• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در حالی که تو خط حمله مهاجم تراز اول نداریم وینگر خواسته اونم سرعتی!
یکی نیست بهش بگه تو این سیستم بازی پاس در عرض و پاس به عقبت وینگر سرعتی می خوای چکار؟؟ همون دی ماریا از بهترین های این پست بود که دیدیم چکارش کرد
با خرید بازیکن تاپ مخالف نیستیم اگه بتونه ازش درست بازی بگیره که کارنامه ش در این زمینه سیاهه! در هر صورت امیدوارم گریزمن یکی از گزینه های خرید باشه
البته گریزمن یا هر بازیکن تو این سطحی رو خیلی بعیده بشه ژلنویه خرید!
ولی تو همین لیگ خودمون بازیکنایی مث کین و ماهرز و واردی هستن که خیلی به درد تیم میخورن.

Sent from my XT1092 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان یه سوال دارم؟
دارمین مصدومه؟؟؟
والنسیا چطور؟؟؟
هر چی گشتم چیزی نیافتم که از مصدوم بودن این بازیکنها گفته باشه...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان یه سوال دارم؟
دارمین مصدومه؟؟؟
والنسیا چطور؟؟؟
هر چی گشتم چیزی نیافتم که از مصدوم بودن این بازیکنها گفته باشه...
میلاد جان این لینکی که گذاشتم مربوط به مصاحبه فن خال قبل از بازی بوده که میگه والنسیا مصدومه و دارمیان هم محروم:
http://manchester-united.ir/main/امروز-در-اولدترافورد-کنفرانس-خبری-سر/

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
12193835_1052248958167405_8010589342084844967_n.png

این وین رونی خشنو دوست دارم من :دی

چقدر فلچرو دوست دارم. حیف اون مریضی لعنتی داغونش کرد وگرنه یه تار موش می ارزید به صد تا بچه سوسولی که این طرف ریخته تو تیم

12195903_10153849358494683_2450497778334271321_n.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گل یه مطلب زده برای مقایسه نتایج تیم های مختلف EPL در این 3 فصل اخیر که خیلی خیلی خیلی جالب هستش:
2222882.png
ظاهرا نتایج تیم نسبت به دو فصل گذشته هم ضعیفتر بوده!!!!!
و البته یه پیش بینی هم کرده که نمیشه چیزی ازش گفت ولی برای اطلاعتون میزارم:
2222892.png
اگه بهمین شکل ادامه بدیم به CL هم نمیرسیم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مشاهده پیوست 878289

چقدر فلچرو دوست دارم. حیف اون مریضی لعنتی داغونش کرد وگرنه یه تار موش می ارزید به صد تا بچه سوسولی که این طرف ریخته تو تیم

مشاهده پیوست 878290
اینجا هم میتونی ویدیو کاری که کرده رو ببینی:
http://www.goal.com/en/news/13712/e...-slap-wwe-superstar-wade-barrett?ICID=HP_HN_4
البته WWE خیلی Fake هستش...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مشاهده پیوست 878289

مشاهده پیوست 878290

اینجا هم میتونی ویدیو کاری که کرده رو ببینی:
http://www.goal.com/en/news/13712/e...-slap-wwe-superstar-wade-barrett?ICID=HP_HN_4
البته WWE خیلی Fake هستش...
فیک که سوپ اپرائیه واسه خودش :D
ولی واجب شد برم این قسمتشو دانلود کنم، خیــــلی چک باحالی زد به این یارو :D
ویرایش: چقد لینک کشتی کچ هست تو اینترنت!
یکی لینک این هفته که وین اینا بودنو بذاره لطفاً :p

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
معین جان این آمار چیز جالبی نیست که بخوای بگیا؟؟؟o_O
این آمار نشون میده که چقدر موقعیت کم درست کردیم تو کل بازیهامون!!!
حتی اگه دقت کنی متوجه میشی که آمار گلهای زده ما هم بسیار پایین هستش، و تشخیص میدیم که چقدر کمتر از بقیه تیم ها موقعیت گل درست کردیم!!!
البته مشخص میکنه که مهاجم هامون هم از کمترین موقعیتهاشون استفاده کردن، پس رونی اونقدر هم شم گلزنی پایینی نداره...
فیک که سوپ اپرائیه واسه خودش :D
ولی واجب شد برم این قسمتشو دانلود کنم، خیــــلی چک باحالی زد به این یارو :D
ویرایش: چقد لینک کشتی کچ هست تو اینترنت!
یکی لینک این هفته که وین اینا بودنو بذاره لطفاً :p
اصلان جان اون لینکی که تو گل هستش ویدیو رو از یوتیوب گرفته و از اونجایی که رونی میاد تو برنامه رو نشون میده، در حقیقت ویدیو کامل هستش...:general105:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
b0d95e5a3d114a31523b97a855738096.jpg

والنسیا هم عمل حراحیش رو با موفقیت پشت سر گذاشته و وارد دوران ریکاوریش میشه.

Sent from my XT1092 using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
روز شنبه با شروع نیمه دوم که ونگال روی صندلی قرمز نشست جو بسیار سنگین بود ونگال رنگش تغییر کرده بود و گیگز هم مضطرب به نظر میرسید سکوت عجیبی بود شاید این سکوت یکی از کر کننده ترین صداهایی بود که پیرمرد دوچ در زندگیش شنیده ولی وقتی لینگارد با یک شوت زیبا گل رو زد کمی از فشار رهایی پیدا کرد پیرمرد دوچی که برای اولین بار به انگلیس اومده دوست نداره روی تنور داغ ترین تیم لیگ گریل بشه، اسمهای بزرگی از اون انتقاد کردند اسکولز که نه تنها یونایتدیها بلکه هر فوتبال دوستی خاطره ای ازش داره سرآمد اونهاست اون اما فکر میکنه جواب انتقادها رو داده ولی اینجا انگلیسه و تنور فوتبالش از هر جایی داغ تره ورزشگاه شهر پانصد هزار نفری منچستر هر هفته بیش از هفتاد هزار نفر از این شهر کوچک رو تو خودش جا میده تا رویا ببینند..
برای مردم شهری که‌ حدود یک پنجم‌ از جمعیتش هر هفته یونایتد رو صدا میزنند فوتبال براشون جزیی از زندگیه از اینطرف و اونطرف شنیده میشه که اگر تیم به گل نزدن خودش ادامه بده ما اشتراک خودمون رو قطع خواهیم کرد شاید خیلی ها بگن این وضعیت خط قرمز هر مدیریه و شرایط نزدیک به بحرانی شدنه..ونگال شاید فکر میکنه که اون نتیجه های بدی نگرفته ولی توی این مدت باید فهمیده باشه که کجا نشسته...
برای اهالی فوتبال علارقم فوتبال تیم ونگال که به بی روحی متهمه داستان نشستن روی نیمکت تیم میزبان این ورزشگاه همیشه داغ بوده اونم حالا مردی که با کوله باری از تجربه و البته فیگور خاص و ادعای فلسفه ای مجزا بسیار اومده و میخواد ثابت کنه که در نهایت روی همین نیمکت کباب‌ نخواهد شد نیمکتی که قبل تر دیوید مویس رو قربانی‌ کرد...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در ادامه تحقیرهای والدز ون حال برگشته بهش گفته تا وقتی تیم اصلی زمین تمرینو ترک نکردن حق نداره بیاد :|
حتی من دلم واسش سوخت دیگه!
این کامنت هم جالب بود درباره همین خبر:

GooglePlusUser_14x14.gif

Armin ArlertNEW60 minutes ago

LVG, some career highlights:

1) FIRED from Barcelona...
(Highlights... fights with Rivaldo)

2) Fails to qualify Netherlands to the World Cup! After being defeated by 10 men Ireland, he is FIRED.... AGAIN
(Highlights: ``We are so good that even Irish fans want us to win``... before losing to 10-men Ireland)

3) Made manager of Barcelona again. Almost relegates Barcelona before he was fired once again and replaced with Rijkaard. I really want to know how bad you can be to almost relegate Barcelona in LaLiga... seriously!

4) Next relevant job at Bayern Munich. Loses Bundesliga to Dortmund with one-tenth of Bayern`s budget at the time.
Highlights: Drops pants in front of the entire squad, saying that he has the `grapefruits`to drop anyone

5) Current manager of Manchester United. Finished with 70 points in his first season (Moyes `catastrophic`season had 64 points). However the board had spend 100million ++ budget for him (with so many players including Di Maria), whereas Moyes had to play with Anderson, Nani, Cleverly, almost expired Rio and Vidic, not to mention fixture congestion due to UCL. Has he really been better than Moyes...
Highlights: Fails with Di Maria, the same player who had a brilliant season and won UCL with Madrid, asks a 30 year UCL, World Cup winner keeper to train with the U21 kids. Keeper refuses so he permanently bans him from training facilities for first team, not to mention how his team`s style of play has been so far...
این هم یکی دیگه:
This is really going too far from Van Gaal_ a deliberate attempt to ruin the career of a professional player. And the fact that Valdez is not voicing his frustration in the media (like 99.9% of players in this situation would) attests to his incredible professionalism. Even as a Madridista, I can see that.

Some might say that he shouldn't have refused to train with the U21 kids, and you might be right. However the punishment is both disproportionate and cruel (a simple hefty fine would have sufficed). And the command to train with the U21 kids was already designed to be cruel_ it is not like he is going to learn anything from that (especially a keeper who is 30 and has played at the highest level and won every single completion at that level).

Finally, Valdez was a regular at Barcelona, and he could have gone to most Champions League clubs and be their no. 1 keeper. So the fact that he came to United to play as the second keeper after De Gea, deserved tremendous respect from Manchester United. Even Barcelona treated Jose Pinto much better (letting him always play in the Spanish Cup, even in the final of that cup and NEVER forcing him to train with B squad players). This deliberate attempt to ruin Vales' career is clearly going too far...
باقیش رو هم خودتون ببینید دیگه، حرف های منطقی رو فقط کپی کردم، باقی فقط ... به ون حال!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه آمار جالب از میزان فروش لباس بازیکنان جهان منتشر شده که دیپای پس از مسی و رونالدو در رده ی سوم قرار داره شواینی هم چهارمه
نکته ی جالب اینجاست شواینی وقتی با اون همه ابهت تو بایرن بود رتبه ی فروش پیراهنش 31 بوده!
حالا معلوم نیست تا قبل از این اصلا لباس دیپای فروش می رفته که الان بخاطر اسم و اعتبار لباس منچسترش تا این رتبه بالا اومده , حیف اینه بچه فوفولی
اگه یه بازیکن ستاره همسطح مسی و رونالدو داشتیم شک ندارم از نظر فروش پیراهن با اختلاف می رفت تو صدر

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چی شد؟؟؟
اصلان چه کار کرده؟؟؟

واقعا یعنی شعور و عقلش، خارج از فوتبال هم در این حد؟؟؟؟

http://www.espnfc.com/story/875555/luca-toni-bayern-boss-louis-van-gaal-showed-us-his-balls
آره بابا رسماً شلوارشو کشیده پایین که به همه نشون بده ... داره هر کسی بذاره رو نیمکت!
یه آمار جالب از میزان فروش لباس بازیکنان جهان منتشر شده که دیپای پس از مسی و رونالدو در رده ی سوم قرار داره شواینی هم چهارمه
نکته ی جالب اینجاست شواینی وقتی با اون همه ابهت تو بایرن بود رتبه ی فروش پیراهنش 31 بوده!
حالا معلوم نیست تا قبل از این اصلا لباس دیپای فروش می رفته که الان بخاطر اسم و اعتبار لباس منچسترش تا این رتبه بالا اومده , حیف اینه بچه فوفولی
اگه یه بازیکن ستاره همسطح مسی و رونالدو داشتیم شک ندارم از نظر فروش پیراهن با اختلاف می رفت تو صدر
اینا که چیزی نیست من لباس باشگاه ورژن بازیکن رو از فنزو خریدم مشکی با بج پی ال و شماره 4 فیل جونز :general504::general504:
یکشنبه دو شنبه فک کنم برسه عکس میذارم، همتون باید بخرید اگه خوب بوداا!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
آدم این کارای اسپانیایی ها رو میبینه شاخ در میاره و یک جورایی به دخیا حق میده که میخواست بره ریال بازی دوستانه با انگلیس که میتونه تجربه خوبی برای یک دروازبان جوان در سطح ملی مثل دخیا باشه طرف کاسیاس رو با 34 سال سن بازی داده به نظر من اگر دخیا رفته بود مادرید هیچ کس حتی برای بازی دوستانه جراتش رو نداشت نمیکت نشینش کنه...از یک طرفی میشه اینها رو فشارهم حساب کرد اگر دخیا مصدوم نباشه یا چیزی...

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نتیجه رو که قطعا همه می دونید منتخب بریتانیا 3-1 منتخب جهان , تصاویرش رو هم احتمالا همگی دیدید ولی حیفه تو کلوب هم گذاشته نشه

tjdyclrvz39j3kfumg6b.png

david-beckham_6.jpg

man-u-wbr.jpg
photo_2015-10-16_11-17-27_0.jpg
photo_2015-11-14_20-49-25.jpg
2da4abc300000578-3283543-image-a-50_1445460071356_2.jpg

چقدر این جمله طرفداری قشنگ بود .... و در پایان، یک پیروزی خانگی دیگر برای سر الکس فرگوسن در اولدترافورد...

بالا