• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
بازی رو که نشد ببینیم، یه جوانمردی پیدا شه یه لینک دانلود بذاره بلکه دوباره گیگیزی و اسکولزی و بکسو دیدیم تو زمین

دوست عزیز خلاصه بازیش تو سایت ورزش 3 هست دیوید بکهام عالی بود بازم ازون سانتر های عالیش انجام داد انگار نه انگار چند وقتی هست حرفه ای بازی نمیکنه گیگز و اسکولز هم عالی بودن کلا بازی قشنگی بود (منم همین خلاصش رو دیدم واقعا لذت بردم)
اینم لینکش
http://video.varzesh3.com/video/103367

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی حس عجیبیه اصن حتی دیدن عکساش...!
انگار همین دیروز بود... :(
دوست عزیز خلاصه بازیش تو سایت ورزش 3 هست دیوید بکهام عالی بود بازم ازون سانتر های عالیش انجام داد انگار نه انگار چند وقتی هست حرفه ای بازی نمیکنه گیگز و اسکولز هم عالی بودن کلا بازی قشنگی بود (منم همین خلاصش رو دیدم واقعا لذت بردم)
اینم لینکش
http://video.varzesh3.com/video/103367
مرسی مهرداد جان، دنبال یه لینک واسه کل بازی و حواشی و ....ش بودم گفتم شاید از بچه ها کسی پیدا کرده باشه.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
یک جورهایی همهء بازیکن‌های خودمون بودن که دو تا تیم رو درست کردن و یکعده از ستاره‌های متفرقه هم باهاشون جفت شده بودن!!
اینا چطوری هنوز اینقدر خوب هستن. بکهام که انگار هنوزم داره تو منچستر بازی میکنه. سانترهاش هیچ فرقی نکرده.
آخه نمیشه اینجوری که. هی سریع بدو. شوت درست و محکم بزن. با عقل جور در نمیاد. اسکولز هم که انگار نه انگار. همچین رو فرم بود که فن خال باید بره بگه بیا دست ما رو بگیر. آقا اصلا اینا دوپینگ میکنن. نه شکمی نه نفس نفسی. نمیشه که. میشه؟
آخرش هم خیلی باحال بود. وقتی رونالدینیو خواست توپ رو پشت دیوید سیمن بندازه. هر دو از این تجدید خاطره حال کردن.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام بچه ها
من عاشق منچسترم. خیلی حال کردم این تاپیک دیدم.
کار رونالدینیو هم خیلی با حال بود.
به کلوپ خوش اومدی دوست عزیز.
امیدوارم سال های سال همراهمون باشی :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا علی جان، این بازی که بکهام و گیگزی و اسکولز کردن، اگه بتونن 90 دقیقه بازی کنن، 100 ها برابر بهتر از بازیکنان فعلی تیم هستن، چه فایده ولی بعداز دو سه هفته میشن مثل بقیه...:D
اصلان جان، شاید این ویدیو عطشت رو کم کنه:
ظاهرا این نیمه دوم هستش...
ویرایش:
این هم نیمه اول:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
الدترافورد حداقل برای یک شب هم که شده روح خودشو دوباره پیدا کرد

نمایش اسکولز به فن خال این پیامو رسوند که : دیگه شر و ور نگیا !:D:p اخ ببخشید یادم نبود اسکولزی چیزی از فوتبال نمیفهمه :confused::eek:

کینگ دیوید هم با پسرش بروکلین تعویض شد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
واقعا علی جان، این بازی که بکهام و گیگزی و اسکولز کردن، اگه بتونن 90 دقیقه بازی کنن، 100 ها برابر بهتر از بازیکنان فعلی تیم هستن، چه فایده ولی بعداز دو سه هفته میشن مثل بقیه...:D
اصلان جان، شاید این ویدیو عطشت رو کم کنه:
ظاهرا این نیمه دوم هستش...
ویرایش:
این هم نیمه اول:
:general504::general504::general504:
میلاد ایشالا که یه زن سفید تپل نصیبت شه :D:D:D
عااااااااااااالی بود پسر! دمت گرم!

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
وقتی بازی تیم منتخب بریتانیا(کلاس92) رو دیدم مو بتنم سیخ شد
این کینگ بکس ک اصن خداست ،حاضرم شرط ببندم اسکولزی با ولیچرم بیاد تو بازی بهترین هافک جهانه،گیزی ی نمه استارت زد پشما همه ریخت
وندرسار از الان نویر یه سرو گردن بالاتره، رونالدینیو هم واقعا حقش بود 2تا توپ طلا دیگه بهش بدن خلاصه عشق کردم بازی رو دیدم
ودر اخر خندهای سرالکس ریس اصلی و روح منچستر تو خونه:general111:،مرسی ریس چه تیمی درست کردی
واقعا افتخار میکنم طرفدارمنچستریوینایتد هستم فقط یوینایتد :general504::general504::general504::general504::general504:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه اول رو هم بعدش دیدم، چقد خوب بود!
بکام و اسکولز و ون در سار همین الانم راحت تو یونایتد خودمون میتونن عالی باشن!
استارت گیگزی قشنگ بردتم به 15 سال پیش...:general504:
و نکته باحالش این که تیم پیشکسوتان فرگوسن هم از کل بازی های این دو سالمون قشنگتر بازی کرد :D:p
میلاد بازم کلی دستت درد نکنه... بهترین فوتبالی بود که تو این دو سه سال دیدم..!:general504:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
7085c82cf023d1c9b43482b8013d4594.jpg

لبسام رسيد...
كيفيتش باوركردني نيست! ورژن بازيكن، فوق العاده!!
با تشكر از سايت فنزو، دوستان به همگي شديدا پيشنهاد ميشه :) قيمت و كيفيت كارهاشون اصلا با هيچجا قابل مقايسه نيست! حتي نمايندگي هاي تهران كه ورژن هوادار رو چند برابر اين قيمت ميفروشن و اصلا در اين حد نيستن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چه چهره ی خشنی گرفتی به خودت این عکسو بفرست واسه ونگال بگو یا درست بازی میکنید یا میام....!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
7085c82cf023d1c9b43482b8013d4594.jpg

لبسام رسيد...
كيفيتش باوركردني نيست! ورژن بازيكن، فوق العاده!!
با تشكر از سايت فنزو، دوستان به همگي شديدا پيشنهاد ميشه :) قيمت و كيفيت كارهاشون اصلا با هيچجا قابل مقايسه نيست! حتي نمايندگي هاي تهران كه ورژن هوادار رو چند برابر اين قيمت ميفروشن و اصلا در اين حد نيستن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

من لباس دوم فصل پیش رو دارم. ادیداسم که امسال تغییری درش ایجاد نکرده بود. باشه سال دیگه اگر تغییری ایجاد کردن میخرم

در ضمن من لباسو بدون شماره و اسم میگیرم:دی ادم باید اسم خودشو به لباس بده نه دیگران:p تو خرید گیتار هم همینطورم :D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چه چهره ی خشنی گرفتی به خودت این عکسو بفرست واسه ونگال بگو یا درست بازی میکنید یا میام....!
تحت تأثیر شماره پشت پیرهن قرار گرفتم :D:p
تازه سعی داشتم یه قیافه جونزی هم درآرم نشد، فقط کار خودشه :D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من لباس دوم فصل پیش رو دارم. ادیداسم که امسال تغییری درش ایجاد نکرده بود. باشه سال دیگه اگر تغییری ایجاد کردن میخرم
لباس مشکی امسال خیلی خوشگله افشین!
یادمه تو اینستا پستی که گذاشته بودن واسه تبلیغ این لباس Back in Black (ACDC) بود، از همون موقع عاشق این لباس شدم :p

بالا