Mehdiwol
Registered User
تاکتیک تیمو ... دخیا توپو میده به رونی , رونی میره وسط زمین سانتر می کنه سمت فلینی اونم توپو با سینه می کاره برای بازیکن حریف :general304:
حسین جان شرایط الان لیگ شدید گمراه کنندس!درسته این بازی مزخرف بود ولی به نظر من دوستان یک مقداری زیادی تندروی میکنند من خودم از ونگال دل خوشی ندارم همه دوستان هم میدونند ولی هر چی باشه با هر شیوه مزخرفی ونگال تیم رو در لیگ حالا که تقریبا 30 درصد لیگ رفته دوم کرده!!!!! البته شاید بشه گفت تیمهایی مثل بایرن یا مادرید وقتی دوم هم میشن مربی عوض میکنن ما چرا اینکارو نکنیم خیلی ها حرف از تفاوت میزنن ولی چیزها یا چیزی که باعث تفاوت میشد حضور سرالکس بود که خوب سوم هم میشد کسی به عوض کردن مربی فکر هم نمیکرد ولی ونگال از ابتدا اومده اینجا که جام بگیره یا بهتره بگم تیمی رو بسازه که جام بگیره ولی اگر ما توی سی ال حذف بشیم ولی لیگ رو قهرمان بشیم من راضیم !!! با این همه گند زدن تیم های دیگه به کمتر از قهرمانی راضی نیستم...
علی جان هر چند که حس میکنم سؤالاتت ریتوریکال بود ولی...چقدر حیف شد که امتیاز کامل رو نگرفتیم. دو تا تیم داشتیم. یکی نیمه اول به ***** فنخال که عالی بود. یکی نیمه دوم به ***** فنخال که افتضاح بود. نفهمیدم چرا؟
بالاخره تیم فنخال بود که نیمه اول رو اونقدر مسلط، تاکتیکی و زیبا بازی کرد. لااقل دو تا گل میبایست تو اون نیمه میزدیم. که واقعا مفت نزدیم. همون لینگاردی که تو بازیهای قبلی پدیده شده بود، این بار طارمی شده بود.
نیمه دوم خیلی بد بود.خیلی. انگار تیم عوض شده بود. آب اصفهان هم که نداده بودن بهشون. چرا اینقدر گیج بودن؟ چقدر توپ لو دادن یا پاسهای بیدقت و ضعیف. با اینهمه حیفم میاد که موقعیت برد داشتیم و نبردیم.
راستی این سیانکی منچستریه؟ اینطوری بنظرم میومد. چرا اشنایدرلین رو اینجوری میگفت: اش نه در له ین!
موافقم حسین آقا. با اینکه اول فصل خودم شخصا به آرسن ونگر بفرما زدم و رضایت داده بودم که این مربی دوستداشتنی و اصیل، موفقیتهای انکارناپذیرش رو (بعد از مدتها) با یک جام، جشن بگیره و از طرف دیگه هوادارانش که اینهمه مدت با شکستها کنار تیمشون موندن، مزد صبرشون رو دریافت کنند، اما انگار خودشون نمیخوان از این موقعیت استفاده کنند.اگر ما توی سی ال حذف بشیم ولی لیگ رو قهرمان بشیم من راضیم !!! با این همه گند زدن تیم های دیگه به کمتر از قهرمانی راضی نیستم...