AslanSalarkia
همکار بازنشسته
جالب كه صداسيمان نه بازي مارو نشون ميده نه بازي سيتي ليورپولو!
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعید میدونم بازی سیتی رو نشون نده...جالب كه صداسيمان نه بازي مارو نشون ميده نه بازي سيتي ليورپولو!
آره بابا تو پخششون بازي پي اس جي رو هم گذاشتن ولي بازياي ليگ برتر نه!بعید میدونم بازی سیتی رو نشون نده...
همون بهتر که نشون نمیده و نمیره رو اعصاب، ولی من چنگال میزارم نگاه میکنم تا بیام اینجا یه چندتا فحش به فن خال بدم...
ویرایش:
اوه اوه انگار بازی شالکه و بایرن رو میخوان ترجیه بدن به بازی لیورپول و سیتی، کم کم دارن از بازی های EPL کنده میشن، فکر میکنم که قیمت بازی های EPL براشون خیلی زیاده، Sky ظاهرا EPL ور تسخیر کرده...
برام جای تعجب داره که چرا مثل همیشه که بازی هارو میدزدن، این بازیهارو هم نمیدزدن؟؟؟
به نظر میرسه دزدیدن بازی های بوندس لیگا و لالیگا ساده تر باشه...
دیگه بازیها لیگ برتر هم نه کیفیت گذشته رو داره و نه جذابیتبعید میدونم بازی سیتی رو نشون نده...
همون بهتر که نشون نمیده و نمیره رو اعصاب، ولی من چنگال میزارم نگاه میکنم تا بیام اینجا یه چندتا فحش به فن خال بدم...
ویرایش:
اوه اوه انگار بازی شالکه و بایرن رو میخوان ترجیه بدن به بازی لیورپول و سیتی، کم کم دارن از بازی های EPL کنده میشن، فکر میکنم که قیمت بازی های EPL براشون خیلی زیاده، Sky ظاهرا EPL ور تسخیر کرده...
برام جای تعجب داره که چرا مثل همیشه که بازی هارو میدزدن، این بازیهارو هم نمیدزدن؟؟؟
به نظر میرسه دزدیدن بازی های بوندس لیگا و لالیگا ساده تر باشه...
تنها دلیلش میتونه این باشه که نتونستن بازیهای دیگه رو بدزدن!!!آره بابا تو پخششون بازي پي اس جي رو هم گذاشتن ولي بازياي ليگ برتر نه!
منم كه فعلا بشقاب چنگال ندارم :-(
البته از اين صداسيمان بعيد نيست يهو ديدي لحظه آخر همه برنامه هاشون تغيير كرد [emoji1]
البته مهدی جان، من خودم خیلی فوتبال نگاه میکنم و بازیهای لیگهای دیگه رو هم که میبینم، چندان جذابیتی نداره، فوتبال کلا جذابیتش پایین اومده، بخاطر اینکه دیگه سبکش عوض شده و دیگه فوق ستاره ها خیلی کم شدن تو این فوتبال و بازی ها بیشتر شده، دفاع و ضد حمله...دیگه بازیها لیگ برتر هم نه کیفیت گذشته رو داره و نه جذابیت
نه لیورپول اون لیورپول زهردار چند سال پیشه نه چلسی و نه آرسنال (آرسنال تیری هانری و پیرس رو من خودمم دوست داشتم) و از همه مهم تر سلطانشون منچستر هم اون منچستر سابق نیست
حداقل بالای 50 درصد جذابیت و شهرت کل لیگ برتر تنها بخاطر منچستر اونم از جنس فرگوسنی بود
مرسي حسين جان! ايشالا كه رايتل سربلندم كنه [emoji1]بازی رو میشه از اینجا دید با کیفیت مناسب
http://soccerstation.org/saturday1.html