معین جان تعجب میکنم که وقتی گفتیم که فن خال بهترین بازیکن فصل پیش هلند رو خراب کرده(همین قضیه در مورد بلیند هم صدق میکرد)، در دفاع ازش اومدی گفتی که بهترین بازیکن نبود و فقط بیشترین تعداد گل رو زده بود؟؟؟؟بهترین بازیکن PSV در فصل گذشته بود که پاریس هم اونو میخواست و تونستیم از چنگ اونا در بیارمیش و همه از خریدش و دیدن کلیپش به به و چه چه کردیم.
کاملا درسته، اما این که میگی بلیند دفاع وسط خوبی بوده رو اصلا قبول ندارم، آمار اشتباهاتش رو در بیاری، در حد فاجعه هستش، فکر میکنم اوانز هم همچین آمار اشتباهاتی نداشت، ولی چون یه گل زد و یه پاس گل داد به رونی، این اشتباهاتش به چشم نمیاد، از نظر من تو پست هافبک دفاعی هم افتضاح بود، حالا تو پست خودش که دفاع چپ هستش، شاید خیلی بد نبوده باشه، ولی فکر میکنم که روخو و شاو خیلی خیلی بهتر بودن و هستن...میلاد جان والا بلیند رو یادمه بهترین بازیکن بود، الان تو متنم دقت کنی نوشتم بهترین بازیکن فصل پیش تیمش PSV نه هلند ولی باز فرقی نمیکنه در اصل حرفم. من معتقد نیستم فن خال ممفیس یا بلیند رو خراب کرده باشه مخصوصا بلیند.
بلیند بازیکن دفاع وسط نبوده ولی الان عملکرد بدی در دفاع وسط نداشته. از طرفی قبول نداری لیگ هلند کجا و لیگ برتر کجا! بنظر من بلیند یه آچار فرانسه است و خیلی از پستها میتونه بازی کنه و با فرصت دادن بهش هست که میتونه پیشرفت کنه که فن خال داره همینکار رو میکنه.
ممفیس هم بنظر من خودش جو گرفتتش و حاشیه های بیرون از زمین باعث شده افت کنه وگرنه فن خال فرصت خیلی خوب و زیادی به ممفیس داد که عمدتا در پست اصلی خودش یعنی وینگر چپ بازی کرد.
معین جان من کلاً توی پستهام همین یک بار به ام کی دانز اشاره کردم، اونم چون بیرون بودم و اولین چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم، وگرنه پیدا کردن بازی هایی که با خفت و خواری نتونستیم نتیجه هم بگیریم تو دوران ون حال کار سختی نیست.برام عجیب و جالبه که اصلان خیلی عزیز دل من همش حرف از بازی ام کی دانز فصل گذشته میزنی!!
اون بازی یادته که کیا بازی کردن؟ یادته چند درصدشون از تیم رفتن؟ مگه جز این بود که به ذخیره ها و بازیکنهای آکادمیمون فرصتی برای نمایش داده بشه؟ اکثر بازیکنان اون بازی فروخته شدن. وقتی خودمون اینجوری تیمون رو میکوبیم از بقیه واقعا انتظاری نیست.
بازی با میدلزبورو رو نمیگم ها چون اکثر بازیکنان اصلیمون بودن ولی اون بازی رو هی یادآوری کردن واسم واقعا جالبه!
شرمنده معین جان، هم افشین جان گفتن و هم خود من میگم دوباره، با فن خال که پدر کشتگی ندارم که من؟به هر حال اگه 4-5 هزار نفر نیومدن ورزشگاه هنوز 71 هزار نفر میرن ورزشگاه. اینو که نمیشه نادیده گرفت. بله معترضین وجود دارن. بله سبک بازی تیم خسته کننده است. بله گاها چیدمان بلزیکنان و تعویضها درست نیست. بله سرمربی اشتباه داره مثل هر سرمربی دیگه ای. ولی اینکه چون من از سرمربی خوشم نمیاد پس همه چیز رو نمیبینم و فقط تیم تحت هدایتش رو میکوبم رو من قبول ندارم.
افشین گفت اسکولزی و اشمایکل و کین و نویل انتقاد کردن قبول. اشمایکل امروز گفته بود سبک بازی کسالت آوره قبول. ولی کسی نگفت فرگی که واسمون خیلی مهمه چندوقت پیش حمایت تمام جانبه از فن خال کرد!!
تفاوت لیگهارو بله، تفاوت هستش، ولی تفاوتی بین منچستر و PSV وجود نداره، حداقل از نظر من PSV هم تیم بهتری داره و هم مربی بهتری، چون با بازیکنهای خیلی بی اسم و رسم تری از ما بازی رو بردن...(این هم یه جور استدلال هستش دیگه!!میلاد اگه اینقدر بلیند در این 3 پست بد بوده که میگی پس چطور بهترین بازیکن لیگ هلند شد؟! واقعا تفاوت لیگها رو میشه دید.
از طرفی من امار کلی دفاع رو از اول این فصل که بلیند دفاع وسط بود رو میگم نه عملکرد شخصیش که مطمئنا تو عملکرد شخصیش سوتی هم داده ولی خوب هممون میدونیم اصلا بازیکن دفاع وسط نبود و فنخال اونو تو اون پست بازی داد. حالا چرا؟ مصدومیت فیل جونز و روخو. تاکید میکنم مصدومیت! آخه کسی موند که بازیش بده تو پست دفاع وسط.از اونطرف چون چند بازی اول بلیند و اسمالینگ عملکرد خوبی داشتن تصمیم گرفت دست به ترکیبشرن نزنه چیزی که من خیلی جاها از هوادارها خوندم.
چرا اینجوری نمیگی معین جان؟؟؟ که اسمالینگی که یکی از جایگزینهای فردیناند شناخته میشد و قرار بود جای فردیناند رو در تیم ملی انگلیس پر کنه، آرسن ونگر سر خریدش با رئیس چقدر کل کل کرد، چه بلایی سرش اومده که الان اینقدر معمولی شده(البته قسمتی هم به مویس ربط داره)جدا یه سوال: شماها که نقد میکنین و اکثر نقدلتون منصفانه و کاملا دوست هستش و عیبای فن خال رو میگین، یکبار شده بگین در کنار اینهمه عیب مثلا باعث پیشرفت بسیار زیادی درنحوه بازی اسمالینگ شده؟ بنظر من اسمالینگ الان جزو 5 دفاع برتر لیگ جزیره است. این فقط,یک مثال هستش و مطمئنا فن خال و کادر فنیش کارهای خوب دیگه ایم انجام دادن در کنار همه نقاط ضعف و عیبهاشون. من میگم آقا اینارو هم ببینید.