والا من اصلا نمیخوام چیزی رو بندازم گردن رونی. قبلا هم گفتم که خیلی دوست دارم رونی به روزهای اوج گذشتش برگرده. ولی بنظرم در حال حاضر خیلی فاصله داره با اون روزها. اتفاقا فن خال در برابر اینهمه حجم رسانه ها که منتقد رونی هستن شدیدا پشت رونی وایساده و ازش, حمایت میکنه. ضمنا مشکل من با رونی برمیگرده به قبل از فن خال. یعنی وقتی نیم فصل دوم مویس ماتا رو خرید ولی بخاطر بازی رونی تو پست 10 میدونست از ماتا کجا بازی بگیره! بنظر من رونی جای یه بازیکن بهتر از خودش رو در زمین پر کرده. یه زمانی همین مشکل رو با یانگ داشتم که یانگ با عملکردش دهنم رو بست ولی رونی فعلا چیزی نشون نداده. من قبلا هم گفتم بنظر من تنها یکی از مشکلات خط حمله تیم بازی کند و غیرخلاقانه و قابل پیش بینی رونی هستش. اون 80% که گفتی موافقن فن خال باعث افت رونی شده رو بدون منبع قبول ندارم. یکی از دلایل موقعیت کم تیم رو هم شخص رونی میدونم. تو پست مهاجم نوک به بازیش دقت کن، چندتا حرکت سریع و بدون توپ انجام میده؟ چقدر واسه خودش فضای خالی پیدا میکنه؟ تو پست پشت مهاجمم نه خلاقیت خاصی داره و نه شوت میزنه و نه قدرت دریبلینگ بالایی داره. به هرحال رونی یکی از ارکان تهاجمی تیم هستش وقتی تو زمینه و کیفیت پایین بازی رونی باعث کیفیت پایین بازی تیم در خط حمله میشه ولی مطمئنا غیر از کیفیت بازی رونی کلی مشکلات دیگه هم وجود داره. از طرفی رونی واسه خیلی از طرفدارها نقش خط قرمز رو داره ولی همونجور که حسین عزیز گفت حرفامون رو راحت بزنیم منم نظرم رو راجع به رونی میگم. اون نمرات رو واسه خودم میخوام ببینم نمره بازیکنان تو سایتهای مختلف چقدر فرق داره و بشخصه پیگیر بازی رونی هستم. ایشا... با بازی خوبش و با اوج گیری مجددش مشت محکمی بر دهان من بزنه، من که از خدامه به روزهای اوجش برگرده چون به نفع یونایتده که این اتفاق بیفته.
معین جان من نظرت رو میدونم، خوب یادم هم هست که قبلا چی گفتی، این حرفی که زدم بیشتر برای این جلوگیری از سوء استفاده بود...
من نمیتونم آماری بزارم واست، چون همچین رای گیری تا حالا صورت نگرفته، بیشتر از روی کامنتهای گل و ... هستش...
ولی در مورد اینکه رونی حرکت سرعتی میکنه یا دریبل میزنه؟ خیلی راحت میگم که مگه مهاجمهای بزرگ همه قدرت دریبل زنی فوق العاده یا سرعت بالا داشتن؟؟؟ تقریبا میتونم بگم که بیشتر مهاجم های بزرگ تاریخ، هیچ کدوم از این فاکتورهارو نداشتن، به قولی شم گل زنی بزرگترین فاکتور مهاجم هستش که قبول دارم که رونی اون رو هم دیگه نداره(در حقیقت از ابتدا نداشت)،
ولی تنها دلیلش رو بازی دادن رونی تو پستهای مختلف و از بین بردن اون روحیه رونی میدونم...
رونی یه بازیکن جنگنده بود که قدرت شوت زنی و کنترل توپ خوبی داشت، آیا برات جای تعجب نداره که رونی با اینکه مهاجم نوک بازی میکنه، میاد پشت محوطه و یه جورایی توپ پخش میکنه و یا دنبال این هستش که موقعیت شوت زنی برای خودش درست کنه؟؟؟(البته قبلا میکرد این کار رو) خوب مشخص هستش که تو سبک بازی مسخره فن خال، یعنی مالیکت مالکیت مالکیت و پاس های بی معنی، قدرت شوت زدن و ریسک بازی رو از تیم گرفته باشه، حتی میتونست بطور غریضی(بازیکن باهوشی هم نبود) پاس های خوبی تو بازی بده، ولی من از تو میپرسم، آیا این جایی که بازی میکنه، باعث نشده که قدرت انجام همه این کارهارو ازش بگیره؟؟؟؟ تو که اینقدر به رونی بخاطر همچین بازی خرده میگیری؟ چرا به باعث و بانیش نمیتازی؟؟؟
من فکر نمیکردم که اونقدر سخت باشه، پی بردن به همچین چیزی!! حتی تا الان فکر نمیکردم که این چیزها احتیاج به گفتن داشته باشه...
همه میدونیم که رونی هیچ وقت یه مهاجم نوک نبوده و نیست، و همیشه بعنوان SS (Second Striker) شناخته میشده، در حقیقت همین الان هم که داره فن خال رونی رو در پست مهاجم بازی میده، هم داره رونی رو نابود میکنه و هم اون رو سپر بلا کرده واسه خودش، حمایتش هم بخوره تو سرش...
تعجب هستش واسم که چرا نمیپرسی رونی تو پست اصلی خودش بازی نمیکنه؟ چرا 2 فصل هستش که رونی تبدیل شده به یه مارکوپلو که تکلیف خودش رو هم نمیدونه؟؟؟ آیا این بی عرضگی مربی رو نمیرسونه که نمیتونه ترکیب داشته باشه که از بازیکنهاش استفاده درسته حسابی بکنه؟؟؟
گفتم، باز هم میگم، من کسی رو مربی میشناسم که بتونه از بازیکنهایی که داره بهترین بازی رو بگیره، این هنر نیست که بهترین بازیکنهای دنیار و جمع کنی و اون ترکیبی که بلدی رو اجرا کنی و تا یه ضدتاکتیک میخوری، هیچ سبک دیگه بازی رو نتونه انجام بده و تیمش بشه شلغم و در نهایت بازیش بشه فلینی و علی اصغری...
ویرایش:
یه چیز دیگه که یادم رفت بنویسم، این بود که گفتی آیا موقعیت برای خودش درست میکنه یا درحقیقت خودش رو در موقعیت قرار میده یا نه؟ من به تو میگم که تو بازی کسل کننده و کند تیم فن خال، مگه میشه همچین کاری کرد؟؟؟
مگه تیمی پیدا میشه که جلوی ما بیاد بازی کنه و دفاعی بازی نکنه؟؟؟ همه تیمها با 10 بازیکن دفاع میکنن، به نظرت کی و چه مهاجمی میتونه فضای خالی پیدا کنه؟؟؟ ( قشنگ حرفای اسکولز رو دارم میگما!!!) تو فوتبال امروزی کمتر مدافعی پیدا میشه که اشتباه فاحش کنه، درحقیقت شما باید با بازی سریع و هماهنگ تیمتون بتونی باعث اشتباه کردن مدافعین حریف بشی که این تیم در 3-2 سال گذشته حتی 1 بار هم این کار رو انجام نداده!!!!!