• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان عزیزم یه درخواست دارم: اونایی که میتونین آمار بازیکنان یونایتد بعد از هر بازی رو از سایتهای مختلف لطفا بذارید تا نمره بازیکنان رو ببینیم. از چندتا سایت باشه بهترم هست.
پ.ن: بازم میگم مهم موفقیت یونایتده چه با فن خال چه بی فن خال. مخلص همه دوستای گلمم هستم که خیلی واسم عزیزید.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب این نمره بازیکنان از سایت whoscore که از طرفداری کپی کردم:
mun_wba.jpg

باز اگه از سایتهای دیگه هم اطلاعات بذارید ممنون میشم.
ضمنا مجددا توجه همتون رو به نمره رونی جلب میکنم!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تبریک میگم‌ اینجور بازیها رو باید برد جدا لینگارد بازیکنیه که میشه به آینده اش امیدوار‌ بود اگر اسیر حاشیه نشه و درخشش مقطعی نباشه ولی خوب در مسیر درست باید تربیت بشه با یک چیز ونگال و هوادارهاش خیلی حال میکنم‌ اطمینان دارم که تا بیست سال بعد از خروج ونگال اگر کسی بدرخشه به ونگال نسبت میدنش همینطور که الان هم اگر کسی از آکادمی بارسا بیاد بیرون ونگال و دوستان میگن هنر ایشونه...ولی جدای از اینها‌ اسمالینگ هم به فرم خوبی رسیده و مسلما ونگال در این اتفاق بی تاثیر نبوده همونطور که در افت خیلی ها بی تاثیر نبوده ما به پیشرفت های بیشتری نیاز داریم و هر هفته که میگذره باید ببینیم چقدر به چیزی که میخواستیم نزدیک تر شدیم همونطور که قبل هم گفتم زمان منصفانه ترین نمره رو به تیم ونگال خواهد داد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب این نمره بازیکنان از سایت whoscore که از طرفداری کپی کردم:
مشاهده پیوست 877405

باز اگه از سایتهای دیگه هم اطلاعات بذارید ممنون میشم.
ضمنا مجددا توجه همتون رو به نمره رونی جلب میکنم!!
معین جان، شرمنده نمیتونم قبول کنم که میخوای همه چیز رو بندازی گردن رونی...
چون خیلی راحت میتونم از همین سایت حداقل 4-3 بازی نمره های بازیکنهارو در بیارم که رونی بهترین بازیکن تیممون و زمین بوده و خیلی راحت از روی نمره کلی رونی در تمام بازیهای فصل میشه تشخیص داد که رونی روز خوب داشته و روز بد هم داشته(یه نگاه بکنی که وقتی در بین حدودا 50 درصد بازیهامون حتی موقعیت گل نتونستیم درست کنیم، انتظار داری بازیکنی که وظیفش زدن ضربه آخر هستش چه نمره ای گرفته باشه؟؟؟)، ولی تقریبا بیش از 80 درصد طرفدارها مقصر بازی بد رونی رو فن خال میدونن...

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
والا من اصلا نمیخوام چیزی رو بندازم گردن رونی. قبلا هم گفتم که خیلی دوست دارم رونی به روزهای اوج گذشتش برگرده. ولی بنظرم در حال حاضر خیلی فاصله داره با اون روزها. اتفاقا فن خال در برابر اینهمه حجم رسانه ها که منتقد رونی هستن شدیدا پشت رونی وایساده و ازش, حمایت میکنه. ضمنا مشکل من با رونی برمیگرده به قبل از فن خال. یعنی وقتی نیم فصل دوم مویس ماتا رو خرید ولی بخاطر بازی رونی تو پست 10 میدونست از ماتا کجا بازی بگیره! بنظر من رونی جای یه بازیکن بهتر از خودش رو در زمین پر کرده. یه زمانی همین مشکل رو با یانگ داشتم که یانگ با عملکردش دهنم رو بست ولی رونی فعلا چیزی نشون نداده. من قبلا هم گفتم بنظر من تنها یکی از مشکلات خط حمله تیم بازی کند و غیرخلاقانه و قابل پیش بینی رونی هستش. اون 80% که گفتی موافقن فن خال باعث افت رونی شده رو بدون منبع قبول ندارم. یکی از دلایل موقعیت کم تیم رو هم شخص رونی میدونم. تو پست مهاجم نوک به بازیش دقت کن، چندتا حرکت سریع و بدون توپ انجام میده؟ چقدر واسه خودش فضای خالی پیدا میکنه؟ تو پست پشت مهاجمم نه خلاقیت خاصی داره و نه شوت میزنه و نه قدرت دریبلینگ بالایی داره. به هرحال رونی یکی از ارکان تهاجمی تیم هستش وقتی تو زمینه و کیفیت پایین بازی رونی باعث کیفیت پایین بازی تیم در خط حمله میشه ولی مطمئنا غیر از کیفیت بازی رونی کلی مشکلات دیگه هم وجود داره. از طرفی رونی واسه خیلی از طرفدارها نقش خط قرمز رو داره ولی همونجور که حسین عزیز گفت حرفامون رو راحت بزنیم منم نظرم رو راجع به رونی میگم. اون نمرات رو واسه خودم میخوام ببینم نمره بازیکنان تو سایتهای مختلف چقدر فرق داره و بشخصه پیگیر بازی رونی هستم. ایشا... با بازی خوبش و با اوج گیری مجددش مشت محکمی بر دهان من بزنه، من که از خدامه به روزهای اوجش برگرده چون به نفع یونایتده که این اتفاق بیفته.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
والا من اصلا نمیخوام چیزی رو بندازم گردن رونی. قبلا هم گفتم که خیلی دوست دارم رونی به روزهای اوج گذشتش برگرده. ولی بنظرم در حال حاضر خیلی فاصله داره با اون روزها. اتفاقا فن خال در برابر اینهمه حجم رسانه ها که منتقد رونی هستن شدیدا پشت رونی وایساده و ازش, حمایت میکنه. ضمنا مشکل من با رونی برمیگرده به قبل از فن خال. یعنی وقتی نیم فصل دوم مویس ماتا رو خرید ولی بخاطر بازی رونی تو پست 10 میدونست از ماتا کجا بازی بگیره! بنظر من رونی جای یه بازیکن بهتر از خودش رو در زمین پر کرده. یه زمانی همین مشکل رو با یانگ داشتم که یانگ با عملکردش دهنم رو بست ولی رونی فعلا چیزی نشون نداده. من قبلا هم گفتم بنظر من تنها یکی از مشکلات خط حمله تیم بازی کند و غیرخلاقانه و قابل پیش بینی رونی هستش. اون 80% که گفتی موافقن فن خال باعث افت رونی شده رو بدون منبع قبول ندارم. یکی از دلایل موقعیت کم تیم رو هم شخص رونی میدونم. تو پست مهاجم نوک به بازیش دقت کن، چندتا حرکت سریع و بدون توپ انجام میده؟ چقدر واسه خودش فضای خالی پیدا میکنه؟ تو پست پشت مهاجمم نه خلاقیت خاصی داره و نه شوت میزنه و نه قدرت دریبلینگ بالایی داره. به هرحال رونی یکی از ارکان تهاجمی تیم هستش وقتی تو زمینه و کیفیت پایین بازی رونی باعث کیفیت پایین بازی تیم در خط حمله میشه ولی مطمئنا غیر از کیفیت بازی رونی کلی مشکلات دیگه هم وجود داره. از طرفی رونی واسه خیلی از طرفدارها نقش خط قرمز رو داره ولی همونجور که حسین عزیز گفت حرفامون رو راحت بزنیم منم نظرم رو راجع به رونی میگم. اون نمرات رو واسه خودم میخوام ببینم نمره بازیکنان تو سایتهای مختلف چقدر فرق داره و بشخصه پیگیر بازی رونی هستم. ایشا... با بازی خوبش و با اوج گیری مجددش مشت محکمی بر دهان من بزنه، من که از خدامه به روزهای اوجش برگرده چون به نفع یونایتده که این اتفاق بیفته.
معین جان من نظرت رو میدونم، خوب یادم هم هست که قبلا چی گفتی، این حرفی که زدم بیشتر برای این جلوگیری از سوء استفاده بود...:D:p
من نمیتونم آماری بزارم واست، چون همچین رای گیری تا حالا صورت نگرفته، بیشتر از روی کامنتهای گل و ... هستش...
ولی در مورد اینکه رونی حرکت سرعتی میکنه یا دریبل میزنه؟ خیلی راحت میگم که مگه مهاجمهای بزرگ همه قدرت دریبل زنی فوق العاده یا سرعت بالا داشتن؟؟؟ تقریبا میتونم بگم که بیشتر مهاجم های بزرگ تاریخ، هیچ کدوم از این فاکتورهارو نداشتن، به قولی شم گل زنی بزرگترین فاکتور مهاجم هستش که قبول دارم که رونی اون رو هم دیگه نداره(در حقیقت از ابتدا نداشت)، ولی تنها دلیلش رو بازی دادن رونی تو پستهای مختلف و از بین بردن اون روحیه رونی میدونم...
رونی یه بازیکن جنگنده بود که قدرت شوت زنی و کنترل توپ خوبی داشت، آیا برات جای تعجب نداره که رونی با اینکه مهاجم نوک بازی میکنه، میاد پشت محوطه و یه جورایی توپ پخش میکنه و یا دنبال این هستش که موقعیت شوت زنی برای خودش درست کنه؟؟؟(البته قبلا میکرد این کار رو) خوب مشخص هستش که تو سبک بازی مسخره فن خال، یعنی مالیکت مالکیت مالکیت و پاس های بی معنی، قدرت شوت زدن و ریسک بازی رو از تیم گرفته باشه، حتی میتونست بطور غریضی(بازیکن باهوشی هم نبود) پاس های خوبی تو بازی بده، ولی من از تو میپرسم، آیا این جایی که بازی میکنه، باعث نشده که قدرت انجام همه این کارهارو ازش بگیره؟؟؟؟ تو که اینقدر به رونی بخاطر همچین بازی خرده میگیری؟ چرا به باعث و بانیش نمیتازی؟؟؟
من فکر نمیکردم که اونقدر سخت باشه، پی بردن به همچین چیزی!! حتی تا الان فکر نمیکردم که این چیزها احتیاج به گفتن داشته باشه...o_Oo_Oo_O
همه میدونیم که رونی هیچ وقت یه مهاجم نوک نبوده و نیست، و همیشه بعنوان SS (Second Striker) شناخته میشده، در حقیقت همین الان هم که داره فن خال رونی رو در پست مهاجم بازی میده، هم داره رونی رو نابود میکنه و هم اون رو سپر بلا کرده واسه خودش، حمایتش هم بخوره تو سرش...

تعجب هستش واسم که چرا نمیپرسی رونی تو پست اصلی خودش بازی نمیکنه؟ چرا 2 فصل هستش که رونی تبدیل شده به یه مارکوپلو که تکلیف خودش رو هم نمیدونه؟؟؟ آیا این بی عرضگی مربی رو نمیرسونه که نمیتونه ترکیب داشته باشه که از بازیکنهاش استفاده درسته حسابی بکنه؟؟؟
گفتم، باز هم میگم، من کسی رو مربی میشناسم که بتونه از بازیکنهایی که داره بهترین بازی رو بگیره، این هنر نیست که بهترین بازیکنهای دنیار و جمع کنی و اون ترکیبی که بلدی رو اجرا کنی و تا یه ضدتاکتیک میخوری، هیچ سبک دیگه بازی رو نتونه انجام بده و تیمش بشه شلغم و در نهایت بازیش بشه فلینی و علی اصغری...
ویرایش:
یه چیز دیگه که یادم رفت بنویسم، این بود که گفتی آیا موقعیت برای خودش درست میکنه یا درحقیقت خودش رو در موقعیت قرار میده یا نه؟ من به تو میگم که تو بازی کسل کننده و کند تیم فن خال، مگه میشه همچین کاری کرد؟؟؟
مگه تیمی پیدا میشه که جلوی ما بیاد بازی کنه و دفاعی بازی نکنه؟؟؟ همه تیمها با 10 بازیکن دفاع میکنن، به نظرت کی و چه مهاجمی میتونه فضای خالی پیدا کنه؟؟؟ ( قشنگ حرفای اسکولز رو دارم میگما!!!) تو فوتبال امروزی کمتر مدافعی پیدا میشه که اشتباه فاحش کنه، درحقیقت شما باید با بازی سریع و هماهنگ تیمتون بتونی باعث اشتباه کردن مدافعین حریف بشی که این تیم در 3-2 سال گذشته حتی 1 بار هم این کار رو انجام نداده!!!!!

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این بشقاب ما هم تاریخش تموم شد نتونستم بازیو ببینم

بردیم تبریک میگم. (دیگه حوصله پستای 7 8 خطی رو ندارم انصافا)
دیگه ببخشید عذر میخوام تا توالتای الدترافورد رو هم ما اینجا نقد کردیم وقتی به نتیجه ای نمیرسه چه فایده

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
خوب سیتی زن ها تو یه بازی بی هدف با استون ویلا مساوی بدون گل کردند.آرسنال هم باید تا لحظاتی دیگر با تتنهامی بازی کنه که به نظرم آرسنال امشب امتیاز از دست خواهد داد و کلا فاصله در صدر جدول به یک مو بند خواهد شد

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
اون دارو دسته منفی گرا چشم ببند و فریاد بزن و فحاشی بکنو توهین بکن کجان؟
هنوز یک هفته نشده ما با پالاس بازیمون مساوی شدیم و یک نفر به خصوص که اسمشو نمیارم چون در حدی نیست که اسمشو به زبون بیارم هیچ چیزی تو ذهنش نبود و فقط چشمشو میبست که اره کلوپ رو ببینید اومده لیورپول عوض شده اومده لیورپول حمله میکنه اومده طوفان میکنه همون کلوپ با لیورپولش تا دقیقه ۹۰ تو انفیلد از همین پالاس 2-1 عقبه ۲ تا گل خورده ضمن باید تلاش کنه تو این ۴ دقیقه نبازه.الان دلیلتون چیه حتما الان میخواد دلیل بیارید پالاسی ها الان دوپینگ کردن یا لیورپولی ها روز خوبشون نیست یا بارونه تو انفیلد یا داور بر ضد لیورپوله بابا بسه این مسخره بازیهاتون من هفته پیش سکوت کردم تا این بازی برسه و ببینم لیورپول جلوی پالاس چه میکنه

۱-تمام تیم های معمولی وقتی جلوی تیم هایی مثل منچستر ارسنال منچستر سیتی و چلسی و لیورپول قرار میگیرن قوی میشن دلیلشم رو نمیفهمید؟بازی کن ها با تمام وجود بازی میکنن که بتونن مورد توجه اون تیم ها قرار بگیرن و حالا با دفاع ۱۰ نفره و ... کار به شدت سخت میشه جلوشون
۲-حرف های مبتدیانه اسکولز در سطح یه سرمربی نیست درسطح مربی هم نیست ایشون اسطوره ماست اما بهتره بره دوره مربی گری بگذرونه و بره تو تیم های درجه ۳ انگلیس مربی گری کنه استراتژیشو پیاده کنه اگه جواب داد بعد بیاد مربی گری درجه ۱ رو دوره ببینه بعد بیاد لیگ های ۱ و برتر بعد اظهار نظر کنه وگرنه اسکولزی که پول زندگیشو از اندیپندنت و بی بی سی میگیره باید طوری مطلب بزنه که روزنامه هاشون خریدار پیدا کنه
۳-خیلی جالبه واسم تیم ما تو لیگ قهرمانان اول هست تو گروه خودش اقا شما هربهانه ای میخواید بیارید بیارید تیم ما در حال حاظر در صدر گروه خودش قرار داره تو لیگ هم تا همین لحظه با صدر نشین جدول ۲ امتیاز فقط فاصله داره و تو اتحاده همه تیم های قوی حذف شدن ما هم حذف شدیم این نتایج بده جمع کنید برید دنبال کارو زندگیتون دست از توهین بردارید
۴-شمایی که اصلا تیم رو نمیبینید و فقط صبح تا شب تو نت میگردید ببینید کی چطوری به فنخال توپیده اونو لینک کنید یا انتقادهارو نمایش بدید بجای اینکار چند بار هم نه فقط یکبار نشون بدید پستی در مورد تفاوت بازی تیم نسبت به بازی قبل گذاشته باشید
۵-چلسی الان کجاست؟قهرمان فصل پیش کی بوده؟چلسی پارسال امسال همیشه با مورینیو یه تیم مزخرف بوده با یه دفاع اتوبوسی آیا هوادارانش به مورینیو توهین میکنند؟
ضمنا دوستان عزیزی بودن که با انتقادهای تندی که داشتن خداروشکر کم کم تندی ها و اختلافات رو گذاشتن کنار و الان دارن با نقدهای درستی که انجام میدن تیم رو به چالش میکشن که واقعا حرفه ای هست این نقد هاشون و من هم میخونم اگر لایک نمیکنم چون معنیش اینه با نظرات من هنوز تضاد داره اما انصافا نقد ۴ یا ۵ نفر تو این تاپیک حرفه ای شده نسبت به انتقادهای تندو یکجانبه و کورکورانه سابق

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
اون دارو دسته منفی گرا چشم ببند و فریاد بزن و فحاشی بکنو توهین بکن کجان؟
هنوز یک هفته نشده ما با پالاس بازیمون مساوی شدیم و یک نفر به خصوص که اسمشو نمیارم چون در حدی نیست که اسمشو به زبون بیارم هیچ چیزی تو ذهنش نبود و فقط چشمشو میبست که اره کلوپ رو ببینید اومده لیورپول عوض شده اومده لیورپول حمله میکنه اومده طوفان میکنه همون کلوپ با لیورپولش تا دقیقه ۹۰ تو انفیلد از همین پالاس 2-1 عقبه ۲ تا گل خورده ضمن باید تلاش کنه تو این ۹ دقیقه نبازه.الان دلیلتون چیه حتما الان میخواد دلیل بیارید پالاسی ها الان دوپینگ کردن یا لیورپولی ها روز خوبشون نیست یا بارونه تو انفیلد یا داور بر ضد لیورپوله بابا بسه این مسخره بازیهاتون من هفته پیش سکوت کردم تا این بازی برسه و ببینم لیورپول جلوی پالاس چه میکنه

۱-تمام تیم های معمولی وقتی جلوی تیم هایی مثل منچستر ارسنال منچستر سیتی و چلسی و لیورپول قرار میگیرن قوی میشن دلیلشم رو نمیفهمید؟بازی کن ها با تمام وجود بازی میکنن که بتونن مورد توجه اون تیم ها قرار بگیرن و حالا با دفاع ۱۰ نفره و ... کار به شدت سخت میشه جلوشون
۲-حرف های مبتدیانه اسکولز در سطح یه سرمربی نیست درسطح مربی هم نیست ایشون اسطوره ماست اما بهتره بره دوره مربی گری بگذرونه و بره تو تیم های درجه ۳ انگلیس مربی گری کنه استراتژیشو پیاده کنه اگه جواب داد بعد بیاد مربی گری درجه ۱ رو دوره ببینه بعد بیاد لیگ های ۱ و برتر بعد اظهار نظر کنه وگرنه اسکولزی که پول زندگیشو از اندیپندنت و بی بی سی میگیره باید طوری مطلب بزنه که روزنامه هاشون خریدار پیدا کنه
۳-خیلی جالبه واسم تیم ما تو لیگ قهرمانان اول هست تو گروه خودش اقا شما هربهانه ای میخواید بیارید بیارید تیم ما در حال حاظر در صدر گروه خودش قرار داره تو لیگ هم تا همین لحظه با صدر نشین جدول ۲ امتیاز فقط فاصله داره و تو اتحاده همه تیم های قوی حذف شدن ما هم حذف شدیم این نتایج بده جمع کنید برید دنبال کارو زندگیتون دست از توهین بردارید
۴-شمایی که اصلا تیم رو نمیبینید و فقط صبح تا شب تو نت میگردید ببینید کی چطوری به فنخال توپیده اونو لینک کنید یا انتقادهارو نمایش بدید بجای اینکار چند بار هم نه فقط یکبار نشون بدید پستی در مورد تفاوت بازی تیم نسبت به بازی قبل گذاشته باشید
۵-چلسی الان کجاست؟قهرمان فصل پیش کی بوده؟چلسی پارسال امسال همیشه با مورینیو یه تیم مزخرف بوده با یه دفاع اتوبوسی آیا هوادارانش به مورینیو توهین میکنند؟
ضمنا دوستان عزیزی بودن که با انتقادهای تندی که داشتن خداروشکر کم کم تندی ها و اختلافات رو گذاشتن کنار و الان دارن با نقدهای درستی که انجام میدن تیم رو به چالش میکشن که واقعا حرفه ای هست این نقد هاشون و من هم میخونم اگر لایک نمیکنم چون معنیش اینه با نظرات من هنوز تضاد داره اما انصافا نقد ۴ یا ۵ نفر تو این تاپیک حرفه ای شده نسبت به انتقادهای تندو یکجانبه و کورکورانه سابق

سوت پایان در انفیلد و امارات به صدا در اومد.آرسنال متوقف شد و لیورپول یه سری ها که با کلوپش هفته پیش تو سر ماها میزدن ۲-۱ شکست خوردن .خوب منتظر شر گویی های جدیدشون خواهیم بود.(خواهشا دوستان نیان بگن داری توهین میکنی من تیرم سمت و سوی یک نفر هست که حرفهاش مضحکه دلایلش مضحکه یه نمونش اینکه از کلوپو تیمش تعریف میکردن که داره طوفان به پا میکنه من کاری نداره کلوپ کیه الان هم میگم کلوپ جلوی فنخال عددی نیست اما بحث الان اون نیست حرف من اینه مساوی جلوی پالاس وقتی به اون شکل بسته بازی میکنه نتیجه خوبی نیست اما نباید زانوی غم بقل گرفت باهاش)

ضمنا با پایان این هفته عنوان بهترین خط دفاع لیگ تا این هفته از بازی ها هم از آن ما شد.با تشکر از رومرو که تو ۴ بازی کلین شیت کرد و باتشکر از دخیا و همچنین اسمالیگ که روز به روز داره بهتر میشه و به مهره ارزشمند ما تبدیل میشه امیدوارم خودشو حفظ کنه و بازوبند ما واقعا برازنده چنین مقتدری تو خط دفاع خواهد بود.لینگارد داره خوب رشد میکنه امیدوارم دیپای بزودی بعد رفع مصدومیت به خودش بیاد و لینگارد چالش جدید دیپای بشه و شور رقابت رو به وجود بیاره براش

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اخباز ورزشی شبکه یک:
داربی لندن بین دو تیم تاتنهام و ...
.
.
.
و حریف...؟
.
.
داربی لندن هم بین دو تیم تاتنهام و اورتون ۱-۱ مساوی شد :|

Sent from my XT1092 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آره دیگه، الان تقریبا همه نتایج به سود ما رقم خورد، ببینیم آیا استفاده میشه؟؟
واردی رو باید ژانویه بخرن تا تیمای دیگه دست بکار نشدن
بعید میدونم که تو نیم فصل بفروشنش افشین جان، حداقل نه با قیمت پایین...
اخباز ورزشی شبکه یک:
داربی لندن بین دو تیم تاتنهام و ...
.
.
.
و حریف...؟
.
.
داربی لندن هم بین دو تیم تاتنهام و اورتون ۱-۱ مساوی شد :|

خوب شد نگفت اتلتیک و اورتون...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من موندم چه نیاز مبرمی به خرید وینگر داریم؟
دپای با اون همه بوق و کرنا واسه همین پست خریده شد، عدنانو داریم که مبگن شاید ژانویه برگرده، لینگارد تازه داره رو میاد، یانگ هم که انصافاً کم نذاشته تو اون پست، والنسیا و ماتا و پررا هم که اونجا میتونن خوب بازی کنن...!
باز میخواد دست بذاره رو گرت بیل 1 سال مسخرمون کنه؟!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دپای با اون همه بوق و کرنا واسه همین پست خریده شد، عدنانو داریم که مبگن شاید ژانویه برگرده، لینگارد تازه داره رو میاد، یانگ هم که انصافاً کم نذاشته تو اون پست، والنسیا و ماتا و پررا هم که اونجا میتونن خوب بازی کنن...!
اصلان جون بیخیال...
تا حالا چیزی دیدی ازش با عقل آدم جور در بیاد؟
بیل رو الان ۳۰ میلیون یورو هم بخوان بدن، گرونه...
ولی من با خرید اندرسون مشکلی ندارم، تنها چیزی که میتونم بگم، اینه که بزار هر کاری دلش میخواد بکنه که بعدا چرت و پرت نگه و بهونه ای نداشته باشه موقع اخراجش...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در حالی که تو خط حمله مهاجم تراز اول نداریم وینگر خواسته اونم سرعتی!
یکی نیست بهش بگه تو این سیستم بازی پاس در عرض و پاس به عقبت وینگر سرعتی می خوای چکار؟؟ همون دی ماریا از بهترین های این پست بود که دیدیم چکارش کرد
با خرید بازیکن تاپ مخالف نیستیم اگه بتونه ازش درست بازی بگیره که کارنامه ش در این زمینه سیاهه! در هر صورت امیدوارم گریزمن یکی از گزینه های خرید باشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مهدی بدبختی مهاجمم نمیخوایم! باور کن اگه یه مربی درست بالاسر این تیم بود از همین مارسیال و رونی و حتی ویلسون خط حمله ای میساخت که کل جزیره خیس کنن خودشونو جلومون!
خرید تاپ خیلی خوبه، ولی مثل پارسال و سال قبلش تو هیچ پستی نیاز مبرم به بازیکن نداریم

بالا