجا و شما گفتید که مصدومه، در صورتیکه هفته قبل از مصدومیت شاو بود که 15 دقیقه پایانی بازی تو لیگ به جای شاو به زمین اومده بود، و بعداز همون بازی که دارمین ر...د هم مجبور شد بازیش بده...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جدا یه سوال: شماها که نقد میکنین و اکثر نقدلتون منصفانه و کاملا دوست هستش و عیبای فن خال رو میگین، یکبار شده بگین در کنار اینهمه عیب مثلا باعث پیشرفت بسیار زیادی درنحوه بازی اسمالینگ شده؟ بنظر من اسمالینگ الان جزو 5 دفاع برتر لیگ جزیره است. این فقط,یک مثال هستش و مطمئنا فن خال و کادر فنیش کارهای خوب دیگه ایم انجام دادن در کنار همه نقاط ضعف و عیبهاشون. من میگم آقا اینارو هم ببینید.
چرا اینجوری نمیگی معین جان؟؟؟ که اسمالینگی که یکی از جایگزینهای فردیناند شناخته میشد و قرار بود جای فردیناند رو در تیم ملی انگلیس پر کنه، آرسن ونگر سر خریدش با رئیس چقدر کل کل کرد، چه بلایی سرش اومده که الان اینقدر معمولی شده(البته قسمتی هم به مویس ربط داره)
ولی معین جان یه چندتا از کارای خویش به بنده هم بگو؟؟؟ من هم کارهای عالیش رو لیست میکنم...:general107::general107::general107::general107: فکر میکنم باید 4-3 صفحه بنویسم!!!!:general107::general107::general107::general107: نه چیزی نگو که حوصله ندارم بنویسم...
سری قبلی یه چندتایی گفتی که امیدوارم با جوابم قانع شده باشی...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان هیچی هیچ جا مطلق نیست.
قطعا همونطور که معین جان و علی آقا میگن خوبی هایی هم داره این آقا.
ولی خب من و امثال من توی تصویر بزرگتر ۱۰٪ خوبی میبینم و ۹۰٪ گندکاری...!
اون دوستان دیگه هم با اصرار بر اون ۱۰٪ میخوان رسم هواداری و حمایت از مربی رو به جا بیارن که خب... دمشون گرم :)
فکر نکنم بحث زیادی بمونه دیگه!

Sent from my XT1092 using Tapatalk

بالا