• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فان خال جون بچه هات اخر فصل بازنشسته شو

اخه این چه بازی ای بود

جدا بازیهای بارسا و رئال و بایرن رو میبینیم اونها هم مالکانه بازی میکنن و چطورین

ما هم مالکانه بازی میکنیم و حال و روزمون اینه

بازی هم ۰ ۰ شد
یه افتضاح دیگه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان شب خوش، من حرفی ندارم...
بازی بعدی رو باید ببریم اگه میخوایم بالا بیایم، مگه اینکه زسکا برای ما غیرت بزاره که بعید میدونم...
بریم جام یوفا بازی کنیم...:general208::general208::general208:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اميدوارم همه اينا دست به دست هم بدن و آخر فصل ون حال بره و گوارديولا هم تمديد نكنه بياد يه سر و ساموني بده به اين تيم!
دوستان شبتون خوش

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلا ناراحت نميشم حذف شيم و بريم يورو و اونجا هم حذف شيم :|
اونجوري كه مسئولاي ما مراعات ميكنن تو ١٦ تا هم ببره تيمو ون حال فصل بعد هم ميمونه!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
حیفه اعصابی که داریم سر این تیم خورد می کنیم وجدانا این چه بازی بود نیمه ی دوم انجام دادن؟ بازیکنا کلا بازی رو ول کردن تک تک نبردهای تن به تن زمینی و هوایی رو می باختن حالا اون پاسهای کور و اشتباه و بی هدفشون به کنار

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
درسته این بازی مزخرف بود ولی به نظر من دوستان یک مقداری زیادی تندروی میکنند من خودم از ونگال دل خوشی ندارم همه دوستان هم میدونند ولی هر چی باشه با هر شیوه مزخرفی ونگال تیم رو در لیگ حالا که تقریبا 30 درصد لیگ رفته دوم کرده!!!!! البته شاید بشه گفت تیمهایی مثل بایرن یا مادرید وقتی دوم هم میشن مربی عوض میکنن ما چرا اینکارو نکنیم خیلی ها حرف از تفاوت میزنن ولی چیزها یا چیزی که باعث تفاوت میشد حضور سرالکس بود که خوب سوم هم میشد کسی به عوض کردن مربی فکر هم نمیکرد ولی ونگال از ابتدا اومده اینجا که جام بگیره یا بهتره بگم تیمی رو بسازه که جام بگیره ولی اگر ما توی سی ال حذف بشیم ولی لیگ رو قهرمان بشیم من راضیم !!! با این همه گند زدن تیم های دیگه به کمتر از قهرمانی راضی نیستم...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تیم با این شیوه مطمئن باشید بالا هم بره جلو بارسا و رئال و بایرن به مشکل میخوره
تفکر باید تغییر بکنه

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چقدر حیف شد که امتیاز کامل رو نگرفتیم. دو تا تیم داشتیم. یکی نیمه اول به ***** فنخال که عالی بود. یکی نیمه دوم به ***** فنخال که افتضاح بود. نفهمیدم چرا؟
بالاخره تیم فنخال بود که نیمه اول رو اونقدر مسلط، تاکتیکی و زیبا بازی کرد. لااقل دو تا گل می‌بایست تو اون نیمه می‌زدیم. که واقعا مفت نزدیم. همون لینگاردی که تو بازی‌های قبلی پدیده شده بود، این بار طارمی شده بود.
نیمه دوم خیلی بد بود.خیلی. انگار تیم عوض شده بود. آب اصفهان هم که نداده بودن بهشون. چرا اینقدر گیج بودن؟ چقدر توپ لو دادن یا پاس‌های بی‌دقت و ضعیف. با این‌همه حیفم میاد که موقعیت برد داشتیم و نبردیم.

راستی این سیانکی منچستریه؟ اینطوری بنظرم میومد. چرا اشنایدرلین رو اینجوری میگفت: اش نه در له ین!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
p
درسته این بازی مزخرف بود ولی به نظر من دوستان یک مقداری زیادی تندروی میکنند من خودم از ونگال دل خوشی ندارم همه دوستان هم میدونند ولی هر چی باشه با هر شیوه مزخرفی ونگال تیم رو در لیگ حالا که تقریبا 30 درصد لیگ رفته دوم کرده!!!!! البته شاید بشه گفت تیمهایی مثل بایرن یا مادرید وقتی دوم هم میشن مربی عوض میکنن ما چرا اینکارو نکنیم خیلی ها حرف از تفاوت میزنن ولی چیزها یا چیزی که باعث تفاوت میشد حضور سرالکس بود که خوب سوم هم میشد کسی به عوض کردن مربی فکر هم نمیکرد ولی ونگال از ابتدا اومده اینجا که جام بگیره یا بهتره بگم تیمی رو بسازه که جام بگیره ولی اگر ما توی سی ال حذف بشیم ولی لیگ رو قهرمان بشیم من راضیم !!! با این همه گند زدن تیم های دیگه به کمتر از قهرمانی راضی نیستم...
حسین جان شرایط الان لیگ شدید گمراه کنندس!
درسته دومیم، ولی سیتی و آرسنال انقدر نوسان داشتن که اختلاف اینجوری مونده! مطمئن باش با همین روندی که این چند وقت پیش اومده پیش بریم خیلی زود فاصلمون بیشتر میشه با بالای جدول.
بازی جلوی واتفورد با اینکه بچه ها کماکان انتقاد میکردن من اومدم و حمایت کردم، چون یه پیشرفتی رو دیدم.
نیمه اول این بازی هم همین بود، واقعاً خوب شروع کردیم، ولی یه مربی تو شرایط ون حال وقتی تو مقطع به این مهمی میاد یه همچین تعویضی میکنه (که بخوایم یا نخوایم باید قبول کنیم که به کل بازی رو برامون تموم کرد همین دو تا تعویض) واقعاً این رو تبدیل به غیر ممکن میکنه که بخوایم بهش اعتماد کنیم.
دو فصله منتظر پیشرفتیم، هیچی ندیدیم، یکی دو تا بازی بالاخره یه بازی نسبتاً روون و نصفه نیمه میبینیم، همون هم بعد اینکه یه نیمه نشد گل بزنیم اینجوری تغییر میده،
این یعنی تفکر این اقا هنوز همونه! تاکتیکش همونه! و این یعنی منِ هوادار هرچقدر هم با ذهن باز و خوش بینانه بخوام 90 دقیقه به 90 دقیقه تیم رو ببینم و نقد کنم نتونم اعتماد کنم به مربی.
باز هم میگم، چون چندجای دیگه هم خوندم درباره جایگاه لیگ و ...، با این روند هیچ شانسی تو هیچ جامی نداریم ما، این جایگاه دومی هم خیلی خیلی شکننده تره از اونی که به نظر میاد!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چقدر حیف شد که امتیاز کامل رو نگرفتیم. دو تا تیم داشتیم. یکی نیمه اول به ***** فنخال که عالی بود. یکی نیمه دوم به ***** فنخال که افتضاح بود. نفهمیدم چرا؟
بالاخره تیم فنخال بود که نیمه اول رو اونقدر مسلط، تاکتیکی و زیبا بازی کرد. لااقل دو تا گل می‌بایست تو اون نیمه می‌زدیم. که واقعا مفت نزدیم. همون لینگاردی که تو بازی‌های قبلی پدیده شده بود، این بار طارمی شده بود.
نیمه دوم خیلی بد بود.خیلی. انگار تیم عوض شده بود. آب اصفهان هم که نداده بودن بهشون. چرا اینقدر گیج بودن؟ چقدر توپ لو دادن یا پاس‌های بی‌دقت و ضعیف. با این‌همه حیفم میاد که موقعیت برد داشتیم و نبردیم.

راستی این سیانکی منچستریه؟ اینطوری بنظرم میومد. چرا اشنایدرلین رو اینجوری میگفت: اش نه در له ین!
علی جان هر چند که حس میکنم سؤالاتت ریتوریکال بود ولی... :p
نیمه اول رو هم طوفانی شروع کردیم، تا همون دقیقه 52-3 تونستیم 3-4 تا موقعیت خوب درست کنیم!
واضحه علت چی بود، تعویض ها! شواینی از وقتی بیرون اومد وسط زمین رو به کل از دست دادیم، رونی اومد عقب ولی اصلاً مؤثر نبود، فلیینی حتی یه لمس مؤثر هم نداشت، یانگ هم همونقد بد بود که ممفیس، با این فرق که تو ترکیب قبل خیلی موقعیت برای ممفیس ایجاد میشد، ولی این تیم نیمه دوم اصلاً توپ رو نمیتونستن نگه داره و پخش کنه!
چند صحنه هم دیدی که وسط زمین توپو نگه میداشتن و نگاه میکردن تا با سوت و هوی تماشاگرا آخر یه پاس بدن!
علت رو می پرسی؟ اونو دیگه من نمیدونم :D آقای ون حال باید توضیح بده چرا فکر کرده تیمی که خوب بازی میکنه و گل نمیزنه راهش اینکه کلاً تاکتیکو عوض کنه و اون هم شدیداً بک فایر کنه تو صورت خودش :D
سیانکی که آره شدید منچستریه! اولین بازی بود امسال که از گزارشگر حرص نخوردم هیچ، باعث شادیم هم شده بود :p
اشنایدرلین هم اول بازی میگفت اشنایدرلین، بعد شد اشنه درلین آخر هم رسماً اشنیدرلین شد :p

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
فقط فن خال است که می تونه با این بازیکنان همچین نتیجه ای بگیره .. کم کم داره از مویس هم بدتر میشه ... امیدوارم تا نیم فصل اخراج بشه تا زودتر برکرده پیش همسرش برای استراحت !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این سیانکی انتی منچستریه به شدت

اما فکر کنم اینقدر براش بد ریپورت رفته سعی کرد رو اعصاب هوادار ها رژه نره

هر چند فلسفه فان خال سوژه خوبیه برای منتقدا و حریفان

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من البته اصلا با لفظ علی‌اصغری موافق نیستم. اما امروز اومدن فلایینی، که خیلی مخالف داره (و من جزوشون نیستم) نه تنها موثر نبود بلکه کاملا روند حرکتی تیم رو مختل کرد.
بازیکن‌ها طوری رفتار می‌کردند که انگار ناجی بزرگ اومده. توپ رو قل می‌دادن طرفش که اون خودش حالا یک کاری بکنه. من فکر نمی‌کنم این دستور تاکتیکی مربی بوده باشه اما اگر این‌طور باشه، روش کاملا بی‌تاثیر و ویران‌کننده‌ای داشت.
یک کم فکر کردم که دلیل تعویض شواینی با فلاینی چی بود؟ چون بر خلاف میلاد و افشین و اخیرا یاسین، فکر نمی‌کنم فنخال خرفته، دنبال منطقی برای کارش گشتم. تنها چیزی که به ذهن کم‌سوادم رسید این بود که ایندهوون تیم خیلی منسجم و یکدستی بود در کار دفاعیش. یکسره تو زمین خودشون جمع می‌شدند که تجمع این‌همه بازیکن که کار دفاعی رو عالی انجام میده، برای هر تیمی مشکل ساز میشه. البته کافی بود که یکی از موقعیت‌های نیمه اول میرفت توی گل. اونوقت تمام شیرازهء دفاعی تیم منسجم، بای بای.

شاید بهترین تمهید برای باز کردن گره بازی، سریع‌تر کردن حرکت تیم میبود. فنخال حساب کرد که ماتا سرعت تیم رو بالاتر نمی‌بره اما اگر فلایینی بیاد تو زمین، میشه با پاس بلند روی سر مروانه، توپ رو پشت یا توی محوطه جریمه حریف بیاره رو زمین. اینطوری علیرغم این حقیقت که خود فلایینی بازیکن کندیه، اما سرعت انتقال توپ رو بیش‌تر می‌کرد و ضمنا هافبک وسط‌های آیندهوون رو هم از کار می‌انداخت. اما ضرورت موفق بودن این تاکتیک، داستان توپ سوم بود. یعنی اگر فلایینی توپ رو بیاره پایین یکی باید اونجا توپ رو تحویل بگیره. که به شکل عجیبی، هیچ بازیکنی برای حمایت بهش نزدیک نمی‌شد.
از اون عجیب‌تر این بود که بعد از مدتی، فلایینی مرکز محوطه جریمه حریف رو ول کرد و اومد بیرون. که دیگه به کلی گیج شدم. چرا این‌طوری کردند. ماتا هم خیلی دیر اومد به زمین. ولی رونی رو فرم بود. گرچه تو اواسط نیمه دوم انگار بدنش کاملا خالی کرد. چون خیلی عجیب توپ از دست میداد یا پاس های بی‌دقت می‌فرستاد.

متاسفانه خطر حذف هم وجود داره. چقدر گروه عجیبی شد این گروه. تو بیست بازی، بیست و یک گل زده شده. یعنی نصف گل برای هر تیم در بازی!!
به امید برد تو زمین لستر. کار سختیه. بازی با تیم‌های رانیری مشکله. معمولا انتحاری بازی میکنن. وقتی کارشون بگیره، واویلا میشه. اگرم نگیره، از اونور :)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اگر ما توی سی ال حذف بشیم ولی لیگ رو قهرمان بشیم من راضیم !!! با این همه گند زدن تیم های دیگه به کمتر از قهرمانی راضی نیستم...
موافقم حسین آقا. با اینکه اول فصل خودم شخصا به آرسن ونگر بفرما زدم و رضایت داده بودم که این مربی دوست‌داشتنی و اصیل، موفقیت‌های انکارناپذیرش رو (بعد از مدت‌ها) با یک جام، جشن بگیره و از طرف دیگه هوادارانش که اینهمه مدت با شکست‌ها کنار تیم‌شون موندن، مزد صبرشون رو دریافت کنند، اما انگار خودشون نمی‌خوان از این موقعیت استفاده کنند.
حالا که نمیرن جام رو بگیرن، چرا بدیمش به قطری‌ها، خودمون که بهتریم :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ای دوستان، انگار بازیهای قبلی که سیانکی گزارش کرد رو یادتون رفته...
واقعا یه آنتی منچستری هستش، از دقیقه 70-60 به بعد هم هی چپ و راست میگفت که چرا این بازی گل نداره و همه بازیهای دیگه گل داشتن و فلان و بهمان...
ولی دیشب توی گزارشش مشخصا بخاطر بازی خوب منچستر تو نیمه اول، چیزی برای گفتن و رفتن روی اعصاب، نداشت...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
همه گفتنیها رو دوستان عزیز گفتن. خلاصه نظر من: نیمه اول خوب بودیم و موقعیتهای زیادی رو هم خلق کردیم که گل نشدن. نقطه عطف!! بازی تعویض کاملا اشتباه فلاینی با شواینی بود اونهم دقیقه 57!! بنظر من تعویض اشلی یانگ با ممفیس درست بود و تنها بازیکنمون که نیمه اول ضعیف بود ممفیس بود. حالا چرا اشلی یانگ کار خاصی نکرد چون با بیرون کشیدن شواینی عملا خط هافبک فلج شد و پاس آنچنانی به یانگ نرسید که کاری کنه.
تا قبل از اومدن فلاینی خوب بودیم ولی بعدش متاسفانه هیچ حرفی واسه گفتن نداشتیم.
رونی نیمه اول خوب بود و چشمه هایی از رونی سابق رو نشون داد ولی نیمه دوم اون هم در کنار افت سایر بازیکنها افت کرد.
پ.ن: امیدوارم فلاینی رو ژانویه رد کنیم تا دیگه خبری از این پلن B هم نباشه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این تیمم شده مثل ماشینی که اخرای سوختشه. یه خرده میره جلو ریپ میزنه دوباره میره جلو ریپ میزنه

معین یادمه گفتی از فن خال ممنونی بابت بیرون کردن خیلی از بازیکنا . ایا بابت اینکه اونا رو با یه مشت بازیکن افاده ای بدرد نخور دیگه جایگزین کرد هم موافقی؟

مثلا من به شخصه فرقی بین نانی و دیپای و ولبک و انتونی نمیبینم!

در مورد بازی دیشب بازم من فن خال رو مقصر میدونم نه بازیکنا رو . تو دو سال بودجه منچستر رو به بدترین شکل ممکن هدر داد. دیشب ما ضعف بازیکن داشتیم.تیم یه مهاجم تموم کننده نداره. انتونی هم که تعطیله و مطمئن باشید ازش چیزی در نمیاد. کلا بازیکنایی با این سبک بازی اخر هم نمیفهمن چند چندن , پست و وظیفشون چیه
مربی هم که توانشو نداره از بازیکنا بازی بگیره

تمام توان ما همین بازی هست که دیشب دیدیم. به فرض هم که از گروه صعود کنیم 1% احتمال بدید بخوریم به بارسا با اون خط حمله واقعا ترسناکش مطمئنا ابرومون میره!

با اینکه از سیانکی خیلی بدم میاد ولی از اینکه هی گل بازی های دیگه رو به رخ میکشید لذت بردم!!!! اخه این چه وضعشه ؟ علی دایی رو هم ببرن بذارن رو نیمکت یونایتد با هزار بدبختی اخر یه برد 1-0 میتونه بگیره. این مردک با اون کارنامه مثلا درخشانش اومده تا تغییر ایجاد کنه .

انقدر هم به دومی تو لیگ ننازید! ما همونقدر شانس قهرمانی داریم که لستر داره!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نمیدونم دقت کردید یا نه ولی هر موقع دوربین نیمکت ما رو نشون میده گیگزی سرش یه طرف دیگس .اصلا فن خال رو ادم حساب نمیکنه و ریخت مزخرفش رو نمیبینه .حتی با هم حرف هم نمیزنن. مرتیکه رسما گیگز رو کرده مترسک

بالا