• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان برد رو تبريك ميگم.
بسيار حساس و شيرين بود و لياقتش رو هم داشتيم
انگار انتقادها رو ون حال بازم تأثير گذاشته!
اين بازي با يكم اغراق اولين بازي بود از ايم كه به نظرن خسته كننده نبود!
پاساي مستقيم و فراراي زياد و كلي موقعيت! هرچند تو دفاع ضعيف بوديم.
كلي بخوام بگم به نسبت بازي هاي قبلي به شخصه خيلي راضي تر بودم از اين بازي!
به اميد روزي كه جلوي بارسا و رئالم همينجوري مستقيم و تهاجمي بازي كنيم و هي با توپ ل*س نزنن [emoji23][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این لستر چه دوری برداشته , رفت صدر
مثل اینکه هفته ی بعد رو در رو خودمون باید یه کاریش کنیم تا الان فقط یک باخت داشتن هر چند بعیده تا آخر فصل بتونن این روند رو ادامه بدن نمیشه به چشم رقیب بهشون نگاه کرد
آرسنال هم که به عنوان یکی از رقبای جدیمون باخت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سیتی هم امشب نبره جالب میشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تبریک برای برد شیرین. اونم با گل پیروزی در چه دقیقه‌ای!!
بنظر دیپای داره خودش رو جمع و جور میکنه. علیرغم موقعیت‌هایی که از دست داد اما امروز خوب بود و دوباره به حرکات بازیهای اولش نزدیک شده. امیدوارم واقعا به خودش بیاد.
یادمه که اوایل، هجمه علیه کریس رونالدو از این هم بدتر بود و خداییش هم، خیلی خوب نبودش. اما تونست خودش رو بدست بیاره و از همه مهمتر کسی مثل سر الکس بالا سرش بود. الانم فنخال که همزبونشه شاید بتونه چنین نقشی رو بازی کنه. البته این‌ها شخصیت‌های متفاوتی هستن. اما بازیکن‌های هلندی هم هستند که نقش فنخال رو در اوج گیریشون خیلی بارز میدونند. امیدوارم این مطلب برای دبپای و در تیم ما، تکرار بشه. البته حتما چشم میلاد آب نمیخوره :D
حقمون صد در صد برد بود و موقعیت‌های متعددی که ساختیم، نشون دهندهء اینه که تیم داره خوب کار میکنه. امیدوارم ضربه نهایی رو از این ببعد بهتر بزنیم.
ضمنا اگر اون پنالتی بود، اسم عمهء من هم غلامعباسه.

راستی تو را جان هر کی دوست دارید، ترجیح. بابا ترجیح. این ترجیه از کجا اومده تو ذهن عزیز دل من؟ نور چشمم، ملتفتی که؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیورپول سومی رو هم زد به سیتی

من هنوزم میگم کلوپ لیورپول رو متحول میکنه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تفاوت سرمربی ها چقدر زیاد هستش، یکی 2 سال با یه تیم هستش و هنوز برنامه ای برای حمله نداره تیمش(جز علی اصغری) و یکی دیگه بعداز فقط 5 هفته صدرنشین رو با تمام ستاره هاش تو خونه خودش، اینجوری نابود میکنه...
شاید برای دوستان فشار باشه این حرفا، ولی واسه من اینکه تیم با اون وضعیت بازی رو بتونه از واتفورد ببره، بازی که از حدودای دقیقه 50 به بعد بود که خوابم برد و موقع گرفته شدن پنالتی با صدای TV از خواب پریدم و با زدن گل از خونه زدم بیرون و بعدا که فروم رو چک کردم متوجه برد بازی شدم، وقتی میبینم که دوستان با چه حول و هیجانی میان این برد رو تبریک میگن، از هزارتا بد و بیراه بدتر هستش واسه من...
واسم خیلی فشار هستش که بردن یا مساوی کردن جلوی همچین تیمایی واسه بعضی از دوستان(خیلی از دوستان) افتخار شده...

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تبريك دوستان
يكي از زيباترين بازي هاي ليگ بود
مث هميشه
عالي بوديم و مث هميشه با موقعيت هاي فراوان
شك ندارم در برابر واتفورد كه اين جوري خيره كننده بازي كرديم در برابر تيم هاي دست و پا بسته اي مث بايرن مونيخ يا بارسا ميتركونيم ...
با توكل به فن خال و سيستم فوق العاده سكرتي كه داره كه بزرگ ترين كارشناسان جزيره هم نتونستن هنوز بفهمن اين چه سيستميه كه اينقدر
تحول در ليگ اروپا ايجاد كرده.... دمش گرم
همه ما مديون اين مربي هستيم
فقط من اينقدر حمايت كردم و تعريف كردم يه حرف خيلي بي اهميت هم تو دلم مونده
نگم امشب خوابم نميبره
اونم اينكه
بر پدرت لعنت فن خال ...
شب آرام ...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
آقا فنخال باید جوابگوی اضافه کاری‌های شما هم باشه؟ پسر جان به خودت فشار زیاد میاری، خسته‌ای، خوابت میبره. یک کم بیشتر استراحت کن، کمتر به خودت فشار بیار. سرحال بشین پای تلویزیون کیفشو ببر.

حیف نبود گل دقیقه نودی ندیدی؟ حالا می‌ارزید ;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا فنخال باید جوابگوی اضافه کاری‌های شما هم باشه؟ پسر جان به خودت فشار زیاد میاری، خسته‌ای، خوابت میبره. یک کم بیشتر استراحت کن، کمتر به خودت فشار بیار. سرحال بشین پای تلویزیون کیفشو ببر.

حیف نبود گل دقیقه نودی ندیدی؟ حالا می‌ارزید ;)
علی خان، این وضعیت، چیزی نیست که با مزاح درست بشه...
اسکولز هم حرفاش جالبه:
http://www.goal.com/en/news/8/main/...s-man-utd-need-rivals-to-slip-up?ICID=TP_HN_1
من واقعا خیلی از بازی رو ندیدم، مخصوصا تک به تک هایی که لینگارد خراب کرد و شوتهای دیپای رو، ولی باز هم قضیه عوض نمیشه که داشتیم روبروی واتفورد بازی میکردیم و نه تیمی حتی در حد تیمهای بالای جدول EPL ...
وقتی نگاه میکنم که دوباره برگشتیم به زمانی که دوباره باید دخیا 3 امتیاز واسه تیم در بیاره، واقعا ؟؟؟
دیشب هم که بازی ناواس مشخص بود دیگه، این همه تعریف کردن از این ناواس تا اینجای فصل، دیشب حتی یه عکس العمل ضعیف هم نداشت، چه برسه به نرمال...
الان دوباره پرز میوفته دنبال دخیا، البته اگه خودش موندگار باشه...
حدس من اینه که موو به رئال برمیگرده و آنچلوتی مربی چلسی میشه...
این هفته هم بازی با PSV که یکی از قدرتهای برتر فوتبال دنیاست رو داریم، ببینیم میتونیم از گروهمون بالا بیایم؟؟

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
پیچوندی؟ نگفتی می‌ارزید ;)

حالا خارج از شوخی، میلادجان واتفورد یا هر تیم دسته شونصدم دیگه، یادمون نره که اغلب قهرمانی رو همین تیم‌ها تعیین می‌کنند. این ویژگی بارز (و منحصربفرد) لیگ جزیره است که تیم‌های خیلی پایین، میتونن شاخ بشن. خودشون به جایی نمی‌رسند، اما سرنوشت قهرمان رو عوض می‌کنند.
خود ما چندین قهرمانی رو همین‌جوری بدست آوردیم. یعنی موفق به شکست حریف‌مون شدیم اما می‌بایست رقیب (مثلا آرسنال) هم نمی‌برد. و یک تیم دسته هونگ، این کار رو برامون کرد.

اتفاقی که (فکر کنم رنجرز) داشت برامون می‌کرد و سیتی رو متوقف کرده بود. کافی بود یک دقیقه دیگه تحمل می‌کردن و آگرو گل نمی‌زد. در این‌صورت بازم ما قهرمان شده بودیم. هیچ کس هم نمی‌گفت خاک بر سر سیتی که رنجرز دسته شونصدمی متوقفش کرد. اگر می‌گفت، حرفه‌ای نظر نداده بود. از این اتفاق‌ها اونقدر افتاده که نیازی به تاکید من نیست.

حالا تو خوشبین نیستی و بازی تیم رو قبول نداری. آقا یاسین هم که دیگه بریده و من می‌فهمم که همه چیز براتون بی رنگ و بو شده. اما این رو هم گفتم که یادآوری کنم تو لیگ جزیره، اصلا منطقی نیست که بگیم فلان تیم، ته جدولیه یا از دسته سه اومده. همه شاخن و تعیین کننده. دقیقا به همین خاطر، این لیگ جذاب‌ترین لیگ دنیاست.
مثلا تو لالیگا (اغلب) تعیین کننده‌ترین بازی، بین خود دو تیم بارسا و رئال (و اخرین آتلتیکو) انجام میشه (و دیشب بارسلونا چه کرد؟!). دو تیم بقیه بازی‌ها رو می‌برند و می‌مونه بازی بین خودشون.
اما تو جزیره اصلا انطور نیست. یادمه یک دوره‌ای ما موفق به شکست هیچکدوم از رقبای اصلی‌مون نشدیم و حتی شکست هم ازشون خوردیم. اما قهرمان شدیم. چون همون هویج‌ها، از رقبای اصلی امتیاز گرفتند.

بابا بردیم. رفتیم صدر. لذت ببرید. لبخند. چقدر جدی می‌گیرید داستان رو؟ :general706:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پیچوندی؟ نگفتی می‌ارزید ;)

حالا خارج از شوخی، میلادجان واتفورد یا هر تیم دسته شونصدم دیگه، یادمون نره که اغلب قهرمانی رو همین تیم‌ها تعیین می‌کنند. این ویژگی بارز (و منحصربفرد) لیگ جزیره است که تیم‌های خیلی پایین، میتونن شاخ بشن. خودشون به جایی نمی‌رسند، اما سرنوشت قهرمان رو عوض می‌کنند.
خود ما چندین قهرمانی رو همین‌جوری بدست آوردیم. یعنی موفق به شکست حریف‌مون شدیم اما می‌بایست رقیب (مثلا آرسنال) هم نمی‌برد. و یک تیم دسته هونگ، این کار رو برامون کرد.

اتفاقی که (فکر کنم رنجرز) داشت برامون می‌کرد و سیتی رو متوقف کرده بود. کافی بود یک دقیقه دیگه تحمل می‌کردن و آگرو گل نمی‌زد. در این‌صورت بازم ما قهرمان شده بودیم. هیچ کس هم نمی‌گفت خاک بر سر سیتی که رنجرز دسته شونصدمی متوقفش کرد. اگر می‌گفت، حرفه‌ای نظر نداده بود. از این اتفاق‌ها اونقدر افتاده که نیازی به تاکید من نیست.

حالا تو خوشبین نیستی و بازی تیم رو قبول نداری. آقا یاسین هم که دیگه بریده و من می‌فهمم که همه چیز براتون بی رنگ و بو شده. اما این رو هم گفتم که یادآوری کنم تو لیگ جزیره، اصلا منطقی نیست که بگیم فلان تیم، ته جدولیه یا از دسته سه اومده. همه شاخن و تعیین کننده. دقیقا به همین خاطر، این لیگ جذاب‌ترین لیگ دنیاست.
مثلا تو لالیگا (اغلب) تعیین کننده‌ترین بازی، بین خود دو تیم بارسا و رئال (و اخرین آتلتیکو) انجام میشه (و دیشب بارسلونا چه کرد؟!). دو تیم بقیه بازی‌ها رو می‌برند و می‌مونه بازی بین خودشون.
اما تو جزیره اصلا انطور نیست. یادمه یک دوره‌ای ما موفق به شکست هیچکدوم از رقبای اصلی‌مون نشدیم و حتی شکست هم ازشون خوردیم. اما قهرمان شدیم. چون همون هویج‌ها، از رقبای اصلی امتیاز گرفتند.

بابا بردیم. رفتیم صدر. لذت ببرید. لبخند. چقدر جدی می‌گیرید داستان رو؟ :general706:
ببین علی جان، بحث این نیست که از بردن نباید خوشحال بشیم، بحث اینه که همون رنجرزی که خودت هم میگی، آخرش برای ما قهرمانی رو نیاورد و تقریبا اکثر قهرمانی های منچستر رو که یادم میاد، هفته ها قبل از پایان فصل مسجل میشدن، بحث من اینه که تیم ما اونقدر بزرگ بوده و هستش که منتظر نتیجه نگرفتن بقیه نباید باشه، اینکه نتایج ضعیفی بگیرید و منتظر باشید تیمهای دیگه نتایج ضعیف تری از تیم شما بگیرن، واقعا تفکر یه درجه ۳ اروپا هستش، بگذریم از اینکه تو این دو فصل ضعیف ترین نتایج تاریخمون رو جلوی ضعیف ترین تیمهای ممکن گرفتیم، میدلزبرو و MKDON و ویولوویل و کمبریج یونایتد که تیمهای لیگهای پایینتر بودن که؟
در آخر هم این رو میگم که، رئیس تمام تمرکزش رو گذاشته بود روی رسیدن به ۲۰ قهرمانی EPL ولی با همون وضعیت هم تو یه فاصله زمانی کوتاه ۴تا فینال CL و ۲ قهرمانیش رو تجربه کرد، همه چیز به لیگ منتهی نمیشه تو فوتبال(بگذریم از اینکه مطمئن هستم که تیم فن خال هیچوقت این شکلی قهرمان نمیشه) و تو CL نه میتونی رنجرز رو پیدا کنی و نه میدلزبرو که بقیه تیمهارو واست حذف کنن، تازه فینال رو هم نمیتونن واست کاری کنن دیگه...
فصل پیش هم گفتم، منچستر دیگه تیم بزرگی نیست، این قضیه رو میتونیم از حرفای طرفداراش هم بفهمیم، خیلی از دوستان هم از جمع کلوب جدا شدن، راستش خود من هم دیگه حتی انگیزه دیدن بازیهای تیم رو هم ندارم، ببین یه فرقی هست بین نتیجه نگرفتن و بد بازی کردن و نتیجه نگرفتن و خوب بازی کردن و نتیجه نگرفتن، تیم فن خال روال ۱ بازی برد با هنر دخیا یا حداکثر ماتا، ۱ بازی مساوی با شانس و ۱ باخت رو داره دو فصل انجام میده، بازیهاش هم اونقدر کسل کننده و زشت شده که از پخش نشدنشون خوشحال هم میشیم، تازه یکی مثل من هم وجود داره که بعد از هر بازی میاد و کلوب رو بهم میریزه بخاطر اینکه ناراضیه از وضعیت تیم یا با فن خال پدر کشتگی داره و تا اینکه میگم که اینجوریه، دوستان هم میگن تیم فوق العاده ای رو دست مربی بعدی و فلانی میده، سوال من اینه که اگه این تیم اینقدر فوق العادست، پس چرا فن خال همچین وضعیتی داره با این تیم؟
از شادی بعداز گل شواینی میشد فهمید که چه فشاری رو انگار ازش برداشته باشن، از نظر من هر مربی بعداز فن خال میاد، حداقل باید از دست ۴۰-۳۰ درصد بازیکن ها خلاص بشه، ۲۰-۱۰ درصد بقیه هم باید برن تیم پیشکسوتان و باقیمونده ها هم فلسفه مسخره فن خال نابودشون نکرده باشه(که کرده) باید با فلسفه مربی بعدی همخونی داشته باشن و مطمئن باشید که هیچ مربی روی زمین وجود نداره که با کوچکترین چیزی از فلسفه فن خال موافق باشه و بخواد کار اون رو ادامه بده، یعنی روز از نو...
بقول افشین جان هم دیگه ببخشید ما توالت های اولدترافورد رو نقد نکردیم، فایده نداره، دوستان اونقدر این ۳ سال بد بهشون گذشته که برد مقابل واتفور با این وضعیت و گل به خودی، براشون افتخار حساب میشه، فکر میکنم با این سبک تفکر، منچستر از لیورپول هم خیلی کوچکتر میشه...
همین که لالیگا سیما دیگه حتی به خودش زحمت نمیده که بازی های تیم رو پخش کنه، خودش خیلی حرف هستش...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این تیم بازیکن ها و مربیان زیادی رو به خودش دیده تا به اینجا رسیده و دوام آورده از این به بعد ممکنه که نتونه دیگه اون افتخارات گذشته رو تکرار کنه ممکنه هم بتونه مجموعه اتفاقات گذشته، حال و آینده به هر پدیده شکل میده چیزی که امروز به اسم یونایتد فعالیت میکنه ممکنه امروز نتونه با خیلی ها ارتباط برقرار کنه ولی این آخر دنیا نیست...متوجه هستم که خیلی هوادارها به دنبال هیجان فوتبال هستن نه برد و باخت ولی این رو خیلی نمیشه به شخص خاصی خرده گرفت فوتبال با ورود سرمایه بی رویه و تبدیل شدن به یک کالای شیک دیگه اون جذابیت خودش رو از دست داده، برد و باخت ها میلیاردها سرمایه رو جابجا میکنه و این باعث شده که به محتاطانه ترین شکل ممکن تیم ها قدم بردارند، منچستر همواره تیم رمانتیکی بوده با اتفاقاتی که در گذشته برای تیم رخ داده کسی نمیتونه این رو انکار کنه ولی این منچستر بدون شک وارث رمانتیک ترین
تیم دنیا نیست شاید بشه گفت فرگی و تیمش از آخرین نمونه های فوتبال برای فوتبال بودند....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شانس ما وولفسبورگ هم بازیش رو برده...
پس حتما باید این بازی رو ببریم، بازی هفته دیگه رو هم نباید ببازیم، تا به عنوان صدرنشین بالا بریم...

بالا