• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالب كه صداسيمان نه بازي مارو نشون ميده نه بازي سيتي ليورپولو!

Sent from my iPhone using Tapatalk
بعید میدونم بازی سیتی رو نشون نده...
همون بهتر که نشون نمیده و نمیره رو اعصاب، ولی من چنگال میزارم نگاه میکنم تا بیام اینجا یه چندتا فحش به فن خال بدم...:p:D
ویرایش:
اوه اوه انگار بازی شالکه و بایرن رو میخوان ترجیه بدن به بازی لیورپول و سیتی، کم کم دارن از بازی های EPL کنده میشن، فکر میکنم که قیمت بازی های EPL براشون خیلی زیاده، Sky ظاهرا EPL ور تسخیر کرده...
برام جای تعجب داره که چرا مثل همیشه که بازی هارو میدزدن، این بازیهارو هم نمیدزدن؟؟؟
به نظر میرسه دزدیدن بازی های بوندس لیگا و لالیگا ساده تر باشه...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همون بهتر که نشون نمیده و نمیره رو اعصاب، ولی من چنگال میزارم نگاه میکنم تا بیام اینجا یه چندتا فحش به فن خال بدم...:p:D
ویرایش:
اوه اوه انگار بازی شالکه و بایرن رو میخوان ترجیه بدن به بازی لیورپول و سیتی، کم کم دارن از بازی های EPL کنده میشن، فکر میکنم که قیمت بازی های EPL براشون خیلی زیاده، Sky ظاهرا EPL ور تسخیر کرده...
برام جای تعجب داره که چرا مثل همیشه که بازی هارو میدزدن، این بازیهارو هم نمیدزدن؟؟؟
آره بابا تو پخششون بازي پي اس جي رو هم گذاشتن ولي بازياي ليگ برتر نه!
منم كه فعلا بشقاب چنگال ندارم :-(
البته از اين صداسيمان بعيد نيست يهو ديدي لحظه آخر همه برنامه هاشون تغيير كرد [emoji1]

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ویرایش:
دیگه بازیها لیگ برتر هم نه کیفیت گذشته رو داره و نه جذابیت
نه لیورپول اون لیورپول زهردار چند سال پیشه نه چلسی و نه آرسنال (آرسنال تیری هانری و پیرس رو من خودمم دوست داشتم) و از همه مهم تر سلطانشون منچستر هم اون منچستر سابق نیست
حداقل بالای 50 درصد جذابیت و شهرت کل لیگ برتر تنها بخاطر منچستر اونم از جنس فرگوسنی بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آره بابا تو پخششون بازي پي اس جي رو هم گذاشتن ولي بازياي ليگ برتر نه!
منم كه فعلا بشقاب چنگال ندارم :-(
البته از اين صداسيمان بعيد نيست يهو ديدي لحظه آخر همه برنامه هاشون تغيير كرد [emoji1]

تنها دلیلش میتونه این باشه که نتونستن بازیهای دیگه رو بدزدن!!!
کاری که تو این چند وقت کم انجام ندادن، لحظه آخر بازی رو عوض میکنن یا با هی کانال عوض کردن، متوجه میشن که کدوم کانال چه بازی رو پخش میکنه که میتونن با چسبوندن یه آرم گونده، بازی رو پخش کنن...
دیگه بازیها لیگ برتر هم نه کیفیت گذشته رو داره و نه جذابیت
نه لیورپول اون لیورپول زهردار چند سال پیشه نه چلسی و نه آرسنال (آرسنال تیری هانری و پیرس رو من خودمم دوست داشتم) و از همه مهم تر سلطانشون منچستر هم اون منچستر سابق نیست
حداقل بالای 50 درصد جذابیت و شهرت کل لیگ برتر تنها بخاطر منچستر اونم از جنس فرگوسنی بود
البته مهدی جان، من خودم خیلی فوتبال نگاه میکنم و بازیهای لیگهای دیگه رو هم که میبینم، چندان جذابیتی نداره، فوتبال کلا جذابیتش پایین اومده، بخاطر اینکه دیگه سبکش عوض شده و دیگه فوق ستاره ها خیلی کم شدن تو این فوتبال و بازی ها بیشتر شده، دفاع و ضد حمله...
مگه اینکه تفاوت تیمها خیلی کم باشه که بازی برابری ببینیم، به شخصه میتونم بگم که قشنگ ترین بازی این فصل در کل لیگهارو، بازی چند هفته پیش اتلتیک مادرید و خیخون بود که اونقدر موقعیت توش درست شد که واقعا لذت بردم یا بازی های آرسنال و بایرن بودن...
واقعا فوتبال خیلی بازی کثیفی شده، اکثر بازیهایی هم که پخش میشه، مثل بازیهای لالیگا، از لحاظ مقایسه تیمها، مثل تیم بازی یه تیم محلات میمونه با یه تیم ملی که فقط میشه، دفاع 11 نفره تیم های ضعیف و به آب و آتش زدن تیمهای پر مهره و پرستاره که اگه اون ستاره ها رو فرم باشن و بازی شاید قشنگ بشه، وگرنه که خیلی فوتبال زشت شده...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ویلسون حتی روی نیمکت هم نیست...
ممفیس داره مهاجم بازی میکنه و بلیند رفته دفاع چپ و دوباره روخو رو گذاشته نیمکت این ابلح...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به گل رسیدیم، ولی بازی تیم جالب نیست...
غیراز گل هم موقعیتی نداشتیم...
شانس ما هم انگار هررا هم مصدوم شد...
زرشک...
روخو به جای هررا و بلیند اومد جلو بازی کنه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب نیمه اول تا بالاخره به یه لینک با کیفیت و درست و حسابی رسیدم تموم شد :D
نیمه دوم از اولش من هم اضافه میشم بهتون :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چیزی برای گفتن نیست در مورد نیمه اول...
غیر از گل و تعویض هررا، چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...
البته یه صحنه سر فرط دروازه بان واتفورد، دیپای به جای اینکه خودش ضربه بزنه، پاس آفساید داد...

بالا